Konkurranse: Vinn 1000,- hos Nelly

Før jeg kjører igang med enda en konkurranse (got to love it), tenkte jeg å avsløre de 3 vinnerne av Kicks-konkurransen og den ene vinneren av Sony Ericsson-konkurransen. De tre vinnerne av hvert sitt sett med deilige neglelakkfarger ble: Silje, Astrid og Julia Anna. Vinneren av mobiltelefonen ble Lille Meg på 14 år, som hadde en veldig rørende historie:

Fra oktober til mai ble jeg seksuelt misbrukt. Det var først i mai jeg turte si det til noen. Dagene mine går vel egentlig ikke ut på mer enn å prøve å ha et smil om munnen, noe som ikke alltid er like lett. Min bror er funksjonshemmet og har alltid tatt mye oppmerksomhet, noe som gjør at jeg blir lettere usynlig. Jeg har også fått oppmerksomhet, men ikke på den måten jeg ønsker. Jeg har på en måte presset meg fram i “mengden” for å bli sett, noe som nå i ettertid er en påkjenning. Jeg er ikke heldig når det gjelder vennekretsen, det er vel på grunn av økonomien. Jeg får ikke hva andre får, noe som gjør at ikke så mange liker meg. Kanskje ville denne mobilen gjøre så jeg også blir sett? At jeg kanskje får et hei, og kanskje en klem når jeg kommer på skolen. Ikke vet jeg, for så heldig har jeg aldri vært. Dessverre.

Dette er ikke for at folk der ute skal synes synd på meg, ikke i det hele tatt. Men jeg håper du / dere kan se situasjonen fra mitt stå sted, og kanskje forstå hvordan det er å være 14 år, og helt alene. Jeg har ikke mulighetene som mange andre har.

Tusen takk for at du er en utrolig inspirasjon, og deler så mange fine ord. Tror mange sjeler der ute setter pris på det, i hvert fall jeg!

Jeg håper at en ny mobiltelefon kan hjelpe så godt det går Samtidig er jeg veldig lei for at du har det som du har det. Du fortjener noe annet enn venner som kun ser deg for det materialistiske, men det vil du merke med tiden. Ønsker deg alt godt! 

Dere får en epost av meg i morgen alle fire.

Så til denne ukens konkurranse: Nå har du muligheten til å stikke avgårde med et gavekort på 1000,- hos Nelly.com. Det er vel noe som kan komme godt med i disse partytider? Eller du kan kanskje handle noen julegaver for premien? Valget er ditt. Alt du trenger å gjøre, er å gå inn her for å finne svaret på hvilket merke det er på denne kjolen og disse skoene:


Legg igjen riktig svar og epostadresse i kommentarfeltet. Vi kjører konkurransen til jeg når 1000 kommentarer. Lykke til!

Konkurranse avsluttet!

1043 kommentarer

 1. skoene er ALVDIS og kjolen er nelly trend.

 2. Hei 🙂 Genial konkurranse Caroline! Kjolen (Night out dress) er fra merket Nelly trend og skoene (Alvdis) er fra merket Nelly white label 🙂

 3. Marianne

  Konkurranse <3

  Kjolen er: Nelly Trend/ NIGHT OUT DRESS

  Skoene er: Nelly Withe Label / ALVDIS

  Hadde passet meg ypperlig nå som samboer har fått ny jobb å jeg skal møte masse nye folk på julebordet 🙂

 4. Miriam

  sko: nelly white label og kjole: nelly trend

 5. Kjole; NELLY TREND / NIGHT OUT DRESS
  Sko; NELLY WHITE LABEL / ALVDIS

  hann.e@hotmail.com

 6. Kristine

  Kjole: Nelly trend
  Sko: Nelly white label

 7. ‘Night out dress’ fra Nelly og ‘Alvdis’ fra Nelly White Label! 😀

  Mailadresse er : tinaisabel86@hotmail.com

 8. Marianne

  Nelly Trend er merket på kjolen:)

  Nelly White Label er merket på skoene 🙂

  Marianne:)

 9. Susanne Hamre

  Hei!

  Merket på kjolen er : NELLY TREND / NIGHT OUT DRESS

  Merket på skoene er: NELLY WHITE LABEL / ALVDIS

  Håper svarene mine er korrekte 🙂

  Hilsen Susanne Hamre

 10. NELLY TREND / NIGHT OUT DRESS (kjole)
  NELLY WHITE LABEL / ALVDIS (sko)

 11. Julianne

  Kjolen er fra Nelly trend, og skoene fra Nelly white label 😀

 12. Susann

  Hei =)
  Kjolen er fra Nelly Trend, og skoene er fra Nelly White Label 😀

 13. Kjolen er: NELLY TREND / NIGHT OUT DRESS
  Skoparet er: NELLY WHITE LABEL / ALVDIS

  🙂

 14. Lill-Iren Høiland

  Kjolen er nelly trend, skoene er nelly white label.

 15. Randi Solberg

  Kjole: Nelly Trend / Night Out Dress
  Sko: Nelly White label / Alvdis

 16. Anne Marthe

  Kjolen er fra nelly trend/ night out dress og skoene er fra alvdis/ nelly white label! 🙂

 17. Kjolen er fra Nelly Trend, og skoene er fra Nelly White Label.
  Håper jeg vinner, for ja, dette hadde kommet meget godt med i disse parytider 😀

 18. Lisa marie

  Kjolen: nelly trend
  Skoene: nelly white label

 19. Miriam

  sko: nelly white label og kjole: nelly trend

 20. Ida Elise

  Kjole fra Nelly trend
  Sko fra Nelly white label

 21. Kjolen er fra Nelly Trend og skoene fra Nelly White Label 🙂

 22. Anna Trahanova

  Kjolen : nelly trend
  sko :NELLY WHITE LABEL / ALVDIS

 23. sko: NELLY WHITE LABEL / ALVDIS
  kjole: NELLY TREND / NIGHT OUT DRESS

 24. Cathrine

  Sko : Alvdis, Nelly White Label
  Kjole: Night Out Dress, Nelly trend 😀

  Morro 😀

 25. Anette

  Kjole fra Nelly Trend, sko fra Nelly White Label

 26. Ann-Harriet

  Skoene er fra Nelly White Label, og kjolen er fra Nelly Trend.

  Ann-Harriet , ann.granb@hotmail.com 🙂

  Et gavekort på nelly kommer veldig godt med rundt disse tider, når lønningen ikke var så stor som man hadde håpet på og man gjerne vil ha ny kjole før julebord og fest 😀

 27. Lena:)

  Åh dette er den perfekt konkurranse for meg:) Jeg er en god kunde hos Nelly, så hadde gjort seg med ett gavekort!

  Kjolen er fra Nelly Trend
  Skoene er fra Nelly White Label

  Tvitvi 😉

 28. Therese

  Kjolen er i fra Nelly trend / Night out dress og skoene er i fra Nelly white label / Alvdis 🙂
  E-posten min er : Thesse-vrenne@hotmail.com :DD

 29. Marte:)

  Skoene er fra Nelly White Label – alvdis, og kjolen er fra Nelly Trend – Night Out Dress. Om jeg vinner skal pengene brukes på nyttårskjole (ja, jeg har allerede vært på utkikk lenge) og det er maaasse fint på Nelly!

 30. Anne Cecilie

  Heiheihallo!
  Kjolen er fra Nelly Trend og modellen heter Night Out Dress, mens skoene er fra Nelly White Label og heter Alvdis:)
  Ha en super dag!
  Klem Anne

 31. Heidi Skog

  Kjolen: Nelly Trend
  Skoene: Nelly White Label

 32. Kjolen er Night Out Dress fra Nelly Trend
  Skoene er Alvdis fra Nelly White Label

  Super konkurranse!:D

 33. Trine Eide

  skoene: NELLY WHITE LABEL / ALVDIS
  kjolen: NELLY TREND / NIGHT OUT DRESS

 34. Merke på kjolen: Nelly trend/night out dress
  Merke på skone: Nelly white label/alvdis

  Du har en kjempe flott blogg, som jeg blant annet titter innom flere ganger daglig. Jeg liker stilen din og spesielt treningstipsene dine 🙂 stå på videre Caroline!! :))

 35. Sko fra Nelly white label og kjole fra Nelly trend! 🙂

 36. Sigrid

  Kjolen er fra Nelly Trend og skoene fra Alvdis 🙂

 37. Marita

  Hei Caroline 🙂

  Svaret på konkurransen er:

  Kjolen er av merket: Nelly trend. Kjolen heter night out dress. Skoene er av merket white lable, og modellen heter alvdis.

  Ha en herlig mandagskveld videre! 🙂
  Smil fra Marita

 38. Terese

  Skoene er fra nelly white label og kjolen er fra nelly trend! Kjempebra konkurranse! Kom på et utrolig bra tidspunkt for min del, skal nemlig i bryllup om to uker og har ingen kjoler til en slik anledning (den lille sorte er tross alt ikke egnet for bryllup). Nelly har så mange fine, i motsetning til hva vi har der jeg bor!

 39. Kjolen er en night out dress fra nelly trend.
  Skoene er av merket Alvdis fra nelly white label

  sannesa92@hotmail.com 🙂

 40. åå eg vil veldig gjerne vinne:)med stram økenomi etter oppussing og nermende i bryllup til min tante, hadde dette past meg perfekt:)

  kjolen heter :NELLY TREND / NIGHT OUT DRESS

  skona heter NELLY WHITE LABEL / ALVDIS

  mailadd: silje_8989@hotmail.com

  krysser fingrene for meg selv:) ha en flott kveld videre:)

  -klem silje-

 41. NELLY TREND / NIGHT OUT DRESS & NELLY WHITE LABEL / ALVDIS

 42. Kristine

  Kjolen er fra Nelly Trend og skoene er fra Nelly White Label 🙂

  Krysser fingrene for at jeg kan være heldig denne gangen 🙂

 43. Hei Caroline;D
  Sko=Nelly White Label/ Alvdis
  Kjole=Nelly Trend

  siljeholmstrand@hotmail.com

Kommentarfeltet er stengt.