Topp 3 jakketrender akkurat nå

Jeg har fått en del spørsmål den siste tiden, om jeg ikke kan lage en oversikt over hva slags jakke som bør investeres i denne sesongen. Trenden i år er mye lik fjorårets, det er derfor ingenting i veien for å ta frem modellen fra 2010, men dersom du likevel ønsker en oppgradering er stikkordene: teddyfor, saueskinn, cape, parkas, klassisk trench og maxikåpe.

Topp 3 er absolutt disse: 

Capen: Dersom du ikke investerte i en slik i fjor, bør du absolutt gjøre det i år. Denne kan brukes over det meste, og er utrolig lekker over både tykk genser og kjole. Capen er klassisk og elegant uansett hva du velger å ha under.

Skinncape / Sort cape / Grå cape / Sort, kort cape 

Parkasen: Kommer i flere fasonger i år, både a-formet, innsvinget og med snøring i livet. Parkasen passer faktisk til det meste, og kan like gjerne brukes til høye hæler som til converse.

Brun parkas / Sort parkas med fusk / Parkas med teddyfor / Brun innsvinget parkas 

Saueskinn – og teddyforjakken: I år er nesten teddyfor tøffere enn saueskinn, men begge deler er fortsatt hot. Dette er den perfekte hverdagsjakken, spesielt i vinter-Norge, fordi den er så varm.

Lysebrun jakke / Kort brun jakke / Grå jakke / Mørkebrun jakke / Off White jakke 

annonselenker 

Lykke til med jakkejakten!

32 kommentarer

 1. Parkas er helt klart min favoritt, men det er nok fordi jeg er en frysepinne om vinteren 😛

 2. Æ, så mange fine jakker 🙂

 3. Marita Ø

  Parkas er absolutt min favoritt i vinter, akkurat som i fjor 🙂

 4. Skulle hatt en fin og grønn parkas i vinter! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, de er så fiiine 😀

 5. Jeanette

  åh,masse fint!!

 6. Jeg elsker teddy-jakkene! Spesielt den ulrikke lund og living doll har, perfeksjon!! 🙂

 7. Tusen takk!! Der fant jeg vinterens jakke 😀

 8. Jeeeiii! Jeg har to av tre!! Hehe. mangler bare saueskinnjakke.. Var nær ved å kjøpe en for litt siden, men forstod det slik at det er litt arbeid med å holde den ren… At den bør sendes på rens ganske ofte, ellers kan den fort bli litt stygg. Men det kan jo være det bare gjelder den typen jeg så på 🙂
  Ønsker deg en nydelig helg, Caroline <3 Jeg koser meg alltid like mye når jeg titter innom bloggen din 🙂 Den er en herlig inspirasjonskilde på mange måter! Klem 🙂

 9. Så mange fine jakker <3

 10. Hei Caroline! 🙂 Jeg likte godt den parkasen med teddy for, men når jeg trykket på ad.linken kom det opp hos nelly at varen ikke lenger fantes? Fant den heller ikke når jeg tittet gjennom sidene med jakker…

  1. den er nok utsolgt :/

 11. Andrea M

  Kjøpte meg en veldig fin parkas fra Carlings i går! Mørkeblå med brune/cognac detaljer, passer perfekt til timberland bootsa mine i conjac! Nå kan vinteren komme!

 12. kunne du lagd et likt innlegg bare med vintersko?
  sliter sånn med å finne noen fine vintersko som går til smale jeans og er varme …

 13. silje brekke

  fint innlegg, caroline! 😀

 14. Hei! Utolig fin den brune innsvinget parkasen, men kan du linke til den en gang til? Får ikke noe direkte link, er den fra Nelly? MÅ ha den! 🙂

 15. Hei hei 🙂 Ville bare si tusen takk for et fantastisk jakketips! For nå er jeg en lykkelig eier av en RÖHNISCH Vega Parka jakke(grå) 😀 😀 Og jeg har en samboer som er like lykkelig som meg fordi det betyr at jeg nå etter 8år har byttet ut min (grå)rosa o’neill jakke ;P HAHA!! Uannsett den parka jakken var absolutt verd pengene 😀 Ha en fantastisk helg og keep up the good work 😀

 16. I forbindelse med vinterjakke, hva syns du om Canada Goose? Kunne du skrevet et innlegg om din mening om dette?

 17. Har investert i både en cape og en parkas i år 🙂 !

 18. Ah, nå ble jeg fristet til å kjøpe en cape jeg har gått og sett på lenge, men klarer liksom ikke å bestemme meg..

  http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=239995452701016&set=a.239995382701023.66604.161153327251896&type=3&theater
  Hva syns du?

 19. Johanne

  Hei, er den brune innsvingede parkasen også utsolgt? Får bare opp forsiden til nelly når jeg klikker på linken, og finner ikke jakka når jeg leter heller.. Ganske dumt, synes den var helt nydelig!

 20. Når kårer du vinneren på mobilkonkurransen? 🙂 Er veldig spent..

 21. Saueskinn?o.O

 22. Hvilken størrelse har du i den sorte capen din? 🙂

 23. Åh, capen er så fin! men siden jeg ikke er helt tynn, så føler jeg meg bare som et levende telt i slike jakker 🙁 så lei meg for det! Blir nok heller parkas på meg i år som i fjor.

 24. Jeg ønsker meg veldig en cape, jeg! De er så utrolig flotte !

 25. Veronica

  DIGGER capene! Er så glad for at de er inn igjen. De er kjempe søte! Har du tenkt å invistere i en sauskinnsjakke? 🙂

 26. Jeg har jakkemani, får aldri nok av jakker! Har spesielt lyst på en teddyfor jakke. Takk for tipsene! 🙂

 27. fotballgirl

  Hei Caroline, vet du hvor man kan kjøp Parkasen jakker hen `?

 28. Hei! Jeg likte svært godt parkasene, spesielt nr 3 fra venstre (parkas med teddyfor). Men det virker som den er utsolgt på nelly.com. Hvor kan jeg finne den andre steder? Er det en gammel modell, slik at den ikke sleges lengre?

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke :/ Den var på Nelly da jeg skrev dette innlegget, regner med modellen er årets 🙂

   – C

 29. Susanne

  Vet du hvor den grå jakken på nederste bilde (øverst til høyre på bildet) Den var utrolig fin, akkurat den jeg har lett etter så hadde vært fint med svar!

  Fin blogg du har, stå på videre! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *