Ole Henriksen: En hudguru

Drømmen om Hollywood startet allerede da Ole Henriksen var liten, satt på gutterommet sitt i Nibe og bladde i kjendismagasinene. Han drømte om en verden som lå langt borte.

Et av mange viktige budskap, som også ble avgjørende for at Ole reiste fra Danmark, var det at vi ikke skal være redde for å bryte opp, for å reise og for å oppnå drømmer. Alt er mulig.

Jeg var så heldig å få møte Hollywoodstjernenes hudguru på Grand Hotell i august. Her er noe av det vi pratet om, enjoy ♥ 

Hvordan har du kommet dit du er i dag?

Min hudpleielinje har utviklet seg svært naturlig. Jeg var selv uheldig med min egen hud da jeg var yngre. En periode jobbet jeg som showdanser og modell i Indonesia. Det ble en del festing og usunn mat, og huden min reagerte deretter: Jeg utviklet acne. En av kvinnene jeg ble kjent med, Lagita, spurte om hun ikke kunne prøve å løse mine hudproblemer, og startet å behandle meg med naturlige ingredienser. Sakte med sikkert ble huden min helt bra, og jeg utviklet samitidig et kjærlighetsforhold til produkter og hudpleie.

Etter mitt opphold i Indonesia, utdannet jeg meg, og dro deretter til Los Angeles for å søke lykken. Som mann innen mitt yrke, møtte jeg mye motgang. Ingen salonger ønsket at jeg skulle se kvinner toppløse eller uten klær, det var derfor vanskelig å få jobb. Det hele endre med at jeg startet min egen salong i Hollywood. Dette var i 1975. Plutselig en dag stod Barbra Streisand på trappen, og da hun forlot salongen strålende fornøyd, var det en veldig god start for meg.

Har du tips til andre som ønsker å nå like langt?

Jobb hardt, og vis dyktighet innen ditt felt. Ha føttene godt plantet på jorden, og vær vennlig med andre mennesker. Lever det beste på alle områder.

Hvor tok du din utdannelse?

Jeg tok min utdannelse i London, blant annet innen kosmetisk kjemi. Jeg lærte også om hvordan kroppen fungerer. Jeg elsket å eksperimentere med hudpleie hjemme på kjøkkenet, og min drøm var å ta med meg produktene hjemmefra og bruke disse i salongen min.

Det er så mange forskjellige merker på markedet i dag. Hvordan har du klart å bli så kjent innen hudpleie?

Helt i startsfasen var Henry Jaffe en av mine mange klienter. Han var produsent av The Dinah Shore Show, og Dinah på den tiden var som Oprah i dag, så det var veldig stort. Henry fikk meg på hennes show, fordi han syntes det var så fascinerende at jeg lagde formularer på mitt eget kjøkkenet. I 1985 skrev jeg min første og eneste amerikansk bok, Ole Henriksen Seven Day Skin Care Program, der jeg tar sikte på å gjøre hver kvinne til sin egen hudpleieekspert. Jeg skrev om utvalgte kjendiser i boken, og havnet plutselig på Oprah sitt show. Boken ble en bestselger på grunn av dette, og da utviklet det hele seg ganske raskt. Jeg startet å videreutvikle mine kjøkkenprodukter. Folk ønsket seg produktene jeg beskrev i boken, men samtidig ville de ha noe som hadde holdbarhet.

I dag har vi eget kjøkken i flere av salongene mine, og det er ofte vi lager ting der som vi bruker under kundenes behandling.

Av produktene som er tilgjengelige i din hudpleielinje nå, hvordan er disse sammenlignet med de du opprettet i kjøkkenet ditt for mange år siden?

De viktigste ingrediensene er der fortsatt, blant annet de essensielle fettsyrene: Sesam, avocado, soya, drueoljer. Alle de gode fettstoffene er viktige, og er fremdeles en del av mine produkter. Jeg legger vitenskap til det naturlige, og på den måten hever jeg produktet til neste nivå. For meg er både naturen, vitenskap, skjønnhet, effektivitet og velvære viktig. Mitt mål er å holde det enkelt.

Ole Henriksen har mange kjendiser på listen sin. Av hans faste klientell kan Charlize Theron, Renee Zellweger, Jessica Alba, Hugh Jackman, Eminem, Cher, Justin Timberlake, Naomi Campbell, Ben Affleck, Paris Hilton og Kiera Knigthley nevnes.

Hvordan er det å jobbe med så mange kjendiser?

Det er en ære, virkelig. Jeg er heldig som får jobbe med så flotte mennesker. Stjerner er som alle andre, de er også mennesker, med samme behov og ønske om å føle seg bra, både på innsiden og utsiden. 

Hva er dine beste tips for å trives med seg selv og sin egen hud? 

Spis godt, feire livet, le mye, ha det gøy og ikke ta deg selv for høytidelig. Flott hud kan oppsummeres i ett ord: Det handler om struktur. Jeg er ikke en fan av de ekstreme prosedyrene som utføres i dag. Jeg synes det er trist at folk tyr til plastisk kirurgi og injeksjoner, selv om jeg selv skal innrømme at jeg også har prøvd noe av dette. Folk har en tendens til å bli ekstreme, og fjerner alt av liv og skjønnhet i ansiktet. Et vakkert ansikt har karakter, og aldringsprossesen er en del av det. Det nytter ikke å jage ungdommen.

Hva er ditt beste tips mot hudormer? 

Peeling på problemområdet to ganger i uken, er mitt beste tips. Og ådrikke masse vann. Vi har blant annet sugar glow face scrub og walnut complection scrub, som er to fantastiske peelinger, og skal byttes ut med din Ole Henriksen cleanser 2-3 ganger i uken. Ole Henriksen firm action mask er også et flott produkt mot hudormer.

Mitt (Carolines) tips mot hudormer: Bruk walnut complection scrub sammen med firm action mask 2 ganger i uken. Skrubb først, påfør masken etterpå. Jeg lover deg at huden blir silkemyk!

Hvordan fungerer hudpleielinjen din, med alle de friske fargene? Er det slik at en må holde seg til en farge? 

Det er ingen regler for hvem som skal bruke hva. Alle mine produkter passer til alle, og skal brukes etter ønske og behov. Prøv deg frem, miks og bland.

Du er alltid så blid, imøtekommende og positiv. Hvordan holder du humøret på topp hele tiden? 

Jeg er takknemlig for å være en del av vår verden. Jeg ser hver dag som en ny start. En ny dag gir nye muligheter. Det gjør meg glad. I tillegg er jeg så heldig å få jobbe innen en bransje som dreier seg om velvære. Det at jeg får lov til å inspirere mine medmennesker til å føle seg tilpass med seg selv, gjør at jeg føler meg bra. Jeg er heldig som har muligheten til å jobbe med mennesker over hele  verden. Vi kan ikke være glade uten hverandre. Barn er også en inspirasjon for meg, barn gjør meg glad: De er seg selv, de leker, gråter, lever og sier sannheten. De har så mye energi.

Her kan du lese om hvordan du selv kan lage Oles hjemmelagde skjønnhetsprodukter.  

Til opplysning: Ole Henriksen tester ikke på dyr (klikk for link). Alle produktene er utviklet til både mann og kvinne.

99 kommentarer

 1. Ah, for en mann!! Han høres så god og snill ut. Skal begynne å kjøpe Ole Henriksen-produkter, vet jeg. Takk for et flott intervju 😀

  1. Julianne

   hvor får man kjøpt produktene hans?

   1. coverbrands! 😉

   2. Jeg har også sett de på Kicks i Bergen!

   3. jeg kjøper mine på ebay. MYE billigere:)

 2. ååh, jeg elsker ole henriksen, virkelig et inspirerende menneske!!! du er kjempeheldig som har fått møtt han!! flott intervju, mer av den slags!!!:D stå på!

 3. Karen Marie

  Produktene hans høres kjempe bra ut, og jeg har prøvd noen av dem. Men det er én ting jeg lurer på; hvilken aldersgruppe er produktene hans egnet for? Hvor gammel var du da du startet å bruke dem?

 4. Skrev et langt innlegg i kommentarfeltet for et par dager siden om OH sine «mirakelkremer», men Caroline godtok den ikke, tydeligvis.
  Jeg villle bare si at jeg overhode ikke anbefaler disse produktene! Har brukt de i over to mnd nå, og jeg ser ikke ut i ansiktet. Har fått mange flere kviser etter at jeg begynte å bruke produkter fra OH. I starten tenkte jeg at det var tilfeldigheter, derfor fortsatte jeg å bruke produktene videre. Det er utrolig sterke kremer som lett blir irritable på huden, og jeg har nå i etterkant lest mange som mener OH er oppskrytt – noe jeg kan skrive under på! Ikke kjøp dere blinde på dette produktet, det er min anbefaling som jeg ikke får ei krone for å skrive!

  Mvh Yvonne.

  1. Fotballfrue

   Vi har alle forskjellig hud, bare fordi den ikke passet deg, betyr ikke det at det er oppskrytt. Jeg tviler på at OH hadde hatt så godt rykte på seg, hvis det var dårlige produkter 🙂

   Ps! Finner ingen tidligere kommentarer fra denne ip-adressen, hverken i spam eller trash.

   – C

  2. Er vell ikke alle som reagerer likt på alt, det gjelder jo alle merker!
   Bruker selv oh sine produkter og jeg er suuuper fornøyd! Har aldri prøv noe som gjør huden min så ren og myk! Helt fantastisk!:D har prøvd en god del merker, og feks md passer ikke til meg, men det betyr ikke at det funker dårlig for alle andre også…;)

   1. Jeg har slitt med uren hud siden tidlig i våres. Ingenting funket! Da jeg var i USA, kjøpte jeg en ole henriksen dagkrem for min hudtype. Den fungerer helt stårlende, huden er så godt som ny, og jeg har blitt helt avhengig. Angrer stooort på at jeg ikke kjøpte med meg flere produkter fra USA da det er stor prisforskjell! Så tusen takk til deg Caroline som reddet min hud=) Hadde aldri hørt om produktet før du reklamerte! Strålende fornøyd med andre ord 🙂

   2. Det er riktig nok, alle har forskjellig hud og reagerer veldig ulikt. jeg ble på ett tidspunkt anbefalt og ikke bruke han produkter, da jeg hadde fet uren hud, da de inneholder så mange oljer. så jeg bruker Dermologica nå, og de er supre. Jeg kan ikke si at OH ikke er bra, jeg har lyst til å prøve dem, men det kan være at om du har svært problemer med uren hud, at du skal «styre» unna til du er litt eldre og huden ikke har de «problemene» mer 🙂

   3. Jeg må si meg enig her. En venninne av meg kjøpte flere av produktene hans, og hun reagerte veldig på de, da hun blant annet begynte å klø i huden. Hun ga de til meg, og den ene kremen fungerte veldig fint…men de andre produktene gjorde at jeg fikk uren hud :/

  3. Hudpleiekonsulent

   Hei. Jeg er hudpleiekonsulent, og vi hadde nettopp et foredrag om dette med nye folk som starter med hudpleieprodukter. Det kan godt være at du reagerer på disse produktene. Men det mange ikke vet er at når folk først starter med produkter, så har de ofte en hel del «dritt» liggende under huden, da gjerne spesielt de som det ser ut til å ha en perfekt og ren hud, som aaaldri før har brukt noe produkter. Nå de da begynner å rense, og peele huden for å få dritten ut, må de forvente å gå med uren hud en kort periode, for å bli kvitt det til slutt. Det sier seg selv at dritten som ligger under huden ikke bare kan fordufte, det må komme seg ut igjennom overflaten.

   1. Vil du selv anbefale OH produkter til uren/fet hud? 🙂

    Jeg vil selv teste de, men etter jeg fikk «råd» om å heller kanskje bruke Dermologica pga alle oljene i hans produkter, har jeg ikke helt turt å prøve dem.
    Jeg kjenner til det med å skifte produkter å få utbrudd osv pga tilvenning osv. men hvor lenge skal/vil en slik periode vare før huden tilpasser seg dette?

   2. Fotballfrue

    Han har produkter tilpasset fet hud 🙂 Jeg er veldig usikker på hvor lang tid denne perioden er ment å være :/

    – C

   3. 🙂 så er det jo bare å prøve seg frem, som man alltid må 😉

    Ha en god helg 🙂

   4. Hudpleiekonsulent

    Hei. Jeg bruker ikke de produktene selv, har ei heller aldri prøvd de, så om du stilte de spørsmålene mine til meg, så kan ikke jeg svare på om dette er gode produkter fra egen erfaring. MEN det er mange gode produkter der ute, det gjelder å finne hva som passer det selv best. Det som du syntes er enklest å bruke osv..

    Perioden er veldig individuelt. Det kommer an på hvor masse talg og dritt som ligger under huden og som skal bort. Det kommer også an på hvor flink du er til å rense huden og tilføre vitaminer og fuktighet huden trenger. Ofte kan det ta lang tid uansett. Kanskje trenger du tilleggsprodukter for at det skal gå raskere.

    Et godt tips er uansett å ikke bruke foundation som tetter porene hver eneste dag. Unge jenter bruker ofte sminke som er kjøpt på kjedebutikker som Cubus og H&M. Misforstå meg rett nå, det kan være gode sminkeprodukter uansett hvor det er kjøpt. Men ofte (selv om noen merker har begynt å gå over til mineral) er sminkemerkene da spesielt med tanke på flytende foundationer fra billigere merker, tunge og tykke som tetter porene og huden får ikke puste skikkelig. Bruk heller lette dekk-produkter som mineral sminke. Mineralfoundation pudder er bare bra å bruke om man har uren hud. Den hjelper prosessen! Det er mer positivt å bruke minerealfoundation enn å ikke bruke det (på dagen selvsagt)

   5. Cassandra

    Du burde kanskje ordlegge deg litt bedre? ‘Få dritten ut’ osv. forklarer ikke mye, i tillegg høres det ikke veldig profesjonelt ut.

    Personlig liker jeg kun noen av ansiktsmaskene til Ole Henriksen, de andre produktene gjør ikke noe for min hud (litt fuktfattig, sensitiv hud, ingen akne). Jeg synes Decleor, Dermalogica, MD Formulations og Carita har langt bedre produkter. For uren/fet hud tror jeg MD Formulations eller Jan Marini vil passe best.

   6. Hudpleiekonsulent

    Grunnen til at jeg skriver det på en barnslig måte er for at folk som ikke har utdannet seg innen hudpleie skal forstå det på en enkel måte. Hadde jeg forklart i store og proffesjonelle ord, hele prosessen med huden og hudlagene osv. hadde de antakeligvis måtte google en del ord for å få en mening ut av alt. Dritten sier seg vell selv, det er talg og dårlige stoffer som ligger under huden og gjør at huden ikke ser bra ut! ( kviser, hudormer osv.)

  4. Hei! Ole H endret min hud!! HAr aldri hatt det bedre!!! Hans produkter er som gull for meg!! jeg bruker wipes, on the go cleanser, cucumber tonic og nurture me krem. Fantastisk!!! Red tea foamen er også vidunderlig!
   Hilsen meg som aldri vil bruke noe annet enn Ole Henriksen <3

  5. for 9 dager siden kjøpte jeg ole henriksen night gel og vitamin puss dag kremen.nå sitter jeg med skadet hud med store porer og mere porer enn jeg hadde før
   og den skulle hjelpe meg i utgangs punktet med å minske porer.når man får skade i form av store porer vansklig å reparer det.da virke sånn
   at huden er brent.så ikke kjøp disse produktene
   hilsen trist jente som ble skadet av disse produktene

 5. ChristinaH

  Jeg kjøpte en startkit for sensitiv hud for en stund tilbake, siden alle bloggere skriver så mye flott om produktene hans, tenkte jeg å gi de en sjanse.

  Jeg endte opp med masse små blemmer i hele ansiktet etter to dagers bruk:-/
  Spesielt i pannen og tinningene, og i selve kinnene. Så ikke bra ut, og var vondt og sårt i en uke etterpå. Ordentlig skuffet. Så nå sitter jeg her med en startkit jeg ikke vet om jeg tør gi til noen heller, om de også ender opp som tomater:P Aldri opplevd lignende før, og jeg har ingen allergier som jeg vet om.

  Så hvis du har sensitiv hud, ville jeg vurdert noen andre merker enn dette!!!

  Likevel flott intervju, Caroline:). Sikkert mange som er fornøyd med produktene også…

  1. Fotballfrue

   Søsteren min har atopisk eksem og hun elsker Ole Henriksen 🙂
   Men det er jo ikke satt at disse fungerer på alle.

   – C

  2. Jeg har også dessverre dårlige erfaringer med Ole Henriksen. Ble helt tørr og kvisete, jo :/ Men så skal det sies at jeg har en ekstremt sensitiv hud som reagerer på det meste da. Får nok bare holde meg til det som er helt fri for irritable stoffer 🙂

   1. Fotballfrue

    Ole Henriksen sine produkter er blant de mest naturlige på markedet 🙂

    – C

   2. sandra

    Anbefaler dere med sensitiv og uren hud å prøve produkter fra «Ren.» Har hatt problem hud i 7 år nå, og jeg har prøvd alt på markedet (!). Begynte med serien for uren hud fra «Ren» i sommer, og har ALDRI før hatt så fin og myk hud. Det er litt dyre produkter som alt annet, men varer lenge!

    🙂

   3. Yvonne

    Takk for tips, det skal testes ut. Jeg ser ut som en fjortenåring her jeg sitter, kviser i større enn fjell. Håper jeg finner noen gode produkter som passer bedre til huden min en OH.

   4. ChristinaH

    Jeg bruker også REN nå, etter denne hendelsen med OH-produktene. Huden min har aldri vært bedre faktisk! Aldri hatt problemhud heller da, men de der blemmene jeg fikk av OH er i allefall borte=)

   5. Det kan så være, men naturlig behøver jo ikke nødvendigvis å bety bra. Nå har jeg kastet esken (og dermed ingredienslisten) på den rensen jeg brukte, men om jeg ikke tar helt feil så var ingrediens nr. to på lista kjent for å være irritabel for huden.
    Ser også at hovedingrediensen i lipsylen er mineralolje, og det er jo også kjent for å legge seg som et lag på huden og føre til uttørking på sikt fordi det stopper hudens naturlige prosesser.

   6. Jeg kjøpte også produkter for hundrevis av kroner. Alle snakket så godt om det, særlig bloggere. Har faktisk aldri vært så lei meg før. Huden ble bare dårligere og dårligere. Kastet produktene etter ca 2 mnd og skal aldri bli lurt igjen. Alle bloggere skriver om hvor fantastisk disse produktene er, men man tjener også store penger på det. Har også lest om mange som er svært misfornøyde med disse produktene uheldigvis.

   7. Men husk at naturlig kan også være skadelig. Mange potente stoffer har sitt opphav fra naturen.

  3. Da burde du meldt det inn til mattilsynet som birivkning!

   1. Cosmopharma har supre produkter!:) anbefaler det til alle som sliter med uren og dårlig hud! Disse er også oljefelt og naturlige!:)

 6. Flott innlegg, Caroline!
  Selv begynte jeg med Ole Henriksen produkter etter å ha lest dine godord om de, og jeg er helt frelst. Huden har aldri føltes så fin ut som den gjør nå – så jeg må rette ikke bare en takk til Ole Henriksen, men en til deg også! 🙂
  Nok et eksempel på at du bidrar til glede i hverdagen! Takk for at du gjør en så god jobb med bloggen din, Caroline!

  Har sagt det før, du er en sann inspirasjon!

 7. Tusen takk!! Du stilte spørsmålet mitt om hudormene (sikker mange andre som spurte også da)! Nå skal jeg bli flink til å skrubbe og bruke masken jeg fikk til bursdagen min. Har jo Firm action mask på badehyllen:)

  Du er så inspirerende. Finner inspo til klær, trening, mat, hverdagsglede og så mye mer her inne hver dag:) Stå på!

 8. Charlotte

  Supert med intervju av Ole Henriksen 😀

  Må virkelig gi deg skryt for særdeles gode og flittige spørsmål, det er nemlig ikke hverdagskost i intervju nå til dags 😉

  Forresten; Gleder meg så utrolig mye til kokeboken din kommer ut 😀

 9. Hmm…..her snakker vi kanskje julestrømpefyll til typen:D

  1. Fotballfrue

   JA! Der sa du det! Det kan jo være noe for Lasse sin julekalender også 😀

   – C

   1. Ja:D Er det lurt å bestille i god tid eller sender de varene med det samme??

 10. Ahh, får gode vibber bare av å lese hva han sier! Gud, tenk så heldig du er som fikk møte han 😀
  Ser det er mange som klager over produktene. Ofte har man tidligere brukt hudpleie med masse kunstige tilleggsstoffer. Så når man først starter med Ole Henriksen, som er så naturlig som man får det, reagerer huden på dette. Men dette balanserer seg! Jeg hadde dårlig hud tidligere, og ingenting har hjulpet meg. Nå får jeg masse komplimenter for huden min, noe som jeg tidligere aldri hadde trodd jeg skulle få:D Og når det er sagt: man MÅ velge riktig produkter for sin hud.
  God kveld! Og takk for at du la ut intervjuet<3

 11. Cecilie

  Sikkert en hyggelig fyr det 🙂 Men måtte bare trekke litt på smilebåndet av:

  «Jeg synes det er trist at folk tyr til plastisk kirurgi og injeksjoner, selv om jeg selv skal innrømme at jeg også har prøvd noe av dette.»

  😉

  1. Fotballfrue

   Han er i hvert fall ærlig 🙂

   – C

 12. Alexandra

  Fint og inspirerende intervju, Caroline. Vet hva jeg skal skaffe meg i nærmeste framtid, hvertfall! 🙂

 13. Christine

  Hipp hurra, måtte smile når jeg nå endelig kunne lese en skikkelig positiv artikkel om deg på db.no. Du har fått så mye ufortjent pepper den siste tiden, og i den artikkelen på db idag beskriver deg endelig som akkurat den du er for så mange av oss, positiv, fantastisk, med treningsglede og et lykkelig liv vi bare kan misunne deg.. velfortjent og utrolig hyggelig å endelig se deg fremstilt på den riktige måten med KUN det positive, you go girl!! og som nevt i kommentaren ovenfor her, i forbindelse med julekalender til gutta våre, kanskje det er en ide til noe du kan blogge om, selv blir jeg gaaal av å lete etter morsomme småting som ikke er altfor dyre.. keep up the good work, du er superduper fantastisk 🙂

 14. Gøy å lese 🙂 du skriver bra Caroline 🙂 selv har jeg gjennomført ukens 5 treningsøkt (2 i dag) takket være din inspirasjon 😀 Takk <3

  1. Fotballfrue

   Flinka 🙂

 15. Kanonbra intervju Caroline, men er ikke dette et gammelt intervju ? Lurer bare på hvorfor du legger det ut igjen ? 🙂 Ellers må jeg bare gi deg skryt for en kanon bra blogg, beundrer deg kjempe masse !

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke lagt ut dette før 🙂 Har ikke hatt tid til å gå gjennom lydfilene :/

   – C

   1. Stine tenker sikkert på de 3 innleggene du hadde i forbindelse at du skulle møte han, du spurte om leserne dine hadde noen spørsmål. Så var det et innlegg om hans favoritt-produkt og et om hjemmelagede hudpleie. Disse var fra 30.aug, 4.sept og 9.sept.
    Men det var ikke et helt intervju som dette! 🙂

 16. Så gøy å lese dette, Caroline! 😀 Du får det virkelig til!

 17. Flinke jenta!

 18. Wow !
  You looks great, like always !
  Lovely skirt !
  Greetings from Poland !
  M.
  http://2bigcitylifes.blogspot.com/

 19. Jeanette

  du tenker jo ikke på at de fleste ikke kan ta seg råd til å kjøpe dyre OH produkter…de er jo sykt dyre

  1. Fotballfrue

   Ja?

   – C

   1. silje brekke

    Haha, du må være så DRITTlei av alle linkene og kommentarene rundt LCHF – det hadde jeg vært 😉

   2. Trude A

    Men DENNE linken liker vi 😀 http://www.kjendis.no/2011/11/03/kjendis/fotballfrue/blogging/18877317/

    Du er herlig Caroline!!!

 20. Fantastisk bra innlegg Caroline 🙂 Veldig inspirerende mann!

 21. Ahh, supert innlegg! 😀 Vises at du har jobbet godt med dette. Flinka!

 22. christine

  hei! har du, eller noen andre her, noen som helst peiling på hva man skal gjøre mot fet/oljete hud? har aldri hatt det før, men nå de siste ukene har jeg fått det..:( hater det. glinser som bare det..

  renser ellers huden morgen og kveld og sliter sånn sett ikke med kviser, et par her og der.. har også nå en liten stund begynt å bruke en fuktighetskrem fra oh mot oljete hud, men merker ingen forskjell..

  alle tips mottas med et stort takk!

 23. SarpeRaz

  Et hjertevarmt og hyggelig intervju Caroline. Ble nesten litt nervøs jeg nå, jeg er en helfrelst walnut skrubber og i den siste tiden har jeg fått endel kviser. Håper det er bare hormonene som spiller meg et puss. Jeg vil ikke slutte med skrubben miiiin 🙂

 24. Hvor har du kjøpt klokka du har på deg på bildet? 🙂 Lekker var den!!!

 25. Elisabeth

  NÅ tror jeg jeg må skaffe meg OH produkter snart, kanskje ønske meg det til jul også? 😀 har brukt dermalogica en stund nå, og er storfornøyd, men etter å ha lest dine anbefalinger og så mange gode artikler om det så tror jeg nesten må teste 😀

 26. Hei! Jeg sliter med uren hud. Jeg lurer på om jeg skal bestille start-kit settet for uren/fet hud, eller settet for normal/kombinert hud. Jeg har hørt så mye bra om produktene for normal hud, men er usikker på om de hjelper mot min urene hud! 🙂

  Hvilket sett tror du passer best for meg?

 27. Du er heldig som har fått møte din «guru» om jeg kan kalle han det.:) Har hørt mye fint om produktene hans, men har aldri prøvd de selv. Ser det er mange forskjellige reaksjoner i kommentarfeltet ang produktene. Jeg trodde det var allmenn viten at det ikke finnes et fasitsvar på hudpleie…? Jeg (og du) bør kjenne oss velsignet for at vi har funnet det som passer best for oss, for det er jammen ikke lett!

  Oioi, nå er det helg.:) Ønsker deg en god en!

 28. Melissa

  Ble helt forelsket i Ole Henriksen og hans produkter nå, hahaha!

 29. Beundrer suksessen hans! Dessuten synes jeg det er tøft at han er dansk, da blir jeg litt stolt oss skandinavere i mellom 🙂 Jeg synes han lager deilige produkter i friske innpakninger, og har både vært fornøyd og misfornøyd med det han har laget (har testet ca 10-12 produkter!)

  1. Fotballfrue

   Nei, en kan ikke like alt 🙂 Jeg er ikke så fan av invigorating night gel selv om en venninne av meg anbefalte meg den, men det betyr ikke at den ikke er bra 🙂

   – C

   1. Helt sant! Selvom jeg elsker invigorating gel (og lift eye gel) før jeg skal legge meg. Men kan ha noe med at jeg har fet/blandingshud. Men mitt absolutte favoritt produkt er micro/mini peel system. Tar den en gang i måneden:D Alle måå prøve! Dyrt, men holder lenge!

 30. Dette var jammen et kjekt innlegg, Caroline:) Spennande at du faktisk har intervjuet han, heldig du 🙂 Slike innlegg vitner om kvaliteten du gjennomfører på bloggen din;) Ikke rart du er travel gitt!! Stå på, flinke Caroline:) Gler oss til kokebok og helsematen.no også 😀 Foresten er du helt nydelig på det bilde av deg og Hendriksen! Ha en strålende dag:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Og takk for fine ord, for en herlig start på fredag 😀

   Klem!

 31. Christina

  Når trekker du vinneren av konkurransen hvor man kunne vinne sony ericsson xperia?

  1. Fotballfrue

   Over helgen!

   – C

 32. Veldig bra jobba, Caroline! Jeg liker så godt måten du skriver på. Er veldig dårlig på å lese lange blogginnlegg hos andre bloggere, men jeg liker så godt hvordan du skriver, og det blir aldri kjedelig å lese, fordi mann kan se utrstråling og din fantastiske engasjement i saken. Du er gjør jobben din kjempe bra både som blogger og som journalist!

  Likte innlegget kjempe godt. Hadde planer om å teste produkter, men var litt i tvil dersom jeg visste ikke så mye om de. Men nå vet jeg garantert at jeg kommer til å prøve de ut 😀 Har prøvd ut isbiter med antioksidanter du blogget om før. Ble ganske fornøyd med resultatet 🙂

  1. Fotballfrue

   Fant den i spam 🙂

   – C

 33. Hei. Dette er ikke en ondsinnet kommentar…men jeg vil bare gjøre oppmerksom på at «hudguru» ikke er et ord. Det er ikke vanskelig å forstå hva du mener (hud og guru gir mening), og kanskje du nettopp har laget et nytt ord, men p.t. er det kanskje best å erstatte det med noe annet?

  1. Fotballfrue

   Jeg synes det er så deilig å ha egen blogg, for her finnes ingen regler 🙂 Dette er mitt eget magasin, og jeg kan skrive som jeg vil 🙂 Jeg kommer ikke til å endre noe som helst. Ole Henriksen er en hudguru i mine øyne, og da er det heller ikke feil å skrive det 🙂

   – C

  2. Det ingenting i veien med hudguru! I norsk kan vi sette sammen ord til nye på den måte Caroline har gjort så lenge vi følger «reglene» og det gjør hun. Det blir som om jeg hadde laget muffins med pepper (og ingen hadde laget eller snakket om det tidligere) så kunne jeg kalt det peppermuffins helt uproblematisk. Den siste delen av ordet styrer hva det er, altså her, en guru, og første ledd er en beskrivelse eller tilleggsopplysning, og dette er en guru for hud, ergo HUDGURU.

   1. Victoria

    Okei, så sykt teit å kommentere det! Hvem bryr seg egentlig? Kan hun ikke skrive hudguru engang, uten at noen skal si noe på det? Folk har seriøst fritidsproblemer, og de er jo ute etter å ta deg på alt..

    Stå på 🙂 Du er flink!

 34. martine

  Du er helt nydelig!! 🙂 Hvor er skjørtet du har på deg fra? Utrolig fiint! Ha en fin fredag!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Dette er fra H&M Trend 🙂

   – C

 35. Har veldig lyst til å prøve noen produkter fra OH, men både PETA og dyrevernallinasen sier at produktene hans ikke er dyrevennlig siden han bruker ting som er testet på dyr. selve slutt produktet er ikke testet men de forskjellige tingene som er i er testet på dyr. Synes det er så synd, for folk snakker så varmt om disse produktene, men min forfengelighet vil jeg ikke at noen dyr skal lide for. 🙁

  1. Fotballfrue

   Det er ikke riktig! Jeg har snakket med han om det personlig! Jeg har også snakket med de som står for innkjøp her i Norge som kan bekrefte at absolutt ingenting er testet på dyr. Han kunne ikke hatt anti-teste merket på alle produktene ellers. Det som har skjedd,er at papirene ikke har kommet frem til peta og dyrevernalliansen ennå,men når de er fremme vil dette rettes opp i. Jeg hadde aldri brukt produktene om de hadde vært i nærheten av et dyr!

   – C

   1. Vet du hva. du har helt riktig! sjekket det selv opp i går. å fikk svar at de nå har fått sjekket det ut og at produktene er dyrevennlig 🙂 utrolig bra 🙂 da kan jeg kjøpe meg skrubben med god samvittighet:)

 36. Hei, Caroline

  Hadde du hudormer som forsvant ved å bruke walnut complection scrub og firm action mask eller har du ikke hatt det problemet? Det hadde vært så bra hvis disse produktene kunne hjulpet meg med det problemet- Har nesten gitt opp:)

  Ha en fin fredagskveld:)

  Marte

  1. Fotballfrue

   Jeg har aldri vært plaget med hudormer, men fikk noen på nesen i ny og ne 🙂 Da hjalp dette meg 🙂 Nå bruker jeg det to ganger i uken uansett, for å forebygge 🙂

   Klem!

   1. Tusen takk for kjapt svar:) Samboeren min drar til USA neste uke, så da skal jeg sende med en liten handleliste med OH-produkter:)

    Klem tilbake:)

 37. Hvis han lager mange av sine produkter på kjøkkenbenken, da er det jo bare for oss å gjøre det også da, i stedet for å betale i dyre dommer for at han skal lage dem for oss….

  1. Fotballfrue

   Men det er jo på grunn av holdbarheten, at han videreutviklet 🙂 Dersom du leste hele intervjuet ville du sett det 🙂

   – C

   1. Vil bare si at jeg har jobbet for Estee Lauder. Estee Lauder laget også sine første produkter på kjøkken benken og solgte dem på gata! Å Produktene til EL er helt utrolige. Produkter som er lager personelig, er mye bedre en masse produsert i en fabrikk. MEN få klarer å lage virkelig gode produkter hjemme. Man ternger mye kunnskap, utrolig gode råvarer, og ikke minst vite hva som passer sammen hva. Så jeg ville heller ha kjøpt en å ha prøvd å lage det hjemme. Blir jo som at hvorfor skal man kjøpe klær når man kan strikke dem selv?

 38. kjempe bra intervju 🙂 Ole Henriksen er en supermann, elsker produktene hans 😀

 39. Synes mange her gir litt mye pepper, uten å tenke på at huden vår er like forskjellig som utseende vårt.
  Et produkt som passer til Caroline passer nok ikke alle her like godt, samtidig kan et annet produkt i serien passe bedre for deg enn Caroline. Anbefaler alle som vil investere i huden sin å ta en tur til hydanalyse hos en hudterapaut. Der får du konkret beskjed om hudtype og tilstander istedet for «feildiagnosering» hjemme foran speilet. Etter det er det lett å velge gode produkter for DEG uansett om det blir OH, Md, decleor, dermalogica, parfymeri prod. osv:)

 40. Flott innlegg!

 41. åh, han virker som et herlig menneske!

 42. Hei! Jeg jobber med Ole Henriksens produkter daglig og vil bare si at på de snart 3 årene jeg har jobbet med de har jeg ikke fått en eneste reklamasjon på disse produktene. Jeg har jobbet i parfymeri i flere år og aldri har jeg vært borti i en bedre serie. Og nettopp derfor valgte jeg å ta den inn i min klinikk.

  Heia Ole Henriksen og det han står for! <3

  God søndag fra Yvonne, eier av Axisklinikken

 43. Natalie

  Hei,
  Jeg kom inn på dette innlegget da jeg søkte på Ole Henriksen på google. Jeg har begynt å bruke noen av produktetene derfra nå, både scrub og maske. Bare etter en gang med scrub og maske ble huden min helt merkelig. Både nuppete, irritabel, tør og rød. Har aldri hatt noe sånt før. Jeg er helt sikker på at produktene er kjempe gode, men kanskje ikke min hud, eller er det bare sånn det kan være i starten? Har du noen anbefalinger? 🙂

  1. Fotballfrue

   Så synd at du reagerer slik på produktene, de er jo så og si helt naturlige, så jeg skjønner ikke hvorfor. Men alle kan vel ikke tåle alt. Kan jegspørre hvilke produkter du har brukt og hvor du har kjøpt dem? Vet jo at enkelte selger gamle eller ikke-ekte produkter, dessverre. Jeg har selv brukt OH i 3 år og er helt forelsket 🙂

 44. Hei Caroline:) Jeg og mine medarbeidere på Vita Storo er store fans av bloggen din! Vi er også veldig store fans av Ole Henriksen, og produktene hans har kommet på plass i hyllene våre. Vi vet at du også er stor fan av ham og hudpleien hans. Saken er at vi lurer på om du kunne tenke deg å skrive et innlegg på bloggen din i dag hvor du informerer leserne dine om at han kommer til Vita Storo i morgen kl 14-16. Da kan kunder gjerne booke tid på forhånd ved å komme innom oss eller ringe 22 09 83 02. Da får kunden 15 minutters personlig veiledning av ham hvis man kjøper 2-3 produkter. Vi vet du har stor påvirkning, og ettersom han dessverre ikke er så kjent i Norge ennå, kunne dette hjulpet på at folk ble bevisst på ham og hans fantastiske produkter.
  Forresten kommer han også på God Morgen Norge i morgen kl 9:00 til 9:25. Hvis du kunne tenke deg det så vil jeg gjerne tilby deg et gavekort pålydende 1000,- kr på Vita. Har du noen spørsmål ta gjerne kontakt på mail (storo.vita1110@vita.no eller tlf nr som står ovenfor).Grunnen til at jeg tar kontakt med deg er også fordi jeg er redd vi ikke skal få booket nok folk, og da er det så synd om tiden hans går til spille og rett og slett litt flaut for meg. Takk på forhånd for at du leser dette og setter stor pris på alt du får gjort:) Hilsen fra oss jentene på Vita, Storo.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *