Forsidepike

Jeg er på forsiden av Dagbladets ekstramagasin God torsdag i dag. Inne i bladet kan du lese et intervju med meg over 5 sider. Kjempegøy!

Det var dette som var grunnen til journalistbesøket for snart to uker siden.

Nå må jeg tilbake til arbeidet, tenkte bare å si ifra dersom noen vil få det med seg 😀

94 kommentarer

 1. hi,

  great foto. but somethig is wrog on the last picuture. maby i have not right. on one picure you kiss but one second were you walk with dog you look in diffretn direction. is everything ok.

  ps. i like evry much your style.

 2. Wow, så kult! 🙂 Dette skal jeg kjøpe å lese 🙂 Spennende!

 3. Gratulerer så masse med intervjuet <3 Hvilket skjørt har du på det på det første bildet, hvor du står inne i garderoben din?

  1. Fotballfrue

   Et fra H&M Trend. Hadde det på antrekksbilde her: http://fotballfrue.no/?p=10062 🙂

   – C

 4. Du er SKIKKELIG flott! Leste intervjuet på Dagbladet, blir jo skikkelig motivert og positiv bare av å lese det! Du er et skikkelig forbilde for folk, og jeg syns du har en god grunn til å smile bredt- du har et fantastisk liv så lang jeg kan se 🙂 Stå på 😀

 5. Christine

  Hei Caroline!

  Jeg er en av dine «rolige» tilhengere, men nå leste jeg nettopp intervjuet på dagbladet.no og jeg sier enkelt og greit: Du er et fantastisk menneske!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig! Tusen takk, Christine <3

 6. Silje Marie

  Du er så fin du ! 🙂

 7. så roligt, jätte fina bilder!

 8. Så moro! Du minner om en av Hollywoodfruene 😉

 9. Hei Caroline!

  Det kan være at du har sagt det før, men jeg kan ikke huske det/eller klare å lete meg frem til svaret. Ble minnet på hvor fantastisk flott garderobe du har når jeg så disse bildene, og lurer i den forbindelse på hva slags garderobesystem du har?

  🙂

 10. Når jeg begynte å lese bloggen din så trodde jeg først at du var en overfladisk person, men etter som jeg har begynt å lese den regelmessig så har jeg skjønt at du er alt annet en det. Du bryr deg om barn som sulter, om produkter tester på dyr, bruker ikke pels, rosa bånd osv. Du virker som en fantastisk kone, engasjerene deg i triste ting som skjer rundt i verden. du trener, tar godt vare på deg selv og ikke minst mannen din. Du er utrolig inspirerende person. Flere burde være som deg.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for hyggelige ord 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *