Sprudlende glad!

Endelig kan jeg fortelle dere dette! Jeg har gledet meg som et barn på julaften til å avsløre hva jeg har jobbet med siden i sommer. Dere må da ha lagt merke til alle timene jeg bokstavelig talt har bodd på kjøkkenet, alle gangene jeg har skrevet at jeg har kokkelert seks-syv timer i strekk og alle setningen med «jeg har så mye å gjøre i dag» uten at dere helt har fått vite hva?

Selvfølgelig er det dager jeg ikke kun har jobbe med dette, men heller med andre firmarelaterte ting, men  dette har tatt opp mye av dagene mine siden juni. Det er fortsatt en del som gjenstår, men jeg jobber på spreng for å klare alle deadlines: Jeg skal gi ut kokebok! Ja, det er helt sant. Og jeg er helt i ekstase, hoppende, sprudlende glad! Det blir i ekte LCHF-stil, og jeg har skrevet kontrakt med bokforlaget Lille Måne. Jeg vil ikke si så mye om hva slags kokebok (. . den som venter på noe godt), men det krever mye arbeid fra meg, fordi jeg blant annet tar alle bildene selv. Nesten alle, i hvert fall.

Min beste venn siden juli – og det med god grunn! 

SI AT DU GLEDER DEG LIKE MYE SOM MEG? WEEEEEEE!

396 kommentarer

 1. Kristin A

  så kult!:) gratulerer og lykke til!

 2. Wow! Så KULT 🙂

 3. Veronika

  Gleder meg kjempemasse til kokeboken din kommer ut:)) Synes oppskriftene dine er helt fantastiske,og du er virkelig en stor inspirasjon for meg <3 <3 3

 4. Så fantastisk! Gratulerer!

 5. Pernille Louise

  Håper det blir en kokebok for alle, ikke bare de med lavkarbokosthold!

 6. Så gøy! Gratulerer 🙂

 7. Dwigjtinha

  Kjære Caroline, er så glad på dine vegne. Den boken kommer jeg til å kjøpe!
  Det du har presentert på bloggen din har vært inspirerende, lekkert og innovativt.
  Føler meg nesten litt stolt av å være fast leser av bloggen. Jeg venter flere store ting fra deg, jeg.
  Gratulerer og lykke til.

 8. hei! gleder meg masse til boken kommer. prøvde foresten LCHF bollene dine i går. de ble virkelig gode. men jeg brukte litt mer kardemomme. ett tips til deg og alle er å legge en bit mørk kokesjokolade inni. det var kjempegodt («,) mmm….

 9. Utrolig bra! Den skal jeg kjøpe hvertfall! 🙂 Lykke til !! 😀

 10. kristine

  hei hei, må bare si at jeg gleder meg til kokeboka di kommer ut. 🙂 Du har hvertfall en kjøper her. Jeg liker bloggen din, og har begynt å følge med de siste dagene! 🙂 Leser faktisk ikke noe særlig blogger, så det er virkelig et kompliment.

  Lykke til!
  ps. prøv å få lura inn noen blåbærmuffins/cupcakes i den boka da 😉 Det er virkelig noe av det beste jeg vet!

 11. Hurra Hurra!!
  Såååå spennende og moro 🙂
  Jeg kjøper gjerne en bok.

  Lykke til 🙂

  Linda

 12. Andrine :-)

  Så bra å høre! gleder meg masse 🙂

 13. Gratulerer 🙂 Spennende å følge med på oppskrifter du legger ut. Er sykepleier og har tatt ernæring som videreutdanning 🙂 Lykke til!

 14. Har fulgt med deg i ganske mange år, men aldri lagt igjen en kommentar. Gratulerer så mye med kokebok! Den kommer garantert til å bli kjøpt inn til hyllen den dagen den kommer ut! Jeg vil bare få takke deg for en utrolig motivasjon og inspirasjon når det kommer til trening! Jeg selv har måttet gå ned i vekt pga en transplantajon, og da fant jeg daglig inspirasjon og glede ved å lese på bloggen din! Du er en utrolig flott kvinne, og jeg ser opp til deg.

  Jeg gleder meg til å følge bloggen videre! Lykke til med kokeboken – jeg gleder meg!
  Klem fra Anne.

 15. GLEDER MEG <3

 16. ble kjempeglad og gledet meg til den kunne kjøpes i butikken helt til jeg så at du skulle skrive om lavkarbo. ikke enda en, tenkte jeg.

 17. Margrethe

  Hei Caroline
  Begynte å lese bloggen din her for noen dager siden.
  Jeg synes dine innlegg på mat og oppskrifter er kjempefine!
  Veldig fint at du deler «hemmelighetene» med oss lesere, jeg gleder meg til boken din kommer!

 18. Åååh, så gøy! 😀 Gratulerer! 😀
  Jeg gleder meg til den kommer ut. Jeg kjøper kokeboka med glede altså. 😀

 19. DU ER FANTASTISK! <3 Tusen takk.
  Gleder meg til å kjøpe den allerede.
  Klem.

 20. Gratulerer så mye! Gleder meg til å kjøpe den og smake på alle oppskriftene 🙂 Du er dyktig!

 21. Gleder meg masse! Har egentlig lovet meg selv å ikke handle flere kokebøker – fordi jeg alltid finner oppskrifter på nettet, men din MÅ jeg ha, har enda ikke laget noe jeg har blittt mindre enn storfornøyd med!

 22. Herlighet, skal si du har mange baller i luften på en gang! Kokebok, husflytting, Treasures og for ikke å snakke om en av Norges største blogger…. Jeg er virkelig imponert, og jeg skjønner ikke hvordan noen kan kalle dette lettjente penger! 🙂 Det blir spennende å følge med fremover, gratulerer! Så velfortjent! 🙂

 23. Så gøy! Gratulerer så mye! Gleder meg! 😀
  Når det gjelder kaker og bakst ser jeg at det er mye kokosfett/kokos og nøtter/mandler som brukes i LCHF. Dette er jeg allergisk mot, har du tips til bakst/kaker uten disse ingrediensene? Eller kommer det kanskje i boken? 😉
  Lykke til med bokutgivelsen, gledes til å lese den!

 24. Gleder meg til kokeboken din kommer ut! Kommer definitivt til å løpe og kjøpe, har vært nysgjerrig på lavkarbo lenge nå, og oppskriften du allerede har lagt ut her ser fantastisk gode ut! 🙂

 25. du burde hatt eller vært på et tupperware party..:) mange fine saker med praktiske løsninger til både matlaging og baking..:) gratulerer med bokutgivelse..:) løper og kjøper så fort den kommer ut 🙂

 26. Gratulerer så mye, Caroline! Den blir helt sikkert fantastisk, med mange fantastiske oppskrifter 😉 Gleder meg til jeg kan løpe i butikken og kjøpe den, wee 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *