Mobilblogg: Rosa sløyfe & middag

Fantastisk show på Latter i kveld! Og da vi fikk et glass cava ved inngangen, stod jeg og stirret rett på Hege Schøyen! Mitt største idol da jeg var yngre og skulle satse på skuespill.. Men jeg turte ikke si hei, det ble med stirringen..

Nå er vi på Jensens Biffhus for middag. Har fortsatt ikke pakket. Tror ikke det blir sengen før midnatt likevel :O

20111031-211829.jpg

Krysser alt jeg har for at det blir konsert i morgen! Drar gjør vi uansett 🙂

Håper dere har en fin kveld 🙂

44 kommentarer

 1. Det var synd konserten ble avlyst… men god tur likevell 🙂

 2. Konserten er avlyst!

 3. Hei Caroline! 🙂

  Så gøy å møte på selveste Hege Schøyen! Liker henne veldig godt jeg også, så skjønner godt du mistet munn og mæle 😉

  Har fulgt med på bloggen din siden i vår, og er inne her hver dag. Det er dagens lille høydepunkt, kan du si, så jeg ser alltid frem til denne lille stunden. Og når jeg kjeder meg, eller er trist og lei, så blir jeg alltid glad når jeg er inne på bloggen din. 😀

  Jeg spiser omtrent slik som deg og gleder meg alltid til nye oppskrifter! Men jeg legger mest vekt på fisk, nøtter, avokado og olje. Spiser ikke så mye kjøtt.
  Jeg har Cøliaki(må spise glutenfritt), og har hatt det de siste 5 årene. Var veldig syk, så det tok litt tid å bli bra igjen. Jeg kuttet først ut alt med gluten og ble mye bedre, men ikke helt. For 1 år siden begynte jeg å spise mye fett og protein og å kutte ut sukker, ris, potet (alt med gluten har jeg allerede kuttet ut) har vært det beste som har skjedd meg.!!! 😀
  Jeg tåler heller ikke melk og melkeprodukter, pga melkeproteinet, så det jeg syns er dumt er at de fleste oppskriftene dine er med nettopp melkeprodukt … 🙁
  Det jeg ville spørre om er om du kunne lagd noe uten melkeprodukt, eller komme med tips til oss som ikke kan ha melk i oppskriftene? Jeg tåler heller ikke soya… 🙁
  Fins det noe alternativ til oss som ikke tåler melkeprotein og soya?

  Håper på svar! 🙂

 4. Rakk ikke å kommentere i helga da det «stormet» som verst, så jeg får heller ta det nå:

  Det at enkelte mennesker bruker av tiden sin på å kommentere deg og rakke ned på deg kan ikke bety annet enn at også de ser at du har en posisjon og en betydning som de må forsøke å rive ned.

  Jeg er ikke enig med deg i alt du sier og vil ikke nødvendigvis ta de samme valg som du gjør i alt, men for meg fremstår du som ekte og oppriktig – du gjør ting fordi det er rett for deg. Hold derfor fast ved den du er!

  1. Den ble litt ufullstendig setningen i midten syns jeg — det jeg mente å si er at de som rakker ned på deg åpenbart ser at du har fått deg en posisjon i samfunnet som de er redd for – og da har de desverre ikke andre midler tilgjengelig enn å rakke ned på deg. Selv har jeg aldri forstått hvordan noen kan tro at man fremhever seg selv ved å rakke ned på andre!

 5. Du er bra fin altså 🙂

  1. Fotballfrue

   *rødme* takk 🙂

 6. Haha, så morsomt da 😀

  Kos deg masse! Jeg er straks ferdig på jobb! JIPPI!

 7. hei;) ønsker deg en riktig god tur;) også ville jeg bare anbelafe dere et kjempenydelig reisetips til neste romantiske tur dere skal på;) har du hørt om Belek i Tyrkia? Og et av luksushotellene med navn Rixos, det er til å anbefale på det sterkeste. må si jeg tenkte på deg når jeg var på denne plassen. Ekstremt lukseriøst;)

  1. Fotballfrue

   Aldri hørt om! Takk for tips 😀

   Klem!

   1. Marianne

    Helt enig med Karina, magisk sted 🙂 Stille og rolig, men ikke så langt til storbyen Antalya:)

 8. Håper virkelig Rihanna kommer i form igjen! God tur! 🙂 Og gratulerer med kokeboken – ikke at det kom som et sjokk, hehe! Utrolig moro!

 9. Hva gjør du i forhold til lavarbo-kostholdet når dere er ute spiser?
  Er det noen steder de har egne lavarboretter?

  1. Fotballfrue

   Spiser alt bortsett fra poteter 🙂 Ber om mer grønt i stedet og ekstra saus 😀

   – C

   1. Nu har jag inte följt med så noga på din blogg men du menar väl att du utesluter pasta och ris också väl?

    Stand up kvällen på Latter var helt fantastisk! 🙂 Var inte säker på om jag skulle som svensk hänga med norska komiker men de var galet bra 🙂

 10. håper det blir noe av konserten, hvis ikke får dere kose dere masse!! 🙂

  klem 🙂

 11. Kos deg på kosert, og tur 😀 Når drar dere til Maldivene forresten?

  1. Fotballfrue

   04.12 😀

   – C

 12. Sykt kjipt at hun avlyser… men kos dere likevel! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det står ingen steder at hun gjør det 🙂 Det er i Malmø det er avlyst 🙂

   – C

 13. hei;) ville bare ønske deg en riktig god tur, og så vil jeg anbefale deg et skikkelig herlig reisetips til neste gang dere skal på en romatisk ferietur;) Har du hørt om Belek i Tyrkia? det er et hotell der som heter Rixos, det kan virkelig kalles krampeluksus, tenke faktisk på deg når jeg var på denne plassen;) absolutt til å anbefale;)

 14. Hei Caroline! Du er like vakker som alltid 🙂 ville bare ønske dere god tur imorgen! Men har dere ikke bestilt biletter til konserten? Klem

  1. Fotballfrue

   Vi har kjøpt billetter 🙂 Vi drar uansett, krysser fingrene 🙂

   – C

   1. Natalie

    Blir jo en jentetur til stockholm selv om konserten kan bli avlyst – men ting er ikke alltid sikkert så noen ganger må man satse 😀

 15. Liker at dere er så flinke til å kose dere i hverdagen 🙂

  Håper virkelig ikke konserten blir avlyst. Ønsker deg en super tur uansett!

 16. Else MArte

  Heeei!! ååh, pleier ikke komentere her, men ble skikelig deppa på dine vegne da jeg så det : http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10023338

  RIHANNA AVLYSER!!!!!!?!?!? ååh

  1. Fotballfrue

   Dersom du leser saken, vil du se at det er i Malmö hun avlyser 🙂 Jeg skal til Stockholm 🙂

   – C

 17. Skulle du satse på skuespill?

  1. Fotballfrue

   Jeg skulle det da jeg var yngre, ja 😉 Skulle bli kokk, deretter forfatter, så skuespiller, lege, jurist – – og journalist 😉 Haha 😀

   – C

   1. Ah:) Kjenner meg veldig igjen, jeg skulle bli skobutikkdame, for da kunne jeg prøve sko hele dagen:D

  1. Fotballfrue

   Sier jo seg selv at du legger på deg, hvis du går tilbake til den samme livsstilen som gjorde deg overvektig 🙂

   – C

 18. har du set at rihanna har blitt sykt og ikke fikk spilt i sverige i kveld? får håpe hun blir bedre til i morgen…:p

 19. Yaya nova

  heey:) så fin du er på bildet! leste på bloggen din litt sent igår og endte opp med at jeg drømte at du og jeg gikk tur med hugo og vi snakket om extensions hehe om jg burde få eller ikke 🙂 morro:)
  håper dere får sett Rihanna, får håpe hun blir frisk:) ellers er d god bedring til henne og god tur til dere:) blir nok koselig i Stockholm fordet:)

 20. Hi,
  how do you make you beautiful hair bun? The one you have in your privious post. I would love to see a tutorial when you create it!!!

 21. Krysser virkelig fingre og tær for dere! Men hun har jo ikke avlyst konserten, så da vil jeg tro at hun biter tenna sammen og gjennomfører 😀 Men uansett, dere kommer til å få det knallgøy! Var på jentetur til Stockholm i fjor, vi hadde det så fantastisk morsomt<3 Gled deg!

 22. Så kos 😀 Lykke til med pakkinga!

 23. Hei Caroline.

  Som du sikkert vet, har hovedstaden den siste tiden vært preget av mange overfallsvoldtekter. Kan ikke du som et forbilde for mange jenter poste denne videoen på bloggen din? http://www.vgtv.no/#!id=39285

  Klem fra Karina 🙂

 24. Var hos Jensens Biffhus og spiste igår kveld med familien! Feiret nemlig bursdagen til moren min! Så utrolig koseligt og god mat der! 🙂

 25. Jenny Therese

  Jeg er så full av beundring, Caroline! Du får liksom til alt du bestemmer deg for, og lar ikke andre ødelegge for deg, Gleder meg kjempemasse på dine vegne, med tanke på alt det spennende du har i vente, håper alt står til forventningene!:)

 26. Møtet med Hege Schøyen; jeg skjønner akkurat hva du mener. Hun var mitt store idol da jeg var mindre også, og for noen måneder siden gikk hun plutselig forbi meg i nabolaget mitt. Jeg ble helt paff. For ikke lenge siden skjedde det igjen, så jeg er nesten sikker på at hun bor et sted i nærheten av meg 😛

  Jeg gleder meg til å se når boken din kommer ut! Jeg har begynt å like mer og mer å lage mat, og har tenkt på å kjøpe en kokebok snart. Kanskje det bli boken din 😉

  Krysser fingrene for at det blir konsert i morgen! 😀

 27. Du er bare så sykt nydelig, og det flotteste, sprekeste og sunneste forbilde jeg vet om!

  Digger deg Caroline 🙂

  Kos deg i Sverige!

 28. Jeg blir bare mer og mer glad i deg!! Jeg må innrømme jeg ikke var så stor fan av deg før, og jeg er heller ikke fan av lavkarbo-bloggingen din, men likevel, det har absolutt ingenting å si! At du liker og trives med det er ikke min sak og jeg må respektere deg for det, og jeg merker jeg er veldig stolt av meg selv om klarer det! vi har da sammen syn på trening, så det er jo helt perfekt, jeg følger dine treningstips:D
  Klart liker jeg deg enda mer ettersom du liker Hege Schøyen! Hun er fantastisk, hele familien, altså fetter, tanter, onkler osv.. satt klistert til skjermen hver eneste nyttårsaften og så den sammen filmen om og om igjen, gikk aldri lei!
  Uansett, håper du koser deg masse i sverige, så skal jeg kose meg med uuutrolig kjedelig skole!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *