Yey or ney: Rosa hår eller fjærpynt

Satt og surfet under lunsjen på fredag (no surprise), og kom over flere artikler på nett, som avbildet kjendiser i noe som skal sies å være den nye, hotte partyeffekten: Rosa hår.

Selv er jeg ikke helt overbevist, men etter at Lauren Conrad kastet seg på trenden, blir jeg ikke overrasket om jeg plutselig ser flere norske jenter med rosa tupper på byen en lørdagskveld.

En annen hårtrend, som er mye mer aktuell for min egen del, er fjærpynt. Jeg har jo vært utrolig glad i fjærøredobber i sommer, så jeg synes egentlig det er utrolig tøft å dra den litt lenger.

De to under har vi akkurat tatt inn på Treasures, her. Jeg har den sorte selv. Kanskje det er Rihanna-materiale?

Hva synes du? Rosa hår, fjærpynt eller ingen av delene?

98 kommentarer

 1. Ragnhild

  Må si jeg ikke er så veldig fan av rosa hår. Fargen blir raskt blass og fargen passer ikke til alle antrekk eller anledninger. Men fjær derimot synes jeg er veldig fint! De pynter opp antrekket og du kan variere med farger og str på fjæren 🙂

 2. Perfekt Rihanna-antrekk: Jeans, en kul topp, jakke, pumps, helt rett hår og fjærpynt!

 3. helt klart fjærpynt! det likte jeg veldig godt!
  det rosa håret derimot minner meg bare om når jeg og veninnen min farget håret vårt på barneskolen rundt 2000, og fargen skulle egentlig gå ut etter 2 vask, og ble i , i flere måneder.. grøss!

  1. Fotballfrue

   Haha 😀

   – C

 4. Mye heller fjærpynt enn rosa hår, men jeg må se litt mer til fjærene før jeg greier å bruke den og samtidig føle meg vel!

  Jeg har vært leser av bloggen din lenge, men aldri skrevet enn eneste kommentar, men nå tenker jeg; du bruker faktisk så mye av din tid på den bloggen, som så utrolig mange har glede av, så du fortjener sannelig litt positiv tilbakemelding! Så; du har virkelig en bra og inspirerende blogg! Du inspirerer meg både på klesfronten, som kjæreste (nå kone) og når det gjelder trening. Bloggen din har utrolig mye energi i seg, som jeg merker du deler med meg – og helt sikkert andre lesere. Fotballfrue.no blir bare bedre og bedre, og jeg må si jeg liker de få innslagene med interiør som har kommet i det siste – du har virkelig drømmehuset. Gleder meg til å se når alt er kommet i stand! Stå på videre !

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord <3

   Klem!

 5. Er kanskje litt kult som clip on på mørkeblondt hår, med litt rosa effekt. Syns det første bildet var kult! Ellers var fjerpynten kjempeanvennelig. Yey til begge deler (med forbehold om moderasjon på rosa hår).

  Forresten, etter denne dokummentaren som indisk hår og hvordan det foregår, hva er dine synspunkter? Jeg kjenner jeg ble litt dårlig (har selv hatt indisk hår en gang i tiden, og har egentlig aldri hatt noen negative følelser om det), og skulle virkelig ønske at det ble en fairtrade forretning av det. Det er jo litt sinnsykt at det koster så mye, mens disse indiske kvinnene som ofrer håret sitt til guder betaler selv 100 rupies for å få lov å ofre håret sitt? At det blir fairtrade ødelegger vel litt av ofrings-konseptet, men disse kvinnene er fattige. Skulle tro de kanskje hadde hatt utnytte av kunnskap og informasjon om hvor verdifult håret deres faktisk er, så kunne de fått velge selv om de vil ofre det eller selge det?

  Tenkte at det kunne blitt et fint tema for deg som er opptatt av rettferdighet i verden (etter mitt intrykk) 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg kommer til å skrive et innlegg om dette i nærmeste fremtid. Jeg er veldig enig med deg: Synes de har all rett til å få vite hva håret egentlig går til, slik at de kan velge selv.

   – C

   1. MichelleW

    ser fram til innlegget 🙂 var en veldig interessant dokumentar..godt å høre at det er flere som ble litt rørt av å se urettferdigiheten i det, selv om disse kvinnene velger selv at de vil barbere seg for Guden sin..hadde de bare fått en 1/20 del av det mellommennene tjener så kunne de sikkert ha levd et helt annet liv..

 6. Fjærpynt, ja takk!!
  Det rosa håret kan jeg derimot holde meg unna 😉

  1. Fotballfrue

   Hehe, enig 😉

   – C

 7. Camilla

  Tror ikke jeg løper til frisøren for rosa hår med det første, men fjærexstensions og øredobber, ja takk!

 8. silje brekke

  må innrømme at lauren conrad ser mye sofistikert og finere ut med håret enn de to andre, hehe 🙂

 9. Jeg kunne nok aldri hengt meg på rosa hår trenden. Fjærene var veldig fine, men vet ikke om jeg hadde hengt meg på der heller, men helt klart fjær som var mes hot. Håper du får en fin søndag og en ny frisk uke i morgen Caroline! 🙂

 10. En jente i klassen min har rosa tupper, superkult på henne i alle fall! 😀

 11. Rosa hår er vel ikke akkurat noe som kan eller bør slå ann, er i alle fall ikke noe jeg kommer til å følge :p Men kan se for meg at fjærpynt kanskje kunne blitt en kul trend, men passer kanskje best om sommeren med søte sommerkjoler og brune ben, og ikke svær boblejakke og vinterboots :p

 12. Fjærpynt 🙂
  Rosa farge blir litt for mye for min del:)

 13. hmm, er ikke fan av rosa hår men kan vell gå for fjær i håret. men må jeg velge tror jeg ikke jeg tar noe av det!
  heller mere til mørkt hår med eksempelvis noen røde striper som ikke er for knall og faktisk går til resten av håret men synes samtidig. jeg synes det er stilig, men kan godt være det bare er meg.

  uansett, stå på Caroline. du blogger ufattelig bra 🙂

 14. Jeg liker best fjærpynt, synes det er skikkelig kult 🙂

 15. Aiaiai,rosa tupper var litt mye synes jeg! Men har alltid vært glad i fjær,leter egentlig fortsatt etter noen fine fjærøredobber:P

 16. Elisabeth

  Er ikke veldig fan av rosa hår. Fjærtrenden elsker jeg. Har ikke funnet noen til å ha i håret (kanskje jeg skal kjøpe fra Treasures nå?) men har noen lange øredobber sånn at når jeg har håret ned så ser det ut som hårpynt. 🙂 Syns det er utrolig stilig med fjær i håret, og syns det er utrolig trist at jeg glemte den fjærpynten jeg hadde på flyet (av alle steder)… Skal definitivt bruke mer fjær i høst, det er så fint:)

 17. Fjærpynt er Yey, Rosa hår Ney =)

 18. Jeg syns absolutt at Lauren gjør det stilfullt, men kommer nok ikke til å farge mine hårtupper nei 😉

 19. Elsker LC! Og jeg syntes at hennes farge funket fint:) men strektusj-rosa hår som de andre to har er ikke noe fint. Krepppapir?

 20. Simone DK

  The pink hair works on Lauren! But what doesn’t work on her???

 21. Jeg likte håret til Lauren, men ikke stripene og heller ikke helfarget : p Fjærpynt er kjempefint, og det hadde kledd deg godt på konsert !

 22. Jeg likte Laurens versjon veldig godt 🙂 Ikke for mye, og ikke for lite 🙂

 23. Eg held meg unna begge delar. Rosafarge blir litt for mykje «Rosa Philadelphia» frå barne-tv på 80-talet (men åååh, eg hadde så lyst på rosa leikarhytte då). Eg støttar dessutan nok ondskap og dyremishandling ved å ha fjørdyne og -pute, så eg unngår fjørsmykker (og dunjakker). Såg ein dokumentar for mange år sidan om at fjørkre blir nappa for fjør to gongar medan dei er i live, og ein tredje gong etter at dei er drept. Usj og usj. Er det ekte eller falske fjør i dei øredobbane i butikken din?

  Flott at du vil skrive eit innlegg om extensions! Eg såg nettopp Dokument 2 om dette og vart forbanna på dette. Eg har ikkje extensions sjølv og har ikkje nokon planar om å bruke dette, men eg håpar at du og resten av bloggsamfunnet kan bruke marknadskrafta dykkar til å vere med på/gjere ei endring. Dei indiske kvinnene fortjener å få betalt for å ofre håret sitt.

  1. Fotballfrue

   Fjærpynten vi selger er ikke ekte fjær, heldigvis 🙂

   – C

  2. Magnhild

   Det skal seiat at alle du puter ikkje blir utvikla under dyremisshaldling, heldigvis 🙂 på Princess for eksempel, er dunputene produsert på en ganske human måte. Der blir gåsa avliva etter et langt liv før fjørene bilr revne av, grunnen til dette er for å vere humane også blir duna betre då 🙂 kan være lurt å høyre i butikkane om korleis duna blir «framstillt», det bør dei vite, så kan du kjøpe du produkt med god samvittighet:) dun varmar jo betre enn fiber om vinteren 🙂

   Ha en fin dag!:)

 24. fjerpynten 🙂 rosa hår så litt små harry ut egentlig

 25. Rosa TUPPER er greit, og tøft syns jeg. Men helt rosa hår er ikke helt min greie, enig med noen over her, blir litt harry ;))

 26. Lauren Conrad kledde rosahårtupper 🙂

 27. Karoline

  Jeg syntes fjærpynt er utrolig awesome å haa 😀 Skulle selv ønsket jeg hadde noe, men finner aldri noen fine når jeg først er på leit..

 28. Ingebjørg

  Yey til fjærpynt! rosa tupper var ikke noe særlig fint.

 29. Alt som har med stjeling av dyrenes hud eller beskyttelse å gjøre, er jeg i mot. Måten industrien napper ut disse fjærene på er helt forferdelig 🙁 Må også være ærlig å si at jeg syns de rosa hårtuppene på LC var super søte!

 30. cecilie

  Husker jeg kjøpte rødfarge på sprayboks til en fest, er naturlig veldig blond.. Til min store forskrekkelse dagen derpå, da rødfargen skulle ut, hadde håret sugd til seg noe av fargen, så da hadde jeg rosa ish frage i ei uke.. Så nei, takk!! Aldri igjen! Er glad i mitt naturlig, blonde hår 🙂 men ei fjer, hadde vært prikken over I’en på fest! 🙂

 31. Jeg må innrømme at jeg syns tupper i forskjellige farger er veldig kult, i alle fall på Lauren Conrad sånn som her: http://witandwhistle.com/2011/07/14/diy-rainbow-hair/

 32. Elsker fjærpynt! Men jeg bare lurte når du skulle trekke vinneren av negllakk konurransen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Til uken 🙂

   – C

 33. Lauren Conrad? Heter ikke hun i midten Rachel McAdams.. ? 😛

  1. Fotballfrue

   Jo, så er det Lauren Conrad og Katy Perry 🙂

   – C

 34. Jeg syntes at Lauren Conrad klarer det meget godt med rosa hår!! 🙂

 35. Fjærpynt 🙂

 36. Ingen av delene for min del. Men fjærextentions derimot er råtøft! Det blir jo litt som fjærpynten, bare at den er mye tynnere og glir ganske bra inn i håret, siden den er lang, tynn og rett. Jeg tviler på at jeg kommer til å slenge meg på den også, jeg syntes det blir litt for sommerlig på en måte. Men fjær i håret på sommeren, gjort på den riktige måten syntes jeg er HOT. Synd det ikke er somemr hele året…

 37. Hei Caroline! Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men vil bare uttrykke min frustrasjon med tanke på OH-produktene du har snakket så fint om. Bestilte hjem produkter for flere tusen kroner, og hadde ordentlig store forventninger i og med at du har skrytt produktene opp til skyene og enda lengre. Jeg har brukt disse produkten – alt fra rensekrem, ansiktsmaske, skrubb, øye og hudkrem – i snart to måneder nå. Huden min SER IKKE UT! Jeg har aldri hatt kviser før, aldri brukt noe kremer fast, heller ei bruker jeg sminke i hverdagene. Men nå har jeg flere kviser og urenheter i hunden enn noen gang tidligere. Tenkte at om jeg ga det litt tid ville det bli bedre, men snarer tvert i mot. Jeg er så lei meg, og jeg føler jeg ikke vil bevege meg utenfor huset. Har sluttet å bruke produktene nå, så håper det blir bedre. Kjipt å kaste alle kremen og renseproduktene, da jeg har brukt en halv månedslønn på dem. 🙁

  Har du noen tenker om hvorfor dette skjer med meg? Synes det er merkelig at du skal like produktene så godt, mens hos meg er alt bare helt feil…

 38. Hei! Elsker bloggen din! Jeg fant de Jeffrey Campbell skoene du har lyst på! Her: http://www.solestruck.com/jeffrey-campbell-one-o-one-fur-brown-black-leopard/index.html

  Har selv bestillt Jeffrey’s fra den siden, og er veldig fornøyd 🙂

 39. Charlotte

  Fargede tupper var jo en «trend» for bare noen måneder tilbake. Hvertfall flere av mine bekjente som gikk rundt med det da.. Men jeg er helt enig med deg, det er ikke heelt min greie :p

 40. Hei. Jeg skrev en kommentar på det forrige innlegget, men den kom av en eller annen grunn ikke med. Jeg lurte på om du fortsatt bruker denne mascaren: http://fotballfrue.no/?p=7266 og denne rougen: http://fotballfrue.no/?p=6974 , og om du har noen andre å anbefale?

  1. Fotballfrue

   Jeg holder på å teste en ny maskara, nå bruker jeg bare en vannfast en fra the balm 🙂 Rougen bruker jeg fortsatt 😀

   – C

   1. Tusen takk for svar! si fra hvis du vet om noen rabattkoder på makestyle eller coverbrands 🙂

 41. Fjærpynt:)

 42. Så dette bilde av LC for noen måneder siden. Jeg er fast fan av hun og har fulgt stilen hennes i mange år. Men der lurte jeg virkelig på om hun hadde en skrue løs? Husker jeg farget tuppene rød da jeg var russ, men det var jo en crazy knute som skulle vinnes. At dette skulle bli mote, seks år senere?
  Tror ikke norske jenter kommer til å gå bananas for denne. Jeg har bodd utenlands en del, og kan melde om stor beundring fra gutter i andre deler av verden; norske jenter er de flinkeste på motefronten i hele verden. Yeah! Go us!

 43. Rosa hår? NEEEEEY!!!!!!! Da kan man ta på seg en rosa hatt eller et hårstrikk i stedet. Fjærpynt? Yay takk! 🙂

 44. Er egentlig ikke noen fan av verken fjær i håret/ørene/som smykke, så ney der. MEN liker det rosa håret, selv om jeg kunne tenkt meg å bytte ut rosa med rød eller en annen farge. Er en veldig kul effekt!
  Men tror du kler å ha fjær i håret ditt på Rihanna Konserten!

 45. Jeg synes fjærpynt er så lekkert om høsten! 🙂

  God søndag til deg og dine!

 46. Jeanette

  helt klart ney! Får Barbietendenser!

 47. Fjærpynt kan være fint, men rosa hår…nope.

 48. Trine Hansen

  Har du kunngjort hvem som vant det exstensionet du hadde som konkurranse for en stund siden?:-)

  1. Fotballfrue

   Ja, det har jeg kunngjort 🙂

   – C

 49. Rena is not my name

  BRUK PALJETTSKJØRTET!!!

 50. Jeg elsker rosa! Men rosa hår? Hmm.. Kanskje en litt tykk stripe i luggen, men ikke noe mer enn det.. Fjærpynten var awesome! Deffinitivt Rihanna materiale!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *