Yey or ney: Rosa hår eller fjærpynt

Satt og surfet under lunsjen på fredag (no surprise), og kom over flere artikler på nett, som avbildet kjendiser i noe som skal sies å være den nye, hotte partyeffekten: Rosa hår.

Selv er jeg ikke helt overbevist, men etter at Lauren Conrad kastet seg på trenden, blir jeg ikke overrasket om jeg plutselig ser flere norske jenter med rosa tupper på byen en lørdagskveld.

En annen hårtrend, som er mye mer aktuell for min egen del, er fjærpynt. Jeg har jo vært utrolig glad i fjærøredobber i sommer, så jeg synes egentlig det er utrolig tøft å dra den litt lenger.

De to under har vi akkurat tatt inn på Treasures, her. Jeg har den sorte selv. Kanskje det er Rihanna-materiale?

Hva synes du? Rosa hår, fjærpynt eller ingen av delene?

98 kommentarer

 1. Rosa hår: Ney!
  Fjærpynt: Yey!

 2. Rosa hår: Ney – Fjærpynt: Yey! 😀

 3. Jeg har begge deler, synes det er litt kult 🙂

 4. Rosa hår: NEY!
  Fjærpynt: YEEEY 🙂

 5. jeg synes ikke det høres så fint ut med rosa hår, men jeg er stor fan av ‘dip dye’ som mrs. conrad har 🙂 liker også veldig godt fjær trenden!!

 6. Rosa hår: nei vel.. Men fjer JA!! Kjempe kult 🙂
  Fint innlegg 🙂

 7. Rosa hår er gruuuusomt, men fjærpynten elsker jeg 😀

 8. FJÆÆR!!!!!!!!!!!!

 9. å herregud..den trenden har vært der ute ganske lenge nå..velkommen etter!

  1. Fotballfrue

   Herregud, jeg vet det liksom. . . Må liksom ikke skrive det med en gang det er ute eller? Rosa hår kom i mars, fjær i sommer. Paljetter kom forresten for tre år siden, likevel skriver Costume om det i dette nummeret. Hmmmm 😀

   – C

   1. Frisør V

    Mange av kjendisene i USA osv har farget inn rosa i håret fordi de vil vise at de støtter Rosa sløyfe aksjonen og kampen mot kreft, DA blir rosa hår faktisk veldig kult på alle! 🙂

    mvh Frisør

   2. Fotballfrue

    Ja,det er jeg enig i 🙂

    – C

 10. Det er greit med fjærøredobber, men ikke i håret! Og heller ikke rosa striper!!

 11. Det rosa håret va vel mest for å markere den rosa sløyfe aksjonen 😉

  1. Fotballfrue

   Nei,ikke hos alle faktisk 🙂 Rachel hadde det alt i mars.

   – C

 12. Selv om rosa striper er ‘in’, syntes jeg at det er noe harry.. Så jeg ville nok ikke gått for rosa hår selv, da måtte det ha vært halloween, hehe 🙂 Men fjæren er jeg mer fan av!

 13. Hi, I just l-o-v-e-d your outfit in your Konsertjakt-post!!! I think nay for the red-ish hair, it kinda looks like the colour’s gone wrong, but the hair-thingy, sooo YAY!!!! 🙂

 14. Liker fjærpynt best! 😀 Men det er fint med litt rosa i håret, men ikke for mye 😛

 15. Elise Høybakken

  Hei, Caroline!
  Jeg syntes definitivt at fjær i håret er dritkult!
  Derimot rosa hår kommer vel egentlig litt an på. Er sikkert mye kulere på noen enn på andre. Men for meg så blir det feil 🙂 Lauren Conrad får det til 😉

  Er fast leser av bloggen din, og du skal vite at du er en stor inspirasjonskilde for meg som er så ung. Jeg er 15 år selv, og du er et stort forbilde for meg 🙂 Håper du fortsetter å skrive i lang tid fremover! Er så mange ting jeg kunne ha skrevet til deg, men det blir så alt for mye.
  Keep up the good work, Caroline! Og all ære til deg som aldri har hatt pause i bloggingen (er så sykt mange som tar lange bloggpauser. Not good!).
  Klem fra meg 🙂

 16. Alexandra

  Fjærpynten er kjempefin! Rolig og pent, men samtidig litt annerledes og stilig!
  Det rosa håret derimot…. Nei, klarer ikke helt å synes at det er pent. Blir en litt merkelig blanding av 80- og 90-talls, Britney, Barbie og Spice Girls…Med mindre det er en støttesak, håper jeg virkelig ikke at mange slenger seg på denne trenden!

 17. Ikke rosa, men fjærpynt ja!

 18. Jeg vet ikke helt om jeg stemmer for rosa hår altså! :))
  Men fjerpynten var veldig fin! Gleder meg til å se den på deg 🙂

 19. Fjærpynt er kjempefint! 🙂
  Rosa hår kan være fint, men det kan også være veldig stygt. Kommer helt an på personen som har det, og mengden.

 20. Heller fjærpynt!!

 21. Elsker fjær! Men synes faktisk at Lauren Conrad sitt rosa hår var fint!

 22. Jeg synes lauren conrad sitt var finest, når det bare var i tuppene. Og jeg elsker fjær i håret!!

 23. Det kan være fint, men når man har falsk platinablondhår, så ser det litt for falsk/barbie ut å ha rosa tupper. Men for all del så har jeg vurdert det selv, er jo lett å bare klippe tuppene om man går lei 🙂

 24. Vet du jeg har aldri likt fjærøredobber. Men som du vet så kjøpte jeg noen fra deg på tresure og elsker dem. Mannen sier de passer til så mange anntrekk og att de er helt nydelige på meg. Vurderer nå å gå til innkjøp av de nye som er hele 30 cm lange, men synes du det da er nok med en og håret over på ene siden, og blir det «to much med to»

  Har sett fjærsmykker andre plasser, men de har både vært dyre og ikke på langt nær så stilfulle som de i butikken din. Håper du på sikt får inn ett større utvalg av disse og litt store lange halskjeder som kan toppe en eller litt ordinær topp. Det ønsker jeg meg.

  Eneste jeg ble skuffet over var ringen jeg kjøpte i one sice ( den med stor sort stein og sølvtråd.) Jeg har ikke superslanke fingre, men denne ble for stor til både meg og datteren ( som også er her som Ina) så det skuffet meg litt. Men vil ha den, for den passer meg på det perfekte julebordantrekket mitt, må bare være forsiktig att den ikke detter av.

  Lurer også på ringene dine som skal være på to fingre er i størrelse. Bestilte noen lekre fra nelly, og disse var såååå små i størrelse att jeg ikke engang kan bruke de på lillefinger og ringfinger. Får den faktisk bare halveis ned, men digger disse ringene. Takker for svar om hvordan de du selger er i størrelse, og hvem fingre du da bruker dem på.

  Og rosa, blåe og turkise fjærøredobber håper jeg virkelig du tar inn endel av, og att du ikke bare tar inn de som er kjempelange ( som jeg føler det passer best med kun en.) Er det forresten en mulighet att dere kunne prøvd å selge de lange fjærøredobbene single? Tror det er fler en meg som kun ønsker en av denne. Hadde også ønsket att du kunne fått inn noen knæsje smykkeskrin til oppbevaring av smykker. Gjerne så store att dem rommer endel. Også savner jeg hårpynt, er så mye flotte «små hatter», bøyler store spenner osv. Har sett endel med ugler «over there» og skulle virkelig ønske dere hadde sett om dere kunne funnet noe kult på denne fronten.

  Klem Britt 🙂

 25. Har heller ikke likt rosa hår noe særlig, men jeg syntes det virker utrolig tøft nå!
  Lauren Conrad kledde det kjempe masse, mens nicki minaj drar den lenger.
  Er jo måter 🙂

 26. Er ikke særlig glad i noen av delene. Syns rosa i tuppene ser slurvete ut.

  http://annascloset.wordpress.com

 27. Syns fjærøredobber er utrolig kult! Har mange selv 😉 Men jeg syns også en antydning av rosa i håret kan være kult og – men bare i tuppene, ikke midt på hodet elns. 🙂
  – J

 28. Rosa tupper, og rosa hår for den saks skyld, er UTROLIG populært her i England.
  Folk farger håret sitt i de sykeste nyanser..

 29. Jeg syns rosa hår er kjempekult hvis man gjør det riktig! Sånn som LC har gjort det digger jeg, men de andre ser litt vel «hjemmelaget» ut.. Men jeg må innrømme at jeg syns det er litt rart at du ikke har oppdaget dette før nå? Det har jo vært hot i ca. et halvt år, det var jo veldig trendy på festivaler!

 30. Lene Duus

  fjærpynt er kult da! Men rosa hår ser jammen ikke ut spørr du meg 😛

 31. Fjærpynt 🙂
  Selv farget jeg tuppene rosa for litt siden, men da var det jeg og søskenbarnet mitt som gjorde det litt for å gjøre det.. Det ble jo ikke kjempefint akkurat :p hehe 🙂 men det var jo okei, mange som likte det også, faktisk…

 32. Kan ikke akkurat si at jeg syntes rosa hår var så vakkert nei.. Men fjær i håret så rett og slett fantastisk ut! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *