Mobilblogg: Endelig sol i Oslo!

Fikk en bildemelding av Trinemor ganske tidlig i dag, og ble fantastisk sjalu. Hun var på søndagstur og sola skinte som den bare gjør om sommeren. Krysset fingrene for at den ville komme hit også, og jammen kom den ikke! Nå er vi på en ganske lang gåtur, godt for Lars-Kristian å løse opp musklene litt før kampstart.

Nå skal jeg straks på SATS en liten tur, før det blir å benke seg foran TV-skjermen fra klokken seks. HEIA LSK!

43 kommentarer

 1. Herlige høst-bilder!

 2. Hvorfor ikke ta en tur på Åråsen i det fine været ? 🙂

 3. Maud Brandtzæg

  Hei <3
  Du er verdens peneste person 🙂 🙂 og jeg synest du har en kjempefin stil <3 <3
  Digger kroppen din også, skulle ønske jeg var sånn som deg 🙂
  Hilsen Maud som synes du er veldig heldig <3 😀

 4. Du ble misunnelig mener du vel ? 🙂 Elsker bootsa!

  1. Fotballfrue

   Jaja,same same 😉

   – C

   1. Renate

    but,but .It`s not only only 😛 😉 ha en fin dag ! 😀

   2. Ja, digger bootsa dine 🙂 Hvor har du kjøpt dem?

 5. Så koselig 🙂 Btw! Hvor har du kjøpt bootsa og jakken din?

  1. Fotballfrue

   Jakken er fra SVEA, bootsa er fra Timberland / Brandos. Modellen er Mukluk 🙂

   – C

 6. Kristine

  Er det parkasjakken fra getinspired.no? Vet du om den er vann/ vindtett? 🙂

 7. Fina bilder, hösten kan va väldigt mysig just sådana fina dagar!

 8. Hyyyysj, i Bergen regner det 🙁

  1. Fotballfrue

   Uff :O

 9. Hei:)
  Jeg bare lurte på om du skulle selge noen møbler i leiligheten din siden du skal flytte? Liker alle møblene dine kjempe godt, så er kjempe interessert i og kjøpe noen av møblene dine hvis noe er til salgs. Jeg og søstra mi har kjøpt oss leilighet i Oslo. Så vi trenger masse:)

  Mvh Marie:)

  1. Fotballfrue

   Vi har allerede solgt spisestuen. Litt usikker på om vi skal selge noe mer, men jeg kan i så fall gi deg et vink 🙂

   – C

 10. kaja (16)

  Vil bare fortelle det at jeg lager bollene dine for andre gang denne helgen, i dag ! Kjempe gode 😀
  Kan du legge ut litt trenings musikk ? trenger litt nytt på øre 🙂

  1. Fotballfrue

   Kommer i morgen 🙂

   Så bra at du likte bollene 😀

   – C

   1. Ja, bollene testet jeg for første gang idag.. Og milde himmel!! Det smakte boller 🙂 Kjempegode!! Fire-åringen likte de også, så nå gleder jeg meg faktisk til fastelaven :))

    Tusen takk for at du delte oppskriften 🙂

 11. Oh, jeg kan nesten ikke vente til januar…da blir jeg endelig hundemamma jeg også, og skal gå tur ute med min liten voffsevenn 😀 weee. jaja..ble løpetur på 15 km i dag i stedet, på min verdens bestevenn- mølla. hehe.

  Ha en superfin søndag videre, Caroline! 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, gled deg masse 😀

   Klem!

 12. Hei:) Herligt med fint vær! DU! Jeg lurer på en ting:) Hvordan gjør du og mannen din med hundene, når dere har så travelt liv? Dere reiser jo mye:) Har dere noen som passer de? Bra blogg!

  1. Fotballfrue

   Når vi er borte i 6-8 timer, klarer de seg fint alene 🙂 Dersom vi reiser bort, er de enten med, eller vi får noen til å passe dem 🙂

   – C

 13. Hei!

  Har du noen favorittfilmer? Kan ikke huske å ha lest om det ! Trenger noen tips for kvelden:)

  1. Fotballfrue

   The Shawshank Redemption, Ps. I love you, Love & other drugs, Arthur, The Notebook, Kongen av Bastøy. Ja, det var de jeg kom på i farten 🙂

   – C

 14. Hei, jeg skal også se kamp i dag på Molde stadion, frister egentlig å bare bli sittende inne i regnværet, men godt med litt frisk luft også. Selv om jeg ikke er veldig fotballinteressert blir det veldig spennende for Molde! 🙂

 15. så koselig blogg du har! hvike raser er hundene dine og hvor gamle er de? 😀 utrolig skjønne de er !!

  1. Fotballfrue

   Vi har en tibetansk spaniel på 6 år, og en langhåret chihuahua på 5 år 🙂

   – C

 16. Hvor er jakka fra? SUPERfin!!! 😀

  1. Fotballfrue

   SVEA / Detaljer 🙂 Har skrevet om den her: http://fotballfrue.no/?p=9231 🙂

   – C

 17. Utrolig flotte høstfarger i Oslo for tiden også ser jeg 🙂 Jeg elsker høsten, og som en av de få så gleder jeg meg faktisk til Norges gater blir beriket av et hvitt bomullsteppe også. Vi er heldige som bor i Norge, hvor vi får oppleve alle de ulike årstidene.. 🙂

  Jeg elsker forvørig de nye skoa dine, er de fôret på innsiden??

  Stor klem til Caroline-mor!

  Ps. Jeg leste kommentarene du fikk på dagbladet-artikkelen. Som jeg nevnte tidligere synes jeg du fremstår veldig jordnær og klok, og det du presenterer foreligger jo ikke som noen sannhet i seg selv, men du forteller jo kun om dine erfaringer med LCHF- og hvilke gevinster du har opplevd rundt dette kostholdet/ livsstilsendringen. Synes derfor det blir litt smålig at enkelte begynner å henge seg opp i detaljer ved deg- og ditt utseende, når dette ikke er det reelle fokuset i denne artikkelen. Men som jeg også har sagt før, så sier det bare mer om de enkelte personene (de ensomme ulvene) som bruker tid og krefter på å diskutere rundt dette, enn det sier om deg! Så ta det som et kompliment, for de folka vet hvem du er, de har tydeligvis fulgt deg en stund, og er fascinert av deg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er sant 🙂 Jeg taklet egentlig ikke vinteren over hodet (!!!) før, men nå som jeg har blitt eldre setter jeg mer pris på den 🙂 Dessuten er det jo så gøy å stå på ski 😀 Skoene er fôret på innsiden, DØDSvarm :O

   Takk for fine ord <3

   Klem 🙂

 18. Hei, ville bare vise deg et morsomt spill du kanskje ikke har sett før 🙂
  Det går faktisk ut på å style deg :p http://www.spillape.no/Spill/Caroline_Make_up
  hehe

 19. Kristin

  Så koselige bilder 🙂 Har vært i Sverige i helgen, så har ikke fått lest bloggen din.

  Men har du muligheter for å legge ut oppskrift på hvordan du lager blomkålmos, eller den retten der du hadde kylling surret i bacon?

  Må prøve noe nytt i matveien føler jeg :p

  1. Fotballfrue

   Ja, det kommer neste gang vi lager det 😀 Fikk ikke tatt bilder i går :O

   – C

 20. Var veldig fint tur vær i hovedstaden i dag. Var selv på lang og fin tur. Herlig 🙂
  Ha en fin søndagskveld videre, Caroline! 🙂

  ps. en liten ting; HEIA AAFK 😀

 21. Hei.
  Liker bloggen din kjempegodt. Synes det er fint at du skriver om mye forskjellig. Gleder meg til å se hvordan dere får det i huset når dere flytter 🙂
  Ser også frem til kokeboka kommer ut. Synes det er imponerende alt du får til.
  Ha en fin kveld 🙂

 22. Hei:)
  Savner innleggene dine om treningsukene dine… Var så motiverende, og tok tips fra de:) Du er så flink! Ha en fin søndagskveld:)

 23. Fin jakke! 🙂
  Har du kåret vinneren av Get Inspred-konkurransen?

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg gjorde det i innlegget om Sony-konkurransen 🙂

   – C

 24. martine TJ

  Var på Rihanna konserten i spektrum i kveld :):)
  GLED DEG! <3

 25. Cecilie

  Elsker bilder med hund 😉 Man ser hvordan vofsen kooooser seg når du klemmer ham inntil deg 🙂 Skjønn!

 26. Dwightinha

  Må si dine sorte Timberland har «grodd på meg». Tror jeg må vurdere et par til.

 27. Hei Caroline! 😉 Er det en SVEA jakke du har på deg her? I såfall, hvilken type er det og kan du fortelle meg hvor du har kjøpt den? Finner forskjellige typer mange steder på nette og til forskjellige priser, så blir utrolig usikker på hvor jeg skal tørre og bestille fra. Klem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *