Mobilblogg: God helg!

Bare fordi jeg ikke vil reise meg fra middagsbordet for å slå på macen, blogger jeg like gjerne fra mobilen. Her i casa de Berg Eriksen serveres baconsurret kylling med blomkålmos, og chèvre- og appelsinsaus i kveld. Den andre helgen min uten festligheter, føles egentlig veldig, veldig bra! Uken som kommer står to store fester på planen: Først konsert i Stockholm med jentene, også oppvarming til cupfinalen med middag på lørdagen. Føles mer enn greit nok med noen hvite helger for å lade opp, selv om det blir noen glass vin tross alt. Klarer aldri å holde meg helt unna. Hørte jeg voksen??

Jeg har ikke farget håret brunt altså, det er bare bilderedigeringen. . 

Etter middagen skal vi snurre film. Så blir det sengen i rimelig tid, kampdag i morgen 😀 Ikke glem å stille klokken, dere. Ha en super Halloween. Neste år skal jeg søren i meg arrangere tidenes Halloweenfest! Har til og med kjøpt kostyme allerede. Haha 😀 

53 kommentarer

 1. Halloween er ikke før mandag 😉 Regner med du blogger noen innlegg til innen det, så å ønske god Halloween ikveld var jo litt tidlig.. Pirkepeter på dette området jeg ser du, liker ikke at foreldre sender barna ut nå i helgen bare for at det er enklere… Men når det er sagt så tenkte kanskje du mer på de voksne som er på Halloween fest idag 😉 Og da er det jo greit å ønske god Halloween likevel 😉

  Ha en fin kveld 🙂

  1. Halloweenfeiringen i Norge er alltid lagt til siste lørdag i oktober 😉 Derfor er det helt riktig å ønske god halloween slik Caroline gjør.
   Les øverste avsnitt:

   http://no.wikipedia.org/wiki/Halloween

 2. Heeii Caroline ! jeg bare digger bloggen din !

  jeg lurte på om du kunne sette en party antrekk sammen fra nelly ! alt må være fra nelly liksom !! I NEED it ! skal treffe en gutt for første gang, vil se bra ut ! men har så vanskeligheter med å velge kjole der inne. håper du kan hjelpe !! pleeeassseee

 3. Hedda :)

  Søøt som alltid <3 Lykke til med kamp til Lars-Kristian i mårra ! Og kos dere ikveld 🙂

 4. Egentlig er det ikke halloween før mandag :),men det er veldig mange som går og feirer det idag fordi de sannsynligvis skal på jobb eller skole dagen etter den egentlige halloween 🙂

 5. Digger deg! og takk for nydelige Treasures-øredobber! Klem

 6. Elsker når du setter opp håret på den måten! Kunne du vist oss hvordan du lager den? <3 🙂
  Klemmer fra meg.

 7. God kvleld, kjære Caroline. Jeg er abonnement til Henne, flott abonnement. Tenkte jeg lilevel skulle fortelle deg om tilværelsen ellers som DU HAR BIDRATT TIL: Via ditt glow produkt (beklager , har glemt navnet, elsdket navnet «shiny, uten navn), hjertekinn med rouge o lepper. Klem

  1. jeg opplevde faktisk at denne var litt liten i str.

 8. Ååå, Halloween party er gøøøy 😀

  Gjett om noen skal ha party i ‘ny’ spisestue neste år 😀

 9. Hei!:) Jeg lagde faktisk nesten den samme middagen i dag, saus, bacon og blomkålmos, men i tillegg kjevlet jeg ut kyllingfiletene og fylte den med chevreost før jeg rullet dem sammen. Fantastisk! Ha en kjempeflott kveld, og husk å stille klokken en time tilbake:)

  1. Fotballfrue

   Samme som oss 😀

   – C

 10. Baconsurret kyllingfilet er og en av meg og min kjæres favoritter. Hadde vært kjekt om du kunne dele oppskriften på den blomkålmosen-for jeg er klar for å teste ut nytt tilbehør. Riktig god helg til deg også : )

  1. Kristine

   Hva så? Kan ikke forstå hvorfor folk alltid må starte diskusjoner om denne saken på bloggen til Caroline. Om hun ønsker å lese en artikkel i Norges største nettavis, så gjør hun vel det uten at du trenger å slenge den i fjeset hennes!

   1. Leste artikkelen og for meg høres det virkelig ut ut som at Hellstrøm spiser ganske så lavkarbo.. Ikke halvfabrikata.. Sunne, rene råvarer.. Lager mat fra bunn.. Masse grønnsaker! Ganske så lavkarbo spør du meg! At han spiser ships en gang iblandt -ja vel.. Litt potet kan man også spise på lavkarbo kosthold 😉 Bare ikke hver dag og ikke at det er hovedvekten på tallerkenen! Mer fisk ber han oss spise, ren fisk akkurat som Fedon anbefaler! Nei, dette var nok en tåpelig artikkelvinkling av VG!

   2. Ingrid

    Ja Hellstrøm holder seg helt unna dessert og kaker med sukker også sikkert.
    Dont think so 🙂

    Men jeg kunne ønske jeg spiste osm Hellstrømt hver dag! Ferske råvarer hver dag! Men han har fått seg en vom…haha… Men tror det til dels drikkes en del alkohol ved hans mat da =)) og ved hans kokkelering 😉

   3. Fotballfrue

    Utsagnet var vel basert på artikkelen, og da må jeg si meg enig, ser faktisk ut som Hellstrøm har en liten lavkarbolivsstil 🙂

    Kan fint spise kaker av og til på LCHF 🙂

    – C

 11. DEN oppskriften kunne jeg tenke meg å se altså 🙂
  Gooood helg!

 12. hei Caroline! 🙂
  Du er blitt mitt forbilde på mange måter, og du har hjulpet meg igjennom mye vondt det siste året. Du har fått meg opp igjen fra skikkelige nedturer med angst, depresjoner og utrolig dårlig selvtillit.. Jeg har de siste tre månedene hatt en ganske god periode, men det har også ført til ting som gjør at selvtilliten nå er på bonn igjen.. Jeg har nemlig gått fra å være for tynn og undervektig, til å bli mer «normal», dette har ført til litt strekkmerker, da spesielt på lårene.. Jeg gruer meg allerede til sommeren igjen, for jeg kan ikke gå i korte shortser eller bikini sånn som jeg ser ut.. Jeg blir kvalm av å se lårene mine i speilet, det er ikke det at de er så store, men de strekkmerkene skremmer meg. En jente på 19 år skal da vel ikke ha strekkmerker på den måten? Har du noen tips til hvordan jeg kan få de til å forsvinne/ bli mindre synlige? Er strekkmerkene ett tegn på at jeg er blitt feit? Hva skal jeg gjøre? Akkurat nå hater jeg kroppen min, selv om jeg egentlig veit at den er normal. Og alle sier jeg ser mye bedre ut nå enn da jeg var undervektig, mange har fortalt meg at de hadde mest lyst til å begynne å grine når de møtte meg på den tiden. Men akkurat nå skulle jeg bare ønske jeg var så tynn, jeg skulle ønske strekkmerkene aldri hadde kommet, jeg skulle ønske jeg bare hadde fortsatt med det jeg drev med, og fortsett med å gå ned i vekt.. Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre, Caroline..

 13. God helg til deg også!! Maten så goo’ ut.
  🙂

 14. herregud Caroline, du ser alltid så smashing ut! og vin, det er godt 🙂 nyt den, god helg <3

 15. Har du noen gang vært i ketose? hvor mange gram karb spiser du om dagen? Jeg har gått på lavkarbo siden sommeren og har gått ned 15kg (det var faktisk du som fikk meg til å begynne, så takk! ). Merker at jeg begynner å bli litt vell opptatt av å ikke spise karbohydrater. Jeg spiser jo grønnsaker – men er likevell veldig bevisst. Jeg kjenner ingen som går på lavkarbo, derfor jeg spørr deg. Alle andre syns jeg er gal 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg er litt usikker, men ketose er uansett ikke noe mål for meg 🙂

   Pass på å få i deg nok grønnsaker i hvert fall 🙂

   – C

 16. Yaya nova

  God helg søte deg! 🙂 støtter deg i alle disse dumme diskusjonene:) du er en inspirasjon og denne uken har jeg trent 4 ganger ! og skal runde det av med en økt imorra så det blir 5 av 7 dager med trening yeeeh:) trives skikkelig med det..får masse overskudd og blir med glad både i humør og i meg selv:) skjønner meg ikke på folk som blir irritert over at du trener for mye osv jeg syns d er kjempe deilig:)

  Ha en super helg med din kjære 🙂

  ps. på rihanna konserten kan du ha på deg noen rocka jeans og jeffrey cambell nagle skoene 😉 skikkelig rihanna 🙂

 17. Den middagen hørtes bare helt fortreffelig ut! 🙂
  Oppskrift??

 18. neste år blir dere bedt til oss! 😉 vi feirer alltid halloween, kjæresten er tross alt amerikaner 😉 ha en god helg, skjønne! Du er nydelig som alltid! klem!

 19. Satt å surfet litt på nett her en dag og kom over en sykt «boderomantisk» siden, om du kan si det. Tenkte sånn på deg og det nye huset ditt når jeg kom over denne sofaen/Stolen!

  ææh, tror det må være noe av det vakreste jeg har sett i hele mitt liiiv!

  http://www.sofiesvilla.no/productdetails.php?product=3472

 20. Hei, hei:)
  Kunne du vært så snill å legge ut oppskriften på den appelsinsausen? Jeg lagde en tidligere, men ble ikke så fornøyd. Vil gjerne se hvilken oppskrift du bruker, det er jo så godt til kylling!
  Ha en fin søndag.

 21. Du er så fin 🙂

 22. Hei caroline!

  Vil gjerne dele en fantastisk kjeksoppskrift med deg. Ser jo at du eksperimenterer mye på kjøkkenet, og jeg gjetter på at denne kanskje kommer til å falle i smak 🙂
  Både til en kopp te og kaffe, er disse å anbefale.
  Kikk innom bloggen min,der oppskriften er lagt ut i dag.
  Ha en fin søndag!

 23. Hørtes deilig ut den maten! Kan du ikke dele oppskriften med oss? Har ikke sett at den appelsin sausen ligger ute, det hørtes spennende ut 🙂

 24. http://franskedrommer.blogspot.com/2010/08/harmonie.html

  Disse møblene tror jeg hadde kommer til å passet inn i nyhuset deres! Har mye av serien selv, og de er såå mye finere i virkeligheten enn på bildet! Dyre, men verdt det 😉

 25. voksent at du drikker rødvin eller ikke drikker rødvin? kan jo ikke være noe galt med noe så godt;-)
  har du lyst på litt interiørinspirasjon, se gjerne bloggen min! selv om vi to vel har en veldig ulik stil;)
  men liker din stil også og er veldig spent på hva du finner på i det nye huset:D
  klem fra Nicole

 26. Mmm..Da har jeg funnet middags-tips til i dag. Hörtes vanvittig godt ut! Hvertfall kyllingen med bacon, har nok ikke chevre hjemme.
  Takk for inspirasjon nok en gang, Caroline! 🙂

 27. Høres ut som dere hadde en veldig fin lørdagskveld 🙂 De beste kveldene er ofte de man tilbringer med kjæreste/samboer/mann <3

 28. Nam 🙂 Håpe dåkke koste dåkke masse!

 29. Kor kjøpe du proteinpulveret ditt?:)

  1. Fotballfrue

   Har linket i innlegget, iherb 🙂

   – C

 30. Hei Caroline! 🙂
  kan du ikke legge ut oppskriften på denne middagen, min kjære samboer er litt skeptisk til at det finnes gode lavkarbomiddager (altså middag uten potet, chips,pasta, ris osv) og jeg tenker å motbevise dette og kunne derfor tenkt meg å lage baconsurret kyllingfileet med blomkålmos og godt tilbehør 🙂

  1. Fotballfrue

   Jo, det kan jeg gjøre neste gang vi lager den 🙂 Tok ingen bilder i går :/ I mellomtiden kan du servere dette: http://fotballfrue.no/?p=4238 😀

   – C

 31. du er den peneste jeg har sett, du er helt perfekt <3

 32. Hei,

  Jeg har et spørsmål angående lavkarbo. Jeg følger ikke noe diett og spiser heller ikke LCHF, men sier vell at jeg spiser lavkarbo i forhold til de norske anbefalingene. Holder meg unna brød, pasta, ris og sukker og hvetemel generelt. Spiser alle grønnsaker da, også de under jorden (litt potet bare). Og i tillegg litt belgfrukter og litt frukt. Spiser ikke veldig mye fett fra meieriprodukter og kjøtt, heller litt mer fra nøtter og avokado, men velger for eksempel heller smør enn margarin. Poenget er uansett at jeg spiser mye cottage cheese, og elsker å blande det med kesam for så å ha i kakao og sukrin og nøtter og kanel på toppen, smaker herlig !:) Men jeg bruker mager kesam. Det er fordi det inneholder dobbelt så mye protein som vanlig kesam og i tilegg litt mindre karbohydrater. Er dette veldig fyfy? Jeg velger aldri lettprodukter utenom, det er bare akkurat i dette tilfellet med tanke på næringsinnholdet. Håper du kan svare meg på dette 🙂 Det er veldig kjekt å følge bloggen din og jeg elsker alle oppskriftene du legger ut! Ha en fantastisk søndag videre.

  Hilsen Katrine

 33. du ser ganke så sliten ut 🙁

  1. Fotballfrue

   Å, hvordan da? Det er jeg ikke 🙂

   – C

 34. Hei Caroine! Hva bruker du til å redigere bildene dine på mobilen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Camera+ 🙂

   – C

 35. Skal dere på cupfinalen? Siden Lars Kristina kommer fra Ålesund eller?
  du har vel ikke en billett til meg vel? 😀 reiser fra bergen, har transport bort og hotel, men mangler bare cupbillet 🙁

  1. Fotballfrue

   Hehe, ja vi skal dit med foreldrene hans bla. De kommer fra Ålesund på fredag 🙂 Nei, beklager 😉 Har bare billett til meg og mannen :O

   – C

 36. Hei! Vil du vise hvordan du lager tutten/dulten du har på bilde over? Får aldri til sånn!

 37. du burde prøve blomkålris! suuuupergodt!
  først steke løk og hvitløk i panna med olje –> raspe blomkål og steke i et par minutter sammen med løken!
  sunt og godt:)

 38. Piece of writing writing is also a excitement, if you know afterward you can write if not it is complicated to
  write.

  My blog post – google.ca (Julianne)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *