Konsertjakt

Husker dere denne kjolen fra i sommer?

Har surfet litt rundt på nett i dag for å finne inspirasjon til Rihanna-konserten i Stockholm på tirsdag, og kom over disse bildene: Både Paris & Rihanna i samme Alxander Wang kjole. Ble så overrasket, de er jo ikke akkurat kjent for å kjøre like looks. Litt usikker på hvem av de to jeg synes kler den best. Rihanna?

Min er ikke fra Alxander Wang, men fra Elise Ryan, og nå ser jeg også at den er tilbake på Nelly.com:

Kjole Elise Ryan / Pumps NLY by Caroline Berg (annonselenke) / Veske H&M 

Nå har ikke jeg planer om å pynte meg såpass mye på konsert, faktisk har jeg ikke peiling på hva jeg skal ha på meg. Skjørt, kjole, shorts, playsuit, jeans? HELP?! Finner vel ut av det, selv om muligheten for å bestille noe over nett er borte for lenge siden. Noen tips eller tanker? Tenker det blir en shoppingrunde på mandag, selv om jeg ikke regner med å finne noe. Nødshopping funker alltid dårlig. .

123 kommentarer

 1. Tonje Annie

  Du finner nok noe, Caroline:) På konsert kan man jo ha på seg alt mulig rart. Jeg ville gått for en look med shorts til den konserten!

 2. Jeg bruker å ha på meg noe behagelig på konserten, selv om det skal være fint også. Som regel, ender jeg opp med lave pumps eller høye skinnstøvler, en lekker kjole og tøff skinnjakke over skuldrene. Synes at DU kler kjolen bedre enn både Paris og Rihanna 😀

 3. Jeg kom hjem fra konsert i Herning, Danmark idag! konserten var igår! Så jeg kan si til deg GLED DEG(!!) Det er noe av det råeste jeg har opplevd. Helt vilt! Jeg skal røpe en ting for deg: Calvin Harris kommer og skal spille! det er også helt sick vilt. Men rihanna er jo den dama, gud elsker ho! Hele showet var helt fantasktisk.

  Jeg syntes at Rihanna kledde den best! Du burde gå med kjole eller noe lignende siden det blir så uttrolig varmt der inne. jeg gikk med jeans, støvletter og en litt rocka topp, og det ble veldig varmt må jeg innrømme.
  Men uansett hva du tar på deg kommer du jo til å se stunning ut – som alltid! * Du er virkelig mitt forbilde caroline* Love yah! kos deg på konsert da, det blir nok en utrolig opplevelse, det kan jeg love deg!

  love Rebecca

 4. Hedda :)

  Sorry for at dette ikke har noe med innlegget å gjøre, men jeg lurer på en ting :
  Står det mere av intervjuet med dagbladet i selve avisa enn på nettet ? Fikk ikke kjøpt det skjønner du 🙁

  Uansett, nydelige bilder av deg, og du kledde kjolen best ! 😀 Lykke til med klesvalget 🙂

 5. Superfin kjole! Hvor er den kjøpt og hva kostet den? <3

  1. Trykket på linken og så at den bare kostet 449? Så til og med noe av verdens rikeste kjendiser går i »billigkjoler» Fint å se 😀

   1. Men den som Alexander Wang lager er sikkert en del dyrere da 🙂

   2. Sant! Leste igjennom innlegget en gang til og skjønte det da 😉

 6. Burde ikke dette innlegget vær merket som reklame? Ikke at jeg skal «arrestere» deg for noe, altså, jeg bare vet reglene er blitt strengere for annonsebaserte innlegg. Ser du reklamerer en del for Nelly. Kos deg på Rihanna-konsert:) Skulle gjerne vært der selv!

  1. Hun kan vel vise frem sine egne klær uten at det er reklame?? Skjønner ikke hvorfor folk skal være så kjip :X Reglene for reklamebaserte innlegg er kjempestrenge i bloggverdenen, men Caroline overholder dem faktisk 🙂

 7. Leste nettopp intervjuet med deg på dagbladet, tror jeg det var- og da også alle kommentarene (nesten).
  Ville bare si at uavhengig av hva jeg syns om lavkarbo så ser su jo stunning ut og du kler vekten din så flott!

 8. Du er så søt:) Du kledde absålutt kjolen best! ingen tvil 😀
  Lurte på om du kanskje kunne kjøre en spørsmålrunde en gang, ville vært kjempe gøy!
  Kos deg kjempe masse på konserten, det fortjener du virkelig 😀

 9. In our country premier’s daughter has got these dress:)

 10. DU KLEDDE KJOLEN BEST! Uten tvil 😀

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 11. Karoline

  Lenge siden jeg har sett deg i jeans.. Jeg ville gått for jeans, en kul topp og jakke 🙂 det kan ikke slå feil på konsert. Heldig du er som skal der 🙂 koooos deg masse!

  1. Fotballfrue

   De sorte buksene jeg brukte på torsdag er jeans 🙂 Takk for tips 🙂

   – C

 12. Christine

  Hei!
  Ville bare si at du har en kjempe bra blogg, og du er ei herlig jente!
  Så lurte jeg på de clipsene du bruker til håret, er det god kvalitet på dem, med festene og sånn?
  Hvordan var leveringstiden? Vurderer å klikke hjem et sett.
  Ha en super lørdags kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Jeg synes kvaliteten er den beste jeg har testet. Leveringen tar ca. 1 uke, noen ganger mindre 🙂

   Super kveld tilbake 🙂

   1. Christine

    Takk. Hvor lenge er holdbarheten på dem ca? holder de seg fine lenge?

   2. Fotballfrue

    Ja, absolutt 🙂 Jeg bruker bare mine innimellom, jeg trenger det jo ikke i hverdagen siden jeg har peaks hair. Jeg bruker bare L&B når jeg for eks. krøller det, og vil ha litt lenger 🙂 Mitt har jeg harr siden i sommer, og trenger ikke bytte ennå 😉

    – C

 13. Hva med en skjorte (den du kjøpte på Bikbok av whitney port), dark denim jeans, nude pumps/svarte pumps og Alexa bag? og kanskje den d&g klokka du har brukt på outfit bilder før?

 14. God kveld, Caroline! Så heldig du er som skal på Rihanna-konsert!!! Med den utsøkte og elegante smaken du har, tviler jeg ikke på at du får problem med å finne et konsertantrekk! Kjør noe comfortable (og stylish, da)! Fortsatt fin helg! Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Tror jeg har en idé om hva det blir 🙂

   Klem 🙂

 15. christine

  Synes alle tre kledde kjolen like bra 🙂

 16. Hvem som kler kjolen best? Det er jo definitivt deg!

  Gjerne ta en titt innom bloggen min «lottesvalg.blogg.no»:
  siste innlegg, «Verdens beste kolleger»

 17. Dette spillet må være laget etter deg Caroline, hehe?

  http://www.spillape.no/Spill/Caroline_Make_up

  Kos deg masse masse på konsert, er overbevist om at du finner et
  passende antrekk, som alltid 🙂

 18. birgitte

  På konsert er det greit at man kler seg behagelig!
  Jeans og topp/genser og behagelige sko! Blir nok mye dansing så lave sko er nok det beste trur jeg!
  Kos deg masse!

 19. Hei du!
  Kanskje du kan ha på jeans/ bukse med en fin topp eller bluse? Det er i hvertfall det jeg synes på konsert, hadde på det forrige uke på David Guetta konserten I Trondheim. Kjolen din er veldig fin, jeg liker den godt og på bilde kan man nesten ikke se forskjell på kjolen din og Rihanna (og Paris) sin.

  Jeg håper konserten bli kjempe bra, jeg er kjempemisunnelig. hehe..

 20. Har vært fast leser av bloggen din i 1 år, uten å kommentere noe særlig! Men mååååå bare si at du ser helt utrolig bra ut i den kjolen:D for ikke å snakke om de veltrente beina! Bare de er jo en accessorie i seg selv;) blir og stadig overrasket over alle som gidder ta seg tid til å kommentere negativt..jaja, stå du! Du e supersterk, å ei utrolig flott jente! Glede mæ til å følge dæ videre:) klem fra tromsø!!!

 21. Hei 🙂
  Når jeg var på Rihanna i Bergen, så jeg ingen med kjole eller noe, men masse jeans 😀
  Men så er du heller ikke redd for å gå i noe, eller redd for å skille deg ut.
  Så syntes du bare bør kjøre akkurat det du vil, så ser du nok smashing ut uansett 😀
  Kos deg masse, er så gøy!!

 22. Alltid Rihanna!

 23. Helt enig at nødshopping funker dårlig! haha, uff. Du kledde forresten kjolen fra Elise Ryan! 🙂

 24. Du ser virkelig eksemplarisk ut i kjolen, Caroline 🙂

 25. sykt fin kjole!:)
  syntes du kledde den best:)

 26. DU burde hvertfall ha på deg flate sko! hvis du har ståplass da 🙂 Var på rihanna konsert på fredag, og du burde glede deg 😀

 27. Åhh, du er så pen og tynn, skulle ønske jeg var som deg :/
  🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg synes du skal være glad for at du er akkurat som du er 🙂

 28. Simone DK

  Jeans and a cool leatherjacket always works at a concert! And cool shoes 😉

 29. Syntes faktisk at Paris kledde den bedre en Rihanna, men du kledde kjolen din bedre enn begge de to!

  http://annascloset.wordpress.com

 30. sykt fin den kjolen er da!:D Lurer på om jeg skal bestille den til julebordet… Tok det lang tid å få den i posten? Hvordan er den i str.? Jeg er ganske smal rundt livet og overkropp, men har hofter og rumpe.. Tenker kanskje det blir str. M om ikke de er kjemestore i str.
  God søndags kveld!:)

  1. Fotballfrue

   Min er faktisk over ett år gammel 😉 Men det tok ikke lang tid, fra Nelly tar det 2-3 dager 🙂 XS passer meg fint, litt stor i ryggen bare 🙂

   – C

 31. Jeg var på konserten i Danmark på fredag og hun er bare helt rååå.. Du bør gleder deg kjempe masse. Men jeg anbefaler på det sterkeste å ha på GODE sko hvis du skal stå. For det ble 6 lange timer for mine bein 🙂

 32. Heei, ser at du skal på konsert 😀 har veldig lyst å se deg, så lurte bare på hvor du bor når du er her i Stockholm? 😀

 33. Hei

  Hvordan er kjolen i størrelse?

  Jeg er en size S/M . Den er veldig fin:)

  celine

  1. Fotballfrue

   Jeg synes den er litt stor i strl., men ikke mye 🙂

   – C

 34. Jätte snyggt 🙂

 35. syns no egentlig du passa den best eg 🙂
  to veninner var på konserten i går i oslo! ååh,eg er misunneli!
  kos deg masse !

 36. Kjolen var skikkelig fin på deg :D:D

  Går det ann å bruke den til jul ?:) Leste at det var en «sommer kjole»..

 37. 🙂

 38. Hei! Har veldig lyst på denne kjolen selv, det jeg lurer på er hvilken størrelse du har så kan jeg gå litt ut ifra det :)?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *