Konsertjakt

Husker dere denne kjolen fra i sommer?

Har surfet litt rundt på nett i dag for å finne inspirasjon til Rihanna-konserten i Stockholm på tirsdag, og kom over disse bildene: Både Paris & Rihanna i samme Alxander Wang kjole. Ble så overrasket, de er jo ikke akkurat kjent for å kjøre like looks. Litt usikker på hvem av de to jeg synes kler den best. Rihanna?

Min er ikke fra Alxander Wang, men fra Elise Ryan, og nå ser jeg også at den er tilbake på Nelly.com:

Kjole Elise Ryan / Pumps NLY by Caroline Berg (annonselenke) / Veske H&M 

Nå har ikke jeg planer om å pynte meg såpass mye på konsert, faktisk har jeg ikke peiling på hva jeg skal ha på meg. Skjørt, kjole, shorts, playsuit, jeans? HELP?! Finner vel ut av det, selv om muligheten for å bestille noe over nett er borte for lenge siden. Noen tips eller tanker? Tenker det blir en shoppingrunde på mandag, selv om jeg ikke regner med å finne noe. Nødshopping funker alltid dårlig. .

123 kommentarer

 1. Hvem synes Caroline kledde den best? 😀

  1. Jeg!

   1. Fotballfrue

    Iiih 😀

   2. Martine

    Enig!

  2. lille meg

   Tenkte jeg skulle inn å skrive at jeg synes CAROLINE kledde den best! – men ser jo at flere er enig :))

  3. Caroline du kledde den best! Garantert!
   – J

 2. Du klarer deg helt fint med bukse, skjorte og sko! :o)

 3. Ikke at jeg skal snakke, du har jo mye bedre stil enn meg 🙂 Men noe kult, siden det er Rihanna 😀
  Gled deg! Hun er rå! 😀

  1. Fotballfrue

   *klapperihendene* GLEDER MEG 😀

   – C

 4. Og selvsagt med noen klær du allerede har!!

  1. Fotballfrue

   Tipper det blir noe jeg allerede har, ja 🙂

   – C

 5. Å da skal vi på samme konsert 🙂

  1. Fotballfrue

   😀

 6. Hei!
  Jeg skal også på Rihanna konsert i Oslo på tirdag!!!who hiiiiiiiii gleder meg masse! Reiser i morgen med jentene mine;) Det skal bli så bra!Men, ja har lurt litt på det samme, hva skal en ha på seg?

  1. Fotballfrue

   Håper ikke hun er i Oslo på tirsdag :O

   – C

   1. Er ingen konsert med Rihanna i Oslo på tirsdag. Bare i morgen!

   2. Herregud nei nei ikke Oslo, håper ikke det jeg heller. Det var vist skrivefeil eller noe, forstår ikke hvorfor jeg skrev Oslo?Jeg mente ihvertfall Stockholm så klart!;)

  2. Uff, håper ikke dere har bommet på datoen! Hun er i Oslo i morgen…

 7. Jeg syntes Rihanna passet den best 🙂

 8. Siden ingen arresterer deg for å bruke noe du ha brukt før, så finner du helt sikkert noe i skapet! Sist jeg var på konsert hadde jeg sorte strømper, shorts og en vis topp med print på, og en sort dressjakke – det funket i alle fall 🙂

 9. Jeg skal også på Rihannakonserten. Enten i morgen eller i Stocholm! Gleder meg! <3

 10. Det kommer sikkert til å bli grisevarmt, så jeg ville tatt på meg noe lett. Ikke Jeans, for det blir fort klamt…

 11. Synes du passet den best jeg! <3

 12. Jeg har et veldig enkelt råd, men på konserter er det eneste som funker for meg å ha behagelige sko! Noen jeg kan hoppe og danse i uten å miste balansen eller få vondt, og noen jeg ikke er veldig redd for i tilfelle jeg blir tråkket på 😉

 13. Jeg synes at du kledde den best 🙂 Kos deg på konsert!! <3

 14. Du passet i kjolen best!! 😀
  Elsker kjolen og skoene : )
  Kos deg masse på konsert, til dere alle andre også 😀

 15. Jeg syntes du passet den best! <3

 16. Du bør gå for litt rocka stil ikke pyntet! Rihanna sitt image har jo endret seg mye i det siste synes du bør velge en litt vågal og rocka stil! 😀

 17. Jeg stemmer for shorts og bluse/topp!

 18. Jeg synes DU kledde den best 😀

 19. Du passer best i kjolen! : D
  Elsker kjolen og skoene : )
  Kos deg masse på konsert, til dere andre også : )

  1. Fotballfrue

   Aw, takk 😀

   – C

 20. Jeg syntes du skal gå for en playsuit! Det er lenge siden jeg har sett outfitsbilder der du har på deg en playsuit, og de gangene du har hatt det har du vært kjempefin! <3 Men jeg tror du kommer til å stråle uansett hva du har på deg jeg, for du er fin i alt!
  Kos deg på konsert da 🙂

  Klemmer fra meg.

 21. Jeg synes Paris kledde den desidert best av henne og Rihanna da 😉
  Jeg er ikke så fan av Paris, men hun har en flott kroppsholdning, DET skal hun ha!
  Ellers så kledde jo du kjolen like bra da 😉

  På konsert ville jeg ikke valgt kjole, blir så trangt og vemmelig, og skal det være ute, blir det jo attpåtil kaldt 😉 Ville nok valgt jeans, skjorte og pumps 😉

 22. Håper bare ikke du kler deg som Rihanna her: https://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10023138
  (et stykke ned i artikkelen).Hehehe – tacky, og det fæleste jeg har sett på lenge!
  *HUMOR*

  1. Fotballfrue

   Hahaha 😀 Tipper jeg hadde fått LITT oppmerksomhet i det antrekket der 😉

   – C

 23. Sara Katrin

  Jøje meg, trudde den kjolen de to hadde på seg var den samme som jeg har i skapet. Den er jo prikklik – se bort ifra at min OG din har stropper på istedet.

  Angående antrekk på deg, så kommer det vel litt an på om du skal ha ståplass eller sitteplass. Om du har ståplass må du forberede deg på at du ikke vil få sjanse til å sette deg ned på gulvet, med mindre du er interessert i å få Cola – søl på de herlige klærne (som jeg gjerne skulle hatt sels *hihi*). Hadde jeg vært deg, ville jeg ha satset på komfortable og enkle klær som jeans med en fin topp eller tunika til og noen enkle sko med ikke så altfor høye hæler på. Da blir du fort sliten i beina og ryggen kommer til å bli herpa, med tanke på hvor tett det vil bli rundt deg og all den dyttingen foran scenen. Så gå safe om du skal ha ståplass.

  Har du sitteplass, kan du gå for hva du vil. Kjole, skjørt, hæler – ja det meste. Der er det ingen som vil dytte deg, du har mer pusterom rundt deg og blir du sliten i beina, er det bare å sette seg ned og ta av deg skoene. men da bør du kjøre på med strømpebukse så du ikke ser ut som en sothøne på føttene. Haha.

  Nei..Du har mer greie på klær enn hva jeg har, så den oppgaven der takler du fint. Jeg var selv på Janet Jackson konsert i sommer på Folketeateret, men der var det jo bare sitteplasser, så jeg kjørte like så godt safe med jeans, hæler og en grei topp.

 24. Så utrolig flott du var i den kjolen!!! Vanvittig fine bilder av deg:) Ha en fin lørdag:) Klem fra meg.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Fin lørdag til deg og dine også 🙂

   Klem!

 25. fatter ikke folk som sier du er for tynn jeg du har en helt nydelig kropp slank med muskler!
  Sånn som paris er på det bilde er heller for tynnt du ser mye sunnere ut 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Maria!

   – C

 26. sarah LO

  ja, nødshopping funker dårlig for meg også. se gjennom skapet ditt, ingen jeg kjenner (ikke at jeg kjenner deg personlig) har så mye klær som deg. du finner sikkert noe fint du allerede har. var på konsert i sommer og hadde på meg playsuiten som du har i beige or sort fra asos.com, funket veldig bra:)

 27. Hva er egentlig reglene for kopiering av andres design? Elise Ryan kan jo ikke sies å ha designet denne kjolen, når den (bortsett fra skulderstroppene) er så og si identisk med Alexander Wang sin?
  Nelly florerer jo av slike kopier..

  1. Fotballfrue

   Aner ikke, kjedebutikkene er også flinke til å kopiere,så jeg tipper reglene er ganske løse?
   Wang kjolen er mer dusrosa enn krem i fargen, også er det jo dette med stroppene. Men ellers er den ganske lik,ja 🙂

   – C

   1. Det er ingen regler før «orginalinnehaver» reagerer. Da hadde Else Ryan tapt garantert!. Da er regelen at alt skal taes ut av butikk/fjerne fra nett og destrueres + som regel en kraftig bot. Det meste av det du kjøper i kjedebutikker er kopi av et eller annet. Produktutvikling og design er dyrt og tidkrevende. Noen orginalinnehavere følger veldig godt med og er raske til «å ta en kopi» mens andre orginalinnehavere ikke bryr seg. Det er tidkrevende å være politi i jungelen av kopier.

 28. Hei Caroline 🙂 Vet du hvor jeg kan få kjøpt ola vest?? Enten på nett eller i butikk , finner det ikke noen steder. Syns det er så kuuult!!

  1. BikBok:)

 29. Du kledde den seriøst best av alle tre!! 🙂

 30. Faktisk så synes jeg du kledde den best 😀 😀

 31. Jeffery sko (behagelig,men pyntet) Stram skinntights/bukse evt skinnskjorts.,.. Litt loose skjorte/topp litt gjennomsiktig , overskulder veske slik at du hendene fri… til å holde ett glass vin og kamera 😉 Krøller i håret (di krøllene du får av den nyeste krølltangen) Litt rufset.. sotete øyne.. masse bliiiing.. Tipper du nok har tenkt på dette allerede, 🙂

 32. Josefine

  Jeg ville valgt jeans med en klassisk, fin topp oppi 😀

 33. Du har så ufattelig sexy rompe!! Blir nesten litt slått ut av at du kan være så slank og samtidig ha de formene! 🙂

 34. Elisabeth Rosa

  Jeg skal også på Rihanna i Stockholm på tirsdag!:D kanskje vi ses! Har selv ingen peiling på hva jeg skal ha på meg, så gjerne ta bilde av antrekket ditt når du har funnet det, så jeg kan bli inspirert av deg som alltid! 🙂

 35. Dwightinha

  Dette er ikke smisk: kjolen var definitivt finest på deg! Du er helt nydelig vakker her!
  For det skal faktisk mye til for å bære en slik kjole.
  Når noen har gått i baret på rød løper kan det unektelig se ut som om noen bare besitter lommespeil….
  I tillegg til speil må man ha teft. Og det har du.

 36. Jeans og en eller annen fin overdel er veldig ålreit på konsert. 🙂

 37. Gled deg til konserten! Hun spilte i Bergen i sommer og det var helt fantastisk! And I’ll bet you look fab uansett hva du tar på.:)

 38. Synes du kledde den aller best!! Og skoene var utrolig fine, du er flink! 😀

 39. Du! 🙂 glad i deg sostra miiii, savner deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Å 😀 Du tittet innom! Glad i deg også, veldigveldig! Håper du har det bra <3

 40. Syns du bør ha på deg en tøff topp og jeans/shorts. Sotete øyne og rufsete hår 🙂

  Ha en fin lørdag!

 41. Var på konsert med hun i Bergen i august. Var en opplevelse. Den konserten var ute, så hadde en del klær på, men angret veldig på at jeg hadde hatt på høye heler på slutten av konserten. Anbefaler gode sko

 42. Anbefaler flate sko, var på konsert for 1 år tilbake med høye hærler. Hadde gnagsår så det holdt etter på. 🙁

  Hvis jeg var deg kanskje en litt kul jeans og en litt pynta topp 🙂

  Heldig som skal på konsert , ville jeg å men fikk ikke billetter 🙁

 43. Hei! Jeg må bare si at jeg synes fryktelig synd i deg, alle de kommentarene du får, både på bloggen og i andre artikler rundt om kring. Alt dette presset om trening og kosthold. Du burde være stolt over at du gjør som du gjør! Alle er bare misunnelig på deg og din livsstil. Stå på Caroline! Du er ei nydelig dame, bokstavelig talt vakker! Jeg digger bloggen din. Måten du skriver på og alle bildene du legger ut. Utrolig interessant å lese om. – Igjen, fortsett som du gjør og stå på.

  «what doesn’t kill you makes you stronger»

  Klem!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Siv-Elin! Gode ord å ta med seg videre, jeg setter stor pris på det <3

   Det beste er å leve etter nettopp det ordtaket 🙂

   Klem tilbake 🙂

 44. er det lov å si at DU kledde den best??:D

  1. Fotballfrue

   Hihi, selvfølgelig 😀 Takk 🙂

   – C

 45. Du kler den best! <3

  Fin lørdag til deg! 🙂

 46. Må si meg enig i mange andre her, du kledde kjolen best <3

 47. Hvis du får noen gode forslag her, blir jeg VELDIG glad hvis du lager et lite innlegg på det. Skal på den konserten sjøl, og jeg har ikke peiling!

  Det er jo kaldt ute nå, også vil en jo ha mulighet til å bevege seg/danse litt i løpet av kvelden!

 48. Rihanna kledde den best iforhold til paris, var kjempe fin på deg også:)

 49. eliabeth

  Hei! Jeg bor på vestlandet, og her er det vind hveeer dag, så hvis jeg har krøllet håret mitt en dag og går ut, glir alle krøllene ut.. Har du noen forslag til forskjellige hårsprayer som funker bra og som virkelig holder på frisyren? 🙂

 50. hei 🙂 jeg lurer på en ting.. hvorfor kjøper du så og si alltid noe nytt når du skal noe? som sagt over her, ingen arresterer deg om du bruker en ting flere ganger. virker alltid som det nesten er litt krise når du skal noe og ikke har bestilt noe nytt.. er ganske sikker på at du har masse fine klær i skapet ditt allerede. god helg 😉

 51. Tonje Annie

  Du finner nok noe, Caroline:) På konsert kan man jo ha på seg alt mulig rart. Jeg ville gått for en look med shorts til den konserten!

 52. Jeg bruker å ha på meg noe behagelig på konserten, selv om det skal være fint også. Som regel, ender jeg opp med lave pumps eller høye skinnstøvler, en lekker kjole og tøff skinnjakke over skuldrene. Synes at DU kler kjolen bedre enn både Paris og Rihanna 😀

 53. Jeg kom hjem fra konsert i Herning, Danmark idag! konserten var igår! Så jeg kan si til deg GLED DEG(!!) Det er noe av det råeste jeg har opplevd. Helt vilt! Jeg skal røpe en ting for deg: Calvin Harris kommer og skal spille! det er også helt sick vilt. Men rihanna er jo den dama, gud elsker ho! Hele showet var helt fantasktisk.

  Jeg syntes at Rihanna kledde den best! Du burde gå med kjole eller noe lignende siden det blir så uttrolig varmt der inne. jeg gikk med jeans, støvletter og en litt rocka topp, og det ble veldig varmt må jeg innrømme.
  Men uansett hva du tar på deg kommer du jo til å se stunning ut – som alltid! * Du er virkelig mitt forbilde caroline* Love yah! kos deg på konsert da, det blir nok en utrolig opplevelse, det kan jeg love deg!

  love Rebecca

 54. Hedda :)

  Sorry for at dette ikke har noe med innlegget å gjøre, men jeg lurer på en ting :
  Står det mere av intervjuet med dagbladet i selve avisa enn på nettet ? Fikk ikke kjøpt det skjønner du 🙁

  Uansett, nydelige bilder av deg, og du kledde kjolen best ! 😀 Lykke til med klesvalget 🙂

 55. Superfin kjole! Hvor er den kjøpt og hva kostet den? <3

  1. Trykket på linken og så at den bare kostet 449? Så til og med noe av verdens rikeste kjendiser går i »billigkjoler» Fint å se 😀

   1. Men den som Alexander Wang lager er sikkert en del dyrere da 🙂

   2. Sant! Leste igjennom innlegget en gang til og skjønte det da 😉

 56. Burde ikke dette innlegget vær merket som reklame? Ikke at jeg skal «arrestere» deg for noe, altså, jeg bare vet reglene er blitt strengere for annonsebaserte innlegg. Ser du reklamerer en del for Nelly. Kos deg på Rihanna-konsert:) Skulle gjerne vært der selv!

  1. Hun kan vel vise frem sine egne klær uten at det er reklame?? Skjønner ikke hvorfor folk skal være så kjip :X Reglene for reklamebaserte innlegg er kjempestrenge i bloggverdenen, men Caroline overholder dem faktisk 🙂

 57. Leste nettopp intervjuet med deg på dagbladet, tror jeg det var- og da også alle kommentarene (nesten).
  Ville bare si at uavhengig av hva jeg syns om lavkarbo så ser su jo stunning ut og du kler vekten din så flott!

 58. Du er så søt:) Du kledde absålutt kjolen best! ingen tvil 😀
  Lurte på om du kanskje kunne kjøre en spørsmålrunde en gang, ville vært kjempe gøy!
  Kos deg kjempe masse på konserten, det fortjener du virkelig 😀

 59. In our country premier’s daughter has got these dress:)

 60. DU KLEDDE KJOLEN BEST! Uten tvil 😀

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 61. Karoline

  Lenge siden jeg har sett deg i jeans.. Jeg ville gått for jeans, en kul topp og jakke 🙂 det kan ikke slå feil på konsert. Heldig du er som skal der 🙂 koooos deg masse!

  1. Fotballfrue

   De sorte buksene jeg brukte på torsdag er jeans 🙂 Takk for tips 🙂

   – C

 62. Christine

  Hei!
  Ville bare si at du har en kjempe bra blogg, og du er ei herlig jente!
  Så lurte jeg på de clipsene du bruker til håret, er det god kvalitet på dem, med festene og sånn?
  Hvordan var leveringstiden? Vurderer å klikke hjem et sett.
  Ha en super lørdags kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Jeg synes kvaliteten er den beste jeg har testet. Leveringen tar ca. 1 uke, noen ganger mindre 🙂

   Super kveld tilbake 🙂

   1. Christine

    Takk. Hvor lenge er holdbarheten på dem ca? holder de seg fine lenge?

   2. Fotballfrue

    Ja, absolutt 🙂 Jeg bruker bare mine innimellom, jeg trenger det jo ikke i hverdagen siden jeg har peaks hair. Jeg bruker bare L&B når jeg for eks. krøller det, og vil ha litt lenger 🙂 Mitt har jeg harr siden i sommer, og trenger ikke bytte ennå 😉

    – C

 63. Hva med en skjorte (den du kjøpte på Bikbok av whitney port), dark denim jeans, nude pumps/svarte pumps og Alexa bag? og kanskje den d&g klokka du har brukt på outfit bilder før?

 64. God kveld, Caroline! Så heldig du er som skal på Rihanna-konsert!!! Med den utsøkte og elegante smaken du har, tviler jeg ikke på at du får problem med å finne et konsertantrekk! Kjør noe comfortable (og stylish, da)! Fortsatt fin helg! Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Tror jeg har en idé om hva det blir 🙂

   Klem 🙂

 65. christine

  Synes alle tre kledde kjolen like bra 🙂

 66. Hvem som kler kjolen best? Det er jo definitivt deg!

  Gjerne ta en titt innom bloggen min «lottesvalg.blogg.no»:
  siste innlegg, «Verdens beste kolleger»

 67. Dette spillet må være laget etter deg Caroline, hehe?

  https://www.spillape.no/Spill/Caroline_Make_up

  Kos deg masse masse på konsert, er overbevist om at du finner et
  passende antrekk, som alltid 🙂

 68. birgitte

  På konsert er det greit at man kler seg behagelig!
  Jeans og topp/genser og behagelige sko! Blir nok mye dansing så lave sko er nok det beste trur jeg!
  Kos deg masse!

 69. Hei du!
  Kanskje du kan ha på jeans/ bukse med en fin topp eller bluse? Det er i hvertfall det jeg synes på konsert, hadde på det forrige uke på David Guetta konserten I Trondheim. Kjolen din er veldig fin, jeg liker den godt og på bilde kan man nesten ikke se forskjell på kjolen din og Rihanna (og Paris) sin.

  Jeg håper konserten bli kjempe bra, jeg er kjempemisunnelig. hehe..

 70. Har vært fast leser av bloggen din i 1 år, uten å kommentere noe særlig! Men mååååå bare si at du ser helt utrolig bra ut i den kjolen:D for ikke å snakke om de veltrente beina! Bare de er jo en accessorie i seg selv;) blir og stadig overrasket over alle som gidder ta seg tid til å kommentere negativt..jaja, stå du! Du e supersterk, å ei utrolig flott jente! Glede mæ til å følge dæ videre:) klem fra tromsø!!!

 71. Hei 🙂
  Når jeg var på Rihanna i Bergen, så jeg ingen med kjole eller noe, men masse jeans 😀
  Men så er du heller ikke redd for å gå i noe, eller redd for å skille deg ut.
  Så syntes du bare bør kjøre akkurat det du vil, så ser du nok smashing ut uansett 😀
  Kos deg masse, er så gøy!!

 72. Alltid Rihanna!

 73. Helt enig at nødshopping funker dårlig! haha, uff. Du kledde forresten kjolen fra Elise Ryan! 🙂

 74. Du ser virkelig eksemplarisk ut i kjolen, Caroline 🙂

 75. sykt fin kjole!:)
  syntes du kledde den best:)

 76. DU burde hvertfall ha på deg flate sko! hvis du har ståplass da 🙂 Var på rihanna konsert på fredag, og du burde glede deg 😀

 77. Åhh, du er så pen og tynn, skulle ønske jeg var som deg :/
  🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg synes du skal være glad for at du er akkurat som du er 🙂

 78. Simone DK

  Jeans and a cool leatherjacket always works at a concert! And cool shoes 😉

 79. Syntes faktisk at Paris kledde den bedre en Rihanna, men du kledde kjolen din bedre enn begge de to!

  https://annascloset.wordpress.com

 80. sykt fin den kjolen er da!:D Lurer på om jeg skal bestille den til julebordet… Tok det lang tid å få den i posten? Hvordan er den i str.? Jeg er ganske smal rundt livet og overkropp, men har hofter og rumpe.. Tenker kanskje det blir str. M om ikke de er kjemestore i str.
  God søndags kveld!:)

  1. Fotballfrue

   Min er faktisk over ett år gammel 😉 Men det tok ikke lang tid, fra Nelly tar det 2-3 dager 🙂 XS passer meg fint, litt stor i ryggen bare 🙂

   – C

 81. Jeg var på konserten i Danmark på fredag og hun er bare helt rååå.. Du bør gleder deg kjempe masse. Men jeg anbefaler på det sterkeste å ha på GODE sko hvis du skal stå. For det ble 6 lange timer for mine bein 🙂

 82. Heei, ser at du skal på konsert 😀 har veldig lyst å se deg, så lurte bare på hvor du bor når du er her i Stockholm? 😀

 83. Hei

  Hvordan er kjolen i størrelse?

  Jeg er en size S/M . Den er veldig fin:)

  celine

  1. Fotballfrue

   Jeg synes den er litt stor i strl., men ikke mye 🙂

   – C

 84. Jätte snyggt 🙂

 85. syns no egentlig du passa den best eg 🙂
  to veninner var på konserten i går i oslo! ååh,eg er misunneli!
  kos deg masse !

 86. Kjolen var skikkelig fin på deg :D:D

  Går det ann å bruke den til jul ?:) Leste at det var en «sommer kjole»..

 87. 🙂

 88. Hei! Har veldig lyst på denne kjolen selv, det jeg lurer på er hvilken størrelse du har så kan jeg gå litt ut ifra det :)?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *