Konkurranse: Avsluttet

I dag lanserer Sony Ericsson en ny kampanje: Bekjemp Mørket. Denne kampanjen går ut på at vi skal være flinke til å oppmuntre hverandre i høstmørket, ved å sende fine ord og tanker til de vi er glad i.

Meldingen skriver du inn via denne siden, og fra i dag til og med søndag, vil din beskjed komme opp på storskjermen til Oslo City mellom klokken 18.00 og 20.oo. Jeg er så heldig å få innvie denne storskjermen i dag, så alle mine meldinger vil bli vist der i hele 30 minutter fra klokken 18. Dersom du er der må du se hva jeg skriver 😀

I forbindelse med denne kampanjen har jeg fått tilsendt den nyeste Sony Ericsson Xperia Ray,  men i og med at jeg allerede har en mobiltelefon, vil jeg heller gi den bort til en av dere. Dette er en HD-telefon, den er elegant, hvit og har en skjerm som er hele 3.3 tommer, i tillegg til at den skal ta veldig gode bilder i dårlig lys. Har du lyst på? Fortell meg hvorfor du fortjener en ny mobiltelefon. Legg igjen svar med riktig epostadresse i kommentarfeltet.

Lykke til Konkurransen avsluttes når flere enn 1000 deltar.

Samtidig avslører jeg vinneren av konkurransen med GetInspired for en uke siden. Vinneren ble Hanne Lorentz, og hun valgte seg ut en sort Capella fra Röhnisch, denne kan minne om Vargajakken (som er utsolgt veldig snart), men Capella er noe lengre. Veldig lekker denne også ♥ 

1024 kommentarer

 1. Jeg vil gjerne vinne telefonen fordi min plutselig ble ødelagt, helt ut av det blå! Jeg kan skrive meldinger og surfe på internett, men under samtaler er det ingen som hører meg. Jeg hører hva innringer sier, men uansett hvor høyt jeg skriker er det ingen som hører noe av det jeg sier. Nå før juletider har jeg ikke en eneste krone til overs, og som student 200 mil hjemmefra er jeg avhengig av å ha en velfungerende telefon 🙂

 2. Torunn Hansen

  Hei =)
  Jeg vil gjerne vinne tlf så jeg kan gi den til forloveden min =)
  Vi har vært kjærester i sju år nå, så det hadde vært en perfekt gave =)
  Han trenger virkelig en ny tlf også 😛

 3. Cecilie

  Haha… her kommer kommentar nr. 1019 😉 Jeg fortjener ikke denne telefonen selv, men synes min nybakte ektemann fortjener en oppmuntring. Han har 3 barn som bor med sin mor, og bruker telefonen mye siden han ikke ser de så ofte… Han jobber som «hjelpemann» i regjeringskvartalet (rydder opp etter 22. juli), og der inne har man ikke lov til å ha mobiltelefon med kamera. Han har derfor en mobil fra Claes Ohlsson som kun kan brukes til sms og telefoni. Han har bursdag imorgen, og det hadde vært fantastisk å kunne overraske ham med en gave som han kan begynne å bruke når jobbprosjektet er ferdig. Han kjøpte seg tvillingsim for å kunne bruke både den amatørmessige telefonen, og sin egen, men da han fikk tilsendt kortet til den andre telefonen han hadde, så klarte han å klippe til mikrosim….. og det passet jo ikke til den andre telefonen. Var ikke så lett å få det ut igjen, så da han lirket det ut ødela han den «ordentlige» telefonen sin… så nå har han bare den fra Claes Ohlsson. Barna hans liker å sende ham mms’er om hva de opplever på sin vei, siden de bare ser hverandre i helgene. Bindingstiden hans går ikke ut før i mai, så det hadde vært fantastisk flott å overraske ham med en ny og fiiiin telefon så han kan kommunisere med kidsa 😀

Kommentarfeltet er stengt.