Den store møtedagen

Dro hjemmefra rett etter 11, og nå er jeg omsider hjemme igjen. Scheisse for en dag! Jeg er sliten. Lars-Kristian joinet meg etter trening, og det var veldig hyggelig. Koselig å ha med mannen på møter 😀

Ææææ! Blid, glad, stressa – alt på en gang 😀


Skoene fra Jeffrey Campbell (annonselink)  i fiiin harmoni med vesken min. . 

Nå kommer det snart noen for å se på spisestuen vår, og etter det skal det bli fantastisk å få laget litt middag og slå seg ned i sofaen – i hvert fall i en times tid. Så må jeg sette en bolledeig før jeg legger meg, for jeg har lovt Trinemor å ta med meg boller til Drammen i morgen. Hehe 😀

Håper dere har en fiiin kveld!

143 kommentarer

 1. Synes jeg hadde sett denne overskriften før så søkte den opp i søkefeltet ditt, og jeg hadde rett! Du hadde den samme overskriften for nøyaktig et år siden. Det ER virkelig den store møtedagen, altså! Tilfeldig? Haha

 2. Jeg likte virkelig skoene dine, Caroline! 😀

 3. Har bare et par spørsmål angående extensions; Bruker du ekte menneskehår når du bruker extensions? Hva synes du i såfall om måten extensionsen blir til på, og hva tenker du om at kvinner i andre land barberer av seg alt håret for at andre skal få langt hår? 🙂

 4. Solveig

  Hei og hopp:)

  Er det noen som har gode tips til bra interiør nettbutikker? Veit at kremmerhuset har fått nettbutikk nå, men trenger flere tips:) Har bla lyst å kjøpe meg oppbevaringsbokser til vaskepulver (som de bla har på kremmerhuset, men trenger flere tips)

 5. kristin

  Håper du ser på dokument 1 på tv2 om extantions..

  1. Se heller på Dokumet 2:p

 6. så koselig ut :)) og eeelsker skoene!

  1. Christine

   <3

 7. Katrine

  hei:-) følte det var på tide å legge igjen en kommentar etter 2 år som leser. vile bare si at du virkelig stråler om dagen! elsker kåpen, foresten.. hihi:D

 8. Har alltid lurt på hvorfor jenter bruker hair extensions uten å vite hvor håret kommer fra.Alltid synes det både har vært rart og ekkelt når dere snakker om at håret er ekte.Har det aldri ringt en bjelle hos dere??

  1. Fotballfrue

   Ringt en bjelle? Hva mener du? Håret kan komme fra hvor som helst i verden, ikke nødvendigvis fra India. Jeg tror faktisk Peaks kommer fra Kina 🙂

   – C

   1. Men er det nødvendigvis bedre at det kommer fra Kina? Hva vet du om produksjonen der? Det finnes svært mange fattige mennesker i Kina også

   2. Tror du ikke det er det samme i Kina som i India (bare lurer :D)?

   3. Fotballfrue

    Det kan hende, men det vet vi jo ikke. Det burde kommer en form for liste, lik den de har om dyretesting 🙂

    – C

   4. Camilla

    Hva så om det kommer fra kina? Tror du håret er grodd på en mer human måte, på en hårfarm kanskje? På lik linje med revefarmer kanskje? Tipper hårindustrien i Kina ikke er noe bedre enn det er i India. Fattige kvinner som blir lurt trill rundt av griske menn…..for å tilfredstille forfengelige kvinner som deg selv.

   5. Fotballfrue

    Dette er bare spekulasjoner fra din side. For alt du vet kan det komme fra frisørsalonger, hvor kunden klipper seg frivillig.

    – C

   6. Fremdeles er det vel også spekulasjoner fra dine side hvor akkurat DITT falske hår faktisk kommer fra:)

   7. Fotballfrue

    Ja, for å være ærlig så vet jeg ikke, men jeg har hørt at det kommer fra Kina. Dette kommer jeg uansett til å sjekke opp 🙂

    – C

   8. Jeg har hørt at hår fra Kina/Asia kan komme fra døde mennesker, å derfor blitt frarådet å kjøpe dette… men aner ikke om dette er sant..

   9. Fotballfrue

    Det er ikke sant 🙂 Dette er fair trade.

    – C

   10. Så lenge det er Fair trade kan du nok slappe av 🙂
    Men han som sa det til meg er fra Kina, så tror nok dette kan stemme, Forhåpentligvis gjelder ikke det som selges i Norge 🙂

   11. Mulig jeg rett og slett bare tenker litt lengre enn mange andre,for jeg har forstått at så stor denne industrien har blitt,så måtte det være mye muffens inn i bilde på en eller annen måte.

   12. Jeg syns det ser ut som om du har et lekkert hår uten extensions, så kanskje du tar de ut i fremtiden:) Uansett må det vel være litt kjipt at «løshår» er en sak du blir dratt frem for å belyse?

 9. Drit fine sko btw!:) Elsker JC! Fin du var i dag!:)

 10. du bør se på dokumentar om extensions på tv2 nå!

 11. Mmmm…kaffe. For en businesswoman du er! Kjempeflink du er, Caroline. Hvordan går det med matprosjektet forresten? Jeg må bare si at jeg gleder meg virkelig til nettsiden (…hvis jeg ikke tar feil hva prosjektet går ut på?) kommer til å være tilgjengelig for oss nysgjerrige lesere 😀
  Synes det er så motiverende å lese om din jobbhverdag. Selv har jeg vært produktiv og våken siden kl 05:30, og har nettopp kommet hjem, så det er godt å lese bloggen til noen som jobber hardt og elsker jobben sin 🙂 Stå på!

 12. Hei:) Bare lurte på hvor du har kjøpt paraplyen din jeg?:)

 13. Hei flotte Caroline! Jeg har et spørsmål til deg angående trening, du har sikkert fått det før, men lurer på om du har noen synspunkter. For meg er du en stor inspirasjon når det kommer til dette med å trene, og jeg syns også selv det er viktig å holde et fokus på å holde kroppen sunn og sterk. Jeg prøver som regel å trene 5 ganger i uken, og forsøker å løpe 10 km hver gang, noen ganger kombinerer jeg med elipsemaskin, roing, eller sykling så det tilsvarer ca det samme. Idag kom en PT bort til meg og sa at han syntes jeg var for seriøs med treningen min, og at jeg muligens var overtrent, og at jeg måtte passe på å hvile iblant så jeg ikke skulle få noen skader. Dette gjorde meg egentlig ganske sint og lei meg, derfor lurer jeg på om du har noen synspunkter å komme med, siden du faktisk trener enda mer enn meg og virker som du er i tidenes form, samt har masse energi og overskudd 🙂

  Håper du har hatt en fin dag, og kan komme med en positiv motsats her!

  Klem M

  1. Fotballfrue

   Hei Mari!

   Så flink du er som trener når du kan 🙂 Jeg løper ikke 10 kilometer hver gange jeg løper, jeg lytter til kroppen, og varierer fra 7 til 11 km. etter hvordan dagsformen er. Men jeg kan si med nesten 100 prosent sikkerhet, at jeg aldri trener det samme to dager på rad. Løper jeg 10 km. en dag, løper jeg 7 km. neste også videre. I tillegg varier jeg styrketreningen, mage og rygg den ene dagen, bein og armer den andre dagen, også videre 🙂 Kanskje du burde variere litt? Spesielt løpingen 🙂

   Det skal komme noe godt ut av trening, det skal ikke bli et ork eller en last 🙂

   Klem til deg!

   1. Hei! Tusen takk skal du ha for at du tok det tid til å svare! Jeg skal ta rådene dine til etteretning, og forhåpentligvis slipper jeg frustrerte pt`er på nakken heretter. Jeg er helt enig, trening skal være gøy og ikke et blodslit!

    Ha en FIN torsdag og en god helg!

    Klem!

 14. Hvor er denne fantastiske jakken på denne fantastiske fruen fra? 🙂
  Klem!

 15. kristin

  Hei Caroline

  Kan jeg få spørre deg hvor du har kjøpt din nydelige paraply?

 16. Hei!
  Jeg lurte egentlig bare på hvor i drammen du drar jeg 🙂 Har jo sett bilder du har lagt ut fra du har vært der, men skjønner liksom aldri hvor i drammen det faktisk er.. 😉

 17. Fyyyfader, skoene var helt vilt lekre!!! 🙂

 18. Så flotte dere er 🙂
  Høres ut som det er spennende planer på gang! Kaffen så himmelsk ut..

 19. Alltid like flotte bilder av deg, look good 🙂

  Så flink som står på og jobber hardt du, keep it up!

 20. Du kledde de skoene veldig godt, Caroline! 🙂

  Klem.

 21. Åh,heeeerlige sko!

 22. Genseren var superfin! Er den fra Tiger of Sweeden?:)

 23. Campbells skoene var veldig stilig på deg!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   – C

 24. hvor kommer paraplyen fra og hvordan får man tak i den? 🙂

 25. Jeg er sååå missunelig på skoene dine!! Og veldig fin veske :))

 26. karoline

  Jeg syntes det er så stilig med litt lenge på ytterjakken, svart strømpebukse og lekre sko! Og slenger meg på noen av de andre leserne, du virkelig stråler for tiden! 🙂 Men jeg lurer alltid på, hva går man med under jakken? Er det nok med en lang genser, eller bruker du en kort shorts over strømpebuksen?

 27. Hvor er jakken din fra? Den var utrolig fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Ellos 🙂

   – C

   1. Camilla

    Hvilken størrelse har du den i? 🙂 Super fin kåpe!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *