Det perfekte partyantrekket

Julebordsesongen nærmer seg med stormskritt, og jeg vet ikke med deg, men jeg har i hvert fall tusen festlige anledninger å være med på de kommende månedene. Er det én ting jeg har lært om meg selv gjennom disse 24 årene, er det nettopp det, at det alltid lønner seg å ha en eller to (eller tre, eller fire) ubrukte kjoler hengende i skapet, myntet på en fuktig kveld på byen med venner, eller førjulsmiddager med familien. Jeg har allerede startet å kikke i butikker og på det store Internett etter utvalgte kjoler jeg gjerne vil hygge meg med før året er omme, og bruker (til mannens store forferdelse) litt flere timer foran dataen om dagen enn jeg burde. I dag var jeg smart og benyttet lunsjpausen min på å finne frem det ultimate partyantrekket til en middag vi skal i om noen uker, og kom frem til dette:

Pumps // Veske // Kjole

Hva synes du? Er det ikke lekkert? Jeg er hoppende glad og fornøyd. Fant alt sammen på Asos.com, got to love that site!

60 kommentarer

 1. Elisabeth

  Wow, for en fantastisk kjole! Du har så god smak <3

 2. Du kjøper stadig vekk så mange fine kjoler 🙂 hvorfor ikke bruke noen kjoler opp igjen?
  Ser deg nesten aldri gå i det samme.. hvorfor?

  1. Fordi ho kan!:D

   1. Hihi

 3. Hei! Hvor har du kjøpt Nikejoggeskoene dine? 😀 Sliter med å finne en butikk de selger Nike…

  1. Hun kjøper de på nettet 🙂

  2. Andrinek

   Huh?!? De har jo Nike stort sett over alt der hvor det selges «joggesko».. Prøv Löplabbet, Stress, Urban, Nike Consept store, Nisson shoes, DNA, G-sport, Anton sport, Intersport, ja, you name it. De er jo overalt, hehe:) Men om du mener de svarte hun bruker, så tror jeg hun har «laget» de selv med NikeID på http://www.nike.com. Anbefales!:)

   1. Fotballfrue

    Ja, det stemmer 😀

    – C

 4. Den clutchen kjøpte jeg for en stund siden, og den er myyye finere i virkeligheten 😀 den er tidløs og passer til det meste igrunn!

 5. kommer til å være fin på deg! 🙂

 6. Tonje Cathrine

  Hallo Caroline. Skulle akuratt inmom bloggen din får å høre om du kunne komme med noen tips til julebordsesongen, og der hadde du postet allerede. Ikke bare vakker men tanke leser er du også :=) Ha en fin kveld.

 7. Enig, perfekt partyantrekk!:D

 8. Må du betale mye i fortolling når du bestiller fra asos.com? Er det slik at alle bestillinger over 200 kr må fortollest?

 9. Du er så nydelig! Hvem tar alle bildene av deg? de blir alle så fine! 🙂

 10. Lekkert ja:) Jeg har clutchen, veldig fornøyd med den!

 11. Hei Caroline !
  Er en fast leser som luter på om du kunnet hjelpe meg med noe.
  Jeg har fått en oppgave om å skrive om høstmote og jeg er virkelig ikke inn hva som er inn i høst. ( Tenkte å skrive om blyantskjørtet, men vet ikke om det er inn eller ikke…)
  Vi skulle bruke et par kilder i teksten, og du er en av de jeg synes har penest stil av bloggere her i Norge.

  Så jeg lurte på om du kunne svare på et par kjappe spørsmål 🙂
  Skjønner viss du ikke har tiden, men viss du har :
  Skal jeg sende en mail, eller skal jeg skrive spørsmålene på bloggen?
  Uansett svar : takk 🙂

  1. Håper ikke det gjør noe om jeg skriver det jeg har lest at er inn i høst;)
   Metallisk
   Rustrødt og sennepsgult
   Mønster
   Glidelåsdetaljer

   1. Andrea

    Nei, ikke i det hele tatt !
    Det er så snilt av deg 😀

 12. Ser for meg at fargene på skoene og tilbehøret kommer til kle deg veldig godt ! 🙂

 13. Nydelig antrekk! Det vil kle dej veldig bra, uten tvil! 🙂
  He foresten nettopp nominert dej til Vixen Blog Awards, lykke til 😉

  Klem

 14. Stilen din altså, I loooove it!:D

 15. Jeg er én av de sikkert hundrevis av jentene som er innom bloggen din daglig, men aldri legger igjen en kommentar. Men jeg vil jo si at du fortjener det, liker måten du skriver på og at du legger ut antrekk som de som leser bloggen din faktisk har råd til, istedenfor som mange andre bloggere som blogger ut outfits som en annen en ikke kunne drømt om å ha råd til engang. Men jeg har et spørsmål, når du bestiller fra asos – får du toll & costumes regning som gir deg rette krøller? :-p det fikk nemlig jeg en gang. Og i tillegg fikk jeg ikke pakken min før leeeenge etterpå, så etter det har jeg ikke bestilt derifra.
  Klem.

 16. Superfint! Har så lyst på en sånn type clutch som det!

 17. Lekkert antrekk 🙂

  Du kunne ikke tenke deg å lage et innlegg med klær for gravide? Både hverdags og fest. 🙂
  Er gravid for andre gang nå og kunne godt trengt litt inspirasjon 🙂

 18. Elsker vesken! elsker og at den passer perfekt til studentbudsjettet i tilleg! 😀

  1. Fotballfrue

   Den er dødslekker!

   – C

 19. Dette var utrolig stilig! Sofistikert og lekkert 🙂

 20. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Du er så utrolig heldig som kan shoppe så mye! Jeg unner deg det, så å si at jeg er misunnelig blir feil =) Du har så absolutt fortjent det 🙂 Hva om å skrive litt om hva som skal til for å ha en nettbutikk? Eller drive for seg selv osv? =)

 21. https://fotballfrue.no/?p=9036 -> når kårer du vinnerne? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det har vært gjort for lenge siden 🙂 Hovedvinneren ble Camilla som gifter seg i 2012. De 50 andre kunne jeg nesten ikke liste opp på bloggen 😉 Men alle har blitt kontaktet.

   – C

 22. Det var nydelig 🙂

 23. DILEMMA!
  » Et par sorte skinny jeans + sorte lakk pumps», med eller uten strømper på bena???? pleier gå uten, men nå blir det jo kaldere og partysesongen nærmer seg jo som sakt med stormskritt (!)

  1. Fotballfrue

   Uten hvis det er NÅ, med hvis det er om en måned 😉

   – C

   1. therese

    Takk!! Du er fantastisk! 🙂

 24. Super blogg!

  Nå nærmer det seg fakkeltoget i Oslo mot pels, og håper at du kunne ha skrevet et innlegg hvor du oppfordrer mennesker til å støtte dette!
  Lørdag 12.november 2011:

  Oppmøte 17.00 på Youngstorget i Oslo hvor det vil bli salg av fakler (20 kr stk), produkter med anti-pels motiv og muligheten til å bli medlem og støtte vårt arbeid mot pels. Toget går kl. 18.00 videre opp Karl Johan og ender foran Stortinget. Der vil det være appeller fra politikere og kjendiser.

  Dyrsrettigheter.no

 25. syns den så litt rar ut med de «lappene» på skuldra! :S Men, vil se den på deg……… !!hihi

 26. Hei, jeg lurte bare på om størrelsene på asos.com er «normale»? 🙂 Noen som har erfart noe?

 27. Hvordan er str fra Asos? Hvilken str bruker du til vanlig hos for eksempel HM og hvilken må du da ha hos Asos?
  Har så lyst og handle men vet ikke hvilken str jeg skal ha…

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker strl. 6 fra Asos, men må sy dem inn en anelse. Bruker 34 / XS fra H&M 🙂

   – C

 28. Du Caroline, hva er greia med at du finner så nydelig kjoler som bare tilpasser kropper som deg? det er jo fåtallet som er like tynn som deg. Kan du ikke tipse oss eller legge ut kjoler som en med normal eller litt kraftigere kropp kan bruke og? 🙂

  1. Fotballfrue

   Denne kjolen finnes jo helt til strl. 44 😀

   – C

   1. Henriette

    Men det betyr jo ikke at den sitter fint på en kropp i str 44?
    Vi er nok bare missunnelig på den flotte kroppen din 🙂

   2. Fotballfrue

    Det kommer helt an på den som bærer den 🙂 En må jo føle seg vel. Men den kan være flott på en strl. 44 også 🙂

    – C

   3. Greia er jo at den kjolen der og alle andre kjoler du legger ut skal sitte helt inn til kroppen din. Og de som ikke har en tynn midje kan ikke gå i en sånn en. Jeg liker posekjoler for eksempel, hva med de? 🙂

   4. susanne

    Hun tipser vel for det meste om hva hun liker og om hva hun synes er pent – og når tettsittende kjoler er det hun liker og kjøper, så er det det hun tipser om 😉

 29. Jeg åpna innlegget med mobilen og da ble bildet i veldig lite format. Før jeg rakk å zoome trodde jeg clutchen var en sort truse! Hehe

  Veldig fint antrekk var det, når jeg fikk sett skikkelig! 🙂

  1. Haha, det lignet faktisk om man ser det langt fra:P

 30. Hei 🙂 Jeg har kikket litt på asos.com, men finner ikke noe om hvor mye frakt koster? Vet du dette?

  1. Fotballfrue

   Frakt står nederst på siden når du går videre med bestillingen din, du må velge gratis eller 9.99 pund. Jeg velger alltid det dyreste, for av en eller annen grunn kommer de alltid fortere frem da 😉 H

   – C

 31. Dette var et veldig stilig antrekk… Tommelen opp!!!

 32. Litt harry kjole, men alt kler den smukke 🙂

 33. Hvordan fungerer fortolling egentlig?
  Har tenkt å bestille en kjole fra NY Dresses til 399 $, men hvor mye kommer i toll, og hvor/når betaler man det?

 34. Hei!
  jeg har ikke fulgt mye med på bloggen din, men vil bare si at jeg syns det er veldig slemt av folk å si at du er et dårlig forbilde for jenter! Jeg er selv 13 år og har alltid ønskt å være litt frodig. men å lese din blogg har ikke fått meg til å føle meg ille i det hele tatt! Jeg blir glad av og lese at folk er fornøyd med seg selv, og syns at du er et stort forbilde for jenter som kansje syns de er litt tynne. Du trener og er naturlig tynn og syns det er frekt at folk skal si slike frekke ting, det er jo ikke sånn at tenåringsjenter blir negativt påvirket av å se en pen jente, å se deg inspirerer jo folk til å trene mer 😀

 35. Yaya nova

  love it !! skal så kjøpe hele looken til nyttårs antrekk:) alltid smart med en liten svart kjole;)

 36. Nydelig antrekk !

 37. jeg synes dette festantrekket er kjempelekkert. du kommer til å stårle i det. spesielt likte jeg skoene og kjolen. du er flink til å finne og sette sammen

 38. Om jeg skal være ærlig, så synes jeg også at kjolen var litt harry. Fikk litt Dynastiet/Dallas-wannabe- følelse. Skoene og clutchen var lekre da!:-)

 39. Stilig antrekk 🙂
  Kunne du tenkt deg å lage et innlegg om «gjenbruk» av kjoler? Nytt antrekk ved hjelp av tilbehør eller lignende? Hadde vært topp med litt inspirasjon for en fattig student!

 40. Hei Caroline!

  Har ikke lagt igjen kommentarer på bloggen din før, men jeg titter innom opptil flere ganger hveeeer dag og synes at du er awesome 😉
  «Noe» sier meg at du er ganske glad i å shoppe på nettet, så jeg tenkte jeg skulle tipse deg om en nettside som er ganske så genial: https://www.myus.com/ (i alle fall om du liker amerikanske nettbutikker?).
  Ved å registrere deg på denne siden (for $10) får du din «egen» gateadresse. Dette betyr at du kan handle på alle amerikanske nettsider – også de som ikke tilbyr levering utenfor USA. Varen du kjøper blir sendt til adressen «din» i USA, før den blir sendt videre til adressen din i Norge raskt og rimelig! You should check it out! 🙂

  Klem fra Malin

 41. Dødsfint antrekk!! Du vil se smashing ut..as always:-) Hvordan får du det til?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *