Vinn høstens lekreste neglelakker

Jeg er litt usikker på hva som gikk galt under forrige konkurranse, men kommentarfeltet slo seg vrangt, og jeg måtte avslutte konkurransen tidligere enn planlagt. Som plaster på såret kjører jeg derfor i gang en ny konkurranse allerede i kveld, denne gangen i samarbeid med KICKS.

Jeg har hele 3 pakker med neglelakker i 5 forskjellige farger å dele ut.

For å vinne, må du svare på dette spørsmålet: Hvilken farge (eller hvilke farger) vil du helst ha på fingrene denne høsten, og hvorfor?

Tips: KICKS tar i år utgangspunkt fra trendene på catwalken i Paris, Milano, London og New York. Det dominerende for denne sesongen er  metallic, og særlig mørke farger som bronse, mørk grå og mørk blå.

Legg igjen svaret ditt i kommentarfeltet med riktig navn og epost. Vinneren trekkes om en uke ♥ 

508 kommentarer

 1. Solvår Eline

  Jeg ville helst hatt en liten bruntone, eller jordnære farger 🙂 det er fordi høsten er ganske kald og det er nå det begynne å bli litt mørkt ute!
  Herlig tid!

 2. Elisabeth

  Hei.

  Har hatt dilla på bruntoner ( også bruntoner med en anelse grått i, love it) en god stund nå og kommer til å fortsette med det denne høsten. Synes det passer til alt da den ikke har for hard.

  Lykke til til meg selv :-))

  Elisabeth

 3. Jeg vil ha bronse eller mørk brun farge på neglene i høst, det er fordi jeg syntes det er utrolig kult med den nye trenden og fordi det fresher opp et anntrekk og er perfekt til gode strikketgensere og delige skjerf, som er nødvendig nå i høst!

 4. Jeg vil hatt på meg litt fremhevende farger som blå ,rød og brun . Siden det er høst og været er deprimerende er det fint å ha noe som har noen livsglade farger på fingrene 😀

 5. Jeg bruker helst metallic rød, metallic gul eller metallic grønn siden da står neglene mine i stil med høsten;) Elsker også høstneglelakkolleksjonen til Chanel over alt på jord, må skaffe meg de tre:)

 6. Nå i dette sekund holder jeg på å pryde neglene mine med 720 Beetle Green fra IsaDora som er en fantastisk fin metallisk og mystisk grønnfarget lakk.
  Grunnet den, vil jeg helst ha metalliske farger på neglene mine i høst. Grønt, blått, bronsje, gull, etc.

  Å få vunnet et eksemplar av KICKS hadde vært supert, siden jeg aldri har prøvd merket før.
  Og jeg skal love deg at dersom jeg vinner, skal du få se en swatches av lakkene 😉

  Jeg digger deg, Caroline <3
  .. og likeså alle konkurransene dine!

 7. Jeg vil helst ha metalliske farger på fingrene eller de matte. Brunfarger er veldig fine om høsten. Jeg elsker forresten Kicks. De har så mye bra sminke!

 8. Elisabeth

  Jeg ønsker meg pakke 3 med jordfargene, fordi jeg forbinder høsten med disse nøytrale og nude aktig fargene.. syns det er utrolig stilig å kunne være litt naturlig i en av årstidene <3

 9. 🙂

 10. Cindy P.

  Fargene jeg helst vil ha på neglene er metallic svart,brons og sølv siden det gir litt mer tøff look til de som liker det 😉 +++ det er sykt fine farger.

  Cindy-99@live.no

 11. Gull og sølv!! Fordi det er noe nytt og spennende 😉 jeg har egentlig aldri vært noe særlig opptatt av neglelakk før, og hvis jeg brukte noe så var det lyserosa.. Nå ser jeg hvor fint det er med neglelakk og har blitt så glad i knallrød neglelakk 🙂 men nå ønsker jeg meg gull og sølv fordi metalliske farger er så fint, og tror det passer godt som neglelakk 🙂

 12. Linh Fhi THi Ngo

  Mørkeblå. Det er en lidenskaplig, dramatisk og romantisk farge. min yndlingsfarge 🙂

  Mvh. Linh Fhi Thi Ngo. Linh_the_king@hotmail.com

 13. Sort neglelakk!

  Hvorfor? Jo fordi sort egentlig passer til alt.. ett kjedelig antrekk blir med ett mye mer rocka og mye kulere med sort neglelakk. Skal du på fest kan du også ta på den sorte neglelakken og voilá! Sort neglelakk er prikken over i´en.

  Den er også å se på catwalken. Chanel og Dior er noen av moteskaperene som har valgt sort neglelakk på modellene sine nå i høst.

 14. Emilie Torp Lund

  Metallic (i en brun-nyanse), mørkegrå og olivengrønn!
  Metallic fordi det spriter opp mange antrekk i høstens farger, mørkegrå synes jeg er en herlig farge å ha på neglene og det passer fint til høstmørke dager, og olivgrønn fordi det rett og slett er favoritt fargen min som jeg aldri blir lei av, og som i mine øyne passer til det meste! 🙂

 15. beige, brun eller noe i den duren ville jeg nokk hatt:-)

 16. fordi jeg synes den passer til høsten:-D (denne kommentaren henger sammen med den over)

 17. Jeg ønsker metallic, mørk blå farge på neglene i høst, fordi moten går i disse fargetonene, og har nylig gått til innkjøp på en helt ny, blå og hvit, høst- og vintergarderobe 🙂

 18. Jeg liker å bruke bugunderrød eller dyplilla på neglene! Kule farger som spriter opp et hvert antrekk!!

 19. Hei!
  Jeg vil bruke oliven, mørk sennepsgul, orange… Generelt alle høstfargene i metallisk! Jeg er «høst» i fargekartet, og alle disse fargene vil enten friske opp, rocke eller «glamme» et hvilket som helst antrekk!
  X-fingrene og håper på en fargerik overraskelse!!! 😀

 20. Emilie :)

  jeg vil ha røde negler i høst. dyp burgunder, synes det er en så fin og lun høstfarge. pluss at det kommer til å matche den nye leppestiften i dyprød jeg nettopp kjøpte fra ysl!

 21. Jordfarger (særlig rust og sand). Har handlet mye klær i diverse bruntoner denne høsten. Brunt er visst det nye svart i min garderobe nå 🙂

 22. På neglene mine vil jeg gjerne ha duse pasteller, gjerne bruntoner, eller skyggerosa 😉

 23. Jeg har normalt en forkærlighed for nude farver, men jeg er begyndt at holde af brune nuancer også, både fordi brun er lidt mere nedtonet end f.eks. sort, der let får den falmende sommerkulør til at fremstå endnu blegere, og da er brun et godt alternativ. I tillæg passer det til efterårets flotte prangende farver, og det ER altså lidt sjovere at gå de mørke dage i møde, hvis man selv føler sig tilpas og som en del af årstiden 🙂

 24. Astri Lager

  Hei!
  For noen flotte farger!

  Dette er nok kanskje litt off-topic, men jeg har funnet meg et inspirasjonsord: Indianerkvinne. Jeg har ingen planer om å bli seende ut som en indianer, men jeg synes det er god inspirasjon. Jeg er selv over gjenomsnittet høy, noe som ikke alltid føles like positivt, men dette ordet forbinder jeg med flotte, høye, rakryggede og stolte kvinner! Klærne kan gjerne gå i ganske nøytrale farger, som brunt, grønt og blått, men til gjengjeld stæsjer de seg opp med smykker, og sterke farger av alle slag når det gjelder tilbehør!

  Blått og grønt er yndlingsfargene mine, og den mørkegrønne lakken øverst, passer så fint til vinterens forskjellige brun/grå-toner. Den sterke blåfargen derimot er ideell til å kvikke opp et antrekk! Kan lett blir prikken over i’en. Og så bronsefarger i alle varianter er bare nydelig.

 25. borghild

  jeg ville gjerne tenkt meg den brunne serien eller det hvite, rett og slett fordi jeg er hekta på jordnære farger<3 og hvilken som helst ring ville passe på fingerne til disse neggelakkene! de er jo helt nydelige
  – klem borghild

 26. benedicte Svendsen

  Jeg ville nok kjørt noen knashe farger som en kongeblå, rød og kanskje til og med knallgul?

  Liker å ha noen farger som får frem neglene og syntes vi jenter (i alle fall meg) er alt for dårlig på å ta seg tid til å ta det på! Gøy med litt flotte, romantiske og morsome farger denne sessongen 🙂 Go for it girls.

 27. Jeg kommer til å gå for noen brune negleakker fordi jeg synes det er utrolig fint og jeg synes det passer så fint til disse fine, behagelige strikkegenserene som er inne i butikkene nå! 🙂

  – Anja Bølset Bugge, anja_bb96@hotmail.com

 28. Jeg kommer til å gå for noen brune negleakker fordi jeg synes det er utrolig fint og jeg synes det passer så fint til disse fine, behagelige strikkegenserene som er inne i butikkene nå! 🙂

  – Anja Bølset Bugge, anja_bb96@hotmail.com 🙂

 29. Jeg vil gjerne ha de røde, da jeg føler røde negler kan løfte de fleste antrekk og gir en dramatisk finish:)

 30. Cathrine

  På neglene mine i høst vil jeg elsket å se gull farger med litt ekstra glitter i til antrekk som trenger et lite løft. Nude, helt enkel neglelakk som er sofistikert og kan brukes til alle anledninger. En koksgrå lakk med en metallic undertone. En brun grå farge, både med og uten metallic. Kjempefine farger som passer til utrolig mye og setter prikken over I’en på et antrekk. Det er og utolig morsomt å kunne bruke de forskjellige fargene sammen syntes jeg. Noe jeg er skikkelig fan av nå for tiden er å la en av neglene på hver hånd ha en annen farge en de 8 andre. Jeg liker best å la pekefingeren få den andre fargen. Da vil man skille seg ut ifra mengden på en kul og litt diskret måte.

 31. Karen Marie

  Jeg går helst med rød for tiden. Det er en så frisk og fin farge. Den passer til de fleste antrekk, er en klassiker og er med på å lyse opp dagene nå som det går mot kaldere tider. I tillegg er det heller ikke lenge til det er jul, og da kommer jo rødfargen – kjærlighetens farge, godt med <3

 32. Fargen jeg vil bruke på neglene mine nå til høsten må være en farge med noe brunt i. Kanskje litt mørke rødt. Elsker de fargene, også er det jo så fint nå fram mot høsten! Får en skikkelig høst følelse av og gå med slike farger.

 33. Hei, jeg ville absolutt gå for sterke, crazy farger, gjerne metallic eller alle de knallvariantene av rødfarge. På videregående har jeg hatt skikkelig dilla på neglelakk. Nå studerer jeg på Blindern og jobber på et sykehjem ved siden av det. De eldre elsker å bli stelt på negler, det handler om livskvalitet; om å bli tatt godt vare på. Det synes jeg er veldig koselig og gøy!:) Vi får dessverre ikke lov til å bruke neglelakk på jobben.. så da gidder jeg ikke å ha på, bare hvis jeg skal ut – men jeg jobber jo ofte på helgene. Så når jeg først skal ha på neglelakk, så skal den være synlig!:D Kvinner er i allmennhet opptatt av utseende og neglebehandling er noe man kan unne seg. Det hadde vært kjempeartig å kunne være så heldig å vinne noe, du er så snill som tenker på oss<3 Elsker bloggen din, en liten solstråle i grå studenthverdag..som KICKS would cheer it up!!;)

 34. I høst vil jeg ha trendfargen begunder. Den gir en varm, høst-koselig følelse. Jeg hadde valgt en med enten chunky glitter eller shimmer for å følge høstens metallic-trend.
  En annen ting jeg vile prøvd meg på var mørk sennepsgul, kanskje med hint av orange/kobber. I sommer var gul neglelakk veldig inn, spesielt etter at Chanel kom ut med sin Mimosa. For å vidreføre den trenden i høst ville jeg gått for en mørkere variant med litt kobber i. Sennepsgul er stort nå i høst 😀

 35. Anne-Thea Linner Ruud

  Jeg ville hatt lilla eller brun. Rett og slett fordi lilla er en av mine favorittfarger, og jeg forbinder brun og lilla med høsten og høstværet!

 36. Benedicte

  duse farger , helt klart !
  passer til alt og kan brukes på både fest og værdag !

 37. Katharina

  Jeg kommer til å gå med metalliske farger.. Gull, sølv, og bronsefarger blandet med metallisk glitter er det fineste jeg vet om! Heldigvis er dette superhot denne høsten, og det gjør ikke akkurat meg noe 🙂

 38. rebecca L,H

  i høst vil jeg helst ha metalliske neglelakker eller noen noen litt mørkere, som mørke blå/rød osv. Håper på noen nye neglelakker ! 🙂

 39. I høst vil jeg ha en mørk blå, eller en mørk lilla farge på neglene. Jeg elsker å eksprimentere me forskjellige farger på neglene, og i år har dette blitt favorittene 😀

 40. Karin Lippestad

  Denne høsten vil jeg ha metallic, matt, glossy og glitter på neglene! Dette er fordi jeg elsker den nye trenden med metallic og generelt de andre nyansene!

 41. Rødt og brunt står sterkest for meg på denne tiden av året.

 42. Hildegunn

  Jeg kunne tenke meg de nude fargene nr 3 ovenfra, fordi de er klassiske nudes men samtidig har litt jordfarge i seg slik at de passer godt til høsten.

 43. Christina

  Hei! Jeg er dilla på bruntoner denne høsten. Brun,beige,mørk rød osv. Syns det passer helt fantastisk fint til hvordan høsten er. En slik brun farge piffer opp et antrekk, syns jeg. Denne høsten blir nok store skjerf og strikketgensere tatt fram, og kan se for meg antrekket + denne brunfargede neglelakken 😀 iip! Denne brunfargen er ikke for hard, og passer dermed til at du kan komme på!

 44. Astrid Moen

  Mørkeblå! Elsker den fargen, it is beautiful :))

 45. Anneline

  Jeg vil gjerne ha grå og brun farge på neglene denne høsten.
  Jeg elsker jordfarger, og disse fargene hører jo spesielt høsten og vinteren til!

 46. Akkurat nå ønsker jeg meg en sølvlakk evt grå. Det er kjempetøft, og passer godt til både høst og vinter. Jeg jobber i butikk og pakker inn julegave etter julegave for tiden. Da er det ekstra viktig at hendene og neglene ser velpleid ut. Sølv og mørk grå passer til alle antrekk! Jeg har også funnet en helt nydelig grønnfarge fra Kicks som jeg ønsker meg!

 47. Solvår Eline

  ville hatt noe med jordnære bruntoner! 🙂 litt lyse og mørke!
  det er fordi vi har kommet i en høstperiode der litt mørke jordnære farger fenger mye! og fordi jordnære farger er min venn!

  ha fortsatt en fin helg! klem Solvår Eline.

 48. Jeg vil pynte neglene mine med mørk sølv i høst! Litt høst-aktig og mystisk, men fortsatt sparkling 😉

 49. Midnatt-blå til hverdags og gull til fest! Mørke farger er greiest til hverdags, siden det kan kombineres med det meste uten at det kræsjer. Gull fordi det er vakkert og er prikken over i’en til den «lille sorte» på fest. Passer bra til høsten synes jeg 🙂

 50. Aud Ingrid

  Jordfarger eller militærgrønt.Fordi det passer høsten ganske godt nå som det er ganske mørke tider med regn og bladene på trærne faller av.

 51. I høst og vinter vil jeg ha bronsje, sølv, klar rød, eller brun farge på neglene.

  Hvorfor? Fordi det er farger som er ganske rocka, og gjør mye med et antrekk. Detaljer er viktlig, og det gjør et ellers kjedlig antrekk litt mer rocka, eller klasisk om du vil. Det er også noen av mine favoritt farger til neglene. Jeg liker også å variere mellom litt forskjellige farger. Alt etter hva jeg har på meg, og anledning.

  I dag har jeg faktisk tatt på lys blå / turkis neglelakk. 🙂

 52. veldig lyst på de rødtonene nederst! utrolig stilig 🙂

 53. Sterke og klare farger. Jeg liker spesielt rødt og blått. Høsten er liksom så kald og mørk, og da trenger jeg tilbehør som lyser litt opp i tilværelsen.

 54. Jeg vil gjerne ha gull, brun, metallic farge i høst! 😀

 55. Å, jeg vil pynte neglene mine med metallic grønn! Rett og slett fordi da føles som å ha smykker for hver finger!

 56. Marianne

  Jeg liker jordfarger og bruntoner 🙂 vil gjerne vinne, så jeg kan pynte litt på neglene mine 🙂

 57. Marija Cimesa

  Jeg syns brunlige toner er fine:) også litt mørkere rød og mørke blå:)
  Hvorfor jeg syns de er finest? Syns de passer best til fargene som er inne denne høsten. Eks, sennepsgul strikkegenser og en mørkerød neglelakk, kjempefint spør du meg:D
  Mørkere blått er kjempe fint om du skal ut, og hvorfor til hverdagen også?

  Marija Cimesa:)

 58. Bloggen din er jo blitt et nettsted for reklame/annonsører. Jeg har ikke fulgt kritikerne dine før nå,men nå merker jeg at det er mer annonsører enn caroline på bloggen DIN.

 59. Liv Marte

  For denne høsten vil jeg valgt de røde tonene. elsker sterke farger, og siden jeg automatisk slutter å bite negler når jeg har på neglelakk betyr dette at jeg må ha dette på hver dag. og da er det greit med spreke farger som virkelig setter en «statement» til hva du har på deg ;D

 60. Kommer til å bruke mørkeblå på neglene i høst! Skal gifte meg til sommeren, og fargetema er mørkeblå og hvit! Gleder meg sånn, og vil bli minnet på den fantastiske dagen vi skal ha gjennom hele høsten 😀 Hvorfor ikke bruke fargetemaet på neglene mens jeg venter? Mørkeblå er jo så klassisk!

 61. Vil gjerne ha jordfarger 🙂
  Mail: solfrid_bingen@hotmail.com

  Liker bloggen din utrolig godt, syntes du skriver veldig bra 🙂

 62. Jeg elsker brune, grønne og jordnære farger! Gjerne gråtoner også. Jeg har absolutt ingen peiling på hvilke farger som er in eller ikke in, men jeg liker virkelig matte, «rolige» farger!

 63. Jeanette

  Så kjekk du er som har konkurranser i fleng! 🙂

  Jeg vil helst ha rødtoner i alle nyanser på neglene i høst, gjerne med en dæsj paljetter på toppen. Føler meg rett og slett veldig naken uten litt neglelakk på, og da aller helst i en fresh og fin farge 🙂 Og rødtoner er noe jeg føler går til det meste, og passer fint både til hverdags & festligheter! 🙂

  Ha en fin helg videre i heimen med både tobeint & firbente 🙂

 64. Jeg ville hatt enten knæsjfarger som lyser opp et spesielt anntrekk, eller en mørk fin blåfarge. Grunnen er fordi det er så kaldt ute at det på en måte matcher med været. Samt med en dongeribukse og boblejakke med en søt lue på toppen. Ah, I like! 😀

 65. Jeg ville hatt blå 🙂 Fordi jeg elsker blått og fordi jeg synes det er utrolig flott med litt farger i hverdagen, nå som mørketiden kommer 🙂

 66. Ønsker helst rosa og litt duse farger! 😀

  malinviiik@hotmail.com

 67. maroon, rød/brun farge 🙂

 68. Jeg liker å ha rødt eller orange på neglene om høsten. Rødt passer jo så fint til høsten, samtidig som den lyser opp litt og holder litt liv i dagene 😉

 69. I høst vil jeg gå for rødtoner på neglene, mye pga det deprimerende været, men også fordi det vil sprite opp antrekket mitt siden det går mye i jordfargede klær. Pluss jeg finner aldri negllakk som sitter bra nok så håper negllakken fra KICKS kanskje gjør det?

 70. Elisabeth

  Hmmm,vanskelig å velge blandt alle de flotte fargene! Men jeg må si jeg ønsker meg noe rødt, som rødfargene i det siste bildet på dette innlegget 🙂 Guri,tenk å pryde neglene mine med de fargene da..Hadde blitt en stk veldig happy Elisabeth 😀

 71. Bronse eller metallic, elsker trenden! dessuten er det utrolig stilig på fest, og spriter opp et antrekk utrolig mye. 🙂

 72. Helene Taaje

  Jeg ville gått i en litt rødbrun farge for å sprite opp antrekkene mine litt. På tærene ville jeg hatt en litt mer knæsj rød farge som lyser opp når jeg tripper rundt hjemme.

 73. Jeg ville hatt på meg fargene; brun, grå, rød, lilla.. Jeg liker litt mørke farger, men også noen farger som frisker opp denne sure høsten vi har hatt!!:) Liker også ferskenfargene!!:) Selv om en kansje har rød neglelakk, trenger det ikke alltid å matche med klærne man har på seg, liker at neglene skiller seg litt ut av og til, men liker også at de noen ganger er i jordnære farger!!:)
  Håper jeg vinner!;) Ha en fortsatt fin helg!!:D

 74. Jeg ville helst gått med røde eller blå negler i høst! Blått er en av yndlingsfargene mine og synes det er en utrolig kul farge som kan kombineres med mye. Å kunne gå med denne fargen på neglene er fantastisk! Tenk hvordan blå negler kunne piffet opp et høst-antrekk som f. eks: svarte jeans, grå strikkegenser, «sennep-brun» skinnvekse, svarte wedges og et hvitt skjerf med noen blå detaljer på!

 75. Ingrid E

  Jeg vil helst ha grått og metalliske farger!

  ingridengh@hotmail.com

 76. Hei:)

  Jeg ville brukt grå fordi det er ikke like mørkt som sort men allikevel mørkt. Og det passer jo fint nå på høsten.
  Jeg ville også byttet på litt, og brukt rød for å lyse opp litt, og det er jo fint til fest og diverse anledninger.

  Klem:)

 77. Jeg vill gå med fargene; gråbrun, brun, grå, rødoransj og peach denne høsten!:) liker når neglelakken kræsjer med antrekket noen ganger, men liker også at det passer andre ganger!!:) Jeg synes disse fargene er fantastiske på neglene!:)
  Ha en fortsatt fin helg!:D

 78. Ellen Grennes

  Hei, jeg ønsker neglelakk metallic, gjerne i bronse og blå eller grå 🙂 synes en stilig neglelakk kan sette prikken over i’en på et antrekk og virkelig sprite det opp 😀

 79. Jeg ville helst hatt noe med en klar farge. Dette er fordi høsten har veldig mye forskjellige jordfarger, i forhold til sommeren som har et hav av sterke farger – og sommeren er den som setter mest preg på meg. Med den riktige neglelakken kan festantrekket bli komplett. Har blant annet kjøpt skoene dine, som er blå og grønn, og jeg synes det er hærlig å skille seg ut litt i den kalde høstsesongen, mens været ute ellers er ganske (til tider) grått og trist.
  Lykke til alle sammen! 🙂

 80. Rosa, fordi rosa aldri slår feil 🙂

 81. Malin :)

  Jeg foretrekker mørke farger som rød og brun som skaper oppmerksomhet, samtidig kler det høsten farger. Til fest passer også metallic farger, som igjen skaper oppmerksomhet!

 82. Jeg vil helst ha metallic lakkene! Grunnen er at jeg vil skinne – fra fingerspissene ..til tåspissene 😉 Og, som du sier, fargene er jo overalt for tiden, noe som ikke gjør de mindre attraktive.

 83. Ingrid Amundsen

  Rød!! Den fargen gjør meg så inderlig glad. Har alltid elsket rødt, og har mange minner med den fargen… Gikk litt langt en gang da jeg farget striper i håret med rødt kreppapir da jeg var rundt 7… Ikke lurt. (Skylder på storesøster som introduserte meg for den fantastiske stripemetoden…) Tre frisørbehandlinger seinere var håret mitt blondt igjen… Vel, om ikke røde striper i håret, passer i hvert fall røde negler til så mangt, that’s why I like it! <3

 84. Burgunderød!! Fordi det er en perfekt høstfarge med både spill og liv i seg! Og det er med på å løfte et helt antrekk 🙂 cecilie321@hotmail.com
  Cecilie

 85. Henriette

  Jeg vil helst ha mørke farger på fingrene i høst. En farge jeg mangler i neglelakkhyllen min er mørk blå. Mørk blå passer jo til alt og det er utrolig kult sammen med jeans. Nå som høsten har kommet, blir neglene mine lakket med mørke farger for å markere høsten, det er jo litt av sjarmen eller hva? Høsten kommer sakte men sikkert og folk begynner å pakke seg inn i tykke klær, da synes jeg det er viktig å få litt farge på neglene, dette er jo selve accessories’en til et plagg og en neglelakk kan faktisk pynte opp et helt antrekk uten at man egentlig tenker over det:)

 86. Jeg er svært opptatt av neglelakk, men begynner dessverre å gå tom, så hadde virkelig vært midt i blinken å fått tilsendt ett av disse lekre fargene! Nå som studiene begynner å ta på, hadde dette vært supert for meg.

  Jeg synes alle fargene var nydelig! Men må nok si jeg falt mest for de blåe tonene. Grunnen til dette er at jeg også har fulgt med på catwalken i Paris, Milano, London og New York, og elsket de mørke gråe, og de mørke blåe neglelakkene. Jeg er nok en av de som sluker til meg alt av motetips og kjente merker, så hadde vært supert å få disse!! 🙂

  – Hilsen håpefull student! 🙂

 87. Jeg kunne tenkt meg i beige- og brunnyanser, fordi jeg ikke har det, og fordi det er utrolig undervurderte farger!

 88. Ville helst ha hatt de hudfargede fargene, eller de brune. Kler disse fargene i klær, så å hatt de på neglene ville vært fresht! Det er også noe som er in i høst, så for å holde seg med motebølgen så kan man bruke disse. De står også i stil med det brun/blonde håret mitt, og de kalde blåe øynene. Ser for meg svarte sko fra acne, en blå høy dongribukse, med en jord/brunfarget topp/genser som er kul. Kunne også hatt på en svart saueskinnsjakke, med et kledelig skjerf… Ah… Hva er bedre en høstfarger så man glir inn med årstiden :-)?

 89. Hver høst går jeg fra lyse sommerfarger til mørkere farger på neglene. Jeg er glad i mørk blå, men med en liten tvist! Jeg legger nemlig over et lag med glitterneglakk i gull! Elsker denne kombinasjonen, da den er moteriktig og ikke noe alle har. Love it!

 90. På mine negler denne høsten finner du mørke høstfarger. Favoritten for tiden er mørkeblå med en liten personlig vri. Etter at jeg har tatt på den mørke fargen legger jeg nemlig på et lag med glitternegleakk i gull! Det blir ikke det samme som om man tar en blå neglelakk med glitter i, noe jeg elsker. Morsomt å prøve seg fram på neglefronten!

 91. Aleksandra

  Jeg ønsker meg jordfargede neglelakker. Typisk høstfarger og går i ett med høstklærne mine 🙂

 92. Rødt, turkist og lyse rosa, fordi alle disse fargene girl liv til neglene i kveldsmørket 🙂

 93. metallic fordi det er tidløst, og fordi det matcher både den fantastiske fargen på bladene ute nå og fremhever øynene mine :- )

 94. Charlotte

  Jeg går for mørke neglelakker i høst, og skulle aller helst hatt en dypmørk grønn lakk. For meg er høst synonymt med skogturer, og i høstskogen regjerer blant annet mørkegrønt. Deiilig farge som jeg vil ha med meg overalt!

 95. marianne eriksen

  Eg vil helst bruke mørke blåd på mine negler, da dette nemlig er min absolutte favoritt farge 🙂

 96. Denne høsten ville jeg hatt metallisk gull eller sølv, fordi de fargene passer egentlig til alt. Man trenger bare å matche opp med smykker i gull/sølv, så blir det jo bra! Dessuten egner metalliske, skinnende negler seg kjempeflott til fest også.

 97. Jeg ville valgt metallisk gull eller sølv, ettersom det passer til de fleste antrekk! Man trenger bare å matche til med noe gull- eller sølvsmykker, så blir det jo bra! Dessuten egner metalliske farger seg perfekt til fest også!

 98. Gull og sølv er alltid kult, men mørke, mystiske farger som burgunder og dyp plommefarget er også veldig fint. Gir litt edge, uten å være helt sorte (det blir fort litt kjedelig).

 99. Jeg ville ha valgt høsttoner eller grønnlige mosefarger, fordi høsten er favorittårstiden min, og fordi jeg elsker å gå i skogen (og dette hørtes ut som en dårlig kontaktannonse).
  Jeg bor midt i Trondheim, så å gå med litt skogsfarger på neglene gjør at jeg får LITT natur i hverdagen. Ikke minst hjelper det mot den triste stemningen på lesesalen!

 100. Jeg vil gå for farger som sett nr 2.De er rolige samtidig som de er ville. Vinteren er kjedelig og neglelakk i fine farger kan sprite den litt mer opp!

 101. ida marlene

  Det er mange fine farger om høsten, men jeg ville gjerne hatt dem i oransje/rød-aktig, fordi det er varme farger 🙂

 102. Jeg ønsker meg gullfarget neglelakk rett og slett fordi jeg har det så bra nå, og føler at den fargen vil gjenspeile hvordan jeg føler meg!

  Ønsker meg også en skikkelig sukkersøtrosa farge, ganske enkelt fordi den fargen gjør meg så glad! Og så passer det jo bra nå i oktober med RosaSløyfe-kampanjen.

 103. Jeg ville byttet mellom bronse og rødt. Bronse fordi det er en halvveis nøytral farge som går til det meste, og rødt fordi det er en skikkelig statementfarge og som synes godt.

 104. Jeg ville gjerne hatt metallic i ulike brun nyanser, svart og sølv! Jeg synes det er finest med litt mørke negler på høsten :))

 105. Michelle

  Det er ingenting som slår mørk blå på neglene, for å piffe opp en mørk høstkveld ! Men for øyeblikket kjører jeg rosa og et snev av samme farge på leppene – noe må bare prøves 🙂 Elsker farger ! Men drømmen er å innvestere i gull fremover.

 106. Inger Emilie

  Jeg vil helst ha fargen metallic på neglene mine denne høsten, for jeg er veldig glad i enkle antrekk i duse og lyse toner. Det kan ofte bli litt kjedelig, og da passer det perfekt med en tøff neglelakk som spriter opp antrekket. Jeg slår rett og slett to fluer i en smekk; jeg kan ha på meg mine enkle og lyse klær, men samtidig se tøff og fresh ut! 😉

  Ha en fantastisk søndag Caroline, og husk å nyte den, det er en hel uke til neste gang! <3

 107. Jordfarger til hverdags og metallic til fest!!
  Røde negler passer til nesten alt , bare se på Olivia Palermo! Hun er min moteinspirasjon<3

 108. Ann Kristin

  Jeg er opprinnelig veldig glad i farger, men når høsten kommer smygende går det for det meste i svart, brun og oransje…. 🙂 Kommer nok til å investere i en mørk blå også, etterhvert 🙂

 109. Ida Follinglo

  Hei Caroline! Som vanlig har du spennende konkurranser med kjempe fine premier.
  Jeg synes det er veldig fint å kunne freshe opp et antrekk med litt farger på fingerspissene, det er liksom det «lille ekstra» for et antrekk. Denne høsten ønsker jeg å bruke jordnære farger, brunt, rødt, og rustrødt fordi det lyser opp en trist høst kveld, samtidig er det sexy!:). Drømme pakken ville vært den med forskjellige rødfarger i!:)

 110. Mia Westergård

  Jeg likte de bronse/gull-tonene jeg! Man kan vel glitre litt om høsten også vel?

 111. Mine negler er enten midnattsblå eller metalliskblå. Det er fordi det er favorittfargen min og ikke minst trendfarger.

 112. Kristine

  Jeg digger neglelakker, men har ikke hatt tid til å påføre ny hver gang neglelakken skaller av, og har heller ikke giddet. Har kun neglelakker av dårlig kvalitet!

 113. Helle Silseth

  Jeg vil ha en creme farge (eks. nr 3) fordi den rett og slett er så fin! Den passer til alt og du trenger ikke å fjerne fargen visst du skal gå med noe helt crazy til klær 😉

 114. Denne høsten vil jeg gjerne ha metalliske farger. Jeg vil også ha neglelakker i jordfarger. Dette er fordi det er mine favorittfarger og de passer til absolutt alt. Neglelakker med shimmer kan gjøre det lille ekstra på et antrekk. Hvis du for eksempel har på deg «den lille sorte» kan du ha på deg svarte high heels og for å sprite opp antrekket ta metalliske farger på neglene. Da blir et ellers enkelt antrekk mye finere.

 115. Metallisk neglelakk er noe jeg absolutt kommer til å bruke på neglene denne høsten! Det er såå fint, og spriter virkelig opp antrekket nå når høstmørket smyger seg på. Jeg ville valgt brun, grå, beige eller kakigrønn, altså jordtoner. Håper jeg vinner:-)
  trinesg96@gmail.com

 116. Sonja Lauritzen

  I år vil jeg gå for bronse. Har en del brunt i skapet som matcher, i tillegg til at bronse fremhever min hudtone veldig bra. Årets trender er utrolig kule, her er det bare å kaste seg på!

 117. Anneline

  Jeg vil gjerne ha sparkly/glossy/metallic på neglene i høst. Det er hot nå, og er perfekt med høstens indianer stil og sparkly gensere med skinnbukser til! I tillegg passer det kjempefint til fest 🙂
  Hadde vært kjempetakknemmlig!! 🙂

 118. Fargen beige er veldig fin. Det er fordi det er naturlig og passer til det meste. Både til hverdags og på fest. Den blir heller ikke «overdramatisk». Negelakken kan løfte hele antrekket! Beige er rett og slett en utrolig fin farge.

 119. Jeg ville hatt nettopp det. Metallic blå, sølv og gull 😀 I love it!

 120. jeg vil helst gå med de litt mørkere fargene som svart, grå og militærgrønn. også liker jeg metalliske farger veldig godt. hvorfor jeg vil gå med dette er nok så enkelt som at jeg syntes disse fargene er de tøffeste nå om høsten.
  høsten er en mørk tid, og vinteren enda mørkere, så det jeg liker å tenke er at om høsten kan du være så mørk og metallisk du vil, også kan du heller pimpe deg opp med sterke rødfarger fra Dephora Lippmann (:

  mail; henriette.horgen@hotmail.com

 121. Jeg har aldri hatt på meg rød neglelakk, så syns det er på tide med røde negler! I tillegg syntes jeg sølv og gull er utrolig kult. Utrolig hva litt farge på neglene kan gjøre med humøret, samt friske opp et hvert antrekk. I høst skal jeg være vågal! 🙂

 122. Liker beige, rødt og brunt nå på høsten. Neglelakken gjør prikken over ien av et fint og spennende antrekk 🙂

 123. Metallic brun/bronze er det hotteste man kan ha på neglene i høst, ingen tvil!

  Elise, Trondheim
  Elisetorrset@hotmail.com

 124. Jeg ville hatt den brune neglelakken. Den passer bra nå siden høsten har startet, og jeg har menge klær i de nyansene som passer bra til. Denne neglelakken er noe jeg ønsker meg veldig, og har ønsker meg i lang tid.

 125. Hm- tror jeg sendte kommentaren min før jeg var helt ferdig, men jeg finner den ikke?
  Jeg prøver igjen.

  Jordfarene er perfekt til hverdags fordi jeg kler meg i den type farger ofte , og de frisker opp stilen på en regnfull dag:))
  Metallic er utrolig stilig og passer perfekt til den lille sorte!
  Rødt er alltid en slager, bare se på Olivia Palermo – hun er min mote inspirasjon;)

  Morsomt med konkurranse 🙂

 126. Neglelakkdilla! <3

  Jeg bruker vanligvis bruntoner, da jeg har MASSE brune/jordfargede klær og vil at det skal matche. i det siste har jeg staset meg opp med litt mer knæsje farger. Dette matcher ikke klærne mine ( som jeg er meget opptatt av), men når de er så jordfargede og "kjedelige" til tider, så er det så deilig at neglelakken fresher opp antrekket på en helt ny måte! Min favoritt nå er en fargen " No manbo jambo" fra H&M. Kjempefin!

  Så: Jeg vil helst ha en fresh blå/lilla/grønn-farget (aller helst metallic) lakk på fingrene mine, for å rett og slett gi hele antrekket en ny, fresh vri! Kankje gå til innkjøp av ny smykker,ringer og armbånd i samme farge, så er jeg klar for høsten, kulda og den fine tida som er rundt hjørnet.

 127. For noen herlige farger! 😀 Spriter opp ethvert antrekk, som du sier.

  Vanligvis ville jeg nok gått for «pakke 2», med bruntoner.. De er liksom litt høst, og passer godt inn med fargetrendene denne sesongen.

  MEN 🙂 Den siste pakken med rødt, oransje og burgunder-aktig er jo også noen utrolig freshe farger. Minner litt om løvet på trærene utenfor studevinduet mitt, og da er det vell litt høstfarge det også? 🙂

  Definitivt den siste pakken. Høstaktig, bryter med det brune, samtidig som de står i stil, og DEFINITIVT farger som jeg vil pynte neglene mine med. Samtidig så er de litt meg. Og hvis jeg kan flette inn min personlige stil innimellom de store trendene, gjøre det litt «mitt» og egenartet, så er jeg veldig fornøyd 😉

 128. Jeg vill helst hatt knallblå, som fremhever mine blå øyner 🙂

 129. Virkelig elsker metalic- trenden! Denne høsten går jeg for glitrene sålv på neglene! En farge som lyser opp en hver grå dag!
  PS: Dyp lilla er også HOT!

 130. Jeg kommer nok helt klart til å bruke spesielt de metallic bruntonene og møke blå farger, men også glitter som gull, sølv og beige denne høsten. Negllakkene passer jo til alle hudtoner og passer til alle type klær pluss at fargene er jo rå tøffe!

 131. Jeg ønsker meg en brun metallic, en grønn metallic og en gull metallic. ELSKER neglelakk!

 132. Jeg ville helst hatt gull på neglene! Såååå kult 😀

 133. Blåtoner nå når det nærmer seg julebordsesongen. Og for litt ekstra farge i hverdagen rødtoner

 134. Gøril Berge Øverbø

  Rosa er en sikker vinner. Men ellers vil jeg gjerne ha metallic eller glitter farger. Når høsten og vinteren kommer, trengs det litt spreke negler i mørketiden

 135. I høst vil jeg ha metallisk farge på neglene. Rett og slett fordi jeg synes det er RÅkult og dessuten passer det supert til de fine jordfargene som er in i høst 😀

 136. Jeg ønsker meg neglelakk i blåtoner. Dette er fordi jeg synes at blå komplimenterer tiden vi går inn i nå helt perfekt! Dessuten så gir blå negler en morsom vri til de fleste antrekk da det er en veldig livlig farge.

 137. Jeg ønsker meg pakke 3, med jordfargene. Synes det er veldig fint med klær i jordfarger på høsten 🙂 og hva er vel ikke bedre enn å matche med neglelakken?

 138. Line marie

  Jeg vil ha pakken med blå! Fordi det er en nydelig farge. Hva er et høstvær uten en klar, blå himmel? Det setter sitt preg på høstfargene!:)

 139. Hanna Sørhus

  I høst kommer jeg til å gå for lyse og duse toner på neglene, mest for å framheve det feminine i meg. Klærne kan lett bli litt mørkere på sensommeren, særlig med de metalliske trendene som er nå, og for meg er det da lyse rosa og beige toner på neglene som får meg til å føle meg lekrest!
  Innimellom kan det likevel godt hende at jeg velger bruntoner, for å roe ned eventuelle klær i statementfarger.

 140. Jeg vil ha knallblå og mørkelilla på neglene denne høsten! Dette fordi jeg synes knallblå gir en kontrast til et ellers vanlig antrekk, samt at det gir en litt «wow, stilig»-feeling. 🙂 Mørkelilla kan brukes til alt, og jeg elsker lilla.

 141. Anna Shona Øvrevik

  Jeg vil SÅ GJERNE ha de med de røde fargene, så utrolig vakre:D !!!!!!

 142. Noor Amina

  Hei !
  Jeg ville veldig gjerne ha hatt gul/oransje/rød fordii at depasser fint til høsten siden bladene og alt det der er i de fargene om høsten og de faller ned og det er skikkelig høst, etter min mening. Også har jeg i tillegg blitt sykt dilla på hudfargete og lysebrune/brune negler.
  Noor Amina Hussain
  noor_3108@hotmail.com

 143. Hanna Sagen

  Jeg ville valgt den mørkerøde, fordi den gjør mye av seg på neglene, samtidig som den er utrolig vakker både til fest og hverdags. Når vinteren kommer er det og greit å legge bort de lyse, sommerlige neglelakkene, og heller finne fram noen mørke, flotte farger som piffer opp antrekket, noe mørkerød neglelakk absolutt gjør. Ser for meg den mørkerøde neglelakken sammen med en elegant, enkel kjole, og høye svarte pumps, eller et klassisk hverdagsantrekk som trenger litt farger.

 144. Denne høsten vil jeg gjerne ha matte jordfarger, blanke metalllakker, glitrende midnattsblå og knalle høstfarger 🙂 dette fordi at disse fargene gjenspeiler høstens farger og de er moderne! Jeg elsker å eksperimentere med ny neglelakk, og mener at det ofte er den lille prikken over I-en som skal til for å gjøre en look komplett!

 145. Jeg ville helst hatt nude-farger og brun/bronze farger, syns det er så stilig til duse høstfarger og myke varme strikkeklær. Freshse negler kan gjøre helheten til ett antrekk så mye bedre. Har en datter på 8 år som har fått fullstendig dilla på neglelakk for tiden, og stjeler mammas så fort hun har muligheten. Og neglelakk er jo en av de få pynte tingene små jenter kan tillate seg, da jeg personlig mener at sminke er fy-fy for små jenter. Så hadde ikke hatt noe imot å vinne noen nye freshe neglelakker som jeg og vesla kunne dele på. En koselig mor-datter aktivitet og sette seg ned en rolig kveld å lakkere negler og prate om dagens aktiviteter. Små jenter elsker jo å «jåle» seg opp som mammaene sine 🙂 Er forresten stor fan av bloggen din, dine outfits gir meg inspirasjon i hverdagen, og har prøvd ut mange av dine tips for hudpleie/sminke. Takk for en kjempefin blogg 🙂

 146. I høst går trendene som nevnt i metallic, sammen med mørke bruntoner, burgunder og sennepsgul. Jeg ELSKER den metalliske skinnende trenden og har allerede trykt sølvfargede og brunskimrende detaljer til mitt bryst! Elsker alle fargene vist over, men etterhvert som det nærmer seg jul tror jeg jeg vil la trend være trend og gå for klassiske røde negler. Det morsomste med klær og sminke er tross alt det å få lov til å finne sin egen vei å være seg selv!!:)

  Nydelig blogg <3
  Ønsker deg en flott flott søndag!

 147. Marthe Pedersen

  Jeg bruker mest bruntoner eller sånn metallic farger. Syntes det er så fint for det passer til nesten alle klærne også, å nå er det jo også så INN med bruntoner.. så det kunne jeg ha tenkt meg 😛

 148. Jeg liker veldig godt jordfarger, men kommer nok til å slå til med metallic nå for sprite opp høsten litt. Veldig glad i metallic grønn, blå, bronse og gull, og matt vinrød for tiden!

 149. I høst har jeg fått hekta på brun/grå neglelakker. Mørk blå og mørk lilla er også store favoritter denne høsten. Brun/grå er kult og kan freshe opp et kjedelig antrekk, det gjør meg glad nå som kulden begynner å snike seg på, så liker jeg de lune og varme fargene veldig godt.
  Blått og lilla, fordi det er yndlingsfargene mine, og det passer bedre med de mørke og tunge fargene nå på høsten enn på våren/sommeren 🙂

 150. Hei;)
  Jeg elsker bruntoner og bronsefarger. Har en del klær som matcher de fargene.
  Dette er nydelige farger jeg pynter meg med på jobb hver dag.

 151. hallo i luken!
  Jeg ville valgt grått, av den enkle grunn av at det er det nye rosa=)
  Ha en fin dag!

 152. Jeg elsker mørk burgunderrød og vanlig rød på neglene mine i høst! 🙂

 153. Henriette

  Jeg vil ha bronse eller mørk brun farge på neglene i høst, det er fordi jeg syntes det er utrolig kult med den nye trenden og fordi det fresher opp et anntrekk og er perfekt til gode strikketgensere og delige skjerf, som er nødvendig nå i høst!

  Digger bloggen din, Caroline!

 154. Høsten er den årstiden jeg liker best når det kommer til møte, stil og farger. Jeg elsker jordfarger, gjerne med en liten vri, og ville derfor hatt bronsefarget eller brun med glitter. De fresher opp et hvilket so helst antrekk, til og med hvis man går for en god strikkegenser i duse farger!

 155. gull eller sølv.

 156. jeg ønsker meg den med mye glitter, den passer til ensfargede kler også:D

 157. sofie Heitmann

  Jeg vil helst ha lyse toner på fingrene. Vil ikke glemme sommeren helt:)

 158. Live Rushfeldt Sjøtun

  jeg liker utrulig godt brune nyanser, det er fordi det passser til alt. jeg vil gå me brunt på neglene for det er en varm god farge, når det er kaldt og vind ute 🙂

 159. Elisabeth A.

  Jeg vil helst ha jordfarger og pasteller, fordi dette er de fargene jeg også helst kler meg i. Jordfarger er veldig høst syns jeg og pasteller er bare så fint uansett. Jeg liker de både matte men også med litt skimmer. Jeg elsker glitter, men kommer ikke til å bruke det rett og slett fordi jeg ikke har selvtillit til det og syns ikke det passer meg. Hvis jeg skulle finne noen som passet meg med glitter hadde jeg der i mot brukt det med en gang 🙂

 160. Mørkeblått, på grensen til sort, fordi det passer til alt! 😀 Det kan både dempe og heve et antrekk.

 161. Metallisk gull! Fordi det er trendy, superkult og veldig meg 🙂

 162. Denne høsten går jeg for mørke farger. Syns det er dødskult med mørk blå, og spesielt mørk lilla! Det passer veldig godt til høstens mote, syns jeg. Knall rød er jo en klassiker, slår aldri feil med knall røde lepper og negler som matcher! Så jeg kommer også til å gå for knall rød 🙂

 163. Bronse – gir meg en herlig følelse av høst og jeg kan matche den med en moteriktig farge 🙂

 164. Jeg ville hatt blå. Og pimpet den opp med litt glitterlakk jeg har fra før. Vis meg den som ikke blir glad av blått, MED glitter. Haha, det er lykke på flaske, det.
  Mest sier jeg det fordi den nydelig blå med glitter som jeg har, er så velbrukt og gammel, at siste rest er totalt ubrukelig. Men er jeg lei meg for det? Næsj, jeg er glad for all farge og blikkfang den ga så lenge den varte. Iiiihaaaaa.

 165. Jeg er blitt veldig glad i gull og glitter denne høsten. Jeg digger glitteret med store helfargede strikkegensere, og det spriter opp de fleste antrekk. Jeg liker også godt å eksprimentere, og sist gang gikk jeg for brune og sorte flekker over gullaget, slik at jeg fikk røffe og fine leopardnegler!

 166. Jeg trives best i jordfarger som brun, nude/lys beige. Varme farger passer garderoben min perfekt!:) Nå som julebordsesongen nærmer seg hadde det gjerne vært gøy med noe gull-glitrende på fingerspissene! Perfekt til «den lille sorte»!

 167. Heei 🙂

  Jeg vil gjerne gå med jordfarger på neglene denne høsten:) -og da mener jeg farger som beige, brun og lysebrun. Det er så fint – også er det jo høstfargene :):)

  Marie Haug
  marieh_97@hotmail.com

 168. Karoline

  Gull, brun/nude eller duse, naturlige farger.

 169. Vil helst ha metalliske farger, eller noen med glitter i. Gull, sølv, bronsje osv. Rett og slett fordi jeg har blitt forelsket i alt som glitrer og skinner i høst, noe som vises i garderoben min. Men jeg mangler fortsatt den perfekte neglelakken! 😀

 170. Metallic neglelakk i gull løfter et antrekk, og litt glam i hverdagen er alltid bra 🙂

 171. Bronsefargene! De tror jeg vil være et fint kompliment til de fane bladene som kommer når høsten er her 🙂

 172. monica I

  Jeg har de siste ukene brukt mye grønn (i alle nyanser) og brun 🙂 synes det er fine farger å bruke på høsten. 🙂

 173. Jeg elsker nøytrale toner som nude. Jeg leter alltid etter en perfekt nude neglelakk. Det passer rett og slett til alt 🙂

 174. Jeg ville helst hatt jordtoner og nøytrale beige farger- de passer til det meste og ser naturlig ut, samtidig som de macher store deler av garderoben min denne sesongen 😉

 175. Kristina

  Sølv eller gull. Likte ikke disse to fargene før, men har begynt å få sansen for de nå. Ser for meg et antrekk som er svart og hvitt, og med et lekkert sølvhalsbånd og enten sølv eller gull på fingrene. 🙂

 176. Metallic og mørk grønn er desidert mine favoritter. Jeg synes de er så enkle og greie farger, men allikevel er de med på å gjøre hvert eneste antrekk tøft og rocka! Love it!

 177. Jeg ønsker fargenne metall/glitter/grå, fordi det glinser opp i høsten 🙂

 178. Jeg ville helst hatt de tre jordfargene, de så superfine ut!

 179. Hei! 😀

  Jeg har skikkelig dilla på metalliske farger denne høsten og synes bruntoner er utrolig fint. Det går til utrolig mye og passer fint inn i høstmoten syns jeg.

  Krysser fingrene for vellstelte brun-metalliske negler denne høsten! 😉

 180. I år kommer eg til å bruke ein del mørke fargar på neglane, som grå, brune tonar, mørk grønn og mørk oransje. Syns dei fargane passer godt til høsten, og spesielt til dei fargane som det er mykje av i klesveien i år. Kommer til å freshe litt opp med rødtoner inni mellom.
  Har hatt problemer med neglebiting tidligare, men bestemte meg for å slutta, og klarte det! Men no er eg nesten avhengig av neglelakk, for å unngå tilbakefall. Derfor er det kjekt å ha ein del å velge og variere i mellom. Ønsker meg derfor fleire brune nyansar i neglelakkboksen min i år! 🙂 😉

  Fin søndag! 🙂

 181. Jeg vil ha burgunder på fingrene, fordi det passer godt til den fine høsten og er en fin brytning til alt det sorte jeg har på meg for tiden 🙂 🙂

 182. christine

  Denne høsten bruker jeg metalliske neglelakker, og helst toner av sølv og gull, sammen med matchende smykker sevfølgelig 😉 Det gir en fresh finish til et standard høstantrekk, der man gjerne toner ned fargeskalen i forhold til sommeren. Har lenge vært en fan av gull- og bronsetoner i sminke, og har mye moro med å kombinere det med neglelakken 🙂

  Synes du har hatt utrolig mange gode give-aways denne høsten, noe jeg er sikker på at alle leserne dine setter pris på 🙂

 183. Metallic helt klart! Istedenfor å gå for de «vanligste » fargene som grå,brun og svart (som gjenspeiler ofte høsten), mener jeg at Metallic vil løfte opp et antrekk og gi et siste finish. Samtidig er det annerledes og fanger oppmerksomhet selv om den er mørt i fargen. I like 🙂

 184. Jeg liker veldig godt neglelakker som er metalliske og i gull! jeg prøver å finne den perfekte, men uten hell:(
  Lakkene som er metalliske og i gullfarger er in i høst og jeg tror det er et stylingstips for høsten som kommer:)

 185. Jeg har mest lyst til pryde neglene mine med blå/grønntoner fordi i klesskapet mitt er det mye blått og grønt og blå og grønne neglelakker kan også kombineres med f.eks. svart og brune klær som jeg også har en del av. Derfor hadde de passet perfekt for mine negler 🙂

 186. Julie Kristine

  Jeg vil ikle meg med matte farger, derav grå, grønn og feks sort, fordi jeg ikke har så veldig dilla på knesjfarger som glinser på lang vei:) Og fordi jeg vil ha pene negler å se på som står i stil med høsten!:)

 187. Jeg vil helst ha metalliske farger på fingrene eller de matte. Brunfarger er veldig fine om høsten. De passer også veldig godt til mine høstklær 😀

 188. Anne Guro

  Jeg ønsker meg rødt 🙂 Da kan jeg matche alle de vakre høstbladene <3
  Red kicks it right back at me :)))

 189. Jeg vil aller helst ha dyp blå rett og slett fordi dette er favorittfargen min! – må innrømme at jeg aldri har turt å ha så sterk farge på neglene mine, men nå lover jeg å prøve! 😉 Jeg er og glad i svart og koksgrå (gjerne metallic), fordi det er så lett å matche! Det er ikke alltid dagene mine gir meg tid til å bytte neglelakk…
  Tvi, tvi…

 190. Helt klart gull og sølv! Passer til alt, er rå lekkert og kan det til og med blandes <3

 191. Denne høsten vil jeg helst ha beige,sort m/ glitter i eller rødt på neglene. Beige er så fint når det går i et med huden på en måte, og sort m/glitter er vakkert, det får meg til å tenke på stjernehimmelen;)
  Og rødt er bare elegant rett og slett!

 192. Rød, orange eller blå , for å friske opp de kjedelige dagene, eller og gjøre dagene mer friske, eller kanskje bare for å ha en frisk farge, hvor man kan tenke tilbake til det varme været i sommer 🙂

 193. Jeg vil ha metall gull på neglene denne høsten. Dette fordi fargen er helt fantastisk, og gir en fin kontrast til de fleste fargene på plaggene denne høsten:)

 194. Jeg personlig elsker rødfarge! Synes det er så utrolig fint med røde negler, det er så lekkert. Føler meg inn i gamle tider. Denne høsten (og egentlig alle andre høster) elsker jeg å gå etter fargene ute – også elsker jeg de metalliske fargene til gul og grønn – så da blir det rød, gul, grønn, oransje og brun jeg kunne tenkt meg å ha på neglene. Neglelakk er alltid det lille «piffet» på ett antrekk, og jeg elsker hvordan sluttresultatet blir! Føler meg alltid så fingerfin, og synes det er så stas å skrive på feks. ett tastatur med lakkerte negler. 😉

 195. Jeg vil ha metallisk gull på neglene denne høsten. Dette fordi det er en utrolig fin farge, men som også gir en fin kontrast til fargene på plaggene denne høsten 🙂

 196. Jeg ville byttet mellom bruntoner og litt mørke blåtoner fordi da kunne jeg brukt brune farger til hverdags og de blå, litt mer «kule» fargene til fest og når vi skal på byen osv 😉 Elsker de blå fargene fordi de skaper liv i et hvert antrekk. De passer til alt! De brune fargene er også veldig allsidig og kan fint brukes til det meste! De brune fargene skaper roe over antrekket og derfor er de fine å bruke til hverdags mener jeg 😉

  Elsker bloggen din, Caroline! Den har gitt meg mer selvtillit i det jeg gjør! Tusen takk!

 197. Eg ville valgt kanskje sølvaktig og metalisk også bronse farger med svakt brunt i seg … <3

  Martemjelde@hotmail.com

 198. Jeg bruker mye av jordfargene om høsten, men prøver å følge moten litt med metallic. Jeg liker veldig godt metalliske og brun sammen. Den kombinasjonen er superfin!

 199. Ida Kristin

  Denne høsten er jeg veldig glad i brunt og burgunderrødt på neglene mine. Varme, høstlige farger 🙂

 200. Jeg ville hatt mørkegrå, brun eller kanskje millitærgrønn! Det er røft, men samtidig ikke alfor mye. Det passer til det meste, og ser veldig flott ut, spør du meg! 🙂

 201. Ingrid Skeidsvoll

  Eg er 14 og leser bloggen din fast. Elsker den!
  Vist eg vinner de tre i den jordnære og lyse og fine fargen, så blir det min første skikkelige neglelakker. Eg elsker å pynte meg. Du er veldig heldig som fikk drømmebryllup! Eg hadde blitt kjempe glad om eg vant !
  Eg ville brukt de masse og eg er sikker på at vist eg vinner blir eg fantastisk glad.

  Takk

 202. Jeg ville gjerne hatt blåtoner på min neglelakk. Det er anderledes, kult og det står i stil til mine blå øyne!

 203. Kaltrina

  Jeg liker metaliske farger. Har selv bare 1 silver metalisk neglelakk, og skulle ønske jeg hadde flere av samme «metalisk-familie». Det er noe med metaliske neglelakker som vekker opp høsten i meg.

 204. Marielle

  jeg veksler mellom brun og blå om høsten. Den brune er fin til i matche et antrekk, og en knall blå neglelakk for å gi litt farger i et ellers dusete antrekk.

 205. Gull, med gullglitterflak over. Det er fint og litt mer spennende enn vanlig neglelakk;)

 206. Denne høsten går jeg for skinn og fake pels, gull, rød, blå og svart skinntights, metallfarger og jordfarger.

 207. de tre fargene øverst til venstre var helt nydelige!! Helt utrolig, jeg har kjøpt inn flere tykke høstklær (og en parkas) i noen av disse fargene, alle tre var superfine. håper jeg vinner:-D

 208. Jeg liker metallic, gull og rosa! Rosa de dagene humøret ikke er helt på topp. Gull får meg til å føle meg glamorøs, og metallic får meg til å føle meg tøff. Bruntoner er også kult, da 🙂 Jeg liker spesielt godt metallicrosa 😀

 209. Jeg elsker bruntoner, spesielt om høsten! Brun holder deg varm når gradestokken kryper nærmere og nærmere null, og vinden slår mot deg når du åpner ytterdøren. Så i høst skriker neglene mine etter brun, beige, og gjerne også neglelakk i gulltoner.

 210. Jeg vil ha neglelakk med glitter, synes det er fint nå på høsten og mot jul.

 211. Til høsten vil jeg ha farger som blå og rødt skinn, metallfarger, pels og alle gråtoner!

 212. Ragnhild

  Jeg ønsker meg pakke nr.3 synes det var nydelige farger, og jeg har ennå til gode å finne en neglelakk jeg synes holder bra, og som ikke begynner å skalle av med en gang. Kanskje denne er noe for meg? Nydelige farger på de ihvertfall!

  Håper du har hatt ei flott helg, her er det fullt opp med bryllupsplanlegging. <3

 213. Cajsa Lovehav

  Jag är glad i blå färger, då jag tycker det passar blondiner. Till hösten vill jag har mörkblått. Klassiskt.

 214. Vivian Kingsrød

  Jeg er absolutt avhengig av neglelakk og det som som regel får pryde mine negler er alt fra gul til mørk lilla. Men det jeg har lyst på er en metallic brun/bronse farget neglelakk. Metallic blå hadde heller ikke vært dumt 😀

 215. Marthe Cecilie

  Hei 🙂 Jeg vil kjøre burgunder/vinrød med metallisk eller creme fisish og sennepshul/ støvete gul farge, deette er farger som skriker høst for meg , å vil skli rett inn i min høst garderobe 🙂

  Jeg linker denne konkurransen videre til ett neglelakkforum 🙂

  Takk Caroline 🙂

 216. Jeg ville gjerne hatt metalliske farger på neglene, å de fargene skulle vært : sølv,blå og jeg vet ikke om rød finnes men det høres rå stilig ut! Hvorfor jeg vil ha det? Det passer bra til denne høstens/vinterens trender hvor det er metallisk som gjelder, å det har begynt å bli kjedelig med de vanlige fargene.

 217. Definitivt vinrød og mørk grønn 🙂 rett og slett fordi det passer veldig godt til resten av høstgarderoben min!

 218. Denne høsten vil jeg gjerne ha alle mulige slags farger på neglene mine, det spørs helt på hvordan humør jeg er i og hvordan klær jeg har på meg. Men jeg ELSKER den fine burgunder fargen, tror nok det er favorittfargen min denne høsten. Jeg liker burgunderfargen fordi den er så fin å se på, dyp og høstlig 🙂

 219. For meg går fargene i mørke rødfarger og metallic. Pleier egentlig å kjøre begge fargene blandet, og det blir så fint! Disse fargene passer kjempefint til høstens moter og trender, og setter deg virkelig i høsthumør!

 220. Jeg ville gjerne hatt blå denne høsten. Dette er fordi det er lett å bare bruke mørke farger nå som vinteren nærmer seg med stormskritt! Det blir nok også mye jeans fremover, og da er blå kjempefint til 😀

 221. Jeg syns metalliske farger er veldig fint nå om høsten. Men den røde kunne jeg også tenkt meg, er fint med litt farger når det går mot vinter 🙂

 222. Jeg kommer til å bruke oransje/lyse rødtoner på ringfingrene og mørk brun på de andre fingrene, fordi jeg syns det er kjempestilig, og det matcher stilen min veldig godt.
  Heidi Berntsen
  heidihelenefb@hotmail.com

 223. Susanne Næs Hansen

  Jeg ville definitivt hatt endten brune eller blå toner, dette er noe som går til nesten alt og som gir den siste lille finishen til antrekket! 🙂 Å passer definitivt til alt jeg har i skapet på vintern 🙂

 224. Jeg ville nok hatt rød, blå, eller en metallfarget for å slå litt liv i den deprimerende høsten! 🙂

 225. iiiiii! CAROLINE, JEG ELSKER DEG! Takk for at du la ut innlegg om tips til hvor man finner litt spessielle ballkjoler! Oh, du er en engel! Har funnet masse jeg sitter å sikler over! æææææ ♥♥

 226. I høst vil jeg aller helst ha metalliske farger på neglene, i brunt, grått, blått. Grunnen til det er at jeg syns alt som glitrer og skinner er så fint, og med disse fargene blir det ikke for mørkt, noe jeg fort syns det kan bli med helt svart lakk 🙂

 227. Har hatt utrolig lyst på en neglelakk i metallic farge. Det er så stilig! 🙂
  Håper du får en topp søndag! Kjøpte forresten det nye i går, måtte jo det 😉

 228. Høsten er her med brask og med bram
  Snart er det festtid og kjoler må fram
  Hva er vel da bedre enn å vinne fra Kicks
  En neglelakk med farge som gjør deg fiks!
  På en to tre er du klar og på vei
  Med negler i gull og sølv blir du bedre enn grei –
  Du blir festens fineste fra topp til tå
  Det hadde vært noe, DET håper jeg på

 229. I høst kunne jeg tenkt meg jordfarger på neglene. Alle duse farger fra beige/lysebrunt til mørkebrunt passer høsten perfekt. Dette fordi jordfarger passer til alt, både lyse og mørke klær, og ved bruk av feks. en knall rød genser vil ikke neglelakken bli for dominerende. 🙂

 230. Jeg er veldig glad i røde farger! Da føler jeg meg så kvinnelig og feminin 🙂

 231. Hei! Jeg vill helst hatt de lyse jordfargene for de passer til alt og de varme høstfargene for å matche årstiden 😉
  – Linda

 232. Alexandra

  Jeg skulle gjerne ønsket meg neglelakker i metalliske farger! Det ser kjempestilig ut, og piffer opp et antrekk. Selv om mange ønsker å være moteriktige om høsten, er det fort gjort å slenge over seg en stor strikkegenser med en varm kopp kaffe i hånda. Da er det alltids greit å ha neglene på plass! 🙂
  Ellers er metalliske lakker flotte til høstens trendplagg, både de glamorøse plaggene, men også de mer dempede. Det fine med metalliske farger er at de glir inn i de fleste stiler, både som en perfekt match eller en stilig kontrast til resten av antrekket. Mistenker også at de vil passe mist like bra nå som vi entrer vintersesongen, full av stas!

 233. Linn-Marita

  Jeg ville helst hatt militærgrønn, sort og oransje.
  Militærgrønn og sort fordi det passer til høsten og klærne vi bruker da, de fargene kan man bruke til hverdags når man ikke skal skille seg så mye ut.
  Men jeg ville også hatt oransje som man kan bruke når man skal fiffe seg litt mer opp.
  Da er det fint å ha en farge som er kontrast til de gråe, litt kjedelige fargene man kanskje har på blusen / cardiganen. Fint å variere litt 😉

  PS: elsker bloggen din og deg :D<3

 234. Jeg ville veldig gjerne hatt neglelakker i metalliske farger, i mørk bronse eller rød! Mørk bronse synes jeg er noe av det kuleste du kan ha på fingertuppene denne høsten, utrolig stilig til smykker og annet tilbehør i gull. Rødt freher opp et ellers «kjedelig» antrekk. Gjerne en litt dyp, mørk og metallisk rødfarge er utrolig spennende og fresht. Jeg synes at litt rødt på tærne er utrolig fresht. Disse neglelakkene setter prikken over Ién på alle høstens antrekk! Digger det 😀

 235. Hei!
  Har alltid likt fargene gull og sølv. Selv er jeg for feig til å bruke bukser eller andre plagg som har farger som gull og sølv, så en neglelakk hadde jo vært bra?

 236. Jeg elsker høstfarger, så jeg vil male neglene mine i orange, brunt, gult, rødt osv.
  Høsten har de fineste fargene i året <3

  Ha en fin høst!

 237. I høst går jeg for mørkere toner, kanskje brunorange, kamuflage grønn og glitrende bronse til fest. Og det hadde vært ekstra kult om disse neglelakkene kunne være noe annet enn depend til 29kr stykket for en gang skyld 😉

 238. Metalliske farger i grå, grønn eller bruntoner er blitt høstens must! Jeg digger virkelig metallic-trenden i høst, synes fargene er helt fantastiske, spesielt chanels kolleksjon! En annen trend jeg elsker er bruntoner, burgunder og og andre mørke høsttoner 🙂

 239. Jeg liker veldig godt lilla eller lyse farger på fingertuppene. Syns det passer så fint inn til høstens dystre mørke. Visste du forresten at lilla betyr at du søker etter lyst, eller er nysgjerrig ?????

  klem :-))

 240. Camilla B

  Jeg vil gjerne ha brukt bronze, noe med glitter i eller sterk/mørk farger som evt en blå farge. Eller bare noen freshe farger 🙂
  Når det begynner å bli mørkt ute syns jeg det er fint at neglene er litt «fargerikt» og litt freshe 🙂

 241. Camilla Bjornes

  Jeg ville hatt metallic, «varme brunfarger», og rød 😉

 242. Høstens must for meg har definitivt blitt metallic trenden, helst i mosegrønn, brun og gråtoner! elsker bl.a. chanels høstkolleksjon! En annen trend jeg også liker godt er farger i bruntoner, burgunder og andre mørke høstfarger!

 243. Jeg synes farger som metall eller bronse på neglene virkelig gjør stilen fullkommen,nå i denne høsttiden. Det er farger som gjør litt ut av seg, men ikke for mye og som samtidig passer med klesstilen jeg har på høsten. Veldig fine farger 🙂

 244. kristina nyberg

  liker det litt mer klassiske, så rød, og rødtoner er mine favoritter 🙂

 245. Åh, vanskelig å velge. Jeg elsker å variere fargene, når det gjelder neglelakk:) men kanskje metallic.. Eller litt nøytrale farger. Ellers synes jeg at burgunder-rødt og andre sterke farger er veldig lekkert. Jeg synes det er veldig fint med oransje/røde eller grønne farger på høsten. Er så fine høstfarger. Litt som bladene på trærne 😀 elsker naturen om høsten!!

 246. Ingvild Emilie

  Hei! 🙂 Liker veldig godt naturlige farger eller nudes. Syns det passer til nesten alt, og neglene ser veldig naturlig sunne og fine ut!

 247. Jeg vil gjerne bruke mørk grå, mørk lilla, blå-nyanser, rød og metalliske farger, fordi det passer til det meste og ser lekkert ut! Håper jeg vinner, høres ut som noen herlige farger 🙂

 248. Hei, superflott blogg du har som eg e blitt litt småhekta på:) Så innimellom bleieskift og organisering av hverdagslivet, slappe eg ofte av med å læse flotte blogga, deriblant din!
  Sleng inn et ønske om flott neglelakk selvom eg har like mye vinnerlykke som en sliten ensom sokk;) Eg bare ælske neglelakk i gråmetallic, mørkeblå, mørke deilige farga! Love it!!

  Ha en super deilig søndag!

  -Astrid-

 249. Jeg ville hatt blå/metalliske farger eller bruntoner. Blå/metalliske fordi, de kan du ha når du er på fest eller skal ut. og bruntoner til hverdagen. Bruntonene passer jo veldig bra nå som det er høst også 😉

 250. Den andre! Uten tvil 🙂

 251. Hei!
  Jeg ville hatt på mørkeblått, rødt og metallic på fingrene. Fordi mørkeblått er jo så lekkert denne høsten! Og er ingen kjedelig farge! Rødt derimot er en blanding av søtt og kult, og greier virkelig å vise seg fram. Metallic fordi det gir en følelse av årstidsskifte! Og er veldig vågal !
  simmi_beauty@hotmail.com

 252. Solveig Byrknes

  Eg ville helst hatt nummer. 3, dei lyse fine nude rosa fargene :-))

 253. Heihei og god søndag:) jeg ønsker meg bruntoner og oransje neglelakker for tiden. det er veldig fresht og gjør høsten enda vakrere. klem fra Hannah

 254. Kine Hammersland

  Elsker motefargene denne høsten, som mørk rød og brunt <3 Vil gjerne ha neglelakk i disse fargene.. De fargene passer jo til alt også!:D

 255. Denne høsten vil jeg ha grå negler. Det er så utrolig stilig, på en måte elegant og tøft på samme tid!

 256. Kunne tenkt meg militærgrønne fargen, kun fordi jeg digger den fargen for tiden. Eller den navy blå eller knæsj blå, fordi blå har alltid vært favorittfargen min, og jeg liker litt spreke farger ;p

 257. Astrid Marie Kirkesæther Brun

  for tiden er jeg helt besatt av neglelakk med en anelse grå i! det kan være grå-brun, går-blå, grå-oransje, grå-grønn! you name it!! jeg bare elsker det!

 258. Jeg vil gjerne ha rødlige negler nå på høsten! Bare fordi jeg synes det er en sprudlende neglakkfarge som gjør meg GLAD!!!! Jeg elsker å være glad! :):)

  -Ha en fin dag!

 259. Karoline:)

  Hei!
  Jeg ville hatt gull på neglene mine i høst! Gull går til mye! Og de står bra i stil med den fine høstmånen:)
  Noen dager liker jeg knallrøde negler, det kan gjøre et antrekk fullkomment!
  Karoline:)

 260. Jeg synes det er veldig fint med jordfarger som minner om høsten, nå som høsten har slått inn for fullt. Høsten har så mange vakre farger! I tillegg har jeg forelsket meg helt i blåfargen som finnes i butikkene nå. Den er så utrolig fin! Utrolig kult med sterke, freshe farger på neglene en gang i mellom!

 261. jeg vil helst ha farger som man kan bruke til «fransk manikyr», og jordfarger.

 262. Hei!

  I høst, ønsker jeg mørke, men samtidig varme farger. Høsten er jo som kjent kald, og da er det godt å gjøre den varmere der man kan! 🙂 Til hverdags ville jeg godt med mørk rød eller bruntoner/jordfarger i en mørkere nyanse enn de lyse beige ol. som jeg bruker om sommeren. Dersom jeg skulle på fest, ville jeg prøvd å dratt den litt lenger, og tatt på sølv/metallic-farger, og kanskje også litt gull eller bronse. Jeg synes høsten er til for å eksperimentere litt og være litt «gal». Så da krysser jeg fingrene 🙂

 263. Jeg vil ha en metallic-lakk på neglene, gjerne en litt mørk en. Grunnen er rett og slett at det er råkult, metallic fresher opp antrekket veldig! 🙂

 264. Linda Iren Dahl-Neverås

  Hei 🙂
  Kunne tenkt meg blå/turkis og bruntoner 🙂 Fine farger og den brune er ganske nøytral og den blåe frisker opp litt mer 🙂

 265. Jeg kunne tenkt meg bronse farger eller jordfarger, for det passer liksom til høsten.
  Men jeg kunne også tenkt meg blå farger, for det frisker på en måte opp høsten’s brunfarger.
  Besøk gjerne bloggen min 🙂
  -Sigrid <3

 266. Når høsten kommer sniker gjerne matte farger seg på mine negler; herlig å finne fram farger som lilla, brun og andre naturlige jordfarger – fantastisk årsttid:)

 267. Jeg ville hatt farger som lilla, rødt og brunt. Dette fordi det er typiske høstfarger, og jeg elsker dem! Gjerne i litt glossy stil, slik at det ikke blir kjedelig. For det er viktig å sprite opp antrekk på høsten også! 🙂

 268. Jeg tar ikke helt etter catwalken og moten. Jeg føler min egen stil og til høsten føler jeg ikke får å sprite opp lyse sterke farger, men mørke , glitre farger som kan løfte opp et antrekk 🙂

 269. Elske neglalakk og har alltid paa meg ein! akkurat naa har eg paa meg ein rustbrunisj, som er min nye yndling. Passe perfekt til hausten og til trendane som er naa, fargen er kjempe fin! Ellers tykkjer eg dei fleste fargane til negla er fine, og gjer antrekket betre.

 270. Rouge Noir fra Chanel er og blir en favoritt hos meg. Tidløs farge, veldig elegant og passer til de aller fleste antrekk. På ekstra regntunge dager sverger jeg likevel ofte til en knall rød farge på neglene. Garderoben min er preget av mye sort og grått, så en fresh neglelakk lyser opp et dystert antrekk på en mørk høstdag.

  Klem fra Julie

 271. i høst ville jeg hatt bruntoner på fingrene min 🙂 det er mest fordi jeg har klær som passer de fargene 😛

 272. Helst nude-farger og jordtoner. Synes det er så fint, og særlig nå mot høsten. Men altså gull og sølv er også blitt favoritter. 😀

 273. Jeg vil gjerne ha jordtoner i metallick, kobber, beige, militærgrønn o.l. Syns det paser fint nå som det er høst. Ellers liker jeg det meste på negene og er glad i å bytte ofte!

 274. Jeg vil gjerne ha neglelakk med glitter 🙂 Syns at høsten er kald og grå, så hadde vært fint med glitter for å sprite den litt opp !

 275. Inger Lise

  Litt nude og duse farger tror jeg blir fint i høst! 🙂

 276. Jeg ville hatt på meg noe som kan funke til alle antrekk, siden det er ikke så mange som skifter neglelakk hver dag. Også må man ha en man ikke blir fort lei av av da. Jeg ville gått for en mørk brun farge med litt hint åv rødt i seg, men ikke for mye. Folk kan se på den fargen som hvem de vil: Helt brun, mørk rød eller sort, og de fargene gør til høstens farger i klærne.
  Blå (mørke farger) og metallic er veldig fint på denne tiden, siden man bruker ikke så mange farger i klærne, mest sort, brunt og grått. Enkle farger. Så for å spice opp antrekket kan man bruke en neglelakk som er noe for seg selv.

  – Ida

 277. Jeg vil velge mørke jordfarger til hverdagen, hvor jeg denne høsten bruker mye mørke farger. Har fått helt dilla på mørkeblått og mørkegrønt:) Vil gjerne kjøre på med glossy negler på sene høstkvelder

  😀

 278. Lene Duus

  Jeg ville hatt blå, grønn og svart. For det er litt kalde og dystre farger som passer bra inn i vinterværet og hørstværet!

 279. Elisabeth

  Metallisk blå og matt grå skal males på mine høstnegler, samtidig er den riktige rødfargen alltid en klassiker 🙂

  -elisabeth

 280. I høst ønsker jeg negletupper i skimrende, metallisk rødt….. fordi det står fint til min høstbleke hud, og får meg til å glede meg bittelitt til jul som venter rundt neste hjørne…. (hihi) 🙂

 281. Jeg liker naturlige og duse jordfarger på neglene, og det gjelder i høst og 🙂 Mangler en litt mørk brunfarge, noe som jeg har ønsket meg lenge, og min duse rosa er tom. Så det er nok de fargene jeg vil ha..

 282. Jeg vil hest ha de som løfter opp antrekket fordi at da ser det bedre ut. De fargene passer til alt, og derfor vil jeg helst ha de vis jeg vinner 🙂

 283. Blått!
  Ikke bare er det favoritten, men det er også det som passer best til det jeg har av klær.. Jeg kler blått og i tillegg lyser det opp hverdagen !

 284. Cecilie O :)

  Hei!!! 🙂

  Kunne tenkt meg metallic fager!? 🙂 Mørke farger passer godt inn mot den litt kaldere og tristere årstiden.. Og mørk blått er absolutt min favorittfarge! Ikke minst setter metalliske farger dem setter siste finishen på antrekket! 😀
  Og som student er det herlig å ha fine negler man kan beundre kan forelesningene blir gørrkjedlige! Hhihi..

  Kjempegøy med konkurranser Caroline!

  Klemmer 😉

 285. Katharina

  Jeg elsker mørke og varme rød og lilla farger! De gir et hvert søtt antrekk litt edge og gir meg masse selvtillit! Derfor vil jeg ha det andre settet med metallfargene, men må få med at også det førte settet med blåfarger frister.

 286. Hei! 😀 fargene jeg ønsker er rød, oransj og rødlilla fargen 😛 Jeg har så SYYYKT lyst på dem fordi de er så bold og føler de passer antrekkene, sminken og håret mitt! 😀 Og ikke minst min personlighet ! Jeg ville følt meg så fresh vist jeg hadde de tre negelakkene og ville blitt så GLAD! og Caroline det er jo ingen bedre følelse en å gjøre en annen lykkelig? (A) <3<3<3 ( ps er 15 år 😛 )

 287. Jeg har lagt min elsk på metalliske neglelakker i alle farger, spesielt i rødt og bronse. Har og en liten ting for knallrosa neglelakker. Jeg syns disse fargene kan gi liv til hvilket som helst antrekk, og kan av og til være basen for antrekket! Jeg har mer enn en gang bestemt hva jeg skal ha på meg etter hvilken neglelakk jeg bruker akkurat den dagen.

 288. Jeg vil helst ha navyblå skimmer lakk eller sort med debroah lippman «happy birthday» oppå, eller vinrød, eller gull.
  Alle disse fargene går til høstens fargetrender, samtidig som det kan gi alle antrekk et løft. Lov å leke med neglelakk 😀
  <3

 289. Anne Heidi

  Jeg ville gjerne hatt grønn eller blå negler i høst, fordi det matcher meste parten av klærne jeg har i skapet.
  Og Hvis jeg har et litt kjedelig antrekk en dag kan det sprite opp hele antrekket og jeg elsker begge de fargene ! 🙂

 290. Jeg vil gjerne ha litt røde knæsje farger fordi vi går mot høst og vinter og da bruker alle litt mørkere farger.
  Jeg vil derfor skille meg litt ut og kjøre min egen vei. 🙂

 291. Rød er alltid en klassiker og like fin uansett årstid! Jordfarger, og knallblått syntes jeg er fint akkurat nå 😀

 292. Jeg har alltid synes det er vakrest med lyse, duse og transparente farger på neglene, uansett årstid og anledning 🙂

  Prøve lykken i denne konkurransen jeg også 🙂

  Beste hilsen Kristin
  kristin_sp@hotmail.com

 293. Jeg bruker,
  Brun, oransje, gull og sort 😉

  Du er veldig flink til å skrive Caroline 😉
  Leser bloggen din minst 2 ganger om dagen 😉

 294. jeg vil ha jordnære farger, forsiktige farger 🙂 men til et livløst antrekk vil jeg ha mer sterke farger 🙂

  stinehellenes@hotmail.com

 295. jeg ville hatt litt bronse farget eller fargene som er i bladene om høsten! tenk hvor kult det hadde vært om man hadde på seg en god og varm genser + noen negler som macher bladene ute! 😀

 296. Jeg ville ha tat rødtonene. Jeg syntes de passer fint om høsten, samtidig som du ikke forsvinner blandt mengden med røde negler. Jeg syntes rødtonene er en veldig ordentlig farge, så du ser veldig pyntet om om du går med det, samtidig som du ikke ser for pyntet ut.

 297. Nå bærer neglene mine en mørk vinrød farge, som fortiden er en klar favoritt!

 298. Jeg ville valgt en litt intensiv blå høyglans. Mest fordi om høsten og vinteren har jeg på meg mye kremhvite, brune og grå strikkagensere og jeans. Da er det litt gøy å ha en sterk farge som «blikkfang» og kontrast:)

 299. Jeg vil ha bruntoner og beige toner på neglene mine. Dette fordi jeg liker litt diskret neglelakker, det passer til stilen min og jeg synes det er klassisk og elegant.
  Krysser fingrene (som foreløbig er uten neglelakk, høhø) for ny neglelakk 😀

 300. Bruntoner og turkis, gjerne metallic. Synes det er utrolig tøft med metallic. Masse fine farger å velge mellom hos Kicks:)

 301. Ragnhild

  Jeg vil ha blå på neglene!! Det er min favorittfarge, og den gjør meg glad:):):)

 302. bruntoner 🙂

 303. Caroline Holtan

  Jordfarger som brun, beige, bronse ser jeg på som veldig høstfarger. En farge jeg heller ikke kommer unna er litt sånn «rustrød», type burgunder!! elsker alle nyanser av denne fargen, passer perfekt på høstdagene som vi har i vente :):)

  -CAROLINE HOLTAN

 304. Mariann Skorpen

  Jeg vil helst ha fargen blå på neglene mine denne høsten. Blå er nydelig til høstens farger, og kan friske opp et antrekk. I tillegg er den jo veldig fin til den androgyne stilen vi ser en del til nå.
  marian-ski@hotmail.com

 305. Jeg vil ha den fargen som humøret mitt tilsier. Når jeg står opp om morgen tenker jeg f.eks turkis dersom humøret er godt, mørkerød hvis jeg skal ut og spise middag og pynte meg. Koboltblå hvis humøret trenger en boost. Glitter dersom jeg er superglad! 🙂

 306. Jeg ønsker meg neglelakk i gulltoner eller lillatoner fordi jeg synes det er farger som passer godt til den årstiden vi snart går inn i. Jula og adventstiden! :))

 307. Annikken

  Brune, beige og grå farger, gjerne metallic eller glitter 🙂

 308. Jeg vil gjerne ha bronse,mørk brun, litt metallic-aktig farger på fingrene denne høsten! Grunnen er fordi jeg elsker fargene, har brune øyne, brunt langt hår med lyse striper og synes det generelt passer bra som høstfarger! Samtidig som fargene er ganske nøytrale, fresher de opp fingrene og looken ufattelig mye. Tenk å gå ute med kjæresten eller venninner en kald høst dag, solen skinner, fuglene synger, du har på deg et stort skjerf, varm lue, mens du samtidig går med varm kakao/te i en Bodum kopp! Er ikke det selve høstdrømmen? Men du (og andre?) samtidig går og beundrer fingrene dine! Jeg elsker høsten og fargene.Derfor vil jeg gjerne vinne disse neglelakkene. 🙂

  Mvh
  Maiken S.

 309. Jeg vill hatt jordnære farger eller kamelfargen fordi det står i stil med høsten 🙂

 310. Tonje Aksnes Bøe

  Jeg ville hatt noe med litt farge og gloss for å lyse opp en ellers «grå» høst. Fargene jeg kunne tenkt meg er blå, korall eller rød:)
  Ha en fortsatt fin søndag!

 311. Ønsker metall/jordiske farger:) Jeg elsker sånne farger og syns det er fint med hva som er på moten nå.

 312. Jeg er litt for jordfarger, metallic og mørk blå denne høsten. Synes de passer til mye. Jeg for min del synes ikke de veldig «sprudlende» fargene passer så godt nå ettersom det meste går i mørke/jordfarger 🙂

 313. Helle Nilsen

  Jeg ville valgt metallic farger som bronse, svart eller gull. Til høsten går det mye i jordfarger og i sorte klær så da passer det helt perfekt med slik neglelakk!
  Det er utrulig fint og ha noen farger som ikke er så nøytrale og det legger en siste finish på antrekket ditt!

  Håper virkelig jeg vinner, ha en gooood søndags ettermiddag <3

 314. Definitivt brunt 🙂 Og mørke lilla- og rødtoner 🙂

 315. Adelheid

  Jeg ville gjerne hatt blå, røde, grønne, lilla, rosa, gule og alle andre lyse freshe farger! Jeg elsker neglelakk og bruker alltid neglelakk. Jeg vil gjerne ha de lyse freshe fargene fordi det lyser opp en mørk høst og gjør meg glad! Men samtidig er mørke farger som rød, og vinrød som jeg har sett det er mye av i butikkene i høst, og grå og de litt mystiske fargene fint å ha til høstklærne i år!

 316. Jeg mest glad i den naturlige looken med rosatoner, men kunne også e tenkt meg en neglelakk i en dyp lillafarge. Jeg tror det hadde vært kult og det ville friska opp de mørke klærne jeg vanligvis endre opp med å bruke i denne årstiden 🙂

 317. Lys grå eller en nude farge. Fordi det er det som kler meg best 🙂

 318. Karoline

  Jeg vil ha duse farger i bruntoner som passer til alle de nye fine høstklærne mine 🙂 🙂

 319. Alma Kjøsnes

  Jeg ville foretrekke å ha skikkelig metallisk sølv på fingrene, sånn som denne jenta her: https://lookbook.nu/look/2578879-Summer-in-autumn
  Åh, den fargen lyser opp et helt antrekk og er perfekt for årstiden, synd det er fake-negler og ikke en neglelakk. Andre farger jeg gjerne vil ha på neglene er knall rød, burgunder rød og oransje. Altså ekte høstfarger! Disse fargene kan også lyse opp et helt antrekk og det passer perfekt med grå ullgenser og matchende skjerf til neglelakken! : D

 320. Jeg er veldig glad i ferskentoner! Vet ikke om det er i vinden eller ikke,kanskje litt mer sommerlig. Ellers så er jeg glad i mørke farger, gjerne litt bronse/brunt. Neglelakk er gøøy 😀

 321. Jeg ville gjerne hatt brunrødorangsje på negle denne høsten, fordi det er veldig jordnære farger men samtidig har de farge. Fargene står også til bladene ute, som jeg personlig synes gjør høsten til den beste årstiden. Jeg kunne godt også hatt litt metallic farger på neglene som i gull og sølv, fordi det er så utrolig kult og jeg føler at det lyser litt på i høsten:)

 322. Elisabeth Medhus

  Mørkegrønn, og forskjellige blåtoner er jeg blitt veldig fan av i høst. Syns det er veldig kult med litt «ville» farger på neglene. Har sitt mange neglelakker med glitter i også denne høsten, og syns det er veldig kult! Elsker å matche neglene til antrekket mitt!

  elisabethmedhus@hotmail.com

 323. Etter å ha hatt dilla på korall og oransje en stund, kunne jeg tenke meg å gå for farger som grønn og blå, men gjerne blandet med grått eller sort.

 324. Jeg kunne tenkt meg sterke blåfarger som skiller seg ut og skaper spennende kontraster til alle de ellers så brun-gråe og duse fargene høsten bærer med seg.

 325. Jeg syns grå/ blå farge er utrolig fint! Den fargen kommer godt frem på høsten når man går med lit mer lysere klær. Den fargen skiller seg virkelig ut på en kul og fancy måte. Neglelakken lyser opp og passer godt til hudfargen min som er litt mørkere.

 326. Eg er så «crazy» at eg kan bruke hvilke som helst slags farger på neglene når som helst på året! Haha 😉 Men om høsten er det fint med mørke, dype farger på neglene. Eg er spesielt glad i lillatoner på lakken 🙂

 327. jeg ville hatt «Nude» fargene, fordi at i år er det masse farger, og derfor tone ut inntrykket med litt jordnære farger! 🙂
  ida.kstene@hotmail.com

 328. Elisabeth Medhus

  Mørkegrønn og forskjellige blåtoner er utrolig kult i høst! Det er farger som passer godt på høsten, samtidig som de er litt freshe. Gull og sølv er også farger jeg ønsker å pynte neglene mine med denne høsten! Glansfulle farger som går til det meste.
  Ellers er det jo også pent med jordnære og duse farger året rundt!

  Jeg elsker å matche neglene til antrekket mitt!

  elisabethmedhus@hotmail.com

 329. Solveig Elise

  Jeg elsker de mørke, jordnære fargene, men på grunn av utdannelsen jeg tar må jeg nok si at jeg ønsker meg lyse, naturlige farger, for jeg kan ikke bruke neglelakk som skiller seg så veldig ut. 🙂

 330. I høst vil jeg ha beige og nude farger på neglene. Synes det passer bra til høsten, til den klare, nude sminken jeg skal ha og de mørke klærne som kommer. Til fest ville jeg valgt sprakende, glitrende gullfarger!

 331. Jeg vil helst hatt en rødfarge med litt bruntone i! Det er fordi jeg har dilla på rødt, og jeg synes det ser utrolig bra ut med en fresh farge som passer til høsten.

 332. Kristine

  Jeg vil helst ha neglelakk med en jordfarget/metallic farge 🙂 grå, beige, sølv, gull, bronse… Fordi jeg synes at det er kjempe kult og det gir en fin glød til antrekket! 😀

 333. Denne høsten vil jeg ha metalliske farger på neglene, love it !

 334. Veronica V

  I høst ønsker jeg med beige/nude negler. Synes det er veldig fint, og vil gjerne at de skal se naturlige, men samtidig velstelte ut! 🙂 Til fest tror jeg nok det blir noe som glitrer, gjerne i gull! 🙂 Krysser fingrene for å at jeg finner noe nytt i postkassen snart! Det hadde vært supert! God søndag! 🙂

 335. Orange/brun, fordijeg syns at det er en flott farge, og minner meg om bladene på trærne.

 336. Linn Karlsen

  Jeg liker mange forskjellige, men mørke rød farger er helt nydelige, og lyse lilla med litt grått i seg er helt fantastisk!! 🙂

  linn.karlsen@hotmail.com

 337. Supert! Jeg vil gå for blått. Blå negllakk er kult, vågalt og passer godt til endel antrekk jeg har. Ellers ser jeg i motebildet at gull,metallic er jo veldig i vinden, men for min del må det bli blått. Jeg digger det litt tøffe uttrykket, litt sånn rocka liksom. Tvi tvi for å vinne!

 338. Gammelrosa har alltid, og kommer alltid til å være en favoritt 🙂
  Passer både til hverdags og fest, og får neglene mine til å se mye finere ut – selv om de er flisete, avbrukket osv.

  🙂

 339. Charlotte

  For tiden bare ELSKER jeg knalle farger på neglene. Rosa og blå er hyppig brukt. Jeg liker utrolig godt å ha knalle farger på neglene mine <3

 340. helt klart mørk blå eller brun! da matcher de klærne mine (som stort sett består av noen få farger), og jeg føler meg mer fullført! 🙂 brun og blå er alltid en vinner, sommer som vinter!

 341. hei hei

  Jeg vil ha bronse eller mørk brun farge på neglene i høst. Det er fordi jeg syntes det er utrolig kult med den nye trenden, fordi det fresher opp et anntrekk og er perfekt til gode strikketgensere og delige skjerf, som er nødvendig nå i høst!

 342. jeg vil bruke ulike blåfarger på neglene i høst! grunnen er at jeg tenker på havet når jeg ser blåfarger og jeg skal til brasil i januar, så da gleder jeg meg ekstra hver gang jeg ser nydelig blå neglelakk 😀

 343. Jeg syns naturlige farger er veldig fine på neglene, det passer akkurat til hvilket annet farge! Brune, beige , ferskenfarger osv : ))

 344. har lyst på en neglelakk i mettalic/ bronse farget, det passer til så utrolig mange andre farger så du slepper å tenkte på hva du har på deg + det passer veldig bra til de nye hælene jeg har kjøpt meg 🙂

 345. Hmmm, jeg liker best mørkebrun og/eller gull for øyeblikket. Eller så liker jeg å ha to forskjellige negllakker på fingrene og lage sånt mønster som thebeautydepartment.com gjør. Det burde alle sjekke ut 😉 Er såå kult!

 346. Anne Marthe Olberg

  Metallic-brun, mørkegrå og olivengrønn!
  Metallic fordi det spriter opp mange antrekk i høstens farger. jeg elsker fargen!! mørkegrå synes jeg er en herlig farge å ha på neglene og det passer fint til moten nå, og det er veldig mye fint av mørkegrått i butikkene nå, jeg har selv blå øyne, og derfor kommer den metallic-brun godt frem, og det passer jo til alt:)

  Anne-Marthe Olberg
  annemartheolberg@hotmail.no

 347. Kathrine

  Hei:) jeg vil hellst gått med neglelakk i gull, mørkerød, mørkeblå og brun i forskjellige nyanser. Gull passer til brune støvletter, brune strikkegensere og kremhvite bluser. Man kan også bruke gull til fest med en paljett topp eller schifonbluse. Mørkerød passer også til brunt, men også til sort og hvit/kremhvit, superfint hvis man matcher med mørkerøde lepper. Taupe er også superfint til det meste.

 348. Jeg ville helst hatt alle fargene om dette var mulig, for elsker både glitter, metall og freshe farger på neglene. Men tror metalliske farger er det jeg ønsker meg mest nå, fordi det løfter opp et fint høstantrekk; skinn, noe strikket og high heels. Har heller ikke noe metalliske farger i samlingen og ønsker meg gjerne det! 🙂

  (må bare si at jeg elsket(!) stolen i forrige innlegg, den virket helt perfekt! Kunne gjerne tenkt meg en sånn.)

 349. Denne høsten vil jeg gå i knallfreshe farger slik som sterk rosa, blå eller rød 🙂 Aner ikke hvorfor eg vil gå med, men de er liksom humøret mitt! Og er noe som går igjen i det jeg har på meg!

  thea grosberghaugen – theagrosb@hotmail.com

 350. Hei!
  Ble veldig vanskelig å velge her nå, men ser for meg en bruntone ville passet bra!

  Flott blogg du har Caroline! Den første jeg sjekker hver dag 🙂 Keep up the good work!

 351. Lilla og brun. Det er farger jeg kombinerer høsten med.

 352. I høst har jeg dilla på metallic, og kunne faktisk gjerne tenkt meg både blå, bronse og grått i denne varianten!
  Hilsen Eline, elinephotos@hotmail.com

 353. Jeg vil gjeeerne ha noen neglelakker med metalliske farger 😀 Det er råkult!

 354. Jeg liker jordtonene best, og de passe best til klesstilen min. Også liker jeg at det ikke er så voldsomt sterke farger. Liker det rolig 🙂

  Liker konkurransene dine! 😀

 355. jeg vil bruke matalic, grå, bronse og brun. det er fordi det er farger som passer bra til høsten, når vi pakker oss inn i store gensere og skjerf løfter det antrekket! fargene skiller seg litt ut, og hendene vil få et kult uttrykk 🙂

 356. Annicken Jacobsen

  På catwalken denne høsten, er mørke farger mye å se! Jeg er blitt utrolig glad i den vinrøde fargen og litt lys lilla. 🙂

 357. jeg vil helst ha metalliske eller glitrende negler i høst! har fått masse inspo, og egentlig blitt superfan av deborah lippmann-neglelakkene med både glitter og paljetter. LOVE IT!

  – tina

 358. Connie H.A.

  Jeg kommer til å bruke en metallisk blå-mørkegrå aktig farge. Den er utrolig fin, og jeg kjøpte den faktisk på ferie i Tyrkia – av alle steder! Klem 🙂

 359. Jeg ville helst hatt metall farger. samtidig som det er inn er det utrolig tøft og passer til det meste. Fargene passer også godt til høsten syns jeg 🙂

 360. Eg vil ha brune, grå eller nude negler. Både fordi eg synst det er råfint og fordi det er enkelt å matche både til kvardags og pynta 🙂 Viss eg skal vere pynta så vil eg ha noke litt sparkly 🙂

 361. Jeg ønsker meg en metallisk farge, gjerne noe mørkeblått, lilla eller brunt. Gjerne med glitter i, sånn at jeg kan bruke den til fest! Har utrolig lyst til å prøve ut neglelakkene fra KICKS, har aldri prøvd de før:)

 362. Må begynne med å sei at eg elsker å pynte neglene mine med forskjellige neglelakker, ofte opp til fleire ganger i uka. Det dumme er at mine no på ein måte har gått litt ut på dato, så trenger nye. Kunne tenkte meg noke metallisk , mørkebrun eller mørkegrå. Grunnen er at eg vil prøve ut ein meir «rocka» stil framover.

 363. Heia 😀

  Jeg synes naturlige farger er veldig fint på neglene, helst brun. Det macher til håret mitt også. Jeg vil ha brun neglelakk i høst fordi jeg tenkte på svære fargerike strikkegensere, så vil at neglene skal være litt basic da…

 364. Jeg ville nok valgt en brun-nude tone, i og med at jeg liker å ha et antrekk med sterke farger og heller trekke oppmerksomheten til det, eller fordi at sminken skal komme mer frem… ellers er det kult å ha en knall farge som syns, rød eller svart(tror jeg ville hatt en matt svartfarge i og med at jeg syns det er litt kult enn den vanlige blanke) hvis du har en litt naturlig sminke og litt casual hår 🙂

 365. Jeg ønsker meg dyp rød på neglene i høst.
  rød er for meg en høstfarge, og den gir meg lys og varme 🙂

 366. Jeg vil hatt mørke brun siden det er det jeg forbinder mest med høst. Brunt er veldig originalt men jeg elsker det uansett.

 367. Kristin Schanke

  Jeg kommer til å gå for røde negler i høst, fordi det er en klassiker som aldri går av moten! Røde negler er lekkert og tidløst!

  🙂

 368. Hei 🙂 I høst kommer jeg til, og har brukt farger i bruntoner, knall blå, og selfølgelig rød. Rødt er jo bare så klassisk og fint 🙂

 369. martine berg

  Jeg syns de lyse brune tonene var kjempe fine! de ville jeg brukt hele høsten fordi de passer til alle antrekk og omtrent alle farger!

  Lykke til alle samme!!:-)

 370. karoline

  Lyse og freshe farger som blå, turkis og rosa, for det får meg alltid i bedre humør! 🙂

 371. Heei! I høst går jeg nok for farger som mørkbrun, dyp plommelilla, metallisk grå og en matt eller skinnende nude/lyserosa. Dette er noen farger jeg rett å slett elsker og personlig synes je at disse fargene passer til alt! I love them!<3

 372. Jeg elsker neglelakker og det som avgjør hvilken farge jeg går med er humøret! En dag kan jeg føle meg skikkelig glad og sprudlende og da kanskje jeg går for en gul neglelakk. En annen dag kan jeg føle for noe helt annet , kanskje en lilla? For meg er det ikke så nøye at neglelakken matcher antrekket mitt, jeg liker nemlig at de skiller seg ut slik at folk legger merke til de. Men jeg matcher også dersom det er en spesiell anledning 😉 Feel free, er mitt motto når det kommer til neglelakk! I dag har vi så mange fine farger og ikke bare rød som før i tiden 😉

 373. Jeg kunne tenkt meg en knæsjblå-farge på neglene mine, fordi når høsten kommer, er det kjedelige,mørke, gråe farger, så da tenker jeg at hvorfor ikke ha en skikkelig knæsj farge på neglene som kan gjøre antrekket litt mer spennende :-))

  marievollen@hotmail.com

 374. Margrethe

  Bronse-fargen kler neglene mine godt, derfor liker jeg den best 🙂 Trenger neglakk nå, nettopp sprukket med å slutte å bite negler etter å ha holdt meg i 4mnd (!). Eneste måten jeg holder meg unna av å bite, er ved å bruke fin neglakk. Vil så gjerne ha lange, fine og lakkerte negler igjen..

 375. Åh, vanskelig valg… Jeg er glad i brun metallic, mørk burgunder og blått. Jeg liker variasjon etter humøret, og metalliske farger er kjempeflott til lange negler! Blått er virkelig en farge jeg kunne tenke meg å utforske 🙂

 376. Karine V. Rasmussen

  jeg vil gjærne ha metallic gull, metallic brun og metallic sølv. Fordi jeg synes negelakk setter prikken over i-en i et antrekk. elsker også fargene. Metallic rocker også opp anntrekket.

  – så må jeg bare si at jeg elsker bloggen din!
  klem Karine.

 377. Jeg vil ha gullfarger på neglene i høst! (de på det andre bildet). Synes det er så fint, det passer sammen med det aller meste, pluss at det er litt typiske høstfarger! 🙂

 378. Metallic hadde vært veldig fint på neglene denne høsten. Neglelakk er liksom det som gjør et antrekk helt complete og da passer jo metallic farger til omtrent alt! Hvorfor er vel fordi jeg har fått en forelskelse i metallicfarget negler, det ser såå pent ut!

 379. jeg vil ha mørke blå, mørkegrønne eller bruntoner på neglene denne høsten! gjerne med metallisk effekt! 🙂

 380. Denne høsten liker jeg bruntoner med shimmer og dype farger. Ikke veldig mange cremes på top 8 listen min i år.

 381. Jeg vil helst dekke neglene med en dyp, mørk rødfarge i høst. Rødt er en klassiker, og en mørkere nyanse egner seg perfekt nå som kulden kommer snikende innpå oss og river bladene av trærne. <3

 382. Jeg vil ha en metalisk bærfarge. Bærfarger er jo veldig trendy denne høsten, og passer veldig godt til min hud/hår/øyne + klær. Bærfarger passer til nesten alt, både til fest og hverdag.
  En metallisk bærfarge ville vært supert, siden jeg ikke har noe som helst metalisk fra før av! 🙂

 383. metallisk gull og sølv syns jeg er utrolig fint! rødt og brunt er også veldig fint 😀 du er utrolig flink caroline, nydelig jente med en nydelig blogg.

 384. Jeg har bare hatt blank neglelakk på i det siste,men det er for å spare mine lang.
  Det hjelper på og styrke dem,å nå har dem fått en grei lengde 🙂
  Å de farvene jeg liker og vil bruke i høst er
  Metallic Blå,Blank sort og Grå toner,altså slik som de øverste tre du viser her oppe..
  Er ofte innom bloggen din…..

  Jeg prøvde og være med på jakke konkurransen foe noen dager siden,men fikk ikke komme inn.
  Jeg la en kommentar inn på det siste innlegget ditt da.. For jeg ble lei meg da det ikke gikk,så prøvde og legge den innen annen plass 🙂 Var den jakken du har pådeg på bildet jeg falt for,men jeg har ikke en lommebok som sier ja til noe slik hehe. Men den var kjempe fin,og du passer den kjempe godt,men du er en jente som passer det meste tror jeg 🙂 For du er kjempe pen,naturlig kjempe pen,er ikke ofte man ser
  på¨mote blogger liksom….

  Vel vel ha en kjempe fin høst og vinter
  Stor hilsen fra Monixa i Bergen

 385. I høst ønsker jeg å gå med grå eller rustrød til hverdags, og til fest liker jeg glitter og glam så da passer det fint med noe med shimmer i! Enten en som går mot sort/grå eller en som heller mot litt lysere farger, som beige og kremhvit!

  Ha en fin kveld 🙂

 386. Denne høsten vil jeg gjerne ha mørke farger som lilla, brun, grå osv. Dette fordi jeg synes mørke farger er typiske høstfarger.

 387. Vil helst ha rød, for jeg kommer sånn i Julestemning av det, og det er sinnsykt fint med lange røde negler!

 388. For en Awesome konkuranse! Har fått skikkelig neglelakk dilla!

  Fargene jeg hadde vagt denne høsten er deffinitivt metallic, i rød brunetoner, Men også gjerne blått, og nude!
  Lykket il alle sammen =)

  Btw: Du har en fantastisk blogg Caroline! 🙂

 389. Ingrid Marie

  Jeg ønsker meg nr 1! den var kjempe fin!:) Den er jeg sikker på kan sprite opp et antrekk til vinteren!:D

 390. Rosa! elsker det, det er så feminint og fint!

 391. Jeg har dilla på lakker som er i bruntoner med et hint av grått! Grunnen til det er at jeg elsker de nydelige blåfargene på mine nyinnkjøpte høst-klær 🙂 Liker kombinasjonen! Dessuten går disse lakkene til det meste! Perfekt!
  Og Caroline, du er hjertelig velkommen til Grenland… der bor jeg!

 392. hei 🙂

  Hvis jeg hadde vunnet ville jeg valgt blå,grønn og metallisk. Jeg liker disse fargene for de syntes godt og jeg liker at neglene stråler sammen med antrekket. Å style et høstantrekk med disse fargene hadde vært midt i blinken!

 393. Jeg elsker jordnære farger på neglene, ettersom dette topper et hvilket som helst antrekk på en stilfull måte. Særlig en metallisk neglelakk i en jordnær farge spriter opp et antrekk på en stilig, spennende måte!

 394. Rød ville jeg, få en skikkelig knalsjen farge på fingrene nå som det blir kjedelige farger ute! 🙂

 395. Kristin Hovden Aaen

  Metalliske farger, definitivt! Elsker det mer og mer, for hver gang jeg bruker det 😀 Både sølv og gull :- )

  -kristin.ha@hotmail.com

 396. Jeg bruker sølv, gull og andre metallic farger, fordi jeg syns de fresher opp i høstmørket 🙂

 397. Min favorittfarge på neglene denne høsten er rød. Hvorfor? Først og fremst fordi rød er en veldig fin høstfarge, men også fordi rød verken er for lys eller mørk. Synes nemlig at det passer bedre med de litt mørkere fargene nå, samtidig som jeg ikke liker å ha FOR mørk neglelakk 🙂

 398. jeg liker mørke toner, mørk grå, blå ,rød ,lilla og grønn for det meste

 399. Jeg vil ha beige, grå, pudderrosa eller helt blanke negler til høsten. Lyse, rolige farger. Det er fordi det er helt nøytrale farger, noe jeg mener passer perfekt til rolige høstdager. Mer «knæsj» farger forbinder jeg med fest eller sommer. Men skulle jeg derimot forbundet en eller flere sterke farger med høsten, måtte det blitt lilla, eller kanskje en burgunderrød.

 400. Jeg vil helst ha rosa negler fordi jeg synes rosa er fint og passer til det meste av det jeg har av klær og tilbehør 🙂 Klem fra Elin

 401. Som en neglelakkjunkie som meg så er de fleste farger fine, men jeg ender som oftest opp med naturlige farger i rosa og beigetoner. For å sprite opp et antrekk er metalliske negler fantastisk!

 402. kathrine strand

  Eg vil bruka mykje metallic fargar i litt forskjellige nyansatt. Men brent Orange og militær grønn er ganske hot. Ellers brukar eg knall blå og grå. Kjem heilt an på antrekket og humøret 🙂

 403. I høst vil jeg lakke neglene med en kraftig og fin lilla eller rosa lakk. Jeg elsker å ha litt farge på fingrene! Når jeg skal bruke mye farge på klærene eller i smykkene liker jeg å bruke mer nøytrale farger.

 404. Denne høsten vil jeg helst ha brun/bronse/gull-toner på fingrene. Brunfarger er veldig naturlig på brunøyde brunetter som meg og fint til hverdags. Til fest vil jeg bruke bronse- og gulltoner, gjerne med glitter! Jeg har alltid syntes metall og glitter har vært kult på fingrene, og denne høsten er dette spesielt hot,noe som gir meg ekstra motivasjon til å kjøre på med glitter og glam! 🙂

 405. Jeg ville valgt en helt rød negllakk : ) Syns de er kjempe kule, og kan tenke meg det blir enda kulere når negllakken er høyglanset!

 406. Kristina Karlsen

  Jeg ville helst hatt metallic farger, også noen brun-beige toner for det er de fineste fargene jeg vet om. Passer til alt! 🙂

  Gleder meg til du og Lars Kristian kommer til Skien og Odd, Caroline! Trenger en som han her 🙂

  Klem fra Kristina, kristinakarlsen@live.com

 407. Jeg vil bruke mye bronse og andre varme farger! Når sommergløden fra resten av kroppen har bleknet helt, er det godt med en farge på neglne som kan veie litt opp for tapet 😉

 408. Jeg vil helst hatt metallic på fingrene i høst. Grunnen er så enkel som at jeg har aldri gått med slik farge på neglelakken eller sett denne typen før i høst, og syntes det er utrolig kult! Er alltid gøy å prøve ut nye farger og stiler på neglene:-)

 409. Jeg vil gjerne ha mørke farger på neglene mine, gjerne metallic og mørk blå.

 410. Akkurat nå er jeg heldig og har lange negler, og da er jeg veldig glad i hvite tupper! Men når neglene knekker (noe jeg vet de vil gjøre før eller senere) skal jeg lakke dem i fine mørke toner som brun og mørk rød 🙂 Syns mørk lilla også er veldig fint! Egentlig er alle mørke toner fint for høst og vinter, vanskelig å velge..

 411. Burgunder – har brukt min burgunderfargede mange dager nå i høst, den gir meg skikkelig høstfølelse siden den er såppas mørk og mystisk, og rødfargen gjør den enda mer høstlig. Perfekt nå til høsten. Kommer nok til å bli mer intens rød og litt «gladere» farger 🙂

 412. Monica Greger Steen

  Hei hei 🙂

  Jeg ønsker veldig gjerne neglelakker i forskjellige blånyanser! Har så dilla på blått om dagen i klesveien, og da hadde det passet perfekt med matchende farge på neglene 🙂 🙂

  Stor klem Monica 🙂

 413. Christina

  Ååå, jeg ønsker meg sarte, lyse farger, enten det er gråtoner, rosatoner eller andre klassiske duse farger.

  Hvorfor? Fordi jeg prøver så godt jeg kan å IKKE pille på neglene mine (fy fy), og neglelakk er absolutt den beste motivasjonen til å få finere negler! Samtidig synes jeg ikke neglene mine er fine nok enda til å skulle ha de sterkeste fargene, men de ser så mye finere ut så fort de får litt lakk på seg 😉 Krysser fingrene..

 414. Jeg har fått melt dilla på metalliske negler a la Chanel. Pluss at plommefarger og mørke lillatoner alltid frister i denne mørke tiden. Sikker vinner:)

 415. Mettalic helt klart! Den tøffe finishen som kan passe både til det hotte høstantrekket eller til den store ullgenseren i en mer chill stil. <3

 416. Nina Stølen

  Jeg vil ha på meg neglelakker med lillafarge. Det er for å minne meg selv om at adventstiden som jeg elsker kommer snart, og selvsagt er det favorittfargen i dette øyeblikk:)

 417. Viktoria Helen Strøm

  Jeg vill ha valgt pakken med turkis, mørkeblå eller grønn erller den med rød og oransje i for jeg vil skille meg ut i høst og bli kveldens midtpunkt, awsome fargekombinasjoner!

 418. Metalliske farger! Thats it :))

 419. Stor fan av metallic trenden! Liker egentlig alle mørke farger med shimmer i. Men kunne kanskje tenke meg noen i blå-toner eller silver-aktige.

 420. elisabeth

  Jeg er veldig glad i lyse farger eller jordfarger. Så denne høsten ville jeg gjerne hatt noe med litt brunt i eller kanskje lyserosa toner. Syns det er veldig fint og nøytralt og går til alt 🙂

 421. Kristine

  Hei.
  Jeg er sykepleierstudent, og får som oftest ikke lov å bruke neglelakk. Men når helgen kommer og jeg kan pynte meg, da vil jeg ha blå. Blå er min yndlingsfarge, og jeg elsker å se på den blå himmelen å drømme meg bort. Nå er det ikke mange dager i uka det er blå himmel hvor jeg bor. Så da liker jeg andre ting så kan minne meg om dette. Slikt gjør meg glad i en ellers så regntung høsttid 🙂

 422. Heia.
  Jeg syns knallblå med litt shimmer i piffer opp alt av antrekk og er et skikkelig blikkfang.
  Trenger nesten ikke smykker eller ringe engang med en slik elektrisk farge på neglene 🙂

 423. Benedicte

  Rosa i forskjellige nyanser i oktober, anledning brystkreftmåneden!!

 424. Benedicte

  Jeg skal kjøre nude-toner på neglene i høst. Jeg har ikke spessielt slanke hender så jeg vil ikke trekke for mye oppmerksomhet mot de med mørke farger, men likevel få de til å se velstelte ut. 🙂

 425. neslihan øzen

  Jeg ville valgt å gå med svarte negler bortsett fra ringefingern på venstre hånd, den skulle vært metallisk sølv. Jeg syns det ser veldig rocka ut, hverfall hvis man har sidecut. Håper jeg vinner 🙂

 426. Jeg elsker farger som blå, grå og lilla, og derfor er dette farger jeg vil bruke denne høsten. Gjerne litt mørkere, slik som høsten er. De fargene du viser frem her skal jeg lete etter om jeg ikke er en av de heldige 🙂

  Det hadde vært utrolig moro og vunnet, deltar aldri ellers i slike konkurranser men denne må jeg si skiller seg ut 😀

 427. Har lenge prøvd å finne den perfekte gull eller brune, og de du har her så jo bare helt smashing ut! Jeg elsker bruntoner og gull noe som går perfekt til fargene i høst. Har plagg i både burgunderrødt, sennepsgult og brunt jeg vil bruke disse fargene til. Det kan så lett løfte en ensfarget genser f.eks! Så jeg ønsker å vinne pakken med gull og brunfarger!
  Gøy konkurranse 🙂

 428. Jeg syns neglelakkene nederst er helt passende til høsten. Hadde passet til den høst outfiten du la ut, m skjørt med store blomster.En fin med en av de vargene strikket genser og jeans eller i beige farge.
  Rød veske og leppestift, med litt mørkere øyesminke. aahhh …

 429. Ingvild Dahlgren

  Jeg ønsker meg metalliske bronselakker denne høsten. Når mørket og kulden kommer sigende vil jeg lyse opp hverdagen og antrekkene med nydelige, varme bronsetoner. Jeg synes det er herlig med gylne lakker som gir en gudinnelook jeg elsker! Krysser fingrene for at jeg snart kan male dem i disse herlige fargene<3

 430. Jeg elsker å la neglene prydes av sterke og vakre farger som rød, rosa osv. Det ser så klassisk ut, og en vanvittig fin måte å lyse opp en trist og mørk vinterdag.

  Jeg elsker å male fingrene i ulike farger. Det lyser rett og slett opp hverdagen 😀

  Ha en flott mandag, gode du 🙂

 431. Jeg foretrekker til «hverdags» lakk i lette bruntoner gjerne med høyglans, eller en naturlig fransk manikyr.
  Til fest liker jeg også sterkere farger som rødt, gull eller sølv…

  Settet i bruntoner ( nr 3 ) i en glossy variant hadde vært midt i blinken for meg..:)

 432. Thea Maria

  Ville hatt en fin blåfarge fordi blå er en av mine yndlingsfarger, og jeg blir så glad av den, og det er absolutt noe jeg trenger midt inni prøver og annet stress. Villle også hatt en fin høstfarge, bruntoner, fordi høsten er så fin <3

 433. Jeg ville helst hatt orange eller bronse, fordi det er en høst farge og det får meg i høst stemning 🙂

 434. Beige fordi den lyser opp mørke høstdager, samtidig som den ikke stjeler antrekkets oppmerksomhet. Beige er en ganske rolig fage, som jeg liker!

  -Emma

 435. Jeg liker å holde neglene nøytrale, så lyse farger som beige liker jeg veldig godt. Man kan heller bruke ringer for å pynte opp antrekket. Hvis ikke er nok rødlige farger en favoritt, litt mer klassisk! 🙂

 436. metallic rød synes jeg er kjempe stilig. det gir den lille ekstra touchen og frisker opp et høstatrekk. kjempe kult og treny.

 437. De fargene jeg kunne tenkt meg å gå med i høst er mørke dype farger som mørk rød og mørk blå. Jeg har også sett flere med mørk grå metallic farge som jeg synes var kjempe kul. Slike mørke dype farger forbinder jeg med høsten og jeg kommer i god høst stemning i kledd disse fargene 😀 Den mørke røde eller den grå er kanskje favoritten 🙂

 438. Jeg har alltid hatt dilla på lilla negler. Lilla i alle nyanser egentlig. Nå for tida har jeg dilla på en mørk mørk lilla, som går helt over i svart. Lekker farge. Men jeg har sett rundt om at blått har kommet veldig inn, så jeg har veldig lyst til å teste ut en mørk blå neglelakk.

 439. Denne høsten foretrekker jeg mørke metalliske farger, gjerne svart. Synes det er rocka og kult! Ellers kan det være mørke brun-, lilla- og bronsjefarger. Synes disse fargene er tøffe, og passer i mørketiden vi nå går inn i 🙂

 440. Dramatisk, dyp blå som et lite piff til min konservative garderobe 😉

 441. Hei,

  jeg ønsker meg neglelakk i en dyp rødfarge. Denne passer supert til høsten, i tillegg til at det er en tidløs farge 🙂

 442. Brune og grå metalliske toner! 😀 Herlig!! Syns det er utrolig fint og tøfft, samtidig som det passer høstværet samt min kolleksjon av høstklær! 😀

 443. Åh, her var det mange fine farger, men jeg syns den mørkeblå var spesielt lekker! Og den passer til både jobb og festligheter. Jeg er ikke så dristig på sminkefronten, men neglelakk kan jeg leke meg mye med 🙂

 444. Caroline Annette

  Hei:)
  Jeg ville nok hatt metallic farger, mørke brunt/bronse og mest av alt gull! synes det er så stilig, og det passer godt til høsten og mørke høstfarger:) elsker de metallic fargede neglelakkene på bildet!!

 445. Elisabeth Eik

  Jeg ville hatt brunrød eller noe i den fargen, siden det er høst, og da begynner det og bli mørkere og mørkere for hver dag som går, så de hadde passet fint! men alle var jo nydelige da ! :))

  Mailen min: noelizzyb@hotmail.com

 446. Hei!
  Jeg ville hatt mørkeblå med litt skinn i. De er utroolig fine, og får neglene dine til og skinne. Hvis du bruker blå neglelakk kan det piffe opp antrekket, selv om det kanskje ikke legges så godt merke til.

  – Julie <3

 447. Så kjekk konkurranse! I høst vil jeg helst ha litt metalliske farger, både gull og sølv, på neglene mine. Dette er rett og slett bare fordi jeg syns det er enormt kult, og det kan gi antrekket et litt rocka preg 🙂

 448. Jeg vil helst ha «høstfarger» på fingre og tær. Fått dilla på litt bruntoner, rødt, grått og lillafarger. Synes de fargene passer flott til høsten, og spesielt til å sprite opp et litt kjedelig antrekk. Neglene er jo høstens tilbehør, så hvorfor ikke slå til med litt farger, og ikke bare fransk manikyr(selvom det er nyydelig). Litt farger på neglene kan løfte et helt antrekk, så hvorfor kjøpe dyre vesker og smykker når du heller kan slå til med litt neglelakk?

 449. Hei <3
  Denne høsten vil jeg gå for lyse, elegante farger på neglene med et avbrekk med en knall eller mørkere farge noen dager når jeg føler for å være litt mer dristig. Jeg elsker negler som passer til mange forskjellige antrekk, og dermed er lyse negler i rosa, beige eller brunt noe å gå for, tenker jeg. :))

 450. Hei 😀 Denne høsten kunne jeg tenke meg knall blå og mørkeblå neglelakk fordi det vil stå i stil med høstmoten som alt er kommet godt i gang 🙂 Den blå neglelakken vil fremheve mine blå øyner som gjør at jeg vil skinne til en hver tid, om det bare er vanlig hverdag eller fest 😉

 451. Jeg ville helt klart valgt metallic fordi jeg syntes fargen er utrolig kul og den lyser opp alle antrekk. Jeg har en vennine som bruker det og det ser utrolig bra at og passer til alt uavhengig av farger på klærne. Jeg vet også at metallic er en trend i høst og jeg liker hvis neglelakken ikke blir helt i match med det man har på

 452. Jeg kunne tenkt meg mørkeblå metalliske farger på neglene mine! 🙂 Jeg syns det er en super-fin farge nå til høsten, og jeg føler at det passer til alt… Både hverdag og fest 🙂

 453. Hei,

  Jeg ville helst hatt den lyse-brun/beige. Fordi den matcher de fleste antrekk, samtidig som det ikke blir altfor fargerikt. Det passer dessuten veldig bra til atmosfæren om høsten (syntes jeg da…) 🙂

  Lykke til alle sammen!

  Klem <3

 454. Hei,

  Jeg foretrekker den lyse brune/ beige neglelakken fordi den matcher de fleste antrekker, samtidig som det ikke blir altfor fargerikt. Det passer også veldig bra til atmosfæren om høsten (synes jeg i hvertfall…) 🙂

  Lykke til alle sammen!

  Klem <3

 455. Å jeg vil så absolutt lakke neglene mine i en mystisk og fin rød metallic farge i høst! Fordi selv bare litt farge på neglene vil kunne skape lys og glede i en ellers grå høst tilværelse! 😀

 456. Helene :):)

  Heiheei 🙂

  Jeg ville helst hatt en lys farge på mine negler som for eksempel lyse brun eller lyse rosa fordi jeg vil på en måte blande sommeren og vinteren sammen! siden det blir så kaldt og mørkt for tiden vil jeg ha noe som lyser opp dagen 🙂 eller kanskje noe mørkeblått

 457. Jeg kunne tenke meg sennepsgul eller mørkeblå. Sennepsgul ser litt skitten ut, og jeg syns den passe utrolig godt til høsten, nå som været også er det. Jeg liker den fargen veldig godt, men føler det blir for mye om jeg har f.eks en genser i den fargen. Mørkeblå passer til det meste, og det er en farge jeg ikke blir lei av.

 458. Jeg liker best bruntone, gråtoner og lillatoner 🙂

 459. Ville tatt den oransjeRøde, synes at den fresher opp antrekket og synes at fargen er sykt fin ! : )

 460. Vanskelig å velge noen,men jeg ville likt matte brunfarger,eller metalic grå,for den mørketiden nærmer seg! er så glad i å bruke neglelakk,det blir alltid det lille ekstra til et festantrekk eller i hverdagen din!:-)

 461. Beetle Green <3

 462. De fargene som vil dominere på neglene mine i høst er vinrød, gull, mørk blå! kanskje en kul sennepsgul farge på neglene også!

  Kristine Antonsen
  stinemorah@hotmail.com

 463. Det er høst, og kveldene er mørke og lange. Da synes jeg fargene brun og dyp lilla passer perfekt på neglene. Men knall rød er alltid en slager om du vil vise deg litt ekstra.

  Lykke til, til meg selv 🙂

  Ønsker alle en god uke.

 464. Hege Anita

  Jeg vil ha duse og gjerne skimrende farger.
  sorgenfri2(ætt)hotmail.com

 465. Jeg vil ha farger for å lyse opp og muntre opp meg selv mens det blir kaldere…!

  mari.94@live.no 🙂

 466. Jeg ønsker meg noen metalliske! Gjerne sølv, gull og brun. Det er så tøft nå på høsten hvor alt rundt er så grått og trist. Da er det alltid gøy å dukke opp i et sprudlende antrekk med rå negler 😀
  Men liker også å krype inn i store deilige strikkegensere og mye skjerf, og da med nude fargede negler til:)

 467. Elisabeth E

  Det var veldig fine farger, men for meg ville nok matte brunfarger,eller metalic grå passet best. Passer fint til været nå når det begynner å bli litt mørkt ute, å til høstantrekkene framover! 🙂

  Lykke til alle sammen! 🙂

 468. Jeg vil helst gå med blå farge på neglene denne høsten. Det er fordi fagen passer bra til kulde og frost. Det gir meg en herlig følelse av at vinteren snart er her <3

 469. Jeg kunne tenkte meg de i beige, utrolig fine! Dem er helt perfekte til høsten, så hadde vært utrolig gøy å vinne dem 🙂

 470. Rød, det er sexy, lekkert og min farge

 471. Jeg kunne godt tenkt meg noen beige aktige farger. Noen myke nyanser, Og kanskje blå også
  Hvorfor er fordi jeg elsker fargene. Beige går til masse og jeg synes den passer veldig nå som det er høst. Og den blåe fresher opp antrekket og skiller seg litt ut : )

  – Oda <3

 472. Jeg ville hatt noen fine rødfarger på neglene, spess de matte er veldig stilig. Ellers noen mørke brun/grå eller sølv. De helt lyse beige fargene er også kjempe fine 🙂

 473. Maria Murberg

  Jeg bruker mest lyse farger på neglene, som lyse rosa og lyse brun, fordi det ser mest naturlig ut. Og høsten er ingen unntak. Klærne forandrer seg, mens neglelakken forblir den samme.
  Det er noe fint med å ha en ting som ikke forandrer seg, midt i en sesong med mye forandring.

 474. Jeg ville nok hatt på meg brunt og rødt, høstens farger. Høsten har en deilig frisk luft:-) som får meg til å kjenne meg bra, det er kanskje litt regn og litt kulde, men jeg elsker vinteren, så når høsten kommer, vet jeg at vinteren er på vei:-)

 475. metalliske farger ønsker jeg meg:)grå brun rød

 476. Karoline

  I høst vil jeg ha metallisk gull eller sølv på neglene. Det vil jeg fordi det er utrolig kult, passer så og si til alle antrekk og er noe litt utenom det vanlige! I tillegg er gull og sølv farger som får meg til å føle meg bra!

 477. Jag vill köra på rött eller mer åt det vinröda det är riktigt snyggt, chict & funkar alltid!

 478. Jeg går for bltt i høst 😉
  Har fått litt dilla på blått. F.eks så syntes jeg det er KULT med blåe sko og blå negler… ME LIKE! 🙂

  Linda

 479. Jeg vil helst ha neglelakker i rødlige farger fordi det fresher opp høstantrekkene (som har en tendens til å inneholde mye sort og grått). 🙂

 480. Hei, flott konkuranse!

  Jeg kunne tenkt meg farger som gikk i grått og i blått. Det er fargen jeg synes passer godt i denne årstiden, og til flere av kjolene jeg har bestilt fra nelly til julebordsesongen.
  Ellers er jeg også veldig glad i knallfarger som knall rød osv. Lakker regelmessig neglene ( såfremt jeg ikke akkurat har lagt løsnegler, da er det penest naturell.
  Men hadde blitt veldig glad for å vinne, da jeg har hørt mye posetivt om disse neglelakkene, men aldri prøvd dette merket.
  Min mail er bhth@online.no
  Mvh Britt 🙂

 481. En glansfull mørkegrønn farge blir mitt valg. Etter et knallhardt semester hvor neglene er heldige de får litt håndkrem før leggetid, er det på tide å gå julen i møte med velpleide hender. Syns du ikke? 🙂

 482. Jeg er ingen fotballfrue, men begynner endelig å finne min egen stil, som jeg er komforbabel med. Jeg vil nok ikke gå som en fashonista, men jeg trives endelig med meg selv og min klesstil.
  Det går hittil mye i svar, blått og kremhvitt, jeans og skjørt. Høye hæler er på plass. Jeg vil sprite opp outfitene, så hadde nok gått i blodrødt og metallic blått!

 483. Anne Stine

  Brunt, bege, mørk orange og burgunder og mørk rød. Det er fordi det er indianerfarger og det er det som er inn nå!

 484. Denne høsten bruker jeg mørkerød neglelakk, fordi:

  -Mørkerød er veldig populært denne høsten
  -Fargen passer til de fleste antrekkene mine
  -Fargen passer til hudfargen min.

  Jeg har veldig,veldig lyst å vinne:))
  Håper jeg vinner <3

 485. Jeg vil bruke brune toner. dette fordi det passer det meste og får fingrene mine til og se superlekre ut:)

 486. Jeg vil bruke en del naturlige farger som nude og lys rosa som passer til nesten alt og ser rent og enkelt ut.
  Ellers ville jeg brukt mørke blå og metallic fordi det løfter et kjedelig høstantrekk slik at du er råkul selv om det er blitt høst og kaldt ute 😀

 487. Christine Fahre

  Fargen jeg skal bruke på neglene mine denne høsten er helt klart dyp burgunder rød. Jeg synes det er en passende farge for denne kalde, mørke årstiden, samtidlig som at den minner meg om julen! Elsker fargen! 🙂

 488. Herlige farger og merke!! Det er jo litt kult å matche de nydelige fargene som er ute nå. Jeg er veldig fargeglad og har blitt inspirert av til å bruke flere farger på en gang ofte faktisk. Så alle ovenfor var veldig fine synes jeg, men hvis jeg skal tenke ut i fra de fargene jeg ikke har fra før så ville jeg valgt brun, oransj eller gulltoner=)

 489. Jeg syns jordbrunt er veldig fint denne høsten! Jeg har også brukt endel mørkegrønt, men jordbrunt er en farge jeg enda ikke har. Det passer til alle de fine fagrene jeg ser utenfor huset mitt akkurat nå.

 490. Martine Engen

  Begunder rød, brunt, mørkt, og gull. Fordi det er fine farger som kler det meste 🙂

 491. Aller helst bruker jeg mørke farger som svart, grå, burgunder og lignende nå på høsten og vinteren. Denne høsten hiver jeg meg i tillegg på metallic trenden, og da de samme fargetonene med en metallic finish, eller glitter for å gjøre looken mer leken 🙂

 492. jeg ville ha valgt den lyse fordi jeg elsker lyse neglelakker. de passer til alt og man huden ser brunere ut når man bruker lyse toner på neglene 🙂

 493. Jeg går for blått og grønt denne høsten 😀

 494. blå og rød. fordi disse fargene passer til stilen min og jeg liker disse fargene, passer til denne kaldte høsten.

 495. Jeg vil ha en burgunder/mørk vinrød i høst. Det er for detførste en helt nydelig farge og for det andre kan det sprite opp et ellers kjedelig antrekk. Mange av fargene i hødt er mørke og kanskje litt triste, da kan det være fint med en varm og deilig farmeklatt på fingrene 😉

 496. Ina Malen

  Hei! 😀

  Super konkuranse!
  Ingenting passa bedre enn en konkuranse hvor neglelakk var temaet! 😉
  Jeg elsker farger som blått, grått og kobber brunt, mørke farger er nesten det eneste som får låv til og legge seg på neglene mine i høst 😉
  Det er ikke noe mer gøy enn og leke seg med farger og mønster og gjøre noe forskjelligt hver gang. Har ikke prøvd merket før, men jeg har hørt mye positift om det.

  Jeg elsker bloggen din og dette er første gang jeg komenterer den, men det er litt fordi jeg har vert så opptat med og lese den ;D

  mail: inamalen@live.no

 497. Victoria poulsen

  jeg vil helst gå med grått,blått eller brunt fordi jeg føler at det er mer høstfarger og jeg har kjøpt en del høstklær i de fargene 🙂

 498. Jeg vil helst ha lilla farge på neglene i høst, fordi det er nydelig og passer godt til klærne og sesomgen.

 499. sandra louise

  litt sjokkfarger som lyser opp en grå hverdag!

 500. brunt 🙂 det er jo så fint, det er også veldig høst, og passer til det meste 🙂

 501. Kristine S.

  Det jeg synes passer best om høsten er mørke lakker, gjerne i samme farge som bladene på trærne. Oransje og rødbrune 🙂

 502. Miranda Morina

  Mange forskjellige! det er masse som er fint og fresht!
  Du kan velge metalliske farger som er høstens hotte!
  Du kan velge beby rosa for å støtte, og det er utrolig fint!
  Du kan velge knalle farger (makes me happy:)
  du kan velge svart! det slår ALDRI feil! favoritt farge!
  Du kan velge nøytrale, lyse farger, fransk manikyr, jordfarger.. etc

  NEGLAKKER PIFFER OPP ETT ANTREKK!

 503. Nude og rosatoner er det mest klassiske syns jeg. Neglene blir pene og ser velstelte ut.
  Men gøy å variere litt med noen mørke farger på fest!
  Håper jeg vinner rosafargene:-)

 504. bruntoner og orange, men også noe metallic kanskje.

 505. Karianne

  Jeg vil ha brun! Pga det er en kald årstid, og brun er kakaoens farge! <3
  Ingen ting er bedre på denne årstiden enn å sitte inne med en kopp kakao og et pledd! 😀

 506. jeg ville brukt duse brunfarger 🙂 føler alltid at hendene mine blir pene og elegante 🙂 <3

  ceciliesblogg@hotmail.com

  cecilie oma lier

 507. Matilde Sophie

  Hei!

  Jeg ville brukt mange farger. Til lys besje og hvite strikkegensere ville jeg brukt en dyp rød, fordi jeg føler det blir som et nydelig smykke. Det fremhever antrekket så bra! Ellers mot vinteren ville jeg gått over mot mørke farger som mørk lilla, gjerne med litt glitter. Nude farge er også kjempefint, men det er mest tidlig høst/sen sommer. Oransj, knall rød og mørkegul er også gode alternativer for meg. Må bare passe på at hånden ikke ser blek ut med gul. Mørk brun er fint, spesielt til andre brune/kanelfargede plagg, som jo er en inviterende farge på høsten.

  Du er min favorittblogg om dagen, og jeg syntes du har en helt fantastisk måte å skrive ting på. Må bare si det, når jeg allikevel kommenterer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *