Kaffekrokstoler in my heart ♥

Vi har bestemt oss for at en av krokene i det nye huset skal være dedikert til kaffe. Altså skal det være en avslappende krok med noen skikkelig godstoler, og et lite bord med en kaffemaskin på. Et fristed hvor du kan krølle deg sammen med en god bok, og bare kjenne på roen. Dette kommer til å bli i første etasje, der skal vi nemlig ikke ha tv. Det blir kun på soverommet og oppe i tv-stuen. Jeg har jo lest en del interiørblogger i det siste, og blant mine favoritter er bloggen til Veronica, tomineshjem. Da jeg surfet litt rundt fant jeg ut at hun har startet egen nettbutikk med fantastiske møbler, TM Design. Falt helt sammen da jeg kom over disse stolene, og bestemte meg fort for at vi MÅTTE ha to slike i huset. I kaffekroken.

Fikk selvfølgelig mannens approval, og krysser fingrene for at de kanskje kan komme til oss før jul 😀 Jeg er så glad! Det blir så fint! Nå må jeg bare finne et passende kaffekrokbord til, så er kaffekroken ganske komplett. Jeg kommer til å mikse litt stiler i huset, forresten. Sofaen vår og spisestuen er i en ganske annerledes stil enn dette. Gleder meg til å vise dere ♥ 

95 kommentarer

 1. Cathrine

  Bare et ord til en sånn stol.. Nydelig!

 2. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Så fantastisk flotte! Gleder meg mye til å se hvordan alt blir, huset er jo ENORMT! =) Håper vi får en videotour når dere er kommet skikkelig på plass der =) Hva tror du om det? 🙂 Kos deg MASSE resten av helgen, søte!

 3. Fantastisk fin, og ikke minst fantastisk at dere skal ha et eget hjørne bare til kaffe<3

 4. Kristin

  Stolen var nydelig 🙂 Huset ditt kommer til å bli en drøm.

  Men kan jeg vær så snill å reklamere for en konkurranse jeg er med i? Hvis noen av dere fantastiske jenter kan stemme på mitt bidrag hadde det vært supert. http://www.diplom-is-dream.no/m/bidrag.php?u=41_

  Jeg kan være med i trekningen av et cruise, og jeg trenger virkelig en reise. Takker så mye på forhånd. 🙂

 5. Hei!
  Så fine stoler ! Når du skal lete etter bord anbefaler jeg deg en tur innom Room. Der har de noen
  fantastiske kaffe bord i betong 🙂
  Ha en din søndag !
  Klem fra meg

 6. Kjempefine stoler! 😀 Men, tv på soverommet? :p For min del er det kun to ting som skal foregå på soverommet, og det inkluderer ikke tv-titting 😉 hehe

  1. Fotballfrue

   Det er jo fantastisk å våkne en dag en er fyllesyk, og bare ligge i sengen og se på tv 😉

   – C

 7. Jeg vil bare begynne med å si hvilken fantastisk dame du er, mer pågangsmot og styrke skal man lete lenge etter!
  De stolene var bare nydelige, og jeg gler meg veldig til å se bilder av huset deres, og selfølgelig følge dere i flytteprosessen. Når starter Lars-Kristian i ny klubb? 🙂
  Og du har sikkert nevnt det før, men når flytter dere?

  Åsså har jeg et spørsmål uten om temaet til slutt: har du noen tips til juleballkjole på vgs? det er desverre ikke sånn sikkelig ball med store, lange kjoler, så det blir mer som en festkjole…. den kan gjerne være fra nelly 🙂

  Takk for hjelpen på forhånd! 🙂 Jeg beundrer deg Caroline!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Amalie! Blir så glad for slike ord 🙂

   Lasse (Lars-Kristian) starter i ny klubb etter sesongen. Dvs. i januar 🙂 Vi starter med flyttingen 14. november, men siste seriekamp er 26. november, så flytte inn får vi ikke gjort før etter det 🙂 Regner med å være på plass 1. desember 🙂

   Ang. kjole: Har du sett innlegget jeg skrev om onlineformals.com? De har så mye lekkert!

   Klem 🙂

   1. Amalie

    Bare hyggelig å skrive slike ord til deg!

    Deilig å vere innflyttet til julesesongen da, gler meg til å se!

    Ååå, ja takk, det hadde jeg helt glemt, der er jo såå mange fine 🙂

    Klem =)

 8. Nydelig! Gleder meg til å se resultatet, har mine tanker om at det kommer til å bli stunning :-). Du er så flink, Caroline!

 9. Jeg har en veldig moderne og minimalistisk stil, men stolen var fin. Skal gi deg poeng for å teste ut flere stiler. Jeg advarer mot å fullføre alt i shabby chic, om det er det som er stilen din. Krystall, glass, sølv og stål går til det aller meste, og det victorianske/pompøse er nydelig når en kombinerer det med tidløse og moderne møbler. Uansett, det er fantastisk å forme sitt eget hjem og skape den atmosfæren man ønsker. Så du har masse å se frem til!

  1. Fotballfrue

   Det kommer ikke til å bli noe særlig shabby chic. Kanskje noen elementer 🙂

   – C

 10. Den stolen så himla god ut å sitte i 🙂 Gleder meg til vi og skal kjøpe/bygge hus, da skal jeg også ha en kaffekrok/lesekrok 🙂

 11. Jaaa, mer interiørtips!
  Skal snart ordne min egen leilighet, så dette passer perfekt! 🙂

 12. Hei 🙂
  Dette har ingen ting med innlegget her og gjøre, men jeg må spørre deg siden du er så fantastisk oppfinsom når det gjelder mat! Jeg har en boks med cottage cheese og yoghurt naturell stående i kjøleskapet. Har lyst til og bruke det sammen med frokosten , men aner ikke hva jeg kan bruke det på/som… Har du noen gode ideer?

  Mvh Mette:)

  1. Fotballfrue

   Bland det sammen (cc og y.naturelle) og ha over nøtter og bær 🙂

   – C

 13. Ane Marte

  åhhh…! Fantastiske stoler…!! Du mååå jo nesten bare ha et røkebord i mellom dem! 🙂
  Om du maler bordet og bytter toppen med et lekkert fat slik hun her har gjort: http://hverdagsdrommer.blogspot.com/2009/05/gamle-mbler.html
  blir det griselekkert sammen de stolene deres! 🙂

 14. Det er veldig viktig å ha evnen til og se de mindre øyeblikkene i hverdagen også, som å drikke en kopp te/kaffe i en god stol ; ) Godt å se at du og din mann har disse egenskapene på plass 🙂

  1. Oisann, ser jeg har etterlatt meg en litt dårlig formulert setning.. men hvis man ser bort fra skrivefeilene, var det bare ment som en hyggelig kommentar 😀 Lykke til med innredning. Vi har nok helt forskjellig stil i hjemmene våre, men jeg synes det er veldig interessant med forskjellige stilarter! Blir moro å se hva du skal dekorere med, og hva du skal vise oss her, for skjønner at du ønsker noe privatliv!
   Ha en god uke!

 15. Rå fin! Gleder meg slik til å se hvordan det blir i deres nye hjem 🙂

 16. Hej! Så fin den var!!! Måste ha, vad heter designen för jag kan inte komma in på sidan? Den var helt underbar!!
  Klem Marie

  1. Fotballfrue

   Virker ikke linken? Så rart :/ Det er fra Green Gate, Fay Red heter det 🙂

   Klem 🙂

   1. Nej den fungerade inte :/ jätte konstigt. Okej, härligt, då ska jag kolla upp den 😀 tack!!

    Klem, ha en härlig söndags kväll 🙂

 17. Kjempefin! Gleder meg til å se resten av møblene, og alt du skal ha i huset 🙂
  Ville også bare si at du er et stort forbilde for meg, spesielt når det gjelder trening! Elsker treningstipsene dine, mageøvelsen er helt utrolig bra 😀
  Elsker bloggen din, har aldri hatt noen annen yndlingsblogg. Klem <3

 18. Dwightinha

  Dette er fantastisk. Hvis du bare visste hvor lenge jeg har lett etter stol i den stilen! Ingen av de jeg har sett på har vært helt 100 %. Den bloggen er jeg glad du tipset om.
  To utpregede lidenskaper her i gården; sko og interiør….tusen takk.

 19. Det må være den flotteste stolen jeg noengang har sett!

 20. Dere kommer til å få et vakkert hjem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *