Kaffekrokstoler in my heart ♥

Vi har bestemt oss for at en av krokene i det nye huset skal være dedikert til kaffe. Altså skal det være en avslappende krok med noen skikkelig godstoler, og et lite bord med en kaffemaskin på. Et fristed hvor du kan krølle deg sammen med en god bok, og bare kjenne på roen. Dette kommer til å bli i første etasje, der skal vi nemlig ikke ha tv. Det blir kun på soverommet og oppe i tv-stuen. Jeg har jo lest en del interiørblogger i det siste, og blant mine favoritter er bloggen til Veronica, tomineshjem. Da jeg surfet litt rundt fant jeg ut at hun har startet egen nettbutikk med fantastiske møbler, TM Design. Falt helt sammen da jeg kom over disse stolene, og bestemte meg fort for at vi MÅTTE ha to slike i huset. I kaffekroken.

Fikk selvfølgelig mannens approval, og krysser fingrene for at de kanskje kan komme til oss før jul 😀 Jeg er så glad! Det blir så fint! Nå må jeg bare finne et passende kaffekrokbord til, så er kaffekroken ganske komplett. Jeg kommer til å mikse litt stiler i huset, forresten. Sofaen vår og spisestuen er i en ganske annerledes stil enn dette. Gleder meg til å vise dere ♥ 

95 kommentarer

 1. Så fantastisk den var! Du kommer til å få et drømmehus!
  Klemmer fra Oda

  1. Fotballfrue

   Ja, ikke sant den er fin? 🙂 Håper huset blir fint, gleder oss til å styre med det 😀

   Klem tilbake 🙂

 2. Cecilie Maria

  Veldig pen! Håper de er gode å sitte i også! Ser jo slik ut. 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det håper jeg også 😀 De er ganske store, så man får krøllet seg godt oppi 😀

   – C

 3. Gleder meg til å se, det blir sikkert superfint! ;*

 4. diggbar! kjempefine <3 gleder meg til jeg skal begynne å innrede ny leilighet til neste høst:)

 5. Griselekker!!!! Gleder meg til å se mer 😀

 6. Åh, jeg elsker stilen til Veronica i tomineshjem! 🙂 Gleder meg til å se hvordan du innreder huset, hvis alt skal være like smakfullt som den stolen, tror jeg det blir utrolig bra 😀

 7. Inger-Lynn

  Å det var kjempe fint 🙂 God ide og ha en kaffekork. Vi har selv en puff som er hvit med knappehull,det er så fint 🙂 Ha en god lørdag videre,også gleder jeg meg til å se hvordan huset deres blir,gøy heldige dere er 🙂

  Klem 🙂

 8. Jeanette

  Utrolig lekker! Du har god smak:D

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 9. Ååh, den var fin!! Dere kommer til å få det så fint i det nye huset, gleder meg til du begynner å innrede 😀 god helg 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 God helg til deg også <3

 10. Trenger du flere interiørblogger å lese så har jeg et godt tips til deg: http://www.villaminde.blogspot.com En blogg som inneholder masse inspirasjon og flotte bilder. Huset minner veldig om det dere har kjøpt!

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Jeg har fått over hundre tips i et tidligere blogginnlegg 😉

   – C

 11. Går ikke ann å kommentere i innlegget hvor man kan vinne jakke : (
  Har prøvd flere ganger, men går ikke ann å komme inn på innlegget i det hele tatt.
  Håper du kan hjelpe meg, for jeg har virkelig lyst til å prøve å vinne vega jakka! : ))

  1. Fotballfrue

   Jeg tror ikke det er plass til flere kommentarer? Veldig rart :/

   – C

 12. Så utrolig fin den var, dere kommer til å få det så fint! Du er så flink Caroline!

 13. Det var litt vel pompøst for min smak. Men gratulerer med nye stoler, det viktigste er at dere liker dem 🙂

 14. Så utrolig koselig!! Nydelig stol! Får lyst på min egen lille kaffekrok! Flink du er <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Gleder meg massemasse til å få dem 😀

   – C

 15. Den stolen så rett og slett helt fantastisk ut… Mange fine stunder som venter i en sånn:)

 16. Howard-stolen jo 🙂 Den er legendarisk.

 17. Ah, den var kjempefin!
  .. og sikkert en fin ammestol for framtiden 😉

 18. Den var kjempefin!! 🙂 Jeg måtte inn å se på bloggen du linket til, og kom meg videre til facebooksiden. Der så jeg at stolen ikke kommer før januar 12… 🙁 men den var virkelig helt fantastisk lekker 😀

 19. Ser for meg innlegg med bilder hvor du slapper av en søndagsettermiddag med Harry Hole og chille-antrekk i stolen;)

  1. Fotballfrue

   AAAAH 😀

 20. Åh, den så deilig ut! Me like me want! 😀

 21. Åhh! Tenk så deilig å krype sammen i stolen og bare kose seg! Den så kjempe god ut og var super fin! Gratulerer med nye stoler 🙂

 22. Åh, nydelig 🙂

 23. Ingebjørg

  Herlig stol, smaken din = elsk <3

  Spurte om det i går, men fikk ikke svar (kanskje jeg overså det et annet sted :p) men har du tenkt å gå bøssebærer i morgen?

  Ha en fin lørdag vakre deg <3

  1. Fotballfrue

   Nei, det skal jeg ikke. Dersom jeg hadde visst om dette før, ville det selvsagt vært en veldig fin ting 🙂

   God lørdag <3

 24. Dere kommer til å få det så utrolig fint 🙂 Gleder meg til å se! Får bare håpe dere ikke får noen kaffeflekker på de fine stolene da 😉

 25. Åh, de stolene var lekre! Ga en skikkelig ren og elegeant stil…herlig! 😀

 26. Stolene var kjempeflotte 🙂 Deilig med et skikkelig fristed! Gleder meg til å lese flere innlegg om interiør fremover. Du har god smak!

 27. Den var helt fantastisk! Og så mye annet fint! Hørtes så koselig ut med en kaffekrok uten tv.

 28. Nydelige! Men det står jo att de er leveringsklare i januar 2012 på face.

  1. Fotballfrue

   Ja, så det nå 🙂

   – C

 29. Gleder meg sånn til å se hvordan dere innreder! Liker smaken din!

 30. Har nada med innlegget å gjør(fin stol forresten:), men jeg vil bare du skal vite at jeg synes du er like fin, om ikke finere med dine naturlige lepper. Var og tittet på noen eldre innlegg, og du var helt nydelig da også, bare så du vet det:) Faktisk ikke så ulik vår vakre kronprinsesse:)

 31. fiiiiin! 😀
  god helg! kos dere 🙂

 32. Hei Caroline.
  Stolen er kjempetøff rett og slett.., vi har en stol i den stilen..men en enkel utgave med helt like bein. Vil bare nevne at de hjulene er en skikkelig parkett.killer…, bare så du har det i bakhode med tanke på åssen gulv det er der dere setter den. Vi har fått skikkelige merker i gulvet,
  ..ikke for å være negativ, men syns jeg måtte nevne det.
  Lykke til med huset, gleder meg på deres vegne.
  Stor klem

  1. Gå til en flygel/piano forhandler og kjøp gulvskånere som du setter under hjulene (gjennomsiktige)… Lurt for å skåne parketten

   1. Fotballfrue

    Takk 🙂

    – C

   2. Gjore litt research og det heter piano/flygel skåler og finnes i mange farger 🙂 ser ut som om de tilogmed selges på Bohus 🙂 lykke til!

 33. Åh, så fine 😀 Når er det dere flytter?

 34. Har Lasse utdanning eller blir du hovedforsørgeren om han går på en smell i fotballen… eller blir for gammel ? 😀

 35. TV på soverommet!? Why?

 36. De stolene var kjempefine 😉

 37. Hei,
  Flotte møbler! 🙂 Følger fast bloggen din.
  Men jeg stusser på, hvordan tjener egentlig bloggere penger? hvordan får du inntekt av bloggen liksom? jeg vet jo du sponses av diverse, men hvordan får du de rene pengene, liksom? en halv mill i årslønn er jo levelig 🙂 Møkklei jobben min! 🙁
  Klem og go helg 😉

 38. Christina

  Caroline!
  Når jeg først kommenterer må jeg bare begynne med å si:
  Får en flott dame du er! Husk at du er et forbilde uten like.
  Du er nydelig utenpå, men du er enda nydeligere inni. Alltid så positiv og motiverende.
  Håper du oppnår alt det du måtte ønske. Vi støtter deg!
  Håper du leser dette og tar det til deg, det fortjener du!

  PS: Elsker stolene, du har sansen 😛

 39. Herlige! Skikkelig koselig! 🙂 Ingenting er som å innrede sitt første eget hus – er så utrolig gøy! Ah, skjønner godt du koser deg! 😀

 40. Karianne

  Hei!

  Sjekk ut siden til villapaprika 😉 Interiørblogg og nettbutikk. Hun har utrolig mye fint som jeg tror du vil like 😉 Bare et lite tips!

  villapaprika.no

  Klemmer fra Karianne

 41. Sinnsykt fine stoler! Du er et så utrolig flott forbilde, digger deg!

 42. Ønsker deg en fortsatt nydelig helg, Caroline. Digger deg og alt hva du står for. Klem, Julie

 43. Gleder meg til å se! Elsker allerede kaffekrokstolene deres! Synes det hørtes som en fantastisk ide å ha kaffekroken i huset, veldig inpirerende også. Tusen takk for tips ang nettbutikk! Kunne du evt lagt ut linker til interiørinspo/ møbbelnettbutikk når dere har flyttet inn og alt er på plass? Jeg skal nemlig flytte sammens med kjæresten min, etter 4 år «kjærestedating» så det blir litt morsomt å designe sitt eget hjem for første gang, og derfor skulle det ikke skade med litt tips 😀

 44. Lekre stoler!
  Sikker på at det nye huset deres blir strøkent:-)

 45. Hey!

  Hvis du er på jakt etter fine møbler så vil jeg absolutt anbefale denne butikken!

  Kom over den ifjor og nå har de bygget om hele slik at de ikke bare har en, men to etasjer fulle av fantastiske interiør ting. 🙂

  Den heter sh-interiør/showroom men nå tror jeg de har slått seg sammen med Hødnebø, så nå har de et enda mer variert utvalg. Butikken ligger på Vinderen i Oslo og de er veldig flinke med service. Bestilte nye spisestuestoler derfra for ikke så lenge siden og jeg fikk de fra levert på døren etter 1 uke 🙂

  De har en nettside, men det beste er nok å besøke butikken. https://www.sh-interior.no/

  Anbefaler absolutt å ta en titt innom. Den nye underetasjen inneholder masse lekre ting i litt «romance» & «chic» stil, mikset med moderne detaljer. Passer nok godt til det nye huset på Siljan!

  Elsker bloggen din Caroline. Du er strålende!

  Gleder meg til å se hvordan huset ditt blir!

  Stor klem

  Helene.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips og skryt 😀

   – C

 46. Åh, så utrolig fin! Elsker, elsker, ELSKER stilen din! Gleder meg som en liten unge til å se mer :p 😀 Ha en strålende ukeslutt, søte Caroline <3

 47. Det høres perfekt ut!! Takk for ideen hehe 🙂 Gleder meg så til å se når huset er ferdig innredet. Nydelige stoler, får håpe de er like komfortable som fine 🙂

 48. Det var en veldig fin kaffekrokstol 🙂

 49. Marita Ø

  Ååå! Kjenner jeg gleder meg SÅ mye til du begynner å innrede huset deres, og viser oss myyye fint 😀 Kjøpte meg The Sims her en dag (som jeg var helt besatt av for 5 år siden kanskje), og er blitt helt hekta! Haha, så utrolig moro å leke med realiteten! Elsker å innrede hus <3 Og du har fantastisk smak!

 50. Nydelig!!
  Gleder meg så til dere skal begynne å innrede! Blir utrolig spennende å se! 🙂 I morgen legger jeg inn ukas 5. treningsøkt. Your my inspiration! Ha en fortsatt fin helg, Caroline! <3

 51. Cathrine

  Bare et ord til en sånn stol.. Nydelig!

 52. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Så fantastisk flotte! Gleder meg mye til å se hvordan alt blir, huset er jo ENORMT! =) Håper vi får en videotour når dere er kommet skikkelig på plass der =) Hva tror du om det? 🙂 Kos deg MASSE resten av helgen, søte!

 53. Fantastisk fin, og ikke minst fantastisk at dere skal ha et eget hjørne bare til kaffe<3

 54. Stolen var nydelig 🙂 Huset ditt kommer til å bli en drøm.

  Men kan jeg vær så snill å reklamere for en konkurranse jeg er med i? Hvis noen av dere fantastiske jenter kan stemme på mitt bidrag hadde det vært supert. https://www.diplom-is-dream.no/m/bidrag.php?u=41_

  Jeg kan være med i trekningen av et cruise, og jeg trenger virkelig en reise. Takker så mye på forhånd. 🙂

 55. Hei!
  Så fine stoler ! Når du skal lete etter bord anbefaler jeg deg en tur innom Room. Der har de noen
  fantastiske kaffe bord i betong 🙂
  Ha en din søndag !
  Klem fra meg

 56. Kjempefine stoler! 😀 Men, tv på soverommet? :p For min del er det kun to ting som skal foregå på soverommet, og det inkluderer ikke tv-titting 😉 hehe

  1. Fotballfrue

   Det er jo fantastisk å våkne en dag en er fyllesyk, og bare ligge i sengen og se på tv 😉

   – C

 57. Jeg vil bare begynne med å si hvilken fantastisk dame du er, mer pågangsmot og styrke skal man lete lenge etter!
  De stolene var bare nydelige, og jeg gler meg veldig til å se bilder av huset deres, og selfølgelig følge dere i flytteprosessen. Når starter Lars-Kristian i ny klubb? 🙂
  Og du har sikkert nevnt det før, men når flytter dere?

  Åsså har jeg et spørsmål uten om temaet til slutt: har du noen tips til juleballkjole på vgs? det er desverre ikke sånn sikkelig ball med store, lange kjoler, så det blir mer som en festkjole…. den kan gjerne være fra nelly 🙂

  Takk for hjelpen på forhånd! 🙂 Jeg beundrer deg Caroline!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Amalie! Blir så glad for slike ord 🙂

   Lasse (Lars-Kristian) starter i ny klubb etter sesongen. Dvs. i januar 🙂 Vi starter med flyttingen 14. november, men siste seriekamp er 26. november, så flytte inn får vi ikke gjort før etter det 🙂 Regner med å være på plass 1. desember 🙂

   Ang. kjole: Har du sett innlegget jeg skrev om onlineformals.com? De har så mye lekkert!

   Klem 🙂

   1. Amalie

    Bare hyggelig å skrive slike ord til deg!

    Deilig å vere innflyttet til julesesongen da, gler meg til å se!

    Ååå, ja takk, det hadde jeg helt glemt, der er jo såå mange fine 🙂

    Klem =)

 58. Nydelig! Gleder meg til å se resultatet, har mine tanker om at det kommer til å bli stunning :-). Du er så flink, Caroline!

 59. Jeg har en veldig moderne og minimalistisk stil, men stolen var fin. Skal gi deg poeng for å teste ut flere stiler. Jeg advarer mot å fullføre alt i shabby chic, om det er det som er stilen din. Krystall, glass, sølv og stål går til det aller meste, og det victorianske/pompøse er nydelig når en kombinerer det med tidløse og moderne møbler. Uansett, det er fantastisk å forme sitt eget hjem og skape den atmosfæren man ønsker. Så du har masse å se frem til!

  1. Fotballfrue

   Det kommer ikke til å bli noe særlig shabby chic. Kanskje noen elementer 🙂

   – C

 60. Den stolen så himla god ut å sitte i 🙂 Gleder meg til vi og skal kjøpe/bygge hus, da skal jeg også ha en kaffekrok/lesekrok 🙂

 61. Jaaa, mer interiørtips!
  Skal snart ordne min egen leilighet, så dette passer perfekt! 🙂

 62. Hei 🙂
  Dette har ingen ting med innlegget her og gjøre, men jeg må spørre deg siden du er så fantastisk oppfinsom når det gjelder mat! Jeg har en boks med cottage cheese og yoghurt naturell stående i kjøleskapet. Har lyst til og bruke det sammen med frokosten , men aner ikke hva jeg kan bruke det på/som… Har du noen gode ideer?

  Mvh Mette:)

  1. Fotballfrue

   Bland det sammen (cc og y.naturelle) og ha over nøtter og bær 🙂

   – C

 63. Ane Marte

  åhhh…! Fantastiske stoler…!! Du mååå jo nesten bare ha et røkebord i mellom dem! 🙂
  Om du maler bordet og bytter toppen med et lekkert fat slik hun her har gjort: https://hverdagsdrommer.blogspot.com/2009/05/gamle-mbler.html
  blir det griselekkert sammen de stolene deres! 🙂

 64. Det er veldig viktig å ha evnen til og se de mindre øyeblikkene i hverdagen også, som å drikke en kopp te/kaffe i en god stol ; ) Godt å se at du og din mann har disse egenskapene på plass 🙂

  1. Oisann, ser jeg har etterlatt meg en litt dårlig formulert setning.. men hvis man ser bort fra skrivefeilene, var det bare ment som en hyggelig kommentar 😀 Lykke til med innredning. Vi har nok helt forskjellig stil i hjemmene våre, men jeg synes det er veldig interessant med forskjellige stilarter! Blir moro å se hva du skal dekorere med, og hva du skal vise oss her, for skjønner at du ønsker noe privatliv!
   Ha en god uke!

 65. Rå fin! Gleder meg slik til å se hvordan det blir i deres nye hjem 🙂

 66. Hej! Så fin den var!!! Måste ha, vad heter designen för jag kan inte komma in på sidan? Den var helt underbar!!
  Klem Marie

  1. Fotballfrue

   Virker ikke linken? Så rart :/ Det er fra Green Gate, Fay Red heter det 🙂

   Klem 🙂

   1. Nej den fungerade inte :/ jätte konstigt. Okej, härligt, då ska jag kolla upp den 😀 tack!!

    Klem, ha en härlig söndags kväll 🙂

 67. Kjempefin! Gleder meg til å se resten av møblene, og alt du skal ha i huset 🙂
  Ville også bare si at du er et stort forbilde for meg, spesielt når det gjelder trening! Elsker treningstipsene dine, mageøvelsen er helt utrolig bra 😀
  Elsker bloggen din, har aldri hatt noen annen yndlingsblogg. Klem <3

 68. Dwightinha

  Dette er fantastisk. Hvis du bare visste hvor lenge jeg har lett etter stol i den stilen! Ingen av de jeg har sett på har vært helt 100 %. Den bloggen er jeg glad du tipset om.
  To utpregede lidenskaper her i gården; sko og interiør….tusen takk.

 69. Det må være den flotteste stolen jeg noengang har sett!

 70. Dere kommer til å få et vakkert hjem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *