Journalister på besøk


Nå har jeg gjort et intervju i over to timer med veldig hyggelige og pratesyke Trude. Sånt liker vi! Fotografen var også innmari flink og søt, så jeg gleder meg til å se resultatet. Mannen kom hjem mot slutten av seansen, så han fikk også sneket seg med på noen bilder 😀 Nå har jeg gått glipp av 2 timer med arbeid, selv om jeg ser på det å snakke med pressen som litt arbeid også, det er jo en viktig del av det å blogge.

Uansett ligger jeg litt bak skjema, og kjenner at jeg får helt hetta av det. Må komme i mål før helgen kan starte, og før jeg kan kokkelere burgere for kvelden. Har lovet Lars-Kristian, nok en gang klarte han å overtale meg når det kommer til middagen. Pizza i går, burger i dag – hvor skal det ende?! Neida. Bare jeg får mitt obligatoriske glass med rødvin sammen med en halv plate mørk sjokolade i tillegg, skal jeg ikke klage.

Først på planen står Treasurespakking! Starter NÅ. Vi skrives i kveld, håper dagen deres har vært fin så langt, og at inngangen til helgen blir knall 

Og dere, tusen takk for så fine ord under forrige innlegg. Jeg har lyst til å samle alle sammen på et sted så vi kan grupeklemme! Haha 😀

Til dere som flyr i taket fordi jeg skrev at jeg var så å si sminkeløs: Jeg var så å si sminkeløs. Hadde et strøk maskara, liner for at øynene ikke skulle forsvinne og concealer under øynene. På en fotoshoot er det så å si sminkløs 😀

92 kommentarer

 1. Vurderer å bestille den jakken du bruker her, men lurer på om den er liten eller stor i størrelsen? Kos og Klems til Caroline og gutta (Hugo, Ronaldo og L-K!!) 😉

 2. Heisann! 🙂
  Så innlegget ditt om de vinterjakkene, og vil gjerne være med i konkurransen. Men kommentarfeltet fungerer ikke på det innlegget (siden kommer ikke opp i det hele tatt), mulig det er fordi det er så mange kommentarer der allerede.

  Håper allikevel jeg kan være med i konkurransen ved å poste kommentaren på dette innlegget.
  Det hadde vært veldig gøy å vinne ettersom jeg har hatt store plager med nakke/skuldre, noe som blir mye verre på vinteren da hele kroppen min blir stiv og vond av kula. Så en jakke med varmeelementer over nakke/skulder-området hadde ikke vært så dumt 🙂

  http://www.getinspired.no/vinterjakker/vega-parka.html
  Dette er jakken jeg kunne tenkt meg, i grå/brun.

  Tvitvi, og god helg Caroline! 🙂

 3. Stå på Caroline, du har så mye herlig energi:)

  Visst du foressetn at du er i bladet Bryllup (et bilde fra da du var brudemodell, husker ikke i farta for hvilket merke).
  Driver å planlegge bryllup og saumfarer alle brudebladene, hehe 🙂
  Ha en fin helg!

 4. Julie Markussen

  HeI! Jeg får ikke åpnet inlegget om jakkene. Får bare opp en blank side. Så jeg må poste det her i stedet. Jeg ønsker meg modellen Vega i sort 😀
  Julie
  superku@live.no

 5. Ser ut som bildene ble nydelige!

 6. Alltid like vakker 🙂 Staa paa!

 7. Men da TJENER du ikke opptil 100k i mnd, du OMSETTER for det. To helt forskjellige ting. 😉

  1. Fotballfrue

   Vi omsetter for mye mer enn 100k i mnd, da nettbutikken ligger under samme selskap. Jeg og Lars-Kristian eier alle aksjene, så omsetningen ender jo uansett opp hos oss, enten i form av lønn eller aksjeutbytte 🙂

   – C

   1. Du sier at du tjener opptil 100k i mnd på bloggen din, når skattelistene viser at du tjener mye mindre. Ikke skryt på deg en stor inntekt som du ikke har. Omsetningen til firmaet ditt henger ikke sammen med hva du tjener, men du mener altså at dere har et kjempeoverskudd som dere betaler firmaskatt av da siden du ikke har større inntekt?

   2. Fotballfrue

    Skattelistene viser ikke omsetningen til selskapet, kun det jeg tar ut i lønn. Skattemessig lønner det seg ikke å ta ut mer enn i underkant av 500k i lønn 🙂

    Selskapet går i overskudd, og da har vi mulighet til å ta ut aksjeutbytte neste år.

    Jeg startet forøvrig ikke å tjene noe på bloggen før i juni 2010. .

    – C

   3. Hahaha. Skjønner ikke hvordan dere orker å bry dere. Skattelistene er langt ifra nøyaktige. Man kan fjerne og endre både inntekt, skatt og formue. Hvorfor gidder dere å lese og kommentere når dere bare er negative? Les en annen blogg eller hold kjeft

 8. virker som hundene er litt min og din, du sier det ikke er slik. men på omtrent alt du gjør ser vi bare bilder av deg og Hugo. noen få der de er sammen.

  1. Fotballfrue

   Nei, det er ikke slik fordi det ikke er slik. Jeg vet jo dette selv, da du kun ser en liten brøkdel av hva som skjer i livet mitt 🙂 Fotografen ville ha bilder av at jeg og Lasse gikk tur og da holder jeg alltid Hugo og Lasse alltid Ronaldo. Lasse stod på sidelinjen og tok bilder, siden fotografen også ville ha med dette på et bilde (at han tok bilder av meg), og dermed ble det naturlig at Hugo ble med meg. . Forstår du? Hvem er du til å beskylde meg for slike ting? Jeg blir faktisk utrolig frustrert.

   1. Marlene

    Herregud, folk har lite å bry seg om livet når de ser seg nødt til å komme med slike kommentarer. Har fulgt med bloggen din et års tid nå, og har ALDRI tenkt tanken om at du favoriserer en av hundene. Stå på videre, og prøv å rist av deg frustrasjon/irritasjon av slike utspill 🙂

   2. Velmenende, godt råd: Ikke gidd å forsvar deg, da gir du inntrykk av at det der bryr deg.. enkelte mennesker tror jo de har rett til å si hva som helst og «kreve» en forklaring på ting de ikke har noe med.

 9. Så utrolig fint antrekk Caroline! 🙂

 10. Andre blogger?

  Leser du moteblogger? Hvem inspirerer deg og hvem identifiserer du deg med stilmessig?

  1. Fotballfrue

   Jeg leser Kenzas.se 🙂 Ikke så mange andre, har ikke tid :p Jeg blir inspirert av Olivia Palermo 🙂

   – C

 11. Karoline

  Herlig innlegg Caroline 🙂
  Noe som ikke har med innlegget å gjøre, MEN…
  Jeg sleit med å stå opp i dag, er så støl i magen! Testet ut dine mageøvelser 🙂
  Funker tydeligvis 😉

  1. Fotballfrue

   Haha, hurra 😀

   1. Camilla

    Samme her, kjenner det enda i magen:P

   2. Karoline

    Gjør vondt å le til og med 😉 Denne skal min kjære få teste også!
    Du er en stor inspirasjon Caroline
    God helg

 12. DU e ein fantastisk person, stay that way! 🙂 Ønske deg ein fantastisk lørdag og søndag!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Eli! Det samme til deg <3

   1. forresten, jeg synes det er supert at du stiller opp i pressen på den måten du gjør:) Hver eneste gang du fremstiller deg selv og din livsstil i pressen gjør du det på en super måte. Jeg er også avhengig av trening, og elsker sunn mat og det er veldig motiverende at du også presenterer en sunn livvstil på den måten du gjør og sier at det er ok å være opptatt av dette =)

 13. Caroline!! Jeg må bare si at du er verdens nydeligste dame i mine øyner <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søta <3

 14. u look so cute 🙂 kisses from POLAND 🙂 we love u:*

  1. Fotballfrue

   Thank you so much <3

 15. Hvor er kåpen fra? 🙂 Takk for svar!

 16. åh, måtte bare si at her så du absolutt helt smashing ut!

 17. Så fin du var på bildene!

 18. Fikk mail med pakkseddel fra treasures nå, så regner jeg med at pakken er på vei..wiiii:)
  Er SÅ fornöyd med at jeg tydeligvis klarte å grabbe til meg en dreamcatcher! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jaa, det er den 😀

   – C

 19. ååå jeg dør når jeg ser Hugo, han er nydelig og minner meg på at det kun er 6 dager igjen til jeg skal få hjem min lille russiske toy terrier!!! GLEDE

 20. Benedicte

  Virkelig, du ser kjempebra ut uten sminke! Håper jeg får en hud som din en gang 🙂

  Nydelig cape (?) også!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *