Running clears your mind

Reiser fra Sarpsborg litt vemodig i kveld. Huset til mimmi er solgt, og det føles så ufattelig. . tomt. Men sånn er det jo. Vi må videre. Rakk å løpe fra meg før jeg dro, og det er jeg så glad for. Føler meg alltid hundre ganger bedre etterpå. Klar i hodet. Å løpe hjelper meg å bearbeide sorg. Jeg har kun meg selv og mine tanker å konsentrere meg om, mens beina bare går og går av seg selv. Helt fantastisk. .

Vi skrives fra hovestaden, håper dere har hatt en fantastisk dag ♥ 

Og selv om dette ikke passer i innlegget, har jeg lovet dere  å avsløre en vinner i dag. Sammen med L&B har vi kommet frem til at den heldige ble Regine. Du vil få en epost i morgen ♥ 

68 kommentarer

 1. Ah, er så enig med deg. Løping er herlig <3 Da er det bare meg, naturen og IPoden.

 2. Kult! 😀

 3. Er så enig. Best av alt er når du løper ute med duskregn og ynglingsmusikken på øret <3 så sykt avslappende på en rar måte! 😛 Men hvorfor løper du egentlig ikke ute? Mindre belastning å løpe på mølle?

 4. Karoline!!!!!

  Jeg så de brune og hvite skoene du designet i Costume!:))

 5. Sabrina

  Offda, håper alt går bra med deg, Caroline ;/ Du er veldig sterk, inspirere meg veldig!

  Du er ei utrolig flott og herlig! Stå på!

  Klem en fast lerser :-D!

 6. Hvor skal de bo nå som de har solgt huset? 🙂

  Gratulerer Regine ! 😀

  1. Fotballfrue

   Hvem? :/

   1. Regine = vinneren av konkuransen 🙂

  2. Det er ikke foreldrene til Caroline sitt hus som er solgt, men Mimmi sitt ; )

 7. Hvorfor løper du aldri ute? Mye tyngre og bedre trening
  🙂

  1. Fotballfrue

   For meg er løpesesongen ute over i oktober,så det er fortsatt muligheter for å løpe ute. Gjør det når jeg føler for det 🙂

   – C

   1. Hvor mye motstand har du på mølla da? Har spurt 3 ganger nå uten svar. PT’en min sier at man minst må ha 2,5/2 for at det skal tilsvare uteløping. 0 er som å løpe i nedoverbakke for møllen flytter på foten din for deg. Lurte på hva du har siden du fremstår som veldig sprek, og du løper langt!

   2. Fotballfrue

    Har svart mange ganger, jeg 🙂 Jeg løper ikke med noe motstand, får motstand nok når jeg løper ute 🙂

    – C

 8. Hvilken hastighet pleier du å løpe på? Løpet du intervall eller samme fart hele veien? 🙂

  1. Caroline

   Lurer på det samme 🙂

   1. Fotballfrue

    Ved normal langkjøring ligger jeg på alt fra 9-10 🙂

    – C

   2. Ikke for å mase om dette med tempo og slikt, men er det 9-10 som er det «vanlige» for deg på langkjøring? Du har jo nevnt hva din personlige rekord på 10 og 11 km er, og da ligger du vel oppe i 12-13 km/t som gjennomsnitt (kudos!), men hører det til «sjeldenheten» at du løper så fort? Selv om det ikke høres så mye ut, så er det jo i realiteten ganske stor forskjell på 10 km/t og 12 km/t.

   3. Det lurer faktisk jeg også på 🙂

   4. Fotballfrue

    Når du løper langkjøring, er det best å ligge på ca 60 – 70 % av maks intensitet, derfor er det dette tempoet jeg som oftest holder. De gangene jeg forsøker å oppnå bedre tider, presser jeg meg hardere 🙂

    – C

 9. Michelle

  God tur! Jepp, løpe/ trene er medisin for å klare opp tankene 🙂

 10. Løping er det beste jeg vet om. Fantastisk terapi og er en fin ting både for kropp og sjel. I dag har jeg slått min egen rekord etter å ha lest dine treningstips på bloggen din 😀 klarte 11,4 km på 55 min! Er så stolt. Tusen takk for dine flotte treningstips og for at du inspirerer ved å dele din treningshverdag med oss!

  Jeg vet hvor vondt det gjør å miste noen du er skikkelig glad i. Jeg har selv mistet 2 besteforeldre, først i 2005, så i 2007, og i fjor opplevde jeg at farmoren min falt i koma, men heldigvis gikk det bra. Jeg vil bare si at det viktigste er at du tar vare på fine kjærlige minner fra din barndom som er knyttet til din kjære mormor. Og jeg forstår godt hva du føler og sender deg masse støtte og varme tanker, for det fortjener du! <3

 11. Har du vurdert å bruke ett av rommene i det nye huset til treningsrom eller? Må jo være en god investering for deg å kjøpe en mølle å ha hjemme i stedet for å sikkert måtte bile avgårde et godt stykke vekk fra Siljan for å finne nærmeste treningssenter? 🙂 den dagen jeg kjøper hus og ikke leilighet er det noe jeg definitivt skal ha i hvert fall! 😀

 12. jeg var på treningsstudio for ikke SÅ lenge siden (for første gang), hehe.
  Må si det er mye lettere på 3D mølle enn å jogge på grusvei/asfalt.

  1. Tredemølle * 🙂

 13. Uff 🙁 Håper det er noen koselige folk som har kjøpt huset, og at de bevarer det fine i det huset..

 14. Løping er TERAPI!!

 15. Silje K

  Hei Caroline! Fin blogg 🙂 Inspirerende! Jeg konkurerer mot deg i løping! Er selv løpedronning, som regel 12 -15 km 6 dager i uka 🙂 Herlig!! Men jeg lurer på noe.. jeg kjøpte de skoa du designa… de som er brun og hvit.. å de sorte…. kunne du ikke lagt ut forskjellige “måter” å bruke de på? Altså til ulike antrekk.. føler de bare blir stående i skapet :/ Håper du kan fikse det.. til ulike jeans, kjoler, etc!!

 16. :)))
  er foreldrene/familien din veldig rik ellernoe? med boblebad, 3Dmølle, solarium(eller var det en annen bloggers familie?), fiin hytte og fint hus? 😛

  1. *tredemølle 🙂

 17. Jeg føler så med deg! Har ofte drømmer om Mormors hus, hvor jeg driver og roter i skuffer og skap på leting etter… noe. Og så spionerer jeg på de som bor der, og finner stadig nye rom. Bra du har så mange fine mennesker rundt deg. <3

 18. Kjære Caroline.

  Jeg har nå lest bloggen din i et år og klarer egentlig ikke la vær. Klikker meg ofte innom og finner mye fine klær som er akkurat slik jeg liker. Senest idag klikket jeg hjem blusen du hadde fra ellos og la igjen en stemme fordi du er så inspirerende og flink. Jeg må også innrømme at jeg ofte kjenner et stikk av misunnelse når jeg ser hvor flink du er! Og det er sikkert denne følelsen som får mange til å oppføre seg urettferdig mot deg. Stå på videre Caroline:).

  Mange klemmer fra en leser som virkelig synes du fortjener din suksess!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, Lisa!

   Klem tilbake <3

 19. Godt å høre at du føler deg bedre Caroline. Alle finner sin måte å takle sorgen på, og er helt enig med deg, løping ( og trening generelt, syns jeg..) er veldig godt når man vil rense hode 🙂 God tur hjem til Oslo 🙂 🙂

 20. Håper du klarer å se fremover Caroline, selv om det alltid er tungt å miste noen man er veldig glad i! 🙂

 21. Susanne

  Skjønner godt hvordan du har det i forhold til at huset til mimmien din er solgt.. Jeg mistet nylig min kjære mormor, og huset hennes vil mest sannsynlig også bli solgt. Jeg fatter ikke hvordan jeg skal klare å kjøre forbi der og vite at det bor noen fremmede mennesker i et hus jeg har så mange fantastiske minner fra…
  Det er sant som du sier at man må gå videre på et punkt, men det eneste jeg vil er at hun skal være der, som før… Det gjør så vondt å miste både et menneske som har betydd verden for deg, OG et hus man har hatt så mange fine stunder i. Det føles nesten som om en epoke i livet mitt nå er over, og det er så merkelig, vondt og trist å tenke på.

 22. Løping ER terapi. Tvang meg til 6 km i dag, og satte ny rekord på 5 km 🙂 Da fikk jeg masse energi, og orket å gjøre mye mer senere.

 23. Det skjønner jeg var trist… Tenker på deg! Håper du kom deg vel hjem 🙂 Var forresten hos frisøren din, Carina, i dag. Så flink hun er! Klem.

 24. Er det foreldrene dine som har tredemølle ? 🙂 Hvilken tredemølle det er? er du/dere fornøyd med dn ? 🙂

 25. God klem til deg, Caroline <3

 26. Jeanett

  Veldig fint bilde av deg i Det Nye, og ble en fin liten sak av det også! 🙂

 27. Christina H

  Dumt spørsmål, men kan man bli venn med deg på nike+ app`en?
  Og vet du om man kan bli venn med hvem som helst? Du skjønner, ingen av mine venner løper, så jeg har ingen venner der inne.

  God natt!

 28. Ha en fin dag til deg å!

 29. Ha en fin dag!

 30. Er det der i huset bestemoren din hadde?

  1. Fotballfrue

   Dette er hos foreldrene mine 🙂

   – C

 31. Jeg har vært gjennom det samme.. det er fryktelig trist og vondt, men det går over – men minnene vil alltid være der!

 32. Hei 🙂 Lurte på om jeg kunne stille deg et spørsmål ang. trening. Vet du ikke er ekspert, men du har utrolig mye kunnskap så tenkte kanskje du hadde noen tips. Jeg har det siste året slitt med en spiseforstyrrelse, men er så å si frisk nå. Å skal endelig få begynne med fysisk aktivitet igjen, har blitt nektet dette pga. lav vekt. Men lurte på om du hadde noen tips om hvilken type trening som kunne være bra i en slik startfase etter en slik sykdom :)?

  Du har en fantastisk blogg forresten, du skriver så bra og inspirerende! 🙂

  1. Styrketrening, for å få opp muskelmassen etter en spiseforstyrrelse, hvor du ofte mister mye muskelmasse! 🙂 Du er flink som kom det ut av det! 😀

 33. Du er så fantastisk!! Ingen som inspirerer meg så mye som deg!:) I tillegg virker du veldig grei og jordnær. Håper du vil trives i det nye huset. Hilsen en fast leser:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Hanne! Utrolig koselig å lese <3

   Klem!

 34. Ingvild

  Jeg ELSKER å løpe, har vært løpefrelst i et par år nå (siden jeg var 15). Dessverre er det mange som tydeligvis ikke «tåler» at jeg løper mye, så jeg får kommentarer som «du løper alt for mye», og vet at mange baksnakker meg fordi de mener jeg overtrener. Men faktisk så trener jeg ikke mer enn maksimum 4 ganger i uken, og løper 1 time for hver økt.

  Digger deg, Caroline, stå på! Du er forbildet mitt 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er helt perfekt, og ikke for mye. Akkurat passe uten at noen bør si noe. Håper du overser det! Du er kjempeflink 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Ingvild

    Jeg tok meg nær av det før, men nå har jeg lært meg å oversett det 🙂 Endelig. Jeg trenger løping for å føle meg vel og holde humøret på topp. Hensikten for at noen trener trenger absolutt ikke å være å bli tynnere, slik mange tror.

 35. Marita Ø

  Er helt enig med deg 🙂 Trening er en så fin terapi, har hjulpet meg masse gjennom tunge tider også!

  Klem til deg <3 Det fortjener du, vakre Caroline!

 36. poster denne linken her jeg, selv om den hører til i innlegget om boller:) her har de lyst mandelmel http://www.mamut.net/funksjonellmat/shop/

 37. Ingrid Svendsen

  Så sant, så sant….. Trening generelt, men spesielt løping hjelper mot sorg. Da den første hunden min døde brukte jeg løping som terapi <3

  Jeg skjønner at du synes det er forferdelig trist å selge huset til mimmi….det representerer jo en så stor del av henne…og når flere og flere ting forsvinner så kommer det klarere og klarere fram at man faktisk ikke får tilbake ting sånn som det var. Men minner, de forsvinner aldri. Heldigvis <3 Og hun vil alltid være med dere, i dere :o)

  Sender deg en god klem <3 Og Chivas, hunden min, hilser til Hugo og sier han synes han ser ut som en riktig morsom og trivelig kar ;o)

 38. Hei Caroline! For en tid tilbake hadde du et innlegg om hva gravide kunne ha på seg, og du satt sammen et nydelig antrekk. Dette var omtrent samtidig som jeg selv fant ut at jeg var gravid, så ble utrolig glad for at du postet innlegget. Nå nærmer julebordsesongen seg og jeg lurte derfor på om du kunne lage et innlegg om hva de med struttemage kan ha på seg? Ha en strålende dag!!

 39. susanne

  Hei hei!
  Er så imponert over deg. Ser mange har kommentert det på hvert treningsinnlegg du har, men må bare si det selv: du inspirerer meg så sykt! Håper den dagen jeg blir kone at jeg kan bli en like god som deg. Liker at du har begynt å skrive mer om trening i det siste. Har selv løpt siden i våres og blir så glad av å lese om løpingen din 😀

 40. Må huske at foreldrene til caroline bor ute på landet og der får du mye mer for pengene. Er jo ikke spesielt uvanlig å ha hus og hytte når man er litt oppi årene. 🙂

  1. Fotballfrue

   Nå er vel Sarpsborg en by, i hvert fall sist jeg sjekket 😉

   – C

   1. Men prisnivået er jo noe helt annet enn Oslo/Bærum, Stavanger osv., tror det var det anna tenkte på. Og uansett er jo ikke akkurat Sarpsborg noe mer enn en småby da, selv i norsk målestokk 😉 Ikke at det er noe galt i det 😛

   2. Fotballfrue

    Sarpsborg er Norges tiende største by 🙂

    – C

 41. Å guri jeg ble fristet til og løpe når jeg så det bilde! hehe.

  Ha en fin dag videre:)

 42. Camilla

  Føler også selv at en løpetur(ute vel og merke) får meg til å klarne tankene, det er herlig…

 43. Har du sendt epost enda? En 1/3 sjangse for at det er meg 😀 spent!!

 44. Hei!
  Har veldig lyst å kjøpe meg en tredemølle for å kunne løpe når barna har lagt seg:-) Har du et tips om hvilken?

 45. Heilt enig! Elske å springe 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *