LSK – Stabæk

God ettermiddag ♥ 

Står her med sovesveis, og mekker en fettrik frokost til mannen, som møter Stabæk til dyst om seks timer. Jeg skal følge kampen via TV-skjermen, har så mye annet å styre med i dag, så jeg rekker ikke ut til Åråsen. Det er nesten bedre å se den på TV uansett, i denne kulden *grøss*

Stikkordet for denne helgen er rett og slett HVIT. Jeg skal ikke røre alkohol, og skal rett og slett bare behandle kroppen bra. Det har vært så mye festing i det siste føler jeg, så kroppen får sikkert sjokk av et lite avbrekk. Deilig! I morgen turer jeg og Hugogutt hjem til Sarpsborg en tur. Det er visning i huset til mimmi uken som kommer, og jeg kjenner at jeg bare har nødt til å være rundt familien. Uff. Det er så vemodig å se huset for salg. Jeg orker egentlig ikke tenke på det. Da blir jeg bare gal.

Snart skal jeg på SATS og gjennomføre en litt rolig økt, før det er full gass igjen i morgen. Trenger litt styrketrening i dag igjen. Håper deres lørdag blir fin! Se været i Oslo, da! LYKKE ♥ 

91 kommentarer

 1. ha en fiin helg søte deg 🙂 er alltid godt å være sammen med familien når ting er vanskelig, og det er så viktig å ta vare på hverandre <3 ønsk LK lykke til med kampen (ikke at jeg bryr meg om fotball, men…) 😛

 2. Du må være den perfekte husmor! 😀

 3. Frederikke

  Hei Caroline
  Eg har ett fag på skolen, og der brukar vi ein bok, som det er eit bildet av Lars-Kristian i. Kan hende du visste det, men ville bare si ifra. Boka heiter Idrettens mentale treningslære.

 4. Huff.. det skjønner jeg godt. Er så glad for at min bestemor, som jeg forøvrig også kaller mimmi:), bodde et lite stykke unna, slik at mamma og pappa kjøpte huset hennes når hun døde. Nå er det vårt familiested på landet hvor vi søker ro og koser oss. Nesten alt er slik det var når mimmi levde, til og med lukten, elsker å være der:)

 5. Skjønner godt at det er sårt å se huset til bestemoren bli solgt,gruer meg til den dagen jeg er i samme situasjon.. får klump i halsen bare av å tenke på det. Godt å ha familien runt seg på en sånn dag. Klem.

 6. Uff, det er alltid veldig vemodig å se et hus med gode minner bli solgt! Hvertfall når de som gjerne er kjernen til de gode minnene ikke lenger er til stede <3 Likevel håper jeg du får en fin helg. Min blir brukt til jobbing og prøvelesing!

 7. åååånei, sovesveis!! flaks at du hadde sminka deg da:p

  1. Fotballfrue

   <3 <3 <3 Ja, for det er en crime å ha mascara og flidde bryn på morgen :O

 8. Håper din lørdag også blir FIN! Det blir hvit lørdag på meg også, det er sååå deilig!! 🙂

 9. Da mormor og morfar begge døde i fjor på denne tiden var det faktisk kusinen min som kjøpte huset deres. De har en hel del oppussing å gjøre, men det gjorde meg utrolig lettet å vite at huset fortsetter å bli i familien.
  Ha en fin helg, søte 🙂

 10. Hei
  Utrolig fin blogg du har =)
  Kjæresten min fyller snart 25 år og jeg lurer på å overreske han med en helg/langhelg på Farris bad. Vet du har vært der og lurer på om du har noen tips til hva jeg kan bestille.
  Mvh Camilla

 11. Jeg tror aldri jeg har sett deg så vakker, faktisk!! Du burde kjøre sovesveis oftere! 😀

  1. Helt enig!!

   1. Fotballfrue

    Haha, takk! Selv om det ikke skjer med det første. Liker å gre meg :p

    Klem!

 12. du må fjerne frøene fra paprikaen daaa:):)

 13. Jeg kalte også bestemoren min for mimmi, og vet om flere andre som også kalte bestemødrene sine for mimmi også. Hva kommer det av tror du?

  1. Mormor = mommo/mimmi (lettere for barn å uttale)

 14. elisabeth

  hei caroline!
  vet at dette ikke har noe med innlegget å gjøre men spør likvel.
  Jeg sendte melding til hun som skrev det innlegget om at hun var født med seddonasjon, men har ikke fått noe svar enda. Er selv født med seddonasjon, så jeg lurte på om den hotmail addressen som er skrev i innlegget er feil eller noe?

  1. Fotballfrue

   Nei, den stemmer. Hmm. . Det var rart :/

 15. Caisa Liena

  Hei Caroline! Du burde ta en titt på denne linken ang lavkarbo 🙂 litt tankevekkende. Lavkarbo kan ikke mette en hel verden, og er følgelig en diett for de privilegerte.

  Ha en fin dag! Stor klem

  https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/article4253584.ece

  1. Fotballfrue

   Den har jeg lest, og dessverre baserer den fakta på litt dårlig kunnskap om lavkarbo 🙂

   Du kan lese dette motinnlegget; https://espenrostrup.com/2011/10/03/lavkarbo-og-miljo/

   – C

   1. Madelene

    Lol

    Hvordan tenker du/dere at man skal mette store befolkningsgrupper i u-land feks på lchf?
    Lchf er et kosthold som bare er mulig å etterholde for rike folk i den vestlige del av verden

   2. Fotballfrue

    LOL?

    Kanskje du skal lese linken i forrige kommentar?
    – C

   3. Mange mennesker i fattige deler av verden har ikke mulighet til å velge hva de skal spise. De må spise det som er tilgjengelig for å overleve. Jeg bor feks i Asia hvor alle spiser ris. Hvis alle slutta å spise ris og gikk over til lchf ville det ikke være nok mat til alle, og noen ville ikke ha råd til å spise. Sånn er det bare.
    Mitt inntrykk er at de fleste som lever av ris, sammen med litt grønnsaker, kjøtt, fisk og frukt, er som regel hverken overvektige eller plaget av typiske livsstilssykdommer. De som foretrekker amerikansk fastfoodkjedemat og bøtter innpå med subsidiert sukkervann sliter mer.

    Uansett, det blir ikke mer mat til de som er fattige av at vi spiser mer sukker og mindre fett heller. Tipper man overspiser mindre på lavkarbo (ihvertfall gjør jeg det), så da er det allerede litt mer til overs til noen andre.

   4. Fotballfrue

    Helt riktig Kat 🙂

    Når det gjelder overvekten, og livsstilssykdommer, har det en klar sammenheng med et moderat matinntak og aktiv lisstil tror jeg.

 16. Med full sminke på plass er det vel ikke så farlig om du ikke har krøllet håret? Det ser bedre ut når man ikke overdriver.

  1. hehe. Helt enig. 😛

   1. Fotballfrue

    Hva snakker du om? Maskara og markering av bryn mener du? Koselig at du er så innmari hyggelig 😀 Det liker jeg! Og takk for at du tror jeg har full sminke på dette bildet. Liker enda mer 😀

   2. HAHAHA liker svaret ditt Caroline! Ha en fantastisk dag og håper kampen går fint! Det laget jeg heier på (VIKING) tapte igår, så kan jo heie på ditt lag for idag da:-)

 17. Du er så fin!! 😀

 18. Vit helg här också, och match på måndag. Det är kul med matcher men det ska bli skönt att få lite ledigt när säsongen är slut. Ska ni hitta på något speciellt under uppehållet? Kram

  1. Fotballfrue

   Jaaa, Maldivene 😀

   – C

   1. Ååå vad härligt! Vi drar till Thailand 🙂

 19. Du ser verkligen ut som den moderna housewifen!

 20. Har ett spørsmål til Lars-Kristian:

  Manchester United eller Liverpool? Så at det var kamp mellom de to i dag, og hadde lyst til å se hvem du heier på 😛

 21. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Huff, så trist.. Jeg hadde nok syns det var ubeskrivelig vanskelig selv, så jeg forstår deg godt =/ La oss håpe på det beste for fotballgutta da =)

 22. Vil bare ønske deg en fin helg Caroline 🙂 Gleder meg til helsematen.no er oppe og går. Du er så flink!

 23. Hvis det der er sovesveis skulle je ønske jeg også så sånn ut på håret når jeg våknet:) Dette er første gang jeg må si at jeg håper mannen din taper (sorry)! Stabæk, alltid uansett!<3 😉

 24. Ønsker Lars Kristian lykke til!
  PS: Er mimmin din dø?

  1. Fotballfrue

   Hun døde i mai. . blogget MYE om det da :/

 25. Klipt deg eller er håret bare litt høyere/mer løftet på toppen slik at det ser kortere ut? 🙂
  Synes du kledde looken godt, litt bustete og rampete 😉

  1. Fotballfrue

   Haha, takk! Nei, har ikke klipt meg, men tatt av nesten alt peaks hair-håret 🙂 Skal fikse til uka.

   – C

   1. Jeg må bare få si at du ser 4374 ganger finere ut med dette håret enn med extensions. Her så du rett og slett fantastisk og naturlig ut! Ikke at du ikke ser bra ut med peaks, men du så fantastisk ut med denne lengden, samtidig som den litt mer rufsete (ikke så glattgredd og perfekt som du har til vanlig) kledde deg utrolig godt! Hva med å bare ha i fylde hvis du absolutt må ha extensions? Null lengde altså, kun fylde!

   2. Fotballfrue

    Jeg trives bedre med laaangt hår, det er mer meg 🙂 Dette er så kjedelig og altfor vanlig. Bah. Det går an innimellom, men likevel. Uansett, takk 🙂

    – C

   3. marthe

    Enig med julia! 😀 dette ser mye bedre ut enn det barbiehåret du ellers har!

   4. Fotballfrue

    Hadde satt pris på om denne analysen kunne ta slutt, egentlig 🙂

    – C

   5. Enig med de andre. Du har veldig barbie hår, men det betyr ikke at du er barbie fordet. Syns håret ditt og du ser mer ekte og naturlig ut uten extensions, men det er min mening da 🙂

   6. Fotballfrue

    Ikke enig 🙂

    – C

   7. Stine MM

    Og hvilken personlighet har Barbie da, om jeg tørr spørre? 😉

   8. Helt enig!! 🙂

   9. Camilla

    Jeg syns det var veldig fint uten alle exstensionsene jeg;)
    Kunne du lagt ut et bilde forfra med og uten?

 26. Ha en flott dag videre vakre;)

 27. Så utrolig fin du er på håret på det bildet 🙂

  🙂

 28. Hei, Caroline.

  Jeg har lest bloggen din lenge nå, men kommenterer sjeldent.

  I dag fikk jeg lyst til å kommentere, ene og alene fordi jeg har lyst til å takke deg for at du er en inspirasjon for meg. Jeg er veldig, veldig overvektig, og har vært det hele livet. Det siste året har jeg begynt å gjøre noe med det, og jeg har klart å få til en fast rutine med tre økter i uka. Det er mye for meg. Jeg tar til meg alle tipsene dine om trening, dette med å sette seg små mål, konkurrere med seg selv osv. Og det gjør treningen veldig mye mer motiverende. Når jeg i dag da satte ny joggerekord (det er ganske tungt og slitsomt å jogge med maaaange kilo for mye), ble jeg ekstremt stolt av meg selv. Mye av æren for det skal du faktisk ha.

  Jeg syns også du får unødvendig mye kritikk for kostholdet ditt. Skjønner ikke helt hvorfor folk skal legge seg opp i slikt. Jeg mener at det viktigste er å finne et kosthold man føler seg komfortabel med, og kjøre det hele livet ut. Selv går jeg på Grete Roede, og det passer MEG veldig bra. Folk er forskjellige, det må vi for all del ikke glemme. Vekta viser nå -25 kg fra jeg startet, og er fortsatt på vei nedover. Dette er en stor seier for meg.

  Tusen takk igjen for at du er den motivatoren du er.

  Du ser smashing ut.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fantastiske ord <3 Og gratulerer så mye med de store fremskrittene! Utrolig bra 🙂

   Klem til deg 🙂

  2. Pine: Tro det eller ei, men du er faktisk en inspirasjon for meg også, etter å ha lest denne kommentaren! Jeg har slitt mye med depresjoner og har lagt på meg en del, og jeg hater det. Jeg tenker hele tiden at jeg må beynne å slanke meg, men så orker jeg liksom aldri. Men nå er jeg faktisk nødt til å sparke meg selv litt i baken her! Hvis jeg hadde gått ned 25 kg slik som du har gjort hadde jeg vært 10 kg fra startvekten min, og 5 kg fra målet mitt. Nå føler jeg meg bare som verdens største idiot som ikke «klarer» det. Nå må jeg bare slutte å syte og sette i gang. Hvis du kan burde jo ihvertfall jeg kunne! Takk for at du åpnet øynene mine og sparket meg i ræva;)

 29. Fotballjente

  Hei

  Vil gjerne se kampen jeg også, og trodde hovedkampen på lørdager gikk på vanlig TV. Eller går den bare på TV2 Sport?

  Ha en fin kveld.

  Hilsen meg

  1. Fotballfrue

   Tror den går på Tv2Sport 🙂

   – C

 30. YNWA, LIVERPOOL <3 laget i våres hjerter 😉 hihi

 31. hei:) jeg lurte på noe med hundene dine. har så lyst på hund selv og vurderer tibetansk spaniel, er det ikke det ronaldo er? synes å huske du har skrevet det! Lurte på om han bjeffer mye? små hunder har jo en tendens til å gjøre det, men er jo litt forskjellig fra rasene.. hvordan er ronaldo på det punktet?:) Hundene deres er jo helt fantastisk søte, dere er heldige;D

 32. Karoline!!!!!

  Oj så fint bilde! Ser at håret ditt er annerledes og selv om du selvsagt var fin slik også synes jeg det er enda finere med laangt hår slik du bruker;) den drakten blir vel snart byttet ut med Odd-dra.kta forresten?? 🙂

 33. Oi, for en lang pekefinger! Er bildet strukket, eller har du veldig lange fingre?

  1. Fotballfrue

   Jeg har lange fingre! Pianofingre :p Generelt langt av det meste: lange fingre,tær,armer,bein,ja… 😛

   – C

   1. silje brekke

    Herregud, hva folk kan finne på å spørre om.. jeg la ikke merke til det engang jeg :p

   2. Hahaha, enig! Mye rart å spør om, tydligvis. Du ser utrolig bra ut, Caroline! 🙂

 34. Victoria

  Jeg tror du er sånn den fineste personen jeg vet om uten sminke! Fytti grisen, du ser jo til og med nydelig ut med morratryne, din lille snik 😀 *Misunnelig* Ha en fantastisk lørdag!

 35. Skjønn du er om morgenen 🙂 Ha en fin lørdag Caroline! Og lykke til i Sarpsborg og det med at huset skal selges.. <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 36. Henriette

  Like nydelig som alltid!
  Fælt hvor avhengig du gjør oss blogglesere av bloggen din, inne å sjekker hele tiden

  1. Fotballfrue

   Oppdaterer snart 😀

 37. Huff, jeg vet hva du mener.. Aldri gøy å se besteforeldres hus legegs ut for salg. Men du kommer deg nok gjennom dette også! Ha en fin kveld <3

 38. Så fint håret ditt var!

 39. Kult at sovesveisen din er finere enn finsveisen min da. Ikke f… om du kan våkne opp med så rett og fint hår! God helg. 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er sikkert bare rett fordi jeg fønet det det før jeg la meg :p Ellers står det står jo til alle kanter her :O Så har jeg sånn fin verv bak, siden jeg sov med halvvått hår :p

   – C

 40. Vet ikke om den andre kommentaren min ble sendt, siden nettet klikka 😛

  Men uans så skrev jeg:
  Uuuh 😀 Da er du viiiirkelig fin om morgenen med sovesveis 😉
  Søt var du med gul også ^^,
  <3

  1. Fotballfrue

   Haha, takk 🙂

   Klem!

 41. Du er min favorit blogg er såååååå avhengig. Fantastisk er du Caro. Enting jeg sliter med jeg bruker mye sukker i kaffe du som er så flink med sånt bruker du selv sukker i kaffe eller te?

  klem

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg liker kaffe med fløte best egentlig 🙂 Men om jeg drikker te må jeg ha litt stevia, ikke vanlig sukker 🙂

   Klem!

 42. Synnøve

  Du har tidligere uttalt at ditt naturlige hår er laaangt? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har klippet meg 🙂 Det er like langt som på dette bildet 🙂

   – C

 43. Herreguuud så nydelig du var her! Utroolig flott på håret! 😀 håper du har en fin lørdag kveld. Klem

  1. Fotballfrue

   Wæ, takk 😀

   Fin lørdag til deg også <3

   Klem!

 44. Hei 🙂
  Hvor har du kjøpt den kaffekoppen/koppene der? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ikea for hundre år siden, tror jeg 🙂

   – C

 45. Er så herlig at du svarer, jeg blir så glad! 😀 Viser at du setter pris på leserne dine:)
  Ha en fortsatt fin lørdagskveld, Carro, det fortjener du!

  Klem!

 46. Har du tatt restylane igjen? Uansett, du ser veldig bra ut!

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂 takk!

   – C

 47. du må jo bare gå oftere med «sovesveis», det var jo så fint med litt bustete/fluffy hår på deg 😀

 48. Du er så fantastisk pen Caroline!

  Elsker at du oppdaterer så ofte du gjør, og at alle innleggene er så gjennomførte 😀

  Ha en fortsatt god helg!

 49. hvis DET er sovehåret ditt, DA er du heldig da.

 50. Ikke så ofte det er fotballlfokus på bloggen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *