Ukens personlige utfordring: Done

FY SØREN! Jeg er helt ødelagt. Husker dere motivasjonstipsene jeg nevnte på mandag, og det punktet hvor jeg oppfordret til å utfordre seg selv for eksempel hver uke? Vel, denne uken har jeg hatt som mål å sette en ny personlig rekord hva gjelder løping. Og i dag gjennomførte jeg. Trodde aldri jeg skulle klare det, for jeg har trent så mye styrke de siste dagene. Da jeg våknet i dag, slet jeg med å reise meg opp av sengen, fordi rumpa og baksiden av lårene kjentes som to blykladder som helst ville at jeg skulle bli under dyna litt til. Det er en utfordring å løpe med støle bein, det synes i hvert fall jeg. Men, et mål er et mål. Så i dag ble det ny rekord på 11 kilometer. 11 kilometer på 50 minutter. Hiha 😀 Dette er altså et motivasjonstips du ikke bør kimse av!

I AM IRONWOMAN (en gal utgave)

Så nå har jeg planer om å omfavne resten av dagen med et eneste digert glis. Jeg har en sånn deilig rus innvendig, forferdelig sliten og sulten, men deilig. Føler jeg kan tømme hele kjøleskapet uten problemer. Var innom helsekosten og kjøpte med sukrin, for jeg har så forferdelig lyst til å mekke en bolledeig. Blir den vellykket deler jeg den med dere før kvelden kommer!

223 kommentarer

 1. Åhhh du er så fantastisk – hvordan klarer du det? Jeg synes du er helt topp og har en fantastisk blogg. Verdens beste tips om alt mulig!

 2. Og dette kommer fra damen som ikke rekker å skaffe seg nytt pass fordi hun ikke har tid. Gå hjem og mekk bolledeigen din du, så kan vi andre drive landet fremover.

  1. Fotballfrue

   Og denne kommentaren drev landet frem på hvilken måte?

   Mitt bidrag til statskassen bidrar da ganske mye mer til å drive samfunnet fremover, enn gjennomsnittet 🙂 I tillegg bidrar bakingen til at folk får inspirasjon til et sunnere kosthold, og dermed mindre sykefravær, og mindre utgifter for staten 🙂

   Og hva vet du om hensikten til bakingen min forresten?

   – C

   1. Reidun

    Støtter deg der Caroline!

    Mange måter å bidra på, og som du påpeker, den kommentaren der driver i hvert fall ikke landet fremover. Heller et steg tilbake spør du meg 🙂

    Matlagingen din hjelper jo folk til å spise sunt, det ligger ufattelig mye skjulte penger der. Halve norge er jo omtrent sykmeldt, og kosten har utrolig mye å si der..

   2. Haha! hvorfor gidder du Tina? Tydelig at du ikke har noe her å gjøre 😀
    Haha!!

  2. Anne Beate

   Caroline, for ett år siden var jeg kronisk sykmeldt. Hadde vondt overralt, og følte meg verdiløs. Takket være deg, og din «bolledeig» er jeg idag frisk og ansatt i 80 prosent stilling uten en eneste sykedag hittil i år.

   Mennesker som Tina burde skamme seg.

   1. Caroline er fantastisk! jeg har faktisk aldri tid til å fikse pass jeg heller. selv om jeg «sitter hjemme hele dagen.» Det er rart det der ! men selv om ikke folk har tid til å fikse pass så går nok verden rundt fordi om! Jeg gleder meg til å lese neste innlegg caroline
    og jeg vil takke deg. takket være deg har jeg trent hver dag hele denne uken. og selvtilliten er på topp!:D tusen takk kjære deg!

   2. Fotballfrue

    Utrolig flink er du! Tusen takk for fine ord <3 Stå på neste uke også, men ikke glem å hvile 🙂

    Klem!

  3. Haha, måtte bare kommentere dette… For en TRAGISK kommentar! At noen faktisk finner på å skrive noe sånn er jo helt utrolig.

   Digger svaret ditt Caroline, og bloggen din forøvrig 🙂 Håper bollene blir/ble vellyket, ser frem til oppskriften;)

   Klem Linn 🙂

  4. Ja, for det å slenge dritt driver jo virkelig landet fremover, skikkelig fornuftig tidsbruk må jeg si……….

  5. Hva i alle dager da, Tina, hva feiler deg??? Akkurat nå er jeg helt rystet! Makan til oppførsel? Andre drive landet framover? Jeg håper for all del at ikke du, Tina, har tenkt å drive noe land, for det ville gå riktig ille!!! 🙁

   Caroline, den magen din er til å daue av, vil ha, vil ha, vil ha vil ha 😀
   Og piercingen er rå. Har selv piercing, og er 30! 😉
   Ikke la deg tråkke på.
   Bollene ser supergode ut, og de skal jeg jammen prøve en dag. TUSEN TAKK for at du delte oppskriften med oss! 🙂
   Og takk ellers for en bra blogg.

   God helg 🙂

 3. WOW! Du er bare helt rå!!
  Gratulerer med rekorden og riktig god helg!

 4. Agus/Anne

  Wow, FANTASTISK!!! Gratulerer så mye, kjenner følelsen du nå har. Verdt all slit og innimellom såre bein/knær 🙂
  God helg til deg, skjønneste-jenta! Klem

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 😀

   God helg tilbake!

   Klemmer 🙂

 5. Wow, veldig bra jobba! Kan du publisere brødoppskriften også?:D Er veldig nyskjerrig på den!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Den kommer på nyåret 🙂 Men bolleoppskriften kommer forhåpentligvis senere i dag 🙂

   Klem 🙂

 6. Ifølge mølla løper jeg 12.5 km på 60 minutter. Er det bra? 🙂 Er ikke sikker på om det som står på mølla stemmer da men…. Hehe 😀

  1. Fotballfrue

   Om du gjør det, er det helt utrolig bra! Men for å måle nøyaktig, bør du få den en skikkelig klokke. Hva er gjennomsnittshastigheten din?

   – C

   1. Hehe, gjennomsnittshastigheten hennes er vel 12,5 km/t da? 😉 Eller 4.30 på kilometeren. Bra er det uansett!
    Klokkene er ikke spesielt nøyaktige, jeg ville løpt ute, med gps. På møllen løper bena kanskje fort, men man må jo ikke dra kroppen fremover i samme grad som ute, og dermed er det ganske mye lettere å løpe fort på mølle.

   2. Fotballfrue

    Det er ganske drøyt fort!

    Men dette med inne eller ute er veldig forskjellig fra person til person faktisk, mange synes det er mer utfordrende inne etter hva jeg har hørt. Men jeg er forsåvidt enig med deg 🙂

    – C

   3. Ernæringsfysiolog

    Hva mene du med at det er drøyt? Du må ha løpt med et gjennomsnitt på rundt 13 km/t for å ha klart 11 km på50 minutter? 😉

   4. Fotballfrue

    at det er drøyt bra 🙂

    – C

   5. Ingvild

    Jeg løper på litt forskjellig hastighet, alt fra 11 til 14, og 16 på siste minuttet 🙂

   6. Ingvild

    Oi, det var kanskje ikke sånn du mente det… Vet ikke hva gjennomsnittshastigheten min er 🙂

   7. Ingvild

    Æsj, vet ikke hvilke av kommentarene mine som kommer gjennom. Men jeg vet ikke hva gjennomsnittshastigheten min er, men jeg har mølla på hastighet fra 11 til 14 gjennom hele løpeøkta 😀

   8. Rent fysisk er det tyngre å løpe ute pga. luftmotstand, motbakke osv. osv. men det varierer veldig psykisk, tror jeg 🙂 Tok meg laaang tid før jeg orket å løpe 30 min på tredemølle, mens jeg har løpt både 60 og 90 min ute i 3 år. Tror ikke forskjellen er så stor at man skal pirke på det, så fornøyd kan man være uansett! 😀

 7. Rita Hansen

  Gratulerer med ny personlig rekord, flott gjort!

  Jeg lurte på en ting ang. Treasures. Du nevnte i et tidligere innlegg at du/dere kanskje skulle ha førjulssalg. Så jeg lurte på om det ble? Ønskelista mi på Treasures hadde likt et salg nå :))

  1. Fotballfrue

   Det blir salg om ikke lenge 😀 November tipper jeg 🙂

   Klem!

 8. Fysøren så bra! Du er en sann inspirasjon <3

 9. Så flink du er!! 🙂

 10. Elisabeth S

  Jøøss, du er flink Caroline!! 🙂 Og du er virkelig til inspirasjon for mange av oss!
  Her nytes en kaffe før jobb. Ære være helga-jobbing :/ Men de syke og svake trenger vel oss 🙂
  God helg ønskes deg!

  Klem E

  1. Fotballfrue

   Det gjør de absolutt 🙂

   God vakt!

   Klem 🙂

 11. Gratulerer med vel gjennomføry mål, 50 min, shit så sprekt!!
  Vi vil ha bolledeig 😀

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 12. Gratulerer så masse, spreka! Jeg lurer litt på hvordan klokke du løper med, evt hva du har av tilleggsutstyr? jeg tenkte å gå til innkjøp av en ny, og trenger noen tips =)

  klem

  1. Fotballfrue

   Jeg kan lage et innlegg om den, jeg 🙂

   Klem!

   1. christine

    Jaaaa lag et innlegg er du snill, har planer om å kjøpe pulsklokke 🙂

   2. Ja! 😀 selv om jeg bare har hatt min pulsklokke i noen måneder – så er jeg allerede gira til å bytte til Nike sin.

   3. Camilla

    Har den klokka du bruker en chip i skoen elns, eller er jeg helt på jordet?

   4. Fotballfrue

    Ja, det har den 🙂 Om du bruker den ute, er det ikke nødvendig med chip 🙂

    – C

 13. MariAurora

  Herlig, gratulerer 🙂 Blir det Birkebeinerløpet neste år? 🙂

  1. Fotballfrue

   Vet ikke om jeg tør :p

   – C

   1. MariAurora

    Du som er så sprek, klarer det lett 🙂 Jeg har som mål å gjennomføre HalvBirken hvert år, den er på 11km og det er helt passe. Det er en veldig fin tur 🙂

   2. Du fikser det lett 😉 Det er et kjempefint løp, har vært med selv flere ganger.

 14. Gratulerer med personlig rekord Caroline – fantastisk bra jobbet!!:) Nå kan du nyte fredagen og resten av helgen med god samvittighet! Å nå mål man har satt seg er så utrolig herlig, inspirerende og befriende – NYT!!

 15. Wiiiiiiiiiiiiii for en fantastisk innsats, bra jobba! 😀
  Blir bare så glad av å se på deg, du stråler og er så vakker 🙂

  Klem <3

 16. Elisabeth

  Skrev dette på et annet innlegg også, men fikk ikke svar, så ville spør igjen, siden ejeg ikke vil gjøre noe uten tillatelse… (kopierer bare siden jeg orker ikke å skrive alt på nytt)

  Hei Caroline! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg lurte på noe. Dette høres kanskje litt rart ut, men jeg har altså tenkt å lage en koke/bake-bok til mamma og pappa til jul. Vi er litt ensformige i matveien her i heimen, så tenkte å bruke en del oppskrifter jeg finner rundt på blogger, men det er jo morsomt å ha bilder til oppskriftene, så de kan få se hva de lager, og det er det som er poenget mitt her: Får jeg lov å bruke bildene du har tatt av maten som du har laget? Du tar veldig bra bilder, sånn at man ser godt hva som er med osv, og jeg orker ikke å lage alle disse tingene som jeg vil ha med. Det skal kun brukes til privat bruk, og jeg forstår jo dersom du ikke syns det er greit ettersom det er dine bilder. Tenkte bare å spørre! 🙂
  Håper du får en kjempe fin helg! 🙂
  Hadde satt pris på svar, enten om du sier ja eller nei.

  1. Fotballfrue

   Tror jeg svarte deg at det er i orden 🙂

   Klem!

   1. Elisabeth

    hmm, fant ikke det svarte, men tusen takk iallefall 🙂
    Klem og kjempe god helg!

   2. Elisabeth

    svaret*

 17. Du er så flink!!:):) skulle ønske jeg var så flink…
  Løper du på tredemølle hjemme? i så fall, hvilken type tredemølle bruker du. Har prøvd litt forskjellige og ikke alle svarer til forventningene…

  1. Fotballfrue

   Nei, på SATS 🙂

   – C

   1. Kun iført BH der også da eller…? 😉

    Da hadde du nok fått mange beundrende blikk i såfall! Hehe..
    Gutta hadde vel ikke klart å holde tempoet på tredemøllene sine da tenker jeg 🙂

   2. Fotballfrue

    Haha! Bare noen få sekunder av gangen for å tørke meg. Hadde glemt håndkleet i dag, krise :O

    – C

   3. Hvor mye motstand har du? Jeg pleier å løpe på 2/2,5 fordi PT sier at 0 er som nedoverbakke! Tror du 2,5 er bra nok for «vanlig» nok iforhold til å løpe ute?:)

 18. Birgitte

  Gratulerer! 😀 Håper virkelig oppskriften på bollene kommer i kveld, så har jeg noe å bake i helgen 😀

 19. Caroline, hvilket merke er pulsklokken din? Det er akkurat slik en jeg trenger! Min er fra Polar, men er altfor »enkel».

  1. Fotballfrue

   Den er fra nike 🙂

   – C

   1. Hei kjempe fin klokke. Har lett etter den, men finner den ikke noen steder. Hvor er det du har kjøpt den??

 20. Gratulerer! Du vet det er KK-mila i morgen? Jeg skal løpe, løp du også da vel? Det er jo bare ei lita mil!
  Mitt motivasjonsråd er å komme seg opp og ut av treningssenteret og av tredemøllene, og melde seg på løp, for så å trene til disse!

  1. Fotballfrue

   Bra råd 😉 Nei, jeg skal ikke være med. Tør ikke sånt jeg, ikke ennå :O

   – C

   1. Klart du tør, skal ikke du sykle Norge på langs da, det er da en mye større utfordring! Det er super stemning på løp, spesielt i Oslo, mange som heier og selv om man er litt stresset til å begynne med, vender man seg til det etter et par ganger.

    Jeg synes du skal prøve…

   2. Takket være treningsinspirasjonen fra bloggen din har jeg gjennomført sentrumsløpet og halvmaraton i år:)

   3. Fotballfrue

    Herlig å høre 🙂

    – C

   4. Hvorfor tør du ikke?? Det er jo bare løping…

   5. Fotballfrue

    Jeg vet, men jeg vet ikke. . Kanskje en dag 🙂

 21. Hei, og gratulerer med ny løperekord! 😀
  Jeg har ikke kommentert bloggen din før, men nå føler jeg at det er på tide :p Jeg følger nemlig med på bloggen din hver dag, og synes du gjør et utrolig bra arbeid!
  Synes også at du virker som en meget sympatisk jente, og for meg fremstår du som et sunt og godt forbilde.
  Selvsagt er jeg ikke enig i alt du skriver, jeg har for eksempel ikke troen på lchf, men det betyr ikke at jeg irriterer meg over at du tror på det. Om det funker for deg er det jo ingenting som er bedre, alle må finne sin egen vei, og det synes jeg du lykkes utrolig bra med.
  All respekt for deg og ditt arbeid, fortsett med deg gode arbeidet! 🙂
  Forresten: Mamma kjente til ektemannen din pga deg, og ikke omvendt, det synes jeg er litt morsomt, for hun er skikkelig fotballinteressert 😉
  Klem og ønsker om en god helg, du gjør helgen bedre med dine flotte innlegg 🙂

 22. Heyheey!!! Sååå bra snuppa:)
  Jeg utfordret meg selv denne uken også og løp 30 km på 2.44:D Handlet mest om å gjennom føre, og det gjorde jeg jo:) Håper du får en kjempefin helg og ønsker deg lykke til med bollene:)
  Stoooor klem fra løpefrelst <3

  1. *gjennomføre.. er det mulig?

 23. christine

  Gratulerer- så utrolig bra! Herlig bilde, minner litt om et bilde jeg har av meg selv, men der henger jeg etter stroppene på t-banen 😛

 24. Åj, damn, jeg er så utrolig imponert. Jeg prøver å løpe 10 km på 55 minutter, men ligger fortsatt på 57-58 minutter. Føler det er ganske dårlig, men på en annen side så har jeg aldri vært en super atlet akkurat 😛 Kunne bare ønske jeg merket noe forbedring! Kjedelig å stå på stedet hvil.
  Ha en kjempe fin helg:) Kos deg:)

  1. Karoline

   Prøv litt intervalltrening med tempo, så får du nok opp farten! 🙂

 25. Grattis med rekorden- alltid flott å utfordre seg selv, uansett om det gjelder trening eller andre ting man ønsker å forbedre hos seg selv, man får en så god følelse av mestring etterpå, så godt jobba!:)

  Ååå, boller! Si du skal lage lavkarbo-boller (hvis det finnes?;)), og at vi får se resultatet (med oppskrift), hvis det blir bra?:):)

  God helg til deg!:)

 26. Himmel, du er jammen sprek. Jeg løper litt selv og jeg regnet ut at du løp med en fart på 13,2km/t for å klare det. Da har du god kondis. :))) GRATTIS

 27. Fy søren så flink du er! Kjempe motivasjon 😀

 28. Cecilie Maria

  Gratulerer, det er jo en fantastisk tid! Du er supersprek! 🙂

 29. Åå, du er så utrolig flink!! Du er den største inspirasjonskilden jeg har til å gjøre det bra på trening! 🙂

 30. Åh, gratulerer. Du er så flink og inspirerende! Tror aldri jeg hadde startet med løpingen hvis det ikke hadde vært for deg faktisk. Hadde vært stuck på sykkelen, hehe. I dag tok jeg mila på en time, og for meg var det ny rekord 🙂 God helg, Caroline! Kos deg – det fortjener du!

  1. Fotballfrue

   Helt fantastisk! Kjempeflink er du 🙂 Gratulerer så masse!

   Stor klem, og veldig god helg til deg også 🙂

 31. Gratulerer med ny løperekord, det må være gøy når arbeidsuka er over og helgen setter inn! 🙂 Inspirerende å lese bloggen din. Klem

 32. Marianne

  Haha, jeg må bare si det; I natt drømte jeg at jeg logget meg på pcen for å lese bloggen din. Og der var det jammen et nytt innlegg kalt; «To skal bli til tre», der du la ut i et massivt innlegg om at dere venter barn! Herre, for en merkelig ting å drømme 😛

  1. Fotballfrue

   Heheh 🙂

   – C

   1. Litt lurt svar her Caroline? 😛
    Akkuratt det søstera mi sa når hun var gravid og jeg spurte om hun var det… og jepp det var hun!

 33. Hei Caroline, tenkte det var på tide å legge igjen en liten kommentar igjen:) Gratulerer med et veldig bra løp! Jeg har brukt Nike+ klokken en måneds tid nå og er veldig fornøyd. En veldig motiverende treningspartner som alltid er tilgjengelig;) Bruker du nike+ siden din på nett? Jeg synes det er så gøy å se akkurat hvor jeg har løpt og få masse data om løpet mitt. Har prøvd meg på en del mål og utfordringer og det gir en ekstra dytt når jeg blir «heiet» på. Men aller morsomst er det å se total kilometer tikke oppover!

  Håper du får en strålende helg! God klem fra meg:)

 34. hvilken klokke bruker du? 🙂 hvor kan jeg kjøpe den?

 35. Karianne

  Du er superflink!! gratulerer med rekord!
  Jeg blir motivert av deg:)

  Jeg ønsker å løpe lenge jeg også, men sliter med at det fort blir kjedelig hvis jeg løper likt hele tiden. Så jeg lurer på hvordan du deler opp tiden:) Men jeg lurte på om du kunne kanskje kunne lage et innlegg hvordan du deler opp tiden på tredemøllen eller bare forklare kort et sted!:)

  Stå på videre! du er et SUNT forbilde, uansett hva andre sier:)

 36. Er det veldig mye lettere å løpe på mølle enn asfalt m/ noen motbakker?

 37. Flinke flinke deg!!
  Det er jo en kjempe bra tid!! Nå kan du bare slappa av å la helgen rulle inn 🙂
  Kos deg masse i helga norges beste blogger!!

 38. Astrid-Anita

  Herregud så lei jeg er av de treningsinnleggene dine. Det kan ikke være noen andre enn deg selv som liker de vel? Jeg liker når du blogger om andre ting enn bare trening. Men nå i det siste er det en hel shitload. B-oring.

  1. Fotballfrue

   Hmmmm,nei,det er nok feil 🙂 Har fått SÅ MANGE kommentarer på at leserne vil ha treningsinnlegg 🙂 Kan ikke tilfredsstille alle hele tiden. Beklager!

   – C

   1. JA for treningsinlegg! 🙂

   2. Hvis du leser noen av de andre kommentarene her, Astrid-Anita, så kan det vel ikke være så vanskelig å forstå at det er maaaaaange, meg selv inkludert, som liker treningsinnleggene.
    De gir motivasjon og inspirasjon til å trene mer, utfordre seg selv og at det alltid er noe å strekke seg etter! 🙂

  2. Hvis du blar ned hele førstesiden av bloggen så er 3 av 12 innlegg om trening-_-
   Det er faktisk ikke så mye…

   1. karoline

    Mer treningsinnlegg! DU er en motivasjon uten like 😀

  3. Det er jo treningsinnleggene som er nesten hele grunnen for at jeg leser bloggen! LEser alt annet og, men treningen som er det aller beste!

  4. du tar helt feil!
   jeg eelsker disse innleggene!
   stå på caroline, og gratulerer!

   1. miriam

    haha, de fleste leserne til Caroline vi ha treningsinnlegg 😀

  5. Å herregud så lei jeg er av folk som MÅ klage på innleggene i stede for å bare hoppe over de som ikke svarer til interessene personen har! Helt ærlig, om du ser litt på kommentarfeltet til Caroline på tilfeldige innlegg så er trening en av de tingene flest etterlyser mer av 🙂

   Stå på Caroline! Jeg blir glad for hvert nytt innlegg som handler om trening, det er oppmuntrende og gir meg litt ekstra motivasjon i hverdagen 😉

   1. Fotballfrue

    Takk for sånne som deg 🙂

  6. Elsker treningsinnlegg! Mer av det, mer detaljert og flere videoer! Elsker trening, og har funnet ut at du er det mest motiverende for meg! MER, MER, MER!

   1. Eg og er veldig glad i treningsinnleggene dine! Blir veldig inspirert, så fortsett!! 😀

 39. Inger Emillie

  herrefred! Du er tøff 😀 Det sies at man kommer dit man vil, og det er du et levende eksempel på! Ha en fantastisk god helg med masse kos, det fortjener du!

  Klem fra en heier på deg! 🙂

 40. Du er så fliiink!!! Gratulerer, jeg blir helt imponert 😀 Nyt helgen 🙂 klem!

 41. Charlotte

  Du er helt rå! Må føles deilig å være i så god form. Var ganske sprek og stram en gang i tida selv, og husker hvor mye lettere livet var da. Så fort jeg har fått retta opp på den plagen som hindrer meg å trene, så skal jeg sette i gang med lange økter på mølla og beinharde aerobic-timer igjen 🙂 Men tviler på at jeg blir like rask og utholdende som deg med det første!

  Stå på og ikke bry deg om de som mener du «ikke driver landet fremover». For et latterlig utsagn!

  1. Fotballfrue

   <3

 42. Benedikte

  Du er bare så utrolig motiverende! 🙂 Stå på, Caroline!

  – B

 43. Kjære Caroline! Du er jo helt rå, skulle tro du gikk på speed! 😉

  Egentlig, så skulle jeg innom bloggen og legge igjen en kommentar nå, for å si tuuusen takk for hvordan du har inspirert meg når det kommer til klær, tilbehør og mote generelt. Jeg har alltid hatt en idé om hvordan stil jeg vil ha, alltid hatt lyst men aldri fått til, om du skjønner:) Vel, du har hjulpet meg å få det til! Å finne frem klær var før et vanskelig tiltak, nå gleder jeg meg til å kikke i klesskapet og finne ut hva jeg skal ha på meg! Innleggene dine er jo spekket av inspirasjon!
  MEN, når jeg kom innom bloggen nå, for sånn ca. 6. gang idag, så kom jeg på at det blir jo helt feil å skrive en kommentar til deg om hvordan du har inspirert og hjulpet meg når det kommer til klær. Du har jo inspirert meg på så utrolig mange flere områder! Du har rett og slett inspirert meg til å generelt få en bedre livsstil 🙂 Så tusen hjertelig takk Caroline, for at du er den du er, og for at du deler det med oss andre 🙂 Stooor klem til deg!

 44. Navelsmykke, enda? Er du ikke 24, Caroline? <3

  1. Fotballfrue

   Og du vil frem til hva? Jeg synes det er fint, det er vel det som er det viktigste. Hva alle andre mener bryr meg faktisk et sted der sola aldri skinner <3

   1. Anette

    Hahaha, nå måtte jeg le Caroline 🙂 Touche 😉

   2. Jeg har navelpiercing enda, og er snart 27..hva er galt med det da? :))

   3. Fotballfrue

    I love it! Ble nesten forelsket i en jente som var 5 år eldre enn meg da jeg var 12. Jeg så henne på stranden i Hellas. Hun var islandsk og hadde navlepiercing 😀 Haha! Glemmer det aldri :p

    – C

   4. Jeg syntes det er fint, men lurte på om du bare tok den i for å ta bildet liksom, er jo ikke så mange som er over 20 som bruker det 😉 hihi <3

   5. Fotballfrue

    Nei, jeg har den i hele tiden egentlig. Kjenner mange som har hull i navlen, selv om de er godt over 20 😉

    – C

   6. Daså! Liker veldig godt at du svarer på kommentarer, Caroline! 🙂

   7. Haha. Jeg har navlepiercing enda, og jeg er 34.:-) synes fremdeles det er pent, jeg.:-)

  2. Marianne

   Kjempefint med navlesmykke. Kommer til å ha min så lenge jeg har mage til det 😉

  3. Stine: jeg er 31 og har piercing i navelen. Poenget ditt er?? Navelsmykke var jo virkelig et hipt og ungdommelig ord;p

   1. Poenget mitt var bare om hun tok det i for å ta bildet eller om hun brukte det hele tiden! Var ikke for å lage noe bråk ut av det!

 45. Kjempebra!:-D hvilken musikk er det du hører på nå for tiden når du trener? Hadde vært supert om du kunne lagt ut spilleliste med treningsmusikk litt oftere på bloggen. Trenger ofte litt inspirasjon på den fronten, blir så fort lei den musikken jeg har:-)

 46. Godt jobba! Fikk forresten pakken min fra Treasures, fjærøredobbene, så fantastisk fine!:D Utrolig rask leveringstid også:D

 47. Den gangen jeg blir så sprek… Jeg løp 5 km i strekk på 40 min, og var strålende fornøyd! haha 😀

  1. Fotballfrue

   Alle starter et sted 🙂 Synes du er flink, jeg 🙂

   Klem!

  2. Cecilie Maria

   Gerd: Du SKAL være strålende fornøyd! 😀 Alle er vi på forskjellige steder i livet og i treningsformen, og vi må prøve å være stolt av det vi faktsik får til, der VI er. Stå på!

   1. Fotballfrue

    Enig! 🙂

 48. Herre! Det er så UTROLIG motiverende å lese innleggene dine om trening!!
  Elsker bloggen din!
  Stå på! <3

  Ha en superduper helg!!

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Weee, takk 😀

 49. Omg, løp 5 km på 23 min, kanskje jeg klarer 11 km på 50 : D

  Du er flink!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Aner ikke hva som gikk av meg i dag, tviler på jeg noensinne kommer til å klare det igjen :p

   – C

   1. maggie

    Elsker sånne dager:D

 50. du er flink Caroline 🙂

  Jeg springer 15 km på litt over 60 min (63) min. Er jo greit fornøyd med det, men jeg skal jobbe hardere å prøve å gjøre det enda bedre..

  Trener hverdag med fotball 4 ganger i uken + sykkelturer i nesten bare oppoverbakken, men deiligt når jeg skal ned igjen:D, så jogger jeg jo endel i både i strakvei og oppover.

  Pga all treningen har jeg fått beinhinnebetennelse (tror jeg), og jeg tør ikke å fortelle dette til noen, for at jeg er livredd for at jeg må slutte med treningen over lang tid, og det er noe jeg ikke vil..

  Foreldrene mine klager jo på at jeg trener så mye, og de har jo mistanker om at jeg har blitt overtrent, fordi de sier at jeg er så sur. Blir man sur pga av det ?

  Vet du noe man kan gjøre selv når man får beinhinnebetennelse? eller går det over av seg selv?

 51. Kjempeflink! Det hjelper å lese bloggen din, for jeg blir så motivert til å presse meg selv mye mer også! 😀 Nå har jeg bare trent i ei uke, men så langt greier jeg 4 km på under 20 min. Til å være en slappfisk, er jeg ganske stolt av meg selv. Å lese om dine mål, hvor rask du er, og å se hvor flott kropp du har… det er en så bra motivasjon til å dra seg opp av sofaen og bort til treningssenteret. En dag, sier jeg bare. En dag skal jeg være fin og stram! 😀

  1. Fotballfrue

   Herlig 🙂 Det er så viktig å bare komme i gang, resten kommer av seg selv med tiden 🙂

   – C

 52. Kjempebrrra! 😀 Viser mølla og klokka det samme når du løper med fot-pod inne?

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

   – C

   1. Karianne

    Viser møllen eller klokken best avstand? eller hva er forskjellen?:)

 53. Flinka! Du motiverer ikke bare deg selv, men meg også! Takk skal du ha!
  God helg 🙂

 54. Så utrolig flink og inspirerende du er! Virkelig. 🙂

 55. Hei, har du brettet ned treningsbuksen på bilde 2? Den har fått en rosa kant på det siste bilde, som ikke var på det første, hvis jeg ikke ser helt feil.. Hvorfor har du gjort det i såfall?

  1. Fotballfrue

   Haha, for en fin observasjon! Jeg gjorde det for å få litt farger på bildet, ikke for noen annen grunn enn det 🙂

   – C

   1. Merete

    Jeg ler! utrolig hva folk legger merke til. hehe

 56. Jeg elsker treningsinnleggene dine! Hvertfall nå som jeg skal begynne å trene selv : )

 57. Jeg ønsker også meg en slik klokke 🙂
  Foresten, når får vi cupcakes oppskriften?

 58. Hvordan løp du idag? Altså, intervall eller langkjøring? 🙂
  Synes du er syykt flink! Skulle ønske jeg var like flink.
  De få gangene jeg løper mila blir det som oftest på 65-66 minutt.

  Du er en kjempe inspirasjon! Ha en fin helg <3

 59. Jeanette

  Jeg fulgte faktisk tipset ditt og i dag tok jeg ny rekord i 5 km. Jeg er enda på et mye lavere nivå enn deg når det kommer til løping, men ny personlig rekord er ny rekord. Med motivasjonen om at jeg måtte løpe litt raskere, kuttet jeg hele 5 min av min forrige tid.

 60. Bra tips! Og det skal jeg jammen meg gjøre jeg også. Mål og motivasjon fra mandag. Gleder meg allerede til en spennende og utfordrende ukeplan :-)!

 61. Hej C!

  Jeg tænkte på, om du eventuelt har nogle trænings øvelser til “side-dellerne”, omkring hoften?
  Det ville være virkelig skønt, hvis du ville dele 🙂

  Hilsen Mai.

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Kan dele uken som kommer 😀

   – C

   1. Stine MM

    JAAA! Hadde vært så fint om du gjorde det, det er den eneste delen av kroppen jeg mangler en øvelse for å trene, føler at jeg ikke «kommer til» der med de jeg allerede bruker 😀

 62. Christina

  Gratulerer, det er helt sinnsykt! 😀

  Hva slags klokke er det du bruker?

  God helg.

  1. Fotballfrue

   En fra Nike+ 😀 Veldig fornøyd med den, motiverer til tusen 🙂

   God helg tilbake <3

   1. Christina

    Mannen min har kjøpt klokken til meg. Jeg hadde skrevet den ned i listen til hva jeg ønsker meg til jul. I know, litt barnslig med ønskeliste, men jeg kommer nok aldri til å slutte med det, hehe, også hadde han sett den og overrasket meg med den! Gleder meg masse til å bruke den, takk for tipset og tilbakemeldig.=)

   2. Fotballfrue

    Å, gratulerer 🙂 For en flott gave 🙂 Da er det bare å sette i gang, den motiverer til tusen!

    Klem!

 63. Søren så mange flinke folk det er her a, nesten alle løper jo! du er en tydelig og flink motivator Caroline. Selv løper jeg aldri, bare etter trikken sånn circa en gang i året. Men det betyr ikke at jeg ikke vil løpe, nei for all del. Det er kult og lese bloggen din uansett om ikke alle innlegga passer for meg. Du er så allsidig og alltid positiv. Det gjør godt det, særlig på dager som ikke er helt topp, men også på dager hvor det meste er greit også. Ikke rart du er dronninga av blogge norge!!!

 64. Grattis med rekord! sykt bra. vel fortjent også. Men kan du si litt om ha du løper på(km/t) i begynnelsen og utover..? langkjøring el intervaller. ble så inspirert nå, at jeg vil prøve selv :p i morgen skal jeg på MØLLA:):) fortsatt god fredda`:)

 65. Haha, jeg føler meg så utrolig lite sprek når jeg leser hvor flink du er! Sliter med å løpe 3000 m, en av grunnene er fordi det er så utrolig kjedelig syns jeg… Men du er litt av en inspirasjon må jeg si! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er en del som har kommentert innlegget som løper bedre enn meg 🙂 Men jeg blir bare motivert av det 🙂

   Klem!

 66. JIPPI, gratulerer, så gøy!! Et spørsmål jeg alltid har lurt på: hvilket nivå løper du fra start til slutt når du løper på SATS møllene? 13,5 hele veien? Hvilket nivå lå du på da du løp 11 km på 50 min?

  Lurer på det siden jeg også løper på SATS møllene 🙂

  1. Fotballfrue

   I dag ble det oppvarming på 10, og resten på 12, 13 og 14:) Vanligvis ligger jeg på 20 hele veien, med noen intervaller mot 13 innimellom.

   – C

   1. Emilie

    20? som i 20 km/t?
    Uansett, veldig bra jobba Caroline 🙂 Du er helt rå!

   2. Fotballfrue

    Æææh, det skal stå 10 :p

    – C

   3. Marita Ø

    Haha! Syns det var veeeldig fort med 20 hele veien! 🙂

   4. Fotballfrue

    Haha, DET hadde jo vært noe 😉

   5. Cecilie Maria

    Du er rå! 😀

   6. Fotballfrue

    Takk 😀 Tviler på at jeg vil klare dette igjen, men en dag skal jeg prøve 😀

 67. Har lagt merke til at du har joggesko på alle bildene etter trening (hvert fall som jeg har sett den siste tiden, vet jo aldri om bloggmafiaen kommer og tar meg hvis du har ett bilde uten 😛 Hehe..).
  Litt teit spørsmål, men ble så grådig nysgjerrig på om du tar de på deg kun for bildet (i så fall veldig gjennomført tenkt ^^, ) eller om det er de skoene du har på deg hjem fra treningssenteret? 😛

  1. Fotballfrue

   Jeg går med disse hjem, tok bildet 2 sekunder etter at jeg kom inn, stresset for at jeg ikke hadde oppdatert tidligere 😉

   – C

   1. Camilla

    Når vi først snakker om sko, bruker du dine høye hæler innendørs eller bare for bildets skyld når bildene blir tatt inne?:)

   2. Fotballfrue

    Om vi har gjester er det partysko inne. Det gjør jo hele antrekket 😀

    – C

 68. Haha, du er jo helt rå, gratulerer med å slå rekorden din, bra jobba! Ha en strålende helg 🙂

 69. WOW 😀 Du er såå flink!
  DRIT i de surrehuene som skal absolutt klage på deg hele tiden og påpeke ALT 😉

 70. Hei:)
  Flott prestasjon! 🙂 Virkelig motiverande!
  Ej ville berre spørre om du he ideer til ka en kan ha på i bryllup.. Evt. tips til internett sider med fine kjoler??:)

  God helg! Klem

 71. Du er mitt treningsforbilde, og du er så postiv og motiverende 🙂 *Du kan faktisk tjene gode penger på å gi ut en treningsbok : ) Gratulerer med ny rekord da :D:D

  1. Fotballfrue

   God idé 😀 Hehe, tusen takk 🙂

   1. Den nettsiden du og Trine (?) skal lage( helsematen.no var det vel?) Skal den inneholde forskjellige treningstips også? F.eks en trenings kategori med forksjellige øvelser osv? Eller skal den kun handle om sunn mat og lignende? 🙂

 72. marielle

  Hei Caroline! Jeg trener ganske mye selv, men er skadet fortiden (overtråkk av ankel), jeg lurte på hvilken hastighet du løper på mølla, og om du løper i «motbakke»? 😀

  1. Fotballfrue

   Det kommer an på dagsformen, men helst løper jeg langkjøring rundt 9-10 🙂 Har ingen motbakke 🙂

   God bedring <3

 73. Syns du er så flink! Skal snart hive på meg treningsklærne og joggeskoene, men har fire hester som vil inn først 🙂 Tusen takk for inspirasjon, du aner ikke hvor mye det hjelper 🙂

 74. Hei Caroline!
  Nå skal jeg også begynne. Har ikke bevegt meg siden alt for lenge siden… du inspirerer og motiverer meg!!!

  Har to spørsmål jeg håper du vil svare på:

  – Kunne du laget et innlegg om hvordan du strukturerer og planlegger hverdagene dine?! Skulle GJERNE fått noen idèer fra deg der, sliter med å være effektiv i gjennom dagen, og jeg tror det er mange som meg der!

  – Før var du May Kay hudpleiekonsulent?! Hvorfor sluttet du (om du vil svare på deg)? Har du vært på seminarene noen gang?

  1. Håper på svar enda:)

   1. Fotballfrue

    Jeg kan absolutt lage et innlegg om dette 🙂

    Jeg var MK-konsulent en kort periode, men det var ikke noe for meg :/ Dessverre svarte ikke produktene til min forventning heller, jeg fikk bla. nupper i pannen etter en periode – uæ. Har alltid hatt fin hud.

    Klemmer til deg!

 75. Gratulerer!! 😀 Du er en skikkelig inspirasjon!!

  Leste litt på nettet om «sjokoladeprinsen».. Har du prøvd denne? Jeg får dessverre mageknip av Cavalier :(:(

  1. Fotballfrue

   DET får jeg også :/ Stappet i meg en hel plate en gang, og kunne bare finne sengen :O Prøvde med tre biter en annen gang, og ble ganske kjørt av det også :O Uff. Skal ikek være lett 😉 Det beste for meg er så mørkt som mulig, eller Atkins 🙂 Har smakt sjokoladeprinsen, og den er god 🙂 Men jeg mener å huske at jeg fikk litt vondt i magen av denne også, selv om det ikke er i nærheten av Cavalier-smerter :p

   – C

 76. Du er flink altså! 😀 Selv har jeg nettopp komt fra jobb, og sitter med atkins-kornblanding og cottage cheese, og skal snart i stallen og trene hestene mine. Ha en fin fredag! <3

 77. La kritikken prelle av, Caroline.
  Du er utrolig flink, så lenge du har det bra med deg selv, så er det alt som teller!
  Gratulerer med ny pers.

  Jeg lurte på: Har du noen sportsklokker å anbefale?
  Vil Nike sport kit fungere på samme måte?

  På forhånd tusen takk!
  Forsett med å spre glede og gode tips 😀

 78. Siden du er den sprekeste Duracell-kaninen jeg vet om, tenkte jeg du er den rette å spørre om dette:

  -Har du noen tips om hvordan man kan forbedre kondisjonen sin på kortest mulig tid? Evt. noen spesielle øvelser? 🙂

  To av senene ved ankelen min røk nemlig ved en ulykke for 7 mnd. siden, og siden det har jeg neste ikke trent, så kondisonen min er mye dårligere..

  1. Fotballfrue

   Intervaller? Uæ *dårligpåslikeråd*

 79. Du er så flink! herregud, blir helt imponert

 80. Henrikkke

  Kan du ikke skrive litt om klokka di? Pulsklokka? Veeldig lyst på sånn! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jo! 🙂

   – C

 81. Hei! Jeg lurte på om du kunne gitt meg noen tips ang sportsklokke? Og Nike Sport kit?

  På forhånd tusen takk!
  Keep on shining, smily!

 82. Hei Caroline! 🙂
  I det forrige innlegget du hadde om topp 5 i sminkepungen, skrev du blant annet om GloMinerals Camouflage Concealer. Etter dette fikk jeg lyst til å prøve denne, og bestilte fra coverbrands.no. Idag fikk jeg pakken i posten, men det har blitt feil. Istedet for GloMinerals Camouflage Concealer Golden Honey, fikk jeg Glo Minerals Concealer under eye honey. Er det bare å returnere varen?

  1. Fotballfrue

   Det var jo ille :O Har du sendt mail til dem? Jeg vet dessverre ikke hvordan dette fungerer, men om de har gjort en feil, er jeg sikker på de retter opp i det 🙂

   – C

 83. Veronica

  Hei søte Caroline! Tusen takk for at du lager en så fantastisk innholdsrik blogg, du er virkelig et forbilde for alle oss jenter:) Du motiverer meg til å trene, og gir meg så mange gode tips om baking, shopping ++ 🙂 Ønsker deg en god helg! <3 Mange klemmer:)

 84. TUSEN TAKK Caroline for at du klarte å motivere meg til å komme meg ut på joggetur og gi maks etter en kjempeslitsom uke med lange studiedager (9-13 timer HVER dag hele uken) Nå har jeg den deilig følelsen av sliten og helgen kan endelig begynne. Du er kjempeflink motivator, fortsett med det! 🙂

 85. Hei! Du har jammen god motivasjon! Kjener jeg sliter med den.
  Har du sjekket ut Plan Norges nye app i appStore? «The long
  run». Det tror jeg hadde vært noe for deg!

  1. Ofte er motivasjonen på plass så fort man kommer inn i et godt treningsmønster. Altså: når man trener aktivt blir man stadig motivert til mer trening 🙂 Sånn har iallefall jeg det. Et år jeg ikke trente syntes jeg det var et ork å komme igang, mens nå som jeg er tilbake i en treningsrytme gleder jeg meg til hver økt! Føler meg rastløs og slapp om jeg går et par dager uten trening, faktisk.

 86. Du er et råskinn, Caroline!:)

 87. Wow! For en treningsinspo du er 🙂 jeg har tenkt på den klokken der. Har polar. Med trives ikke så veldig med den. Displaye blir for lite og motiverer ikke i det hele tatt. Håper du kommer med innlegg om den klokka du har 🙂 kanskje en videoblogg om den å kanskje?? 🙂 ha en flott helg. Og fortsett med treningsinnleggene. Jeg blir værtfall motivert! Har som mål å klare 1 mil før jul.Må bare bli komfortabel med løping først 🙂 5 km er starten for meg. Men mila skal det bli!! 🙂

 88. Du er dyktig!

  Wow. 4,24min i gjennomsnitt pr km på en 11km-tur!! Det er virkelig imponerende!! Så flink du er! Jeg har startet med løping for rundt 2mnd siden. Det var hardt å komme i gang igjen etter fødsel! Men merker at det var mye lettere å løpe før da jeg veide alt for lite, enn nå når jeg veier normalt + litt babyfett;) Selv om jeg er i bedre form nå. Så jeg tror jeg skal ha litt lavere(høyere) mål enn å klare en km på 4,24min;) Er du med på noen løp?

 89. WoW! kjempe bra! nå ble jeg motivert. Har selv en polar pulsklokke. Men motivert blir jeg ikke. Alt for lite display og hvis jeg skal ha gps så må jeg ha på en stor «klump» på foten. Ikke spesielt motiverende. Har tenkt på den klokken der og håper du lager ett blogginnlegg om den. Eller kanskje en videoblogg? Den virker værtfall kjempe grei. Men er den ikke stor å ha på håndleddet?
  Når du løper, ser du på pulsen eller km målingen på klokka di?
  Ha en flott helg! Hilsen fra Trondheim

 90. Kan du lage en trenings-video for «the love handles»? 🙂

 91. fy søren caroline! du er så flink!!! har begynt å trene igjen de siste ukene selv, og prøver også å utfordre meg selv hver uke!

 92. Me need that watch!!!!!!
  Soon!
  Vil helst kjøpe den NIKE løpe klokken imorgen, men har et håp om at du skal fikse en liten rabatt til oss dedikerte lesere…….tigge, tigge, tigge, er veldig blakk for tiden 😉 Nå skal jeg sykemeldes (type sengeliggende ) i 8 uker før jeg kan løpe igjen. Jeg kommer til å følge med som en hauk etter rabatt. dersom den ikke er der etter 7 uker kjøper jeg en uansett….så kan jeg løpe igjen……..jippi!!!!!!!!
  Imorgen blir det LCHF boller til hele familien. Elsker bakverk med kardemomme 😉

 93. Hei caroline!:)
  Du er en som har inspirert meg masse til å trene, jeg har alltid likt å trene, men etter jeg startet å lese bloggen din, har motivasjonen innen jogging/løping økt veldig masse. Favoritten er soleklar tredemølle trening. Jeg løper ikke så fort så deg, men jeg lurte på om du kunne skreve hva du kogger på, når du jogger på tredemølle ? Hvor fort/hastighet? Og holder du denne hastigheten hele tiden, eller øker du, tar den ned? Synes du jogger så utrolig fort, og forstår ikke hvordan du klarer det.

  Blir utrolig glad for svar, har lurt på dette leeenge!:)

 94. Caroline, caroline, caroline!! Du er en sann inspirasjonskilde! Det er helt fantastisk imponerende! Ikke rart at du ser så bra ut som du gjør 🙂 Stå på!

 95. ELSKER sånne innlegg!! Spesielt bilde, litt forandring og fresht!

 96. Du er maskin, Caroline! 😀
  Dette inspirerte meg til å ta en lang joggetur i kveld, og det var sinnsykt digg å ta velfortjent helg nå! Takk;)

 97. Hvor har du kjøpt den pulsklokka 😀 `?

 98. Jeg er helt sikker på at du kommer til å få spørsmål om å være med på neste sesong av «skal vi danse», takker du ja om du får tilbudet? Da hadde ihvertfall jeg begynt å følge med på programmet:)

 99. Du ser fantastisk ut! 🙂

 100. Benedicte

  Hei!

  Du er virkelig et forbilde. Utrolig prestasjon! Lurer på hvordan klokke du har? Vurderer og skaffe meg en lik. Er du fornøyd med din? Kan du fortelle litt om den, pris og hvor du kjøpte den feks?

  TUSEN takk for en bra blogg 🙂

 101. Hei Caroline! Det er en ting jeg har lurt på lenge, men har ikke fått noe svar. Jeg har sendt deg en mail, spurt på facebook, og nå spør jeg her. Hvor er den GPS klokken din fra? Hadde satt veldig stor pris på, om du hadde svart meg! Og jeg forstår at du ikke har kunnet svare meg, absolutt:P

 102. Hei 🙂

  Jeg løper mye på tredemølle for tiden siden jeg bor i by i utlandet (og er redd for å rote meg bort på grunn av en helt elendig retningssans *rødme*). Jeg er svært nysgjerrig på den klokka du har? Hvor mye forskjell viser den fra tredemølla? Viser den at du har løpt lengre eller kortere? Hittil har jeg følt at alle tredemøller jeg har prøvd har vært det samme. Likevel klarer jeg å løpe raskere utendørs, selv med ganske bratte bakker, noe som får meg til å tro at tredemøllene viser kortere distanse enn hva man egentlig har løpt.

  Hilsen meg som lurer fælt 🙂

 103. du ser kjempeflott ut! 🙂 kunne ønske jeg hadde din treningsvilje! du er så flink altså!

 104. Det må være deilig å se at all den løpingen du utfører gir lønn for strevet. 11km på 50 minutter er veldig imponerende. Jeg syntes selv jeg var i god form da jeg løp 5km på 25 minutter ute! Bruker du Nike+ enda? 🙂

 105. Så artig! Personal records are always fun! 🙂

 106. Hvor kan man få løbe uret dit henne?

  1. Fotballfrue

   På sportsbutikk vil jeg tro 🙂 Kanskje den kan kjøpes rimelig på ebay?

   – C

   1. Tak!
    Jeg er forresten en læser fra Danmark, og jeg kan så godt lide din blog! Har du læst med i nogle måneder, og den er så behagelig og læse!

 107. Oi, så ikke dette innlegget før nå jeg. Vil bare si at jeg er stolt av deg, grattis med ny rekord:D + at du gir oss lesere så good feeling, masse av motivasjon og inspirasjon.

 108. Hei Caroline!

  Så ikke dette innlegget før nå – imponerende tid. Ville bare komme med en liten oppfordring! :
  Hva med å delta i noen konkurranser? 5km, 10km eller kanskje tilogmed hel- eller halvmaraton? Tror du kunne gjort det veldig bra, det hadde vært morsomt for leserne å følge med – og gitt deg en ekstra boost i treningsarbeidet også!

  Hilse Katja, idrettsutøver

 109. kristine

  Kan du ikke oppdatere «treningssidene» dine? Kansje skrive litt mer utfyllende om hvordan du trener styrke? :- )
  Det er mye fokus på løping her, men skulle ønske det var likse mye inspirasjon til styrketrening også! Du er rette personen til å inspirere oss! :- D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *