Møt Kong Curling-gjengen til dyst

Mange av dere har garantert lagt merke til den store, norske filmsatsing som har rullet over kinolerrettene den siste tiden: Kong Curlig. Med blant andre Atle Antonsen, Ane Dahl Torp, Bård Tufte Johansen og Harald Eia er jeg sikker på at dette er en film jeg bør få med meg ganske kjapt. Har du sett den? Hadde tenkt til å lufte forslaget for mannen i dag, men da han viftet med 3D-briller og Narnia fra sofaen, var jeg solgt.

Uansett. Med bakgrunn i filmen har Pepsi utviklet en ny app, hvor målet er å banke en motspiller ned i støvlene, i intet annet enn nettopp curlig. Her skal du samle sammen et lag som sammen henter poeng i en felles pott, og det beste laget møter Kong Curling-gjengen til dyst i en curlingkamp. Haha, meg og Atle Antonsen på curlingbanen? Synes jeg ser det.

Spillet er ganske enkelt: Du trykker på Curling-steinen, holder fingeren på skjermen, drar den til siden for å få fart, og kaster den ut i banen for å klinke ut andre steiner eller for å plassere den på et strategisk sted. Du kan også koste foran steinen når den er på vei, for å få den til å gå til venstre eller høyre, akkurat som på en ekte bane.


Tok litt tid før jeg fikk det til skikkelig, og særlig det der med kostingen. Kom inn i det etter hvert, og akkurat nå føler jeg at til og med selveste Thomas Ulsrud kan beseires LETT (haha).

Not bad?


Spillet finner du ved å søke på «Kong Curling» på app store, eller på PepsiMax.no, og traileren til filmen kan du se her.

Innlegget er skrevet i samarbeid med Pepsi Max.

25 kommentarer

 1. Har prøvd den ja, haha! Jeg er nok den dårligste noensinne, fikk ikke en stein innenfor den blå ringen 😛 Men, som du sier, øvelse gjør mester!

 2. Kanskje det er det spillet man må prøve i fremtiden 🙂

 3. Trodde ikke du brydde deg om lettprodukter som feks Pepsi Max, da det «lurer» blodsukkeret ditt, så det er litt rart du samarbeider med de? I tillegg når det er noe så idiotisk som en app?

  1. Fotballfrue

   Hvis jeg for eks. får gratis kinobilletter for dette, så er det klart jeg tipser om et morsomt spill? 🙂 Jeg drikker Pepsi Max når jeg føler for det. Et kosthold er ikke sort/hvitt, selv om Pepsi Max ikke er bra i mengder 🙂 Jeg drikker jo Fun Light også 🙂

   – C

   1. Elisabeth

    Men likevel er jo pepsi max ganske greit på LCHF, i forhold til at det er brus, og at andre brus ikke er serlig bra. Cola light osv er jo også greit. Det er jo litt mer at man baer ikke liker light-produgkter så ofte.. Hvis ikke jeg tar helt feil nå. Kanskje jeg snakker helt ut av sammenheng ^^ 🙂

 4. Kari-britt

  Ny spørsmålsrunde snart?????

 5. Dette må prøves ut 🙂 takk for tips!

 6. Har lyst å se den filmen. Ser jo veldig morsom ut på klippene da:-)

 7. Sorry, Caroline: Du har så høy kvalitet på stoffet ditt – og så kommer dette søppelet.
  For all del: Skjønner at du lar deg friste av sponsergoder (og det kommer tydelig og greit frem at innlegget er skrevet i samarbeid med Pepsi Max), men dette ble liksom totalt kræsj. En kjip app som ikke har noen ting med din «profil» å gjøre.
  Kanskje du har skjemt oss ut med knallgode innlegg, at det er derfor jeg reagerer sånn.
  Men dette ble ikke bra, rett og slett. Det ble alt for «kjøpt og betalt», liksom.

  1. Må si meg helt enig i denne. Det var det første jeg tenkte når jeg leste innlegget. Dette hadde ingenting med bloggen din å gjøre, og virket bare veeeldig kjøpt og betalt.

   1. Fotballfrue

    Setter pris på konstruktiv kritikk, og kommer absolutt til å ta det til meg 🙂

    – C

  2. Fotballfrue

   Setter stor pris på ærligheten din! Jeg ser hva du mener, så i fremtiden kommer jeg til å takke nei til slike jobber 🙂

   – C

 8. Beklager, synes ikke noe om dette innlegget jeg heller. Skjønte virkelig ingenting, inntil jeg så nederst at det var skrevet i samarbeid med pepsi max. Dette innlegget lignet ikke på noe som helst av hva du hverken står for, kvalitet eller noe som helst. Søppelinnlegg!
  Og det for noen usle kinobilletter? Beklager, men de har dere vel strengt tatt råd til å kjøpe selv, hvis dere ønsker?
  (Synes forøvrig filmen ser helt rævva dårlig ut også.)
  Følger deg ellers, og synes du har god kvalitet over hva du skriver til vanlig, er nok derfor jeg ble skuffa nå. KJøpt og betalt, nei, dette var ikke deg 🙁

  1. Fotballfrue

   Det var et eksempel 🙂 Men jeg ser hva du mener, og som sagt, jeg tar det til ettertanke 🙂

   – C

   1. Også litt rart at du reklamerer for en film du ikke har sett engang! Og en teit app liksom, halloo.. dette er så ikke deg! Bra du tar det til ettertanke!! 🙂

 9. Må si meg litt enig med det over her. Men forstår jo godt at du vil ha noen goder også. Det vil vi alle! 🙂
  Vi er bortskjemt med en fantastisk blogg, og jeg liker det! 😀

  Du fortjener alt godt 😉

  God helg!

  🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Martine <3

   Fantastisk helg til deg!

   Klemmer i fleng 🙂

 10. Karen Marie

  Kjempe gøy film 🙂

 11. Var faktisk å så den i går, og den er dritmorsom:D Anbefales!!

 12. Rita Hansen

  Hei Caroline.

  Du har en fantastisk blogg, og veldig mange trofaste lesere. Jeg er en av dem :))
  Jeg kommenterer sjeldent innleggene dine, ikke fordi jeg ikke liker dem,for stort sett synes jeg du har en variert og spennende blogg, som både inspirerer og gir gode tips både til trening, mote, sminke og annet som opptar oss kvinner i 2011.

  Du lar oss ta del i mye av det som skjer i livet ditt, og det skal du ha creed. Det virker som du er et genuint snilt og omtenksomt menneske, og jeg ønsker deg alt godt.

  Nå til saken, vi er nok mange som tenkte som Selma over her når vi leste dette innlegget. I utgangspunktet hadde jeg ikke tenkt å skrive noe om det, for du, som den fantastiske bloggeren du er, skjønte nok «tegninga» når kommentarene uteble, og de som kom var ikke spesielt positive.

  Derimot skal du ha ekstra creed for å ta til deg, og ta til etterretning konstruktiv kritikk. Noe du her har gjort synes jeg.
  «Faren» er, ved å la dette innlegget stå åpent for kommentarer videre, vil alle som ønsker å lire av seg mindre pene ting, kaste seg på….. og det fortjener du ikke.

  Forslår at du stenger for kommentarer, og ikke tenker mer over 1 upopulært innlegg av ca. 800 gode, kvalitetsinnlegg i løpet av et år.

  Stå på videre, du er en inspirasjon.

  God helg,
  Klem Rita

  1. Veldig bra Rita! Helt enig. Synes folk burde lese litt igjennom kommentarene før de lirer av seg 😉 😉

 13. Tar heller Thomas Ulsrud! 😀

 14. Artig app da!

 15. Synes det er rettferdig at du reklamerer litt på bloggen når du gir så mye av degselv ellers. Bare stå på 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *