Caroline tipser

Jøss! Bladde litt gjennom arkivene mine tidligere i dag, og kom frem til at det sannelig er på tide med et innlegg av denne typen igjen! Jeg har fått mange spørsmål angående kjolen jeg hadde på meg på svenske blogawards. Den er fra Kristian Aadnevik for Ricco Vero, og ser slik ut:

Denne ble faktisk kåret til moteukas mest sexy kjole, and I can see why. Den er så fin!

Nå til tipset: RiccoVero har egen nettbutikk! Og det ante jeg ikke før for noen dager siden. Henger jeg litt etter? Uansett. Der kan du blant annet boltre deg i alle de andre lekre kjolene fra Aadnevik, i tillegg til masse annet deilig tøy. Nettbutikken finner du her (annonselink), og min kjole finner du her.

Disse kjolene er store i størrelsen, så om du er en 34, må du nok en tur til skredderen med den, og om du er en 36, er jeg sikker på at du fint kan smette inn i en 34.

Andre favoritter – ekstra elsk på capen ♥ 

62 kommentarer

 1. Fantastisk kjole! Elsker RiccoVero, de har så mye vakkert! Skulle ønske jeg var høy nok til å bære en slik kjole.. Men når man er 162cm…..ser det ikke så fint ut, hvertfal ikke på meg.. Subber på steder det ikke skal subbe osv…Men du var veldig fin med den kjolen!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 De har en lignende i kort versjon 🙂

   Klem!

 2. Weeee, ble glad når jeg så at du hadde postet et nytt innlegg:D

 3. Hei Caroline! Kan du snart ha ny spørsmålsrunde? Vet det krever mye arbeid fra din side, men de er sååååå kjekke å lese 🙂
  Klem!

 4. Michelle

  Veldig vakker kjole!!! Og på rett person 🙂

 5. Bergen 28

  Heihei!! Lurte på om du kunne legge ut tips om flotte julebord antrekk/kjoler!!?? Hadde vært til kjempe hjelp 🙂 klem

 6. Er det mulig å være såååå peeen:))) Vakker delux!! og ik minst så er du perfekt på alle måter!

 7. Ser ut som du har noe feil med linken din…

  1. Fotballfrue

   Fikset 🙂

   – C

 8. Vakkert:D det jeg liker så godt ved kolleksjonen te Aadnevik er at den er så rocka og typete, men samtidig fin og elegant 🙂 Du kler jo det meste, og ser nydelig ut som vanlig!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 9. Du kler kjolen mye bedre enn det modellen på nettsida gjør 🙂 Hva er dine beste tips for en flat mage?

 10. Så bra tips du ger! En juleklapp till mig själv kanske? 🙂 Jag ska åka till Thailand i December, har du något bra tips på var man kan hitta snygga bikinis? Kram

 11. Capen selges også på VIC Oslo City, den er enda finere i virkeligheten 😉

 12. http://minmote.no/index.php/2011/10/olivia-palermo-lanserer-nettside-med-sine-beste-tips/

  Du har sikkert sett det,men. Tenkte å tipse deg i tilfelle:D
  Gis kveld;)

  1. Fotballfrue

   Weee 😀

   1. Haha,det skulle selvsagt stå: god kveld!
    Der er i hvertfall min kveld reddet:D Håper det kommer noen skjønnhetstips også. Hun gløder, og er bare så fanastisk vakker!

 13. Kristina

  Lurer på hvor den svarte kjolen finnes. Kan du linke den? 🙂

  1. Fotballfrue

   Den korte? Under aadnevik i nettbutikken 🙂

   – C

 14. Det bildet der (av deg) er helt fantastisk flott. Du stråler, og kjolen gjør seg godt med all bevegelsen. De beina dine må jo ha en kjole som kan vise dem frem, så flotte som de er!

  1. Fotballfrue

   <3 Takk :D

 15. tusen takk for tipset- du er jo helt nydelig i din !: D

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Beklager, lærte ikke noe annet enn at det er enda en person som ikke vet hva LCHF kan være 🙂

   Synes dette blogginnlegget her, sier det meste; http://naturalnordic.com/diet/?p=1979

   1. Fantastisk artikkel Lars-Kristian!:)
    Bra comeback!
    Hvorfor i all verden er alle ute etter å ta deg Caroline?
    En person som har feilet» lavkarbo, hva med oss andre som føler vi har fått et nytt liv?
    Tusen takk for inspirerende ord og nydelige oppskrifter! Gleder meg mest til cup kakes’ene kommer i skrift 😀

   2. Enig! På lavkarbo selv jeg, jeg bare ler av all motstanden 😛

 16. silje brekke

  kjenner designerne veldig godt, så er ekstra gøy å se at du skriver om riccovero 😀

 17. *sukk*

  Men de er så dyre! 🙁 Ellers visste jeg at de hadde en egen nettside. Skulle ønske jeg var toppblogger og rik…

  1. Fotballfrue

   Du kan tjene penger uten å være toppblogger 😉

   – C

 18. Elsker Ricco Vero, de har masse fint! Den capen var nydelig:)

 19. Nydelig kjole på en kjempepen fru! Takk for tipset! Takk Gud for nettshopping 😀

 20. Hei styleguru. Jeg digger de litt løse buksene med høyt liv, og har gått til anskaffelse av 2 nye i høst, MEN hva slags sko bør man bruke til disse nå som det begynner å bli for kaldt/glatt til å gå med pumps og slingbacks?

 21. Åh så fantastiskt fin du är 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, søt du er <3 Takk!

 22. Hei 🙂

  Du går jo på lavkarbo, og har gjort det en stund derfor tenkte jeg å spørre ett par spørsmål 🙂 Jeg har nylig begynt på lavkarbo for å teste det ut og jeg synes det går greit i forholdt til variert middag, men jeg synes det er litt vankelig innimellom å finne på frokost =P Går veldig mye i egg, asparges, cottage cheese og bacon =P Har du noen forslag til frokost? 🙂

  1. Fotballfrue

   Da tar jeg utgangspunkt i at du ikke er sensitiv for karbohydrater, eller har noen som helst sykdom som gjør at du har dette kostholdet 🙂

   1. Frukt og bær med fløte eller krem. Du kan eventuelt kutte frukten, og øke mengden bær. Du kan også blande inn litt valnøtter.
   2. Müsliblandingen jeg har lagt ut oppskrift til her; http://fotballfrue.no/?p=3038 Du kan blande med Tyrkisk matyoghurt eller vanlig matyoghurt.
   3. Hjemmelaget lavkarbobrød, eller hjemmelaget lavkarboknekkebrød.
   4. «Pannekakene» jeg har lagt ut oppskrift til her http://fotballfrue.no/?p=8187
   5. Vaflene jeg har lagt ut oppskrift til her; http://fotballfrue.no/?p=7734

   Håper det smaker 🙂

   – C

   1. Maiken

    Tusen takk 🙂 Dette skal prøves!

 23. jeanetteH.

  Hei. Prøver nå for tredje gang (!!!!!) og HÅPER du kan svare. I helgen som var har du på deg et langt kjede med grønt på. Synes det var helt nydelig, og lurer på hvor du har kjøpt det??? Ha en fin kveld. Mvh. Jeanette.

  1. Fotballfrue

   Beklager, det har jeg ikke sett. Kjøpte det på H&M for evigheter siden :/

   – C

 24. må bare slenge inn en kommentar mens jeg er innom bloggen din for ‘nte gang i dag 😀 er så fascinert over deg caroline <3

  1. Fotballfrue

   Neimen, takk 😀

   1. Camilla

    Jeg og, sjekker innom minst ti ganger daglig, not kidding!;)

 25. Sitter og funderer på hva slags Ole Henriksen produkter jeg skal kjøpe meg.
  Hadde håpet du kunne hjelpe meg litt 🙂
  Hvilke 4-5 produkter ville du valgt?

 26. utrolig fin cape, elsker fargen:)

 27. Takk for tips! RiccoVero har mye fint 🙂

 28. Hei! Jeg elsker den kjolen der! Men jeg trenger no tips fra deg. Jeg er en 13 år gammel jente (1 63cm). Jeg har kjeempelyst til å ha på den kjolen der på juleballet! ( Hvis ikke jeg finner noe annet fint ). Og noen høye svarte sko ( har ikke noe problemer med hæler ). Men syns du det blir litt dumt med tanke på at JEG skal gå sånn på juleballet når vi er de minste på skolen. Også blir det mye folk og dansing, og da kan de henne mange tråkker på kjolen.. men det finnes jo en i kort også. Hva syns du jeg burde gjøre? Håper du svarer på kommentaren her, så sjekker jeg innimellom om jeg har fått noe svar! 🙂 ps: ikke se for deg en liten jente med wow-klær når jeg sier 13 ;))♥

  1. Hei

   Både jeg og min datter leser denne bloggen. Hun kom igår og hadde funnet den perfekte kjolen til juleballet og viste meg denne som du ønsker. Jeg synes den er alt for voksen til en på 13, og att den vil sende ut feil signal. Vil også tro att høyden din vil bli ett problem, da de anbefaler kjolen til de over 169. Datteren min er 167 høy, og jeg vil ikke la henne gå med denne kjolen. Til juleballet i 10 klasse, kan det være kjolen hadde vært perfekt, men nå er både du og min datter for ung for en så sexy, elgant kjole. Er få som vil bære den så lekkert som Caroline gjør her.

   Håper ikke du blir fornærmet, men prøv å se etter kjole til ballet på nelly. Der har de endel fine kjoler som fint passer til en på 13 år. Dessuten synes jeg 4000.- for en kjole som mest sannsynlig du vokser fra om ett eller to år, er sløsing av penger.
   Skjønner ballet er viktig, men synes også du bør kle deg etter alderen. ( datteren min blir tatt for å være 16-17 år av mange, men jeg setter alikevel foten ned.
   Blir du å kjøpe den, må du nok uansett til skredder å få tilpasset den, siden du mangler litt på høyden.

   Lykke til på jakten etter den perfekte kjolen som får frem det beste i deg! ( mulig caroline mener noe annet, men dette var min personlige mening som mor til en på 13.)

   1. Helena

    😉

 29. Fantastisk lekker kjole!! 🙂

 30. Åh, skal ta meg en titt! Men synd at de er så store i str ! Jeg bruker 34 ..

 31. Awsome dress!!!!

 32. Ingrid Svendsen

  Den kvelden der var du virkelig utenomjordisk vakker 😀 Helt utrolig at du ikke vant forresten…..det irriterer jeg meg fortsatt over!! Det finnes ingen blogg som er bedre enn din. Den oser kvalitet 😀 Punktum.

  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Å, tusen takk 😀 <3

 33. Fant flere ting på nettbutikken som jeg kunne tenkt meg å klikke hjem. Du sier dem er store i størrelsen, vil du da anbefale meg som er 170 høy og tynn ( men litt stor byste ( 75 stor D) om å velge 38 som jeg vanligvis gjør, eller ville du gått for 36? Tenker da på kjole.
  Likte den korte versjonen av den du hadde på deg, og lurer veldig på om jeg skal invistere i den til å bruke på julebord og andre annledninger i julen. Har ett par rålekre høye pumps i sort som jeg kan bruke til.

  Fant ingen info på siden om størrelsene, sånn att en kan måle å se hva som vil passe, men håper du min moteguru kan gi meg ett svar før de blir utsolgt 🙂

  Ha en strålende dag videre 🙂

  1. Fotballfrue

   36! Absolutt 🙂

   Strålende dag til deg også 🙂

 34. Har villet kommenter dette inlegget lenga, men på grunn av tekniske feil har jeg ikke fått kommenter før nå…
  Får så dårlig samvittighet når jeg ikke kommenterer innleggene dine, når jeg liker de !
  Men du har så mange andre fine lesere som også kommenterer så, det er vel ikke noe krise 😛

  Uansett, hvordan er kjolene rundt brystet? 🙂

 35. Wow! Du er nydelig!
  Kom over bloggen din her en dag og syns du skriver om mye interessant! Kommer til å følge deg videre 🙂

 36. Josefine

  Den kjole er så flot!! ved du om hjemmesiden du har købt kjolen hos, også leverer til Danmark? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *