Luksus VS. Budsjett

Da jeg satt og sløste bort hele søndagen min med nettshopping, kom jeg over et skopar fra Jeffrey Campbell, som jeg ikke helt har skjønt hvordan jeg har klart å overse: One-O-One Shoes. De er rett og slett dødslekre! Fant ikke et nettsted som ikke var utsolgt for dem, men jeg fant et par som er farlig like: Leoni fra NLY shoes (annonselink). 

Nå er ikke disse fra Nelly.com noen Jeffrey Campbells, men dersom du har lyst på noe som i hvert fall ligner One-O-One Shoes, uten å bruke en tusenlapp (pluss litt til), er Leoni en veldig fin erstatter.

67 kommentarer

 1. OOOOOOMG!!! Fantastiske!!!

  Bare synd jeg er 1,80 høy… kan ikke gå med sånt dessverre… løøøp og kjøøøp!

  1. Åh, du er så heldig som er 1.80 høy 🙂 *Ønske Ønske*
   Jeg syns at du bør være stolt av høyden din og bruke wedges fordi du syns det er kult, og du burde virkelig ikke la være å bruke det fordi du mener at du blir for høy.
   😀

   1. Fotballfrue

    Skriver under på den 😀

    Klem 🙂

  2. Jeg er 1.84 høy og nekter å la det stoppe meg! Syns du skal ta på deg heels og ha glede og stolthet over skoene som bærer deg. Jeg sipelthen elsker høyhelte sko og har ikke tenkt til å la høyden min være et hinder for at jeg skal kunne bruke de!

 2. Tøffe sko, elsker høye heler! Du er veldig flink til å finne trender og dele det med oss, keep up the good work! Har du noen tips om nettsider/blader/andre steder man kan oppdatere seg på trender? Typiske sider du ser på for eksempel? Det med å google kjendiser med en stil man liker var et bra tips, for eksempel 🙂 Gjorde det på Danii Minogue, Shakira, Leighton Meester, Selena Gomez, Aaliyah, Cher Llloyd og Emma Stone, ble veldig inspirert og fant mye jeg likte i klesbutikker etter det 🙂 Denne bloggen er også en bra inspirasjon til klær når det gjelder trender, snitt, farger og kombinasjoner, takk for alle bildene du legger ut. I natt designet jeg faktisk egne klær i drømme, ble ganske så fornøyd med dem også og husker dem fortsatt, haha…

 3. Hei! 🙂
  Absulutt elsker bloggen din, Caroline!
  Men et lite spm: kan du skrive et lite innlegg der du skriver litt om hva som blir vintermoten? hadde vært veldig nyttig!

 4. OHH!! De var veldig fine!! Pleier ikke kommentere så mye, men syns du fortjerner litt ros for føler du har mange som leser for å ha noe negativt å henge seg opp i og hakke på.
  Begynte å lese bloggen din etter disse mye omtalte «sjokk» bildene kom ut og har vært inne hver dag siden. Du inspirerer så utrolig mange og jeg har tatt til meg mat tips noe som har ført til en mye bedre kropp og mye bedre energi på treningen. Har også funnet ut at å bruke 10 min ekstra på badet og bare hive på litt sminke gjør så utrolig mye med humøret og masse av produktene på badet er kjøpt inn etter du har gått god for de og de FUNKER!!Syns det er mange som mener du bare skriver positivt om enkelte ting for pengenes skyld, men det har hvertfall hjulpet meg masse. Du får jo masse sånne her mailer, men håper du aldri slutter å ta det positive til deg! Og selv om man ikke kommenterer så ofte betyr det ikke at man ikke digger det du skriver og er nok mange som er enige der. Du har jo den beste bloggen:)

  1. enig med den!!

 5. silje brekke

  har du kjøpt noen av dem? 🙂

  1. silje brekke

   ? 🙂

 6. Liker at Nelly.com har så mange gode etterligninger, passer veldig bra for lommeboken til en student! hihi 😀

 7. synnøve

  Hei:) Fine begge to, hvem hadde du gått for:)?

  Lite tips til raske knekkebrød:
  Mikro-knekkebrød
  1 egg
  60 gram solsikkefrø
  20 gram linfrø
  1 liten klype salt

  Blander alt sammen i en bolle, finner en passende asjett og klipper til bakepapir som passer akkurat. smører blandingen utover asjetten og 2 min i micro på full effekt. Veldig digg til frokost, lunsj eller kvelds. Smaker godt med kremost på:)
  Ha en strålende dag Caroline.
  Klem

 8. Hmmmm, ikke helt min smak. Var noe litt sånn «strippersko» over de. Men for all del, hver sin smak:)

  1. Enig med deg. Styggeste sko jeg har sett noengang. Skikkelig glorete!!!!!!

   1. Hanne M

    Må si meg enig:p eeelsker høye sko, har totalt skodilla. men det der ble litt for harry med leopard, masse skinnreimer og klumpete. men det er bvare positivt at man ha forskjellig smak da:) har likt de siste antrekkene dine veeldig godt forresten:)

   2. linnea

    Helt enig,de var dødsharry…

  2. haha, enig! Men godt vi har forskjellig smak. Tenk hvor kjedelig hvist ikke? 🙂

   1. Huff, skikkelig Jersey-shore preg på de der.. Ikke classy!

    …Meen alt kler den smukke, så tror til og med de skoene der hadde passet deg Caroline! 🙂

   2. Fotballfrue

    Haha 😀 Det kan fort bli sånn med disse, ja 😉

    – C

  3. Min første tanke var at skoene kunne bli kule med et litt røft antrekk til, men etter å ha lest kommentaren til Thea ser jeg kun strippersko når jeg ser på bildene… Så jeg har ombestemt meg i ettertid, skoene er nok litt for glorete også for min smak.

 9. Jeg syntes ikke skoene var fine i det hele tatt. Men: Smak er vanskelig å diskutere 🙂

 10. Utrolig kule sko! 🙂
  Men jeg lurte på en ting, jeg har et lite problem eller uvane som jeg ikke helt klarer å bli kvitt, jeg er så forferdelig glad i godteri! Det er ikke det at jeg legger på meg noe av det som plager meg, men jeg har ikke lyst til å klare holde meg unna dette, det er jo for det første forferdelig usunt også skader det jo tennene noe forferdelig, jeg får også utrolig vondt i magen hver gang jeg har spist godteri. Har du noen tips om hvordan man kan unngå søtsug? 🙂 Setter veldig stor pris på svar, du er et utrolig godt og inspirerende forbilde:)

 11. Fine etterligninger! Fint for studentlommeboka!
  Ha en fantastisk dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Det var rart! De var utsolgt i stad :O

   – C

   1. MammaTilToSmå

    Nja, de lå under en annen link enn de tre andre variantene! Eller sto det spesifikt at denne varianten var utsolgt også? Håper uansett du fikk tak i et par! 🙂

 12. utrolig kule sko!!
  vil haa….

 13. Vilket jättebra tips, jag syns de från Nelly är jättesnygga!

 14. Likte ikke.. Det ble litt VÆL mye :p

 15. Disse skoene synes jeg ikke var fine. Tror det er første gang du har funnet fram noe jeg overhode ikke kunne tenkt meg å gått i..
  Men en skal aldri si aldri, for viss du dukker opp i disse til ett lekkert antrekk så kan jo det få hver å en til å forandre mening. Skoene ser ofte helt annerledes ut på, en på bilde.

  Har du forresten kjøpt noen av disse? Og til hvilken type antrekk tror du disse vil passe?

  Ha en flott dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg har ikke kjøpt dem 😉 men de ligner jo, det er det som er poenget med innlegget 🙂 Jeg ville gått for helsort, eller kanskje noe ala i går?

   Klem 🙂

 16. tusen takk for tipset! leter fortsatt etter en billigere versjon av Lita, men tror jeg snart må gi opp og bare kjøpe de:))

 17. Kul och se att man har en storbloggare på gården där man bor =D
  Bra blogg, fina bilder, kul med lite mode och sång!
  Keep it up!
  /Tobbe

 18. Jeg synes de så veldig billige ut i begge versjoner. Ser ut som man har tatt de materialene man har til overs etter skoproduksjon og bestemmer seg for å kombinere dem kun for å tjene penger. Spar pengene til noe annet, disse var en no-no…

 19. Likte ikke noen av dem..

 20. Har sett på de Leoni skoene i sjøgrønn, de er råfine!!

 21. Synes syns på deisgneren som designer skoene da…
  Hadde du likt hvis du hadde designet sko, også hadde noen tatt ideen din og solgt dem som sine egne? Synes dem blir det samme som å kjøpe Luis Vuitton og Marc Jacobs på gata i Tyrkia 😉 Bare noe å tenke på 🙂

 22. Marianne

  Oi, får assosiasjoner til edderkopper når jeg ser disse – liksom føttene til edderkoppen som vrir seg om skoen, haha. Så for meg med fobi er dette ikke de ideelle skoene 😀

  1. Fotballfrue

   Haha 😀 Jeg har også fobi for edderkopper, men har ikke sett den sammenligningen selv. . før nå. Uæ :O

 23. hei ! 🙂 savner oppskriften på LCHF cucakes! noen mulighet for å legge den ut snart ?:)

  1. Fotballfrue

   Kommer ikke før på nyåret :/

   – C

   1. Merete

    ikke noe bombe om du sparer på oppskriftene til en kokebok? håper på det i hvertfall 😀
    Men hvorfor skal man ikke spise trege karbohydrater når man uansett er så fysisk aktiv som du? Jeg mener, det lagres jo som glykogen som du uansett bruker opp… dette er jo en naturlig energikilde i kroppen ved høy itensitet. Om du har et lite lager av karbohydrter i kroppen vil jo kroppen bruke denne kilden først, og deretter vil man jo kjenne en «smell» når man trener og forbrenningen plutselig må omstilles til fettkilder.. ( tenktre balnt annert på Lassa som spiser ca 200g på kampdagene. Holder dette for hele kampen?) kan godt hende jeg tar feil, men kan du isåfall forklare? 🙂

   2. Fotballfrue

    Vi spiser masse trege karbohydrater, da grønnsaker og bær er en viktig del av et LCHF kosthold 🙂

    Utenom kamp spiser Lars-Kristian karbohydrater kun i form av grønnsaker og meieriprodukter, det fungerer helt fint. For eksempel de to ukene nå, hvor det ikke er kamp, ligger han på ca 50 gram karbo per dag. Da holder han seg fullstendig unna pasta, ris, poteter og kornprodukter. Treningene disse to ukene er mye hardere enn i uker hvor det er kamp, men han har like vel ingen negative opplevelser av å ligge så lavt 🙂

    – C

 24. Jeg sier takk for alle innlegg ala luksus vs budsjett!!!!

  1. Fotballfrue

   Weeee 😀

 25. Vet ikke helt hva jeg syns om de skoene, de var…. voldsomme! 🙂 Men what the hell, jeg har gått fra utvasket blondine til rødtopp i dag, så kanskje de kan passe for meg nå likevel, haha!

  Håper du har en fin dag! 🙂

 26. Så fine sko!
  Ett spørsmål: når dere har innredet huset «ferdig», kan du da ta bilder av rommene og legge de ut? ser for meg drømmehuset!
  Du er så flink Caroline, blir så glad når jeg leser bloggen din. 🙂

 27. Jeg synes de var blodharry.. smak og behag 😉 Men for de som liker skoene er de fra nelly en veldig økonomisk erstatter 😉 Hadde de vært helt sorte ville jeg likt de! Skal du kjøpe de?
  Klem

 28. Digget one-o-one best! Men farlig like da:o)
  Stå på babe.
  xx sandy

 29. Nelly sine er finast synst eg 🙂

 30. Liker innleggene dine luksus vs budsjett, men disse var virkelig IKKE fine…

 31. Åh, de fra Nelly har jeg såå lyst på. Lekre!

 32. Fytti fasan, styggeste sko jeg har sett!

  1. Fotballfrue

   Haha 😀 Alle kan ikke like det samme :p

 33. Selvom de var ganske så like likte jeg one-o-one best;)

 34. Jeg er 180 høy, hadde lett gått med et par. Be prod of your long legs.

  1. Fotballfrue

   DET sier jeg også! Det er vakkert å være høy, ingenting å skjule 🙂

   Klem 🙂

 35. jeg har skodilla, men disse falt ikke i smak hos meg. fint at smaken er forskjellig 🙂

 36. Syntes som regel de billigere variantene du legger ut er mye finere, og intet unntak her! Og det må man jo bare like! 😀

  Stå på videre Caroline, du er kjempeflink og en stor inspirasjonskilde! 😀

 37. Emilie Solberg

  Hehe, jeg liker sånne sko! Men, du har en liten skriveleif i overskriften, det skriver »budsjett» ikke »budjsett» 🙂
  En feil er helt menneskelig, så det kan ALLE gjøre, skulle bare gjøre deg oppmerksom på det! Hihi! 😀

  1. Fotballfrue

   Går fort svingene noen ganger, vet du 😉 Takk!

   – C

 38. Syns ikke designer-paret var altfor dyrt, hvertfall ikke med tanke på at mange andre par på DNA eller bianco kan være like dyre. Likevel var det jo et super budsjett alternativ 🙂

 39. Budsjett var finest!! Love your blog:)

 40. skal du løpe kk-mila?? 😀

 41. den fake var finere 😀

 42. Hmm… Syntes ingen av dem var noe særlig fine 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *