Ukens leserspørsmål

Det har tikket inn et titalls mails fra partylystne lesere den siste tiden, hvor temaet er ball eller andre finere anledninger. Det er mye som skjer i desember og i tiden før, og enten det dreier seg om julebord, bryllup, gardeball, russeball eller tiendeklasseball, er spørsmålet det samme: Hvor finner jeg fine og litt annerledes kjoler på nett? Vel, for noen dager siden fikk jeg hjem en kjole som jeg har bestilt til et bryllup vi skal i på selveste nyttårsaften, og jeg er så fornøyd! Lars-Kristian lo godt da jeg hoppet opp og ned av glede, iført den nye kjolen min og signalrosa treningssko fra Adidas. Jeg gleder meg til sånn til å bruke den, men har ikke lyst til å vise dere helt ennå.

Men, det jeg har lyst til å vise dere, er nettsiden jeg bestilte den fra. De har så mye lekkert der, og nå som jeg har fått kjolen og alt har gått riktig for seg, føler jeg det er helt trygt å anbefale den til dere: www.onlineformals.com

Her har de en god miks av dyrt og rimelig, og et utvalg som får enhver jente til å sikle over tastaturet. Jeg lover! Her er noe av det de har å by på:

Sherri Hill og Joviani er mine absolutte favorittmerker hva gjelder ball-og gallakjoler, så jeg vet med hundre prosent sikkerhet at jeg kommer til å returnere til denne siden. Jeg husker ikke eksakt, men mener jeg betalte 150-200 kroner i frakt. Moms og toll kommer alltid i tillegg, og det kan du lese mer om her. 

UPS leverte pakken på døren min etter ca. 3 uker. Jeg fikk beskjed om at vanlig leveringstid til Norge er 2 uker, men denne kjolen måtte bestilles fra leverandør og deretter til butikk, før de kunne frakte den videre til meg. Jeg fikk god oppfølging hele veien, kundeservicen er amazing! Her finner du for eksempel ofte stilte spørmål. 

Dette er i hvert fall et hett og sikkert tips fra meg, dersom du er ute i god tid, og vil ha noe som ikke alle andre har.

78 kommentarer

 1. Kjempeflott at du linket den siden. Utrolig nydelige kjoler! Hehe, til stor hjelp da jeg er LITT tidelig ute med å skulle kjøpe julebord-kjole! Tusen takk 😀

 2. Hej Caroline, I have looked through the two brands you mentioned looking for that black dress that you had in the picture, I cant find it so I am just wondering which brand it is? (I -MUST- have it 🙂 )

  you can answer in Norsk, 😉

  tusen takk for en otrolig blogg!

  1. Fotballfrue

   Hei 😀

   Takk <3 Den er fra Sherri Hill, her: http://www.onlineformals.com/product/SHERRIHILL11-2463/Sherri-Hill-2011-Prom-Dress-2463.html (sort er på de små bildene under)

   Klem 🙂

 3. Vet at blant annet http://www.promgirl.com/ også har et sinnsykt bra utvalg i kjoler 🙂 de også har sherri hill, gigi, jovani osv. Bestilte selv kjole derfra og den ble levert etter ca 10 dager.

 4. Maria Moen

  Takk for at du svarte så bra på mailen min, Caroline! Mange fine kjoler 🙂

 5. Bettina

  Heiii Caroline 🙂 Jeg bare lurte på om det går ann å bestille kjolene fra: Sherrihill.com? Er det også trygt å bestille derfra?

  1. Fotballfrue

   Jeg tror ikke det er mulig å handle direkte derfra, har sjekket tidligere. Du må finne en forhandler, som for eks. onlineformals, som jeg tipset om tidligere i uken 🙂 De har et bredt utvalg 🙂

   Klem!

 6. Bettina

  Okei! Tusen takk 🙂

 7. Hei.

  Den nederste brune kjolen, til høyre, vil jeg gjerne ha. Har lett og lett på siden, hvor er den?

  Takk!

 8. Vet at blant annet http://www.jjshouse.com/ også har et sinnsykt bra utvalg i kjoler 🙂 de også har sherri hill, gigi, jovani osv. Bestilte selv kjole derfra og den ble levert etter ca 10 dager.

  1. Elisabeth

   Måtte du betale toll for den? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *