Jakter søvnen

Travel dag i dag! Har nesten hoppet fra den ene drosjesjåføren til den andre, og vært overalt på samme tid. Føler jeg i hvert fall. Men, nå er i omsider dagens løping på brostein over, og jeg er endelig hjemme. Har jeg store planer om å finne fram joggebuksa, legge beina på bordet og snoke litt i livet til Harry Hole, før mannen kommer hjem med fulle Kiwi-poser. I dag blir det utradisjonell fiskegryte på herr og fru. Mange ble nysgjerrige på lasagnen jeg nevnte i går, den finner du oppskriften på her.

Sko fra Nelly (annonselink) // Bukser fra BikBok // Skjorte fra Zara // Smykke & ring  fra Treasures 

Senere i dag blir det litt lett jobbing, også har vi tenkt til å ta tidlig kvelden. Jeg sliter sånn med å sovne om dagen, skjønner ikke hva det kan være. Det er akkurat som alle tankene mine fra et helt liv bestemmer seg for å dukke opp i hodet mitt SAMTIDIG, og alltid hver gang jeg lukker øynene og tenker at jeg må sove. Utrolig irriterende. Det går vel over. I natt endte det med at jeg stod opp, drakk en kopp te og leste ut halve boken min. Rakk å surfe litt etter Hollywoodsladder også, men bestemte meg for å prøve å sove igjen istedet, midt mellom Ashton og Demi-artikkel nummer åtti og åttien.

Kjempeglad for at så mange av dere ga uttrykk for å ville støtte Rosa Sløyfe under innlegget i går. Utrolig flott ♥ 

154 kommentarer

 1. Åh! Søvnvansker er slitsomt 🙁 Jeg har i hvertfall fått beskjed av legen om at det bare er å stå opp, og gjøre noe annet frem til man føler seg trøtt. Drikke varm melk med honning fungerer bra for meg.

  Lykke til, håper det går over snart!

 2. Elsker fletten din! Kanskje du kunne hvise oss hvordan du lager den?<3

  1. Det gjorde jeg å! Har ganske langt hår selv, så hadde vært kjekt å fått det til! 😀

 3. så fint antrekk:) du må ha en fin dag. så håper jeg du finner søvnen igjen. her i gården finner vi den ikke før 5 om morran uansett hvor tidlig man legger seg.. filosofisk på natten:)

  1. Fotballfrue

   Kanskje det er noe i det. Burde vi rett og slett snu døgnet, og heller jobbe natten? :p

   – C

 4. Jeg vet AKKURAT hvordan du har det. Man er totalt utslitt og trøtt,men man klarer ikke å sovne. Ønsker meg et bedre sovehjertet til jul<3 Utrolig slitsomt.
  Blitt enda verre siden jeg begynte på et knalltøft studie i utlandet. Jeg tror det er stresset! Kanskje det gjelder for deg også?
  Si i fra hvis du finner en løsning
  Sove på ettermiddagen er jeg hvertfall i mot:O Lover meg selv hver morgen: i kveld skal jeg legge meg tidlig". Håpløst!!
  Ha en fin kveld

  1. Fotballfrue

   Nesten godt å høre at vi er flere, men samtidig unner jeg deg ikke det. Veldig slitsomt :/ Skal absolutt si ifra 🙂

   Klem 🙂

   1. Tror ikke sjønnhetssøvn er ment for deg.. Du trenger det ikke 😉

   2. Fotballfrue

    Haha, takk :p

   3. Hva med å bestille melatonin fra Amazon.com? 🙂
    Jeg har selv en søvnforstyrrelse (Forsinket søvnfasesyndrom), og det eneste som fungerer for meg er å ta to melatonin-tabletter på kvelden (Hvis ikke sovner jeg ikke før klokken 3 på natten:/ )
    Melatonin er totalt ufarlig, det er et hormon som er søvn-fremkallende, og grunnen til min søvnforstyrrelse er at hjernen min produserer for lite av det.. :/ Dessverre er det forbudt i Norge av en eller annen latterlig grunn (Som omtrent eneste landet i hele verden), så her må det bestilles gjennom internett.. Tenkte jeg bare skulle anbefale det for folk som sliter med søvnen i perioder.. 🙂
    Klem

   4. Takk for tipset, men dette er faktisk reseptbelagt i Norge.
    Så hvis du har en søvnforstyrrelse så er det jo ikke noe problem å få en resept. Dette kan man spare tid og penger på. Anbefaler ingen å bestille sånt over nettet:)

   5. Reseptbelagt? Det er ikke «bare» å gå til legen, man må søke om å få godkjenningsfritak. Man sparer verken tid eller penger.. Måtte krangle meg til fritak hos legen min, og når jeg endelig fikk den, så kostet det 300 kroner for 3 uker.. Mens gjennom nettet koster det 150 for 3 mnders forbruk 😛 Så for meg som har en kronisk søvnforstyrrelse kommer til å bli blakk gjennom å få tak i det i Norge…

   6. ikke bare nei, men har du ett søvnproblem så får du resept om legen mener du trenger det, noe som du gjør. d var det jeg mente.. . Godkjenningsfritak har jeg ikke hørt om!? jeg har søvnproblemer å fikk resept,, angående pris så er di nok litt dyre ja om du må ta di hver eneste kveld.. Men om det er noe du MÅ ha så kan det være du kan få det på blåresept.. jeg mener kronisk søvnforstyrrelse er alvorlig. å etter du har frikort burde du iallefall få dert billigere.. Er du helt sikker på at det er lsik? Du trodde jo for kort tid siden at di ikke var mulig å få i Norge.. eller mente du at di ikke er få tak i uten resept*? Uansett, er det jo bra at du får tak i .. synes bare det er skummelt å bestille slike ting på nettet når det nylig var oppe i media at det blir solgt mye ukurant som tilsynelatene virker, men at di er tilsatt fyfy ting.. men gjerne jeg er litt vel skeptisk av meg.. lykke til uansett. 🙂

   7. circadin er mulig å få tak i med en resept ja, men dette er tabletter som INNEHOLDER melatonin, mens min søvnforstyrrelse er så alvorlig at jeg må ha 10 mg REN melatonin hver kveld.. Hehe 🙂 Og for å få ren melatonin, og ikke bare preparater som inneholder melatonin, så må man søke til staten 😉 Og hvis man er heldig, så får man tillatelse til å skaffe ren melatonin 😛 Håper du skjønner forskjellen.. Hehe 🙂

    Mener selv at ren melatonin burde være enkelt å få tak i i Norge, og på blå resept. For det er såpass alvorlig at om jeg IKKE hadde skaffet meg melatonin fra utlandet, så hadde jeg kun fått 3-4 timers søvn hver natt gjennom hele uka. Og det ødelegger meg totalt. For selv etter x antall netter på rad med såpass lite søvn, så klarer jeg ikke å sovne før klokken er minst 3 på natten, UANSETT 😛

   8. Det er ikke riktig at det ikke selges i Norge. Du får det på resept om du har søvnproblemer. De heter Circadin. jeg får det selv på respept. samenlignet med innsovningstabeletter så er det ikke vanedannende, Flygere og flyvertinner bruker det ofte pga jetlag. MEN, alt med måte. Det kan være kreftfremmkallende i lengden.. tror di.. Dessuten fungerer di dårligere å dårligere ett jevnlig langtidsbruk. Det blir solgt i vanlige butikker andre steder i verden. MEN det er å få på resept nå. sjekk det på felleskatalogen.no , be om respept hos lege. Bestille fra stateme o.l bør du slutte med

   9. Haha, circadin ja.. Største drittet jeg har prøvd. Dette er ikke melatonin. Det er preparat som INNEHOLDER 1 mg melatonin, og resten er bare dritt som sikkert ikke er så bra. Prøvde det selv i en periode, sovnet på kvelden, men søvnen var så dårlig at det ikke var vits i å ta det. REN melatonin, som jeg må ha 10 mg av hver kveld for å sovne, er slettes ikke farlig. Grunnen er at melatonin blir produsert i hjernen, men for meg som har for lite, må ta tilskudd for å sovne til vanlig tid. Derfor er det ikke farlig. REN melatonin er nærmest umulig å få tak i i Norge. Og om man bruker ren melatonin så fungerer det ikke dårligere etter lang tids bruk. Tvert imot. (Og dette er det ikke vits i å kverulere på; Vet alt som er å vite om søvnforstyrrelsen min og hvordan melatonin fungerer som «behandling»…)

    Å bestille gjennom nettet er slettes ikke farlig. Har gjort det over lengre tid nå. Bare å passe på at man bestiller fra seriøse forhandlere 😉

   10. Junemor

    Hei!
    Anbefaler også å undersøke om Melatonin kan være noe 🙂 Brukte det selv i over et år, men slutten når jeg blei gravid med tredje barnet 🙂 Kanskje jeg begynner igjen etter fødselen. Var jeg fotballfrue, hadde jeg spurt legen min. Og kanskje Hexeberg (som hun sikkert kjenner litt?), eller en annen lege som klarer å tenke utenfor boksen.
    Jeg blei råda til å forsøke Melatonin av min tidligere fastlege. En av Oslos aller poppeste leger 🙂 Han foreslo nettopp å kjøpe det på nettet. Så tviler på at det er sååå farlig! Men bestill fra et EU land, ikke USA (det er såkalla tredjeparts land og alt fra USA er såååå farlig, enda du får akkurat det samme over disk i UK, Tyskland elller ofte også i Danmark og Sverige.
    Circadin, som er på registreringsfritak og dyrk (helt korrekt som nevnt over her), er på 2 mg mener jeg. Selv trenger jeg bare 0,5 mg, så hadde vært pes å dele i 4… De jeg har nå har jeg kjøpt i Los Angeles (det er ikke helt lov). Men har en stor boks med 0,5 mg. Genialt!!
    Roer ned kroppen. Søvndyssende. Slik at du faktisk sovner når du legger deg. Jeg slutta helt med å kaste bort tid på å prøve å sove. Var helt genialt for meg!!

   11. Skjønner ikke hvorfor mine kommentarer plutselig ikke slipper igjennom, menmen.. 😛

   12. Fotballfrue

    Lå i spamfilteret :/

    – C

   13. Enkelte ord som ble litt for hard-core for filteret eller? 😉 Haha.. Ha en fin dag søta 🙂

   14. Ja, det er godt å vite at noen faktisk forstår hvordan det er! Søvn er utrolig viktig.
    Sier selvsagt i fra hvis jeg finner ut av det også;)
    Klem

   15. Jeg sliter også VELDIG med søvnen. Så jeg har også melatonin tabletter, å dette funker. Jeg fikk det gjennom legen, så det er bare å nevne problemene dine for legen så skriver han/hun sikkert ut en resept på det til deg også 😀

    KJEMPEFINT antrekk! Dette likte jeg veeeeldig godt 😀 Og digger det tøffe smykket, hihi 😉
    Håper du får en bedre søvn i natt da Caroline <3 Ikke godt å ligge våken hele natten :S

   16. Fotballfrue

    Tusen takk, Lene 🙂 Håper du får sovet godt i natt <3

   17. Pukka Night time! <3 Roer nervene og siler ut tankene. Jeg har blitt avhengig av å drikke denne teen før jeg legger meg. Jeg ligger alltid våken om natten og bekymrer meg om pirkete ting! Nå får jeg endelig sove 😀

 5. Flott post dette gitt. Innholdet var jo så umenneskelig vakkert at man gikk jo nesten rett på rygg. Gleder meg stort til neste oppdatering. Keep up!

 6. Så treningsfri på Fru Eriksen i dag? 😛

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg var på trening tidlig i dag 🙂

   – C

 7. Lovely outfit! That blouse is so nice!:)

 8. Huff, så kjedelig! Jeg får heller ikke sove for tiden, men jeg vet heldigvis grunnen… Jeg har en slags influensa, en infeksjon, i kroppen for tiden. Den stenger hals med slim og nese med snue så når jeg skal sove våkner jeg av at alt tetter seg. Haha, kjæresten begynte å le i natt fordi jeg lagde så mange rare lyder… 😛
  Men jeg håper du får det enklere med å sove etterhvert. Kanskje du er stresset, det virker som du har mange baller i luften for tiden. ILU og lykke til med søvnen <3

 9. Fin du er 🙂

  Man kan også støtte Rosa Sløyfe aksjonen på facebook, man laget et bilde av seg selv med en rosa sløye og bidrar enkelt og greit med 30kr 🙂

  https://www.facebook.com/RosaSloyfe?sk=app_169848533094736

  Ha en fin dag, og lykke til med søvnen din! Tvi tvi for en god natts søvn kommene natt 😀

 10. Så utrolig pene bilder av deg:) Den fletten var bare helt utrolig nydelig:)

  Gleder meg til å prøve lasagneoppskriften din!

  Er blusen ny?

 11. Elsker outfiten! 😀

 12. så fin du var i dag:) digger den fletten, men har ikke tykt nok hår til at det ser bra ut på meg selv. når kommer forresten oppskriften på de lavkarbomuffinsene/cupcakesene du laget? venter i spenning nemlig:)

 13. Caroline, du skiller deg virkelig ut fra alle andre bloggere!! på en veldig positiv måte 😀 Du er et inspirerende forbilde, og et stil-ikon! Du er fantastisk 😀

  Før var jeg i grunnen ganske lat, og spiste ganske usunt, men nå kan jeg nesten ikke vente med å komme meg opp av sofaen og på treningssenteret , og jeg kan ikke vente til du kommer med nye, spennende, sunne og knallgode oppskrifter! Jeg føler med som en helt annen, jeg føler meg MYE medre, å det har økt livskvaltiteten betydelig, jeg nyter livet 😀 Veldig mye takket være bloggen din! Jeg elsker også når du kommer med annen inspirasjon til klær og sminke, og alle tipsene dine. Kan nesten ikke vente 😀 Jeg digger deg <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, Maren <3 Veldig godt å høre at du har klart å legge om til en sunnere livsstil 🙂

   Klemmer 🙂

 14. Prøv å ta Magnesium-tilskudd, det har hjelpt meg veldig med søvnen! 🙂

 15. Du har jo sikkert mye å tenke på hele tiden! Mye som skjer:-) kan av egen erfaring anbefale deg yoga og meditasjon. Det bør løse søvnproblemene for alltid!
  Klem fra Nicole

 16. Michelle

  Gud jeg elsket dette outfitet!!! Digger stilen din, du er så lady 😀

 17. Så lekkert antrekk!! 🙂 Sjekket ute skoene. Heter de «Ella» og koster 399? Var ikke så enkelt å se. Veldig lyst på! 🙂

  1. Fotballfrue

   De var egentlig utsolgt, men ser ut til at Nelly har ett par igjen 🙂 Har linket til dem. De heter Leolina og koster 399,- 🙂

   – C

 18. Jeg har problemer med å sove for tiden jeg også. Alt for mange tanker som surrer i hodet! Spiller ingen rolle hvor sliten og trøtt jeg er, kroppen vil ikke roe seg ned:( Godt å vite at vi er flere da.. Det er vel sånt som kommer i perioder i livet. Håper du finner ut av det Caroline!

 19. Åh, er såå misunnelig på de som kler sånne bukser… De satt utrolig bra på deg Caroline!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   – C

 20. Når jeg sliter med dårlig døgnrytme og vansker med å sove over lengre tid, så tar jeg en detox-kur og døgnrytmen blir bedre øyeblikkelig 🙂 så om det er noe du sliter med over lengre tid så anbefaler jeg en sånn kur på det sterkeste. de har 20 dagers og ekspress kur 🙂 https://www.kinsarvik.no/products/33067-detox-metho-draine-express-kur-7-dager.aspx

 21. jeg elsker bloggen din!! 😀

 22. Du er så flink, Caroline!! Noen ganger er det viktig at man setter seg ned og puster litt.

  Du er så braaa!! 🙂

 23. Digger antrekket ditt i dag ! Det var utrolig fint, du kler alt 🙂

 24. Wow for et nyyydelig antrekk! Hater når tankene sperrer for søvnen, det er grusomt! Du får sette på noe avspenningsmusikk eller noe 😉

 25. Hei! skal holde et lite foredrag om deg/bloggen din (skoleproskjekt), og så lurte jeg litt på det ang. hvordan bloggen din blir en inntektskilde, hva du tjener penger på osv? hvem som sponser deg og sånn 🙂 hvis du kunne svart hadde det vært kjempefint!

  kjempebra blogg foresten!

 26. Dette ELSKET jeg! Du kler virkelig en litt mer rocka stil 🙂 (vel, og alt annet og – alt kler den smukke)

 27. Henriette

  Heiia, nettopp spist en nydelig lasange til middag 😉 Takk for gode tips her på bloggen ^^ Venter bare i spenning på oppskrifften til LCHF muffinsene du lagde for bare en liten stund siden 😀

 28. Finn frem penn og papir, også skriver du ned tankene dine.

  Så får du «ryddet» hodet og kanskje kan sovne litt lettere..

 29. Jeanette

  Idag var du kjempe nydelig 🙂 Likte antrekket og håret svært godt 🙂

 30. MichelleW

  Heisann!! tøffe bukser!! et lite spørsmål…når du bestiller festkjoler på nelly, pleier du å bestille xsmall stort sett eller small?? ønsker å bestille en kjole derfra men er usikker på om jeg er small eller medium..bruker som regel 36 på overdeler og 38 på bukser og sånn..Håper på svar 🙂

 31. Jeg må bare si at jeg er imponert over at du klarer å gå/småløpe rundt på høye heler. Jeg fikk noen wedges fra Nelly i går med 13 cm hel, og gikk litt rundt i byn i dag. Tilslutt måtte jeg innom en butikk og kjøpe meg nye sko med lavere hel 😉 (Det var veldig fine sko jeg kjøpte, så det var jo absolutt verdt det da 😛 ) Men øvelse gjør vel mester?

  Også lurer jeg på om du kommer til å oppdatere salgsbloggen når du flytter? Da får du jo sett gjennom alle klærene dine. *Håper* Du har jo så mye fint jeg har lyst på!
  Klem

 32. Lekkert antrekk! Nå ble jeg veldig inspirert! Går det an å bli penere? Du er herlig Caroline!
  Klem!

 33. kristine

  Hei Caroline. jeg lurte på noe ang lavkarbo. når vet man at man er i ketosen? å hvor lang tid tar dette?

 34. Elisabeth

  Herregud, jeg kjenner meg så godt igjen, jeg sliter med slike søvnproblemer jeg også.. alle tankene må trenge seg inn samtidig, så begynner jeg bare å tenke fra alt til ingenting 🙁 irriterende at vi ikke vet hva det kommer av! håper det går bedre med deg etterhvert<3 super fint antrekk forresten <3

 35. Hei Caroline!
  Må bare si jeg synes bloggen din er utrolig fin og inspirerende og er eneste jeg følger fast. Du er kjempe flink til å trene og jeg har latt meg inspirere av det, men jeg har en tendens til å spise ALT for mye mat og søtsaker etter trening. Foreløbig har jeg ikke lagt på meg så mye pga gode gener og forbrenning, men jeg er 22 så kommer nok til å gjøre det snart hvis ikke jeg legger om vanene 😉 Har du noen tips?
  Stå på, søtis!

 36. Nydelig antrekk, du kledde buksene kjempegodt!!:D alt kler den smukke visstnok..:) Ikke nå smukke her i gården desverre:( Slike bukser ser utrolig latterlige ut på meg (føler jeg selv da).. Men det er kanskje en vanesak. Man bør i alle fall ha høye sko når man bruker slike bukser, hvis ikke så ser man automatisk litt kort og tjukk ut (;noe med passformen… Det er min erfaring i alle fall).

  Vedr søvnproblemene, så er det noe jeg sliter med selv også i perioder med mye stress. Jeg regner med at, du som alltid, har tusen prosjekter på gang..:P Og da er det veldig typisk at bekymringer/tanker rundt dette kommer når man legger seg (for det er først da man har tid til å tenke..).

  Prøv å innstill hjernen din på sovemodus, og la tankene ligge. Tving deg selv til ikke å tenke;) Lettere sagt enn gjort kanskje.. ;o) Jeg pleier å lese litt på senga før jeg sovner. Det hjelper hver gang!

  Klem på Caroline-mor!! 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg er sikker på du kler det! Det er nok bare en vanesak 🙂 Skal absolutt prøve litt lesing på sengen i kveld 😀

   Klem 🙂

 37. Du er en superstar! Utrolig nydelig 🙂 Du kler deg bedre enn kjendiser i USA jo. Vil nesten ikke at du skal flytte til Telemark, for da får vi ikke sett deg i Oslo. Blir koselig for dere da 🙂

  1. Fotballfrue

   Så snill du er! Tusen takk 🙂

   Klem!

 38. Hvor er det du leser slik sladder:)?

  Takker for svar:)

  1. Fotballfrue

   Overalt, egentlig 😉

   – C

 39. Åh, her tok du virkelig pusten fra meg! Elsket antrekket! Ble positivt overrasket over at buksen er fra Bik Bok. Selv går jeg aldri innom der, men nå skjønner jeg at det er på tide jeg tar en titt. Tusen takk for herlig inspirasjon! ..bare et lite spørsmål. Er det en tubetopp du bruker under blusen eller hører den til? Håper den gode nattesøvnen kommer tilbake 🙂

  1. Fotballfrue

   De har fått et dødslekker jakke i dag også så jeg 😀 Som ble med meg hjem 😀 Hihi 🙂 Det er en tubetopp, ja 🙂

   Klem!

   1. Tusen takk for svar! Klem tilbake 🙂

   2. Kan vi få se jakken som ble med hjem?

 40. Så flott du var i dag! Enig med noen andre over meg som sier at du kler en litt mer «rocka» stil.:) Og jeg synes det er så fint med transparente bluser! And don’t even get me startet on the hair! Nå ble det litt voldsomt her haha! Kanskje du kan prøve «God natt»-te? Eller litt rødvin? Det er ikke alltid så lett å legge fra seg tankene på nattbordet om du har mye på gang og da det går lett ut over søvnen dessverre. Håper det ordner seg! Ikke noe kjekt å være bakpå med søvn, synes jeg!

  Ha en forsatt fin kveld.:)

  1. Fotballfrue

   Rødvin pleier å funke, et lite glass. Men det fristet så lite i går pga. lørdagen :p Kanskje i kveld 🙂 ¨

   Klem!

 41. Jeg kan anbefale Tart Cherry fra iHerb for søvn 🙂

 42. Den buksa passet du kjempe godt! Tror det må være fargen.. Kjempe fin gråfarve <3

 43. Råfint antrekk! Classy og sexy! 🙂
  Jeg har skikkelig sovehjerte og syns så synd i folk som sliter med søvnen. Det må være helt forferdelig, ligge der å ikke få sove og stresse mer og mer for at klokken blir senere og senere =/ Håper det ordner seg og at du snart kommer inn i en god søvnrutine igjen 🙂

 44. Ååh, det var såå fin flette!! 😮 kan du lage et innlegg hvor du viser hvordan man lager den? 😀

 45. Uff da, det er sååå irriterende å ikke få sove! Et tips som funker fint for meg, er å ha papir og penn på nattbordet, da kan man skrive opp alle de tankene og ideene man får mens man prøver å sovne.

  Men du, kan jeg få komme med et ønske til blogginnlegg? Jeg leser bloggen din daglig, og er kjempefasinert! Kan bare forestille meg all den tid og planlegging som går med til å lage er innlegg. Synes å huske at jeg har lest ett innlegg tidligere om hvordan du planlegger, organiserer og produserer et innlegg. Sant? Men jeg ønsker meg gjerne et innlegg om hvordan du får tatt alle bildene av deg selv i løpet av en dag. Har du kamerastativ? Ber du folk rundt deg om å ta bilder? Er det ikke tidvis flaut å dra fram kamera og «posere» til en hver tid? Vis gjerne oss leserne mer av hva som skal til for å lage en blogg – det tar nok mer tid enn mange av oss kan forestille oss.

  Stå på videre, du står definitivt bak favorittblogg min!

  Hilsen Nysgjerrigper Merethe

 46. snowflake

  hvilke sladdersider pleier du å lese på?:)

 47. Vet noen mamma og mormor slet også med å sove. De kjøpte sukkerpiller på apoteket. En type homepatmedisin 🙂 Det funka veldig bra 🙂

 48. Så fantastisk flott du er, Caroline! 🙂 du er så utrolig bra ut!!
  Du er en sann inspirasjon i hverdagen – takk for det!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 49. Så utrolig flott du var idag! Likte stilen din 🙂
  Ha en fin kveld!

 50. Charlotte

  Ooo, stilige bukser! 😀 Er de kjøpt nå nylig eller er de gamle? 🙂

 51. åhh, føler så med deg når du forteller om søvnprobleme. Har selv slitt med det selv de to siste årene av og på. Først og fremst så har jo vi damerne en lei tendens til å tenke på ALT og ingenting når vi legger hodet på puta på kvelden.
  Det kan være at du har mye og tenke på, og at du ikke helt klarer å koble det ut når det nermer seg kvelden. For meg ble det skikkelig plagsomt tilslutt og jeg begynte rett og slett å gruve meg til jeg og mannen skulle legge oss. Han har et enormt til sovehjerte, mens jeg ble liggende i timesvis for å prøve å sove. Snill som han er, prøvde han å pjuske meg på ryggen min for at jeg skulle slappe mer av, men det føltes ut som at kroppen lå 3 meter over madrassen.
  Dette resulterte i at jeg steg opp å satt på datan, leste osv, men legen min sa dette var en lei tendens som kunne utarte seg. Så fikk vite at man ikke skal ligge mer enn 20min for å prøve å sove, hvis dette ikke funket skulle man stå opp i 5min, så prøve å sove igjen…Dette funka forsåvidt helt greit, MEN vet du hva som har funka på meg??:);):) LAVKARBO;-) Hehe! Jeg har aldri sovet SÅ godt på 2 år, jeg legger meg på kvelden og slapper såå godt av. Også drikker jeg en kopp Pukka te på kvelden, den type Pukka te med lavendel og som er ment for god søvn:) min søster bruker også å dryppe lavendel på puta til guttene sine hvis de sover dårlig:) Håper d bare er forbigående Caroline, og alt ordner seg:-)

 52. Stilig antrekk 🙂

 53. Dette antrekket var heelt utrolig fint, Caroline 🙂 du er så inspirerende!

 54. Jeg synes antrekkene dine er alltid så inspirerende, jeg. Du ser fantastisk ut. Jeg har sagt det sikkert tusen ganger nå. Men du er utrolig flott, Caroline. Må bare si det igjen 😉 nydelig bluse

 55. Måå bare si at du er den beste bloggeren! Gleder meg til å gå innpå bloggen din når jeg kommer hjem og innpå macen. Du er så inspirerende, Caroline :):)!

 56. Nyyyyydelig antrekk! 😀

 57. Wow, for et utrolig fint antrekk!!!

 58. Hei Caroline 😀

  Jeg vet du har lagt ut spillelisten din før, men trenger litt flere tips til gode treningssanger, med litt trøkk i 😀 Siden du er en «treningsgudinne» må jeg bare spørre deg, har du noen tips? 😀

  Klemmer

 59. Så nydelig du var i dag, Caroline 🙂

 60. Hei! etter at jeg så linken din til GHD rettetangen, har jeg bestemt meg for å kjøpe den du linket til! flott at deler av inntekten går til et viktig formål, samtidig som designen var kjempefin. Takk skal du ha 😀 håper du sover bedre i natt, tenk koselige tanker :))

 61. Håper du får sove godt i natt 🙂

 62. Hei.
  Hvilket smykke har du på deg, er det silver owl til 79 kr ?? Kjempe fint var det..

 63. Jeg må bare si at her så du aldeles N Y D E L I G ut ! 🙂 Du ser alltid flott ut , men her så du ekstra ekstra flott ut 😉 Hvordan har du gjort håret ditt ?

  Klem fra meg , håper du får sove bedre i natt skjønne deg 🙂

 64. Marita Ø

  OH, DÈT var et lekkert antrekk! Er buksa fra BokBok nylig kjøpt? 🙂 Kjempefin! Har en liknende i lysbrun, og bare digger den!

  Håper du får tilbake søvnmangelen 🙂 Selv skal jeg lese samfunnsfag på sengen, til en prøve i morgen! Klem

  1. Marita Ø

   BikBok* hehe

 65. Håper du får sovet godt i natt!

 66. Elisabeth

  Ser at noen har anbefalt melatonin, men ville ikke bestilt det på nett. Prat med legen din, og spør om å få det! Det er veldig lette sovetabletter, som ikke gir deg «hangover» som man kan få av noen sovetabletter. Pass på å ikke ta de for lenge før du legger deg. Men(!) hvis du skal ta disse, m ådu ha mulighet for å ha en slags rutine. Passe på at du alltid står opp før 9 f.eks (unntak er selvfølgelig lov), men pass på søvn-rutiner. Du spiser jo allerede sunt, så det er bra også. melatonin er et stoff vi har i kroppen fra før, så det er ikke noe kunstig ved det, og er helt naturlig! Det hjalp iallefall veldig for meg, og er også brukt når folk reiser på ferie, og det er tidsforskjell( Vet ikke hvordan det er med Maldivene, men kanskje litt?) … 🙂

 67. Kristine

  Hei Caroline.

  Etter å ha lest bloggen din en god stund, har min samboer og jeg blitt inspirert til å prøve oss på et LCHF-kosthold. Vi er nå i planleggingsfasen, føler at det er viktig å sette seg ordentlig inn i det før man gjør en så drastisk endring i kostholdet. Mitt mål med kostholdsendringen er vektnedgang, mens samboeren min ønsker mer overskudd i tillegg til at han har mye vondt i magen (vi mistenker at det er hvitt mel som har skylden)..

  Vi lurer på om det er slik at man kan spise hva man vil så lenge det er lavkarbo? Kan man f.eks spise lavkarbokake til middag? (Ikke at vi skal gjøre det, men for å sette det på spissen).

  Tusen takk for svar og for at du inspirerer 🙂
  Jeg gleder meg til helsematen.no er oppe og går!

  1. Nå er jeg ikke lege, men jeg har magetrøbbel selv som letter vesentlig ved å spise mest mulig lavglykemisk eller lavkarbo-mat. Uansett så er det en ide for samboeren din å sjekke eventuell intoleranse mot gluten eller laktose, hos legen. Hvis det er en av de tingene kan dere få støtteordningen via det offentlige (skal ikke gå nærmere inn på det her, det kan legen gjøre) Hvis han ikke lider av noen intoleranse er jo saken ganske grei med å teste ut lavkarbokost for å se om det hjelper.

   Lykke til videre, håper dere finner noe som gir dere god livskvalitet uansett hva det heter for noe ;o)

 68. Knallfint antrekk! 🙂

 69. Jeg leser Panserhjerte for tiden. Snaaaart ferdig. Den er veldig bra! Camilla Lackberg står for tur! 😀

 70. Syns du er utrolig lik Olivia Newton-John i filmen Grease!!

 71. Kok deg en stor kopp med Humlete, med litt honning i. Det er naturens egen vuggesang og hjalp meg gjennom hektisk eksamenstid med dårlig søvn.

 72. Upåklagelig stil som alltid, Caroline! 🙂 Selv har jeg slitt med søvnproblemer siden jeg var åtte (jeg er nå 22), og har fått mange råd opp gjennom. Noe som funker for meg er å sette av litt tid midt på dagen til å skrive ned alt jeg bekymrer meg over/tenker på, slik at når kvelden kommer har jeg litt bedre kontroll over det. Ellers er det viktig å ikke bli liggende i sengen hvis søvnen ikke melder seg, da må du stå opp og gå inn i et annet rom. Viktig å ikke bruke data/tv da det aktiverer hjernen igjen. Vet ikke om dette hjelper noe, men det er hvertfall mine triks. Håper det bedrer seg raskt for deg. God klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 🙂 Og tusen takk til alle dere andre for tips også, skal starte med bok og kopp te om noen minutter, så krysser jeg fingrene for at jeg sover godt i natt, og at problemet ikke vedvarer 🙂

   Klemmer til alle 🙂

 73. Fy fader, du er så utrolig flink til å kle deg! Kjempfint antrekk, hvor tar du det fra? 😉 Alltid gjennomført til fingerspissene! Og så fin du var på håret. Du er utrolig dyktig, Caroline og en stor inspirasjonskilde.

  Håper du får sove godt i natt! 🙂

  1. Fotballfrue

   Uæ, takk! Utrolig koselig å høre, ettersom jeg egentlig bare kler meg etter humøret 🙂

   Klem!

 74. Hei Caroline! Vil først starte med å si at du har en fantastisk blogg:)

  Jeg sliter litt for tiden, og lurte på om du hadde noen tips å gi meg.. Jeg holder på med verdens beste gutt for øyeblikket. Vi har det veldig bra når vi er sammen, og jeg sitter og smiler når jeg tenker på framtiden vår og jeg håper vi en dag blir sammen. Nå har det seg slik at vi begge liker hverandre godt, men jeg liker nok han litt bedre enn han liker meg. Jeg er nesten forelsket merker jeg, og det er litt skremmende. Skremmende på den måten at jeg hver dag har en vond følelse i brystet. Ikke fordi jeg er forelsket, men fordi jeg er redd for at han skal dumpe meg. Han har på en måte ingen forpliktelser til meg, iogmed at vi ikke er sammen. I tillegg har han en sjalu og smågal eks som gjør alt hun kan for å ødelegge for oss. Jeg er bare så utrolig redd for at han skal stoppe å like meg, og blir stressa og bekymret når jeg føler at vi ikke tilbringer nok tid med hverandre osv.. Mitt spørsmål til deg er om du har noen tips til hvordan jeg kan gi slipp på denne vonde følelsen, og heller nyte tiden jeg har med gutten min?

  Blir veldig glad for svar:) stor klem!

  1. Kan ikke la være å svare på denne, selv om det ikke var meg du spurte 🙂 Syns det høres ut som om du trenger å få avklart hva HAN føler for deg, jeg. Jeg tror du er stressa fordi du ikke vet hvor du har ham, og jeg tror eks’ en hans gjør deg bekymret for om han er rett for deg. Du er også redd for å gi deg hen til dine egne følelser, fordi et eller annet bak i hodet ditt prøver å fortelle deg noe. Igjen, ser jeg for meg denne eks’en hans som en av grunnene til dette. Du vil være sammen med ham mest mulig, for at han ikke skal bli fristet til å falle for noen andre = du er utrygg på deg selv, og på ham.

   Snakk med ham. Si hva du føler, og hvor sterkt du føler, og spør ham hvor han står. Få ting ut i dagen. Ikke vær redd for svaret, for hvis han sier noe du ikke ønsker å høre, så slipper du i alle fall å lure på om han er mannen i ditt liv 🙂

   Masse lykke til! 🙂

   1. Miss O

    Tusen takk for svar, Mariann! Det var noen fine råd, og jeg skal definitivt sette meg ned med han og fortelle ham akkurat hva jeg føler. Og det er nok som du sier, eksen hans gjør meg utrolig usikker…

    ha en fin kveld 🙂

 75. Nydelig flette!! 🙂

  Du, er det for sent å sende inn logo til dere?

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Neida, kjør på! Fristen er søndag 🙂

   – C

 76. Åå, Caroline, du er så utrolig nydelig! Dette antrekket var noe av det fineste jeg har sett på lenge 😉
  Leser bloggen din hver dag, er dessverre ALT for dårlig til å kommentere 🙂
  Du er storfavoritt i allefall!

 77. Katarina

  Alle bør dra å støtte Rosa Sløyfe på Mester Grønn 🙂 Vi er hovedsponsor for kreftaksjonen 🙂 🙂 <3 veldig stolt av det..

 78. Hei,

  Håper søvnproblemene går over. Du har mange jern i ilden og dette kan være kroppens måte å si at nok er nok på. Det er lurt å lytte til signalene, noe jeg vet av erfaring, siden jeg ikke gjorde det selv en gang. Jeg ville vise at jeg var «sterk» og overvinne disse «forbigående» periodene uten nok søvn, jeg gadd rett og slett ikke bry meg noe om meg selv. Det viste seg at jeg faktisk var deprimert som en følge av vedvarende bekymring og stress. «JEG!», tenkte jeg, jeg hadde det så fint, men det var liksom noe som manglet viste det seg. Jeg følte meg aldri bra nok og jeg dro saker og ting altfor langt. Banalt å se tilbake på det nå, men der og da, midt oppe i det, føltes det helt utrolig intenst.

  Uansett tror jeg du er sterk nok til å komme gjennom denne kneika. Det du skriver om deg selv og hvordan du ser ut tyder iallefall på det:-).

  En annen ting: Vet du hva slags fettprosent du ligger på? Jeg har latt meg inspirere av lavkarbo gjennom denne bloggen og må si at det har en vanvittig effekt. Men noen av mine venner mener jeg burde stoppe opp nå da jeg har blitt for tynn i deres øyne. Jeg vil ligge på en fettprosent nær den du gjør, da den er perfekt. Du ser så sunn og frisk ut slik du ser ut nå:-)

  Guro

 79. Hei Caroline! Når jeg ikke får sove så er det som du sier fordi alle mulige slags tanker kommer snikende på. Jeg pleier alltid å tenke meg en kommode som jeg åpner skuffene i, og legger problemene der før jeg lukker skuffene igjen. Funker ofte veldig bra! Takk for fin blogg!
  Klem heidi

 80. Ååh, så fint 😀 både hår og antrekk! Fine du 🙂 Jeg har også slitt en del med å sove i det siste – og jeg sovner vanligvis på et blunk 😮 Vi får håpe det går over raskt for oss begge to!

 81. Sliter veldig mye med søvnen selv, men det har jeg gjort så lenge jeg kan huske. Mye pga depresjon, så håper at vinteren ikke blir for tung og at trening kommer til å hjelpe 🙂 Et tips som alltid dukker opp er jo å holde soverommet til søvn, ikke andre ting som spising, lesing, data osv. Kanskje det er bedre å sette seg ved bordet eller i godstolen og bare gjøre seg selv utilgjengelig! Håper uansett at du får en god natts søvn! Elsker forresten antrekket i dag 🙂

 82. Hva gjør du om du er hos venner eller andre og det serveres noe som ikke er lavkarbo? FOrleden var jeg hos noen venner og alle satt og gledet seg til desserten (HØYkarbo). Klarte liksom ikke å si nei etter at alle hadde ventet i nesten en time på at det skulle bli klart, pluss at noen hadde satt en full tallerken foran meg mens jeg var på do … Hjelp.

  1. Fotballfrue

   Spiser eller lar være 🙂 Det gjør ingenting om du skeier ut innimellom, alt med måte 🙂

   – C

 83. Så superstilig antrekk! Jammen er du flink til å kombinere. Beundrer deg virkelig, Caroline. Et flott forbilde er du! 🙂

 84. Kan du vise jakken som ble med deg hjem i dag? 🙂

 85. Victoria

  Åhh, utroooolig fint antrekk! Alltid like gjennomført 🙂 Heldigvis trenger du ikke skjønnhetssøvn, vakre kvinne! Uff, søvnløshet er ikke bra.. Har hatt slike perioder jeg også. For meg hjalp det å unngå databruk rett før jeg legger meg, og drikke urtete!! Urtete har en beroligende og søvndyssende virkning 🙂 Drikk en halvtime før du legger deg 🙂 Lykke til, håper du sover godt i natt!

 86. karoline

  Kan du skrive om skaden din? er du bra igjen? jeg er skadet og vil gjerne ha info 🙂

  1. Fotballfrue

   Hvilken skade? :/

   – C

   1. karoline

    Runners knee? Mente jeg leste tidligere at du hadde dette, og jeg har utviklet dette i sommer og trenger tips og erfaringer.. 🙂 Tar i mot tips og erfaringer/info med stor takknemmelighet hvis du har mulighet (og hvis det var riktig med runners knee:) Takk for en herlig blogg – du er bare fantastisk inside&out!

   2. Fotballfrue

    Ja, stemmer. Runners knee og slimposebetennelse 🙁 Det er heldigvis så godt som over nå, men dersom jeg ikke tøyer ut, kjenner jeg det altfor godt dagen etterpå. Men når jeg tar uttøyningsprogrammet jeg har fått av fysio etter løpeøkten, føles det 95 prosent bra 😀 Gikk til fysio 2 dager i uken for behandling i en periode på 3-4 måneder før jeg følte meg ok igjen. Fikk mange fine øvelser av han (både tøying, styrke og balanse), samt behandling med både massasje og triggerpunktbehandling (uæ)

    Klem 🙂

   3. karoline

    Gratulerer med friskt kne! Deilig 🙂 Tusen takk for tips!! Ha en flott dag.

    Klem 🙂

 87. Kristin A

  Så kul flette! hvordan har du laget den?:)

 88. I dag var du fin på håret!

 89. Noen ganger kan det være strss og bekymringer som ligger bak søvnproblemer. Nå vet jo ikke jeg i ditt tilfelle, men det virker som om du lever et veldig hektisk liv…, ikke minst med mye trening. Vet av erfaring at det kan bli for mye også, man kan bli tappet for krefter og få problemer med å sove.

 90. Jeg har selv slitt med søvnen i årevis, ikke gøy! Varierer vel hva som funker for folk, men kanskje noen av disse tipsene kan funke for deg? Gå en lang tur eller tren et par timer før du skal legge deg, så du er sliten når du skal sove (på en annen måte enn å ha jobbet mye etc). Ikke se på TV/data den siste timen før du går i seng, da dette forstyrrer og aktiviserer hjernen. Dersom du ikke får sove, stå opp istedenfor å ligge og vri deg, ikke bruk TV/data da heller av samme grunn. Les en kjedelig bok, rydd etc. Drikk en kopp Camille te før du legger deg, det virker avslappende. Gjør avspenningsøvelser, det finnes CD’er med intsrukser. Også er det jo sånne ting som å skifte sengetøy, ha det rent og ryddig og godt luftet på soverommet, men jeg mistenker kanskje at du som er så ryddig har det ganske strøkent der allerede :p
  Håper du får sove godt i natt! Våkennetter er ikke gøy når man har mye som skal gjøres!
  Så stilig du var på håret forresten! Har du i ekstra løshår der? Ble så utrolig fyldig og fint! 🙂
  Natta!

 91. Fantastisk flette!!! kanskje du kan legge ut en videoblogg om hvordan du gjør det? 😀
  eller i hvert fall vise det for oss, den var såå fin.

 92. Anbefaler Valerina forte eller valerina natt for søvnvansker. De selges reseptfritt på apotek. God effekt på uro og får kroppen til å slappe av. Funker supert på meg i perioder med lite søvn!

 93. Elisabeth

  Hvis du liker lettbeint humor, anbefaler jeg å laste ned Radioresepsjonens podcaster og høre på dem når du ligger i senga. Man blir underholdt, men man trenger ikke nødvendigvis å høre på hele siden det bare er tull og tøys de prater om 😀 Veldig morsomt å sovne til om man har hatt en bekymringsfull dag.

 94. Så fin du var i dag! Nydelig 🙂 Håper du får søvnen tilbake<3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fine Elise <3

 95. Utrolig fint antrekk og frisyre, veldig kledelig! 🙂

 96. Elsker stilen din!

 97. God morgen! Vil bare tipse deg om magnesiumtabletter som man får kjøpt i vanlig dagligvare. De heter kalmag og funker kjempebra! Jeg har alltid slitt med å sovne, men etter jeg prøvde disse har jeg sovnet fort og sovet bedre. Også hjelper det med kamillete. Lykke til iallefall! Ha en finfin dag 🙂

 98. Du er nydelig! Elsker antrekket og håret! 😀

 99. Sjukt kul flette! 🙂

 100. Noen enkle og veldig nyttige søvntips!

  – Ikke gjør NOE annet på soverommet enn å sove (og sex 😉 )
  – Hvis du ikke får sove – gå ut av soverommet i 30 min og gjør noe annet, men det kan ikke være TV eller PC.
  – Begrens tiden i sengen til eks. 6 timer, til hvor mye du vanligvis sover i løpet av en natt
  – Pusteteknikker, rolig musikk
  – Ikke stress med å prøve å få sove, tenk at du skal holde deg våken
  – Unngå koffein, te, TV og PC i timen før du skal legge deg

  1. Fotballfrue

   Hehe, takk for tips 😀

 101. Dette må være eit av de vakreste anntrekkene på lenge!!!

 102. Tror det er viktig å roe ned før man legger seg ja. Slet med det samme en periode, og det var ikke akkurat kult… Ble mange netter uten så mye som ett sekunds søvn, og dette foregikk mesteparten av 3. klasse på vgs. Verst var det selvfølgelig i eksamens- og tentamensperioden. Hvis man for eksempel fokuserer på å rekke alt mulig rart før man skal legge seg, blir stresset med etter sengetid… Men jeg skjønner godt at du føler deg stressa om dagen, og kanskje ganske gira på alt som skjer også 🙂

  Tart Cherry (supermat) inneholder melatonin, men jeg tror kanskje den også inneholder en god del karbohydrater. https://www.kinsarvik.no/products/31415-pure-planet-tart-cherry-concentrate-473-ml.aspx. (Billig hos iherb.com.)

 103. Ingrid Svendsen

  Uff, jeg kjenner til de problemene der. Man får en sånn stressende følelse i kroppen så snart hodet treffer puta…..hjertet banker fryktelig fort og tankene løper… Jeg får det alltid hvis jeg er veldig stressa i en periode. Sikkert fordi du har mange jern i ilden (eller, enda flere enn vanlig, hehe). Flere av rådene overfor hjelper godt, Melatonin og Magnesium-tabletter pluss flere typer te har hjulpet meg mye :o) Du kan jo prøve litt av hvert.

  Forresten så var det antrekket over helt fantastisk fint!!! Og du kler sånn flette ekstremt godt 😀

  Håper du får en litt midre stressende dag i dag. Skal sende gode tanker <3

  Klem

 104. Utrolig fint antrekk(som alltid vel og merke;)!

 105. Kjempefine bukser! Pleier å handle mye på BikBok men disse har jeg ikke sett, blir vel en liten tur dit nå da 🙂

 106. DIGGER looken din her…;)

 107. Maria Sørensen

  Hei! Hvordan lager du den fletten der? Var kjempe fin <3

 108. fantastisk stilig både på håret og antrekket!!!! =) blir superinspirert!!=)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *