Rosa Måned

Nå er det ikke lenge til 71 Nord starter (uten tvil høydepunktet på mandager), og jeg står her i mitt nye forkle fra Kreftforeningen og lager lasagne.

Er det ikke søtt?  Det er designet av Norah Farrah, og ved å klikke deg inn på Rosasloyfe.no, finner du både dette og flere ting designet av henne, samt sløyfer, armbånd, pins med mer. Du kan også støtte aksjonen ved å sende en SMS med kodeord ROSA til 2277. Da gir du automatisk 50 kroner til aksjonen.

Visste du at så mange som 1 av 12 kvinner vil utvikle brystkreft i løpet av livet? Det er urettferdig mange, og ved å støtte kreftforeningens arbeid, vil du bidra med blant annet forskning rundt dette. En utrolig viktig sak for oss kvinner, med andre ord.

I tillegg til dette, har en av mine største samarbeidspartnere, Coverbrands.no, rosa måned nå i oktober. Det betyr at for hver ordre som tikker inn hos dem, vil 10 kroner gå til Rosa Sløyfe Aksjonen. Er det ikke flott? Dette er absolutt med på å gjøre en forskjell, og bare ved å kjøpe en lipgloss i oktober, kan du være med å bidra.

Her er noen av mine rosafavoritter fra Coverbrands:

Dersom økonomien strekker til, og du ennå ikke er stolt eier av en GHD, kan kanskje dette være et fint tidspunkt å kjøpe den på? Nå er årets vakreste limited edition ute, og ved å kjøpe denne går hele 100 kroner til Rosa Sløyfe. Har du blogg, vil jeg oppfordre deg til å laste ned dette banneret, som du kan legge på bloggen din.

Det er altså mye vi kan gjøre for å få flere bevisste på denne saken, og jeg vil oppfordre dere til å vise støtte i oktober. Du trenger ikke å kjøpe eller gi all verden, men du kan for eksempel bære en rosa sløye, et rosa plagg eller rett og slett bruke rosa neglelakk eller makeup. Her finner du Coverbrandsjentene sine rosa favoritter.

Min favorittpin kommer i hvert fall til å bli flittig brukt i oktober. Den finner du her

59 kommentarer

 1. Flott tiltak!

 2. Kjøpte den ghd glattetanga for 2 uker siden, er så fornøyd! Den er superlekker og god, samtidig som den støtter en god sak 🙂

  Herregud hvor heldige de er på 71 grader nord, hadde jeg vært deltaker og ikke fått hoppa hadde jeg begynt å grine! Haha! Tror du du ville hoppa?

  1. Fotballfrue

   Nei! Jeg hadde ikke turt det, jeg :/

   – C

 3. Hei 🙂

  Hvor får du tak i den pin-en på nederste bildet? 🙂

  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Rosasloyfe.no 🙂 Ved å kjøpe den, støtter du Zulukvinner og deres familie også 🙂

   Klem!

 4. Jeg har egentlig ikke behov for å kjøpe noe fra coverbrands, selv om de har masse fint. Det er bare mye jeg har fra før av. Men jeg skal så absolutt skaffe meg en rosa sløyfe så snart som mulig. Jeg brenner for kreftsaker og relaterte aksjoner, for jeg kjenner og vet om så mange mennesker som ble rammet av sykdommen. Og det er så trist og urettferdig! Du har riktig i at mann trenger ikke å kjøpe eller gi all verden, det viktigste er å vise medfølelse, støtte og at mann bryr seg <3

 5. Jeanette

  Flott at du har fokus på dette.Jeg har bestilt meg armbånd og penn.kjempesøte ting de har til salgs 😀

 6. Sabrina

  For ett nydelig forkle!
  Sitter selv og ser på 71 Nord, helt sykt det der at de måtte hoppe utfår en klippe! hadde aldri gjort det ^^

  Flott du støtter rosasløyfe, Moren min hadde bryst kreft, trodde virkelig at hun ikke skulle klare seg, men hun ga seg ikke uten kamp og den dag i dag er hun helt frisk! :-))

 7. Kjempebra initiativ, Caroline!

 8. Hei
  Fint at du støtter det.
  Liker bloggen din:)

 9. Så FLOTT at du brukar bloggen din til slike viktige saker, Caroline! 🙂 Du har ein kjempefin balanse i kva type innlegg du postar. Eg har blitt fast lesar siste vekene, og blir meir og meir fan av deg, og det du står for! Du kledde det søte forkleet kjempegodt ♥

 10. Du stråler, Caroline!! 🙂

 11. Tyckte mer att den nedersta broschen är vacker!

  http://pernillabredolt.blogspot.com

 12. Heia. Så herlig at du belyser et så viktig tema! 🙂 Har allerede kjøpt meg den perle rosa sløyfa, syns den var så fin 🙂 Det går fint å lage krøller med den Ghd’en ja? Fant akkurat ut hva jeg skal ønske meg til bursdagsgave fra samboern 😉

  1. Fotballfrue

   Ja, det går fint 🙂 Jeg synes det er litt vanskelig fordi jeg har såpass langt hår, bare :/

   Klem 🙂

 13. Elisabeth

  Du er så vakker, Caroline, og utrolig søt forkle:D håper det er flere som ettehvert støtter dette, for det er så betydningsfullt! glad du inspirerer andre til å gjøre det samme også, med god informasjon:D takk så mye, godhjertet<3

 14. Du er vakker og inspirerende. I like you! 🙂

  1. Fotballfrue

   I like you too 😀 <3

 15. Camilla

  Så bra at du setter fokus på slike ting gjennom bloggen;) Stå på:)

 16. MammaTilToSmå

  Hihi, du er skjønn i forkle! Skikkelig husmor! Så at du fikk litt kommentarer isted fordi du kjøpte sko og veske, men det er bare misunnelse. Du har greid det mange av oss ønsker å oppnå, NYT det du! Du er så flink til å be folk om å støtte viktige saker, selvfølgelig skal du få kjøpe det du har lyst til! Ha en kjempekoselig kveld, søte du! 🙂

 17. så bra å legge ut sånne innlegg! 🙂
  d e ein kjempe sak å reklamere for!

  korleis ole henriksen brodukt er det du har bilde av der?
  har bestillt meg den kolagen saken som skal ligge under dagkremen, den er hærleg!
  og vil du legge ut lasagne oppskrifta? 😀
  du er ein inspirasjon i kvardagen. dei gangene ein føler seg småslapp før dagens treningsøkt er det berre å sneie innom bloggen for ein ekstra puff, thanx!

  ha ein fin fortsatt fin kveld!
  🙂

 18. Jeg syntest det er et flott tema å ta opp 🙂 Jeg har send en ml 🙂 Jeg har vært medlem i kreftforeningen gangske lenge fordi min bror hadde kreft, men det gikk bra 🙂 !Og det er helt utrolig hvor mye kreftforeningen finner på som kreft barna kan få oppleve. Jeg syntest at de gjør en helt fantastisk jobb…!

  Forresten.. Jeg er helt ny i blogg verden!! Ta en titt? http://www.fotografsivertsen.blogg.no.. om jeg kan legge inn bloggen min her da..

  Og du er alltid like vakker Caroline :D!

 19. Anna Maria

  Før var jeg litt skeptisk på deg og bloggen din, men det er først nå jeg ser hvor mye arbeid du har lagt bak den og hvor mye du faktisk gjør for oss som leser den! Jeg har virkelig blitt inspirert av deg, spesielt når det kommer til trening og et sunt og balansert kosthold. Har begynt å følge LCHF dietten, og er virkelig fornøyd til nå. Og det er veldig mye lettere når du legger ut så mange gode og enkle mat retter!
  Stå på, Caroline! Du har en kjempe bra blogg, og det virker som du er en fantastisk person! 🙂

 20. åååh jeg har lett etter et fint forkle- og her var den beste unnskyldningen til å kjøpe seg et! Også ble det en perlesløyfe på meg også 🙂 Desvrre har jeg ikke nok penger akkurat nå- men jeg kunne få faktura- så jeg kan betale når lønnen kommer! tihi!

 21. Rosa perlesløyfe er akkurat kjøpt og betalt! 🙂

 22. Så bra at du setter søkelys på et så viktig tema! 🙂
  Noe annet man kan gjøre for å forhindre brystkreft er å trene (helst 30 min hver dag minst) og ha et sunt kosthold. Da risikerer man sjansen for kreft samtidig som om man skulle være så uheldig å få det, har man et bedre utgangspunkt dersom man har vært sunne og spreke 🙂

  Ikke at dette var et hint til deg for jeg vet jo hvor sunn og flink du er 😀

 23. Svanhild

  Hei!
  Kjempebra att du bruker din «makt», eller påvirkningskraft er eit finere ord, til å sette fokus på ein slik sak! Du når fram til så utrolig mange mennesker, derfor vil eg gjerne dele ein sak eg brenner veldig for. «Rosa sløyfe» har vore allmenkjent veldig lenge, men eg vart i vår introdusert for gull-sløyfa. Hadde da aldri høyrt om denne sløyfa, men så viktig ein sak, støtteforeningen for kreftsyke barn! Eg bærer stolt mi gullsløyfe for å vise min støtte, men det er ytterst få som veit kva sløyfa står for! Frustrerande! Kansje akkuratt DU kan hjelpe med å sette gullsløyfa «på kartet»? 😉
  http://www.kreftsyke-barn.no

 24. Veronika

  Du er så flink til å blogge flere ganger om dagen, Caroline! 🙂

  Har forresten spurt om dette tidligere:

  Hva mener du om pepsi max? Bra/dårlig?

  Klem 🙂

 25. Den rosa sløyfa var jo bare helt nydelig da, den vil jeg ha! Så flott at du bruker bloggen din på denne måten, jeg synes du generelt er veldig flink til det.

 26. Rosasløyfe

  Takk for at du belyser et så viktig tema via bloggen din! Selvom man er ung og tenker at brystkreft er noe som rammer eldre mennesker så kan det også ramme oss som er unge. Jeg fikk selv brystkreft tidlig i 20 årene og har kjent det tett på kroppen. Takket være rosasløyfeaksjonen og stort fokus på forskning innen kreft overlever heldigvis flere og flere. Så støtt den rosa måneden for de som har mulighet, en dag kan det faktisk være deg selv som nyter godt av det som kommer ut av disse pengene.

 27. bra innlegg, god støtte til en viktig sak. dette likte jeg.

 28. Kan du legge ut lasagneoppskriften?:) evt si hvor du har funnet den? Spiser lavkarbo, og savner lasagne!

 29. Er så fint tiltak. En viktig sak å støtte! Guri så herlig forkle! Det må jeg skaffe meg. Du så jo helskjønn ut i den!

 30. Victoria

  Tro meg eller ikke, men jeg fant et spill «om» deg.
  Det er et sminkespill der man skal sminke deg!
  Hehe, kanskje du viste om det. Kanskje ikke. Men ta en titt da vel : )
  http://www.spillape.no/Spill/Caroline_Make_up

 31. Kjersti

  Veldig bra tiltak Caroline! Jeg liker at du har fokus på viktige saker, samtidig som du skriver om sminke og klær 🙂 En fin balanse synes jeg.

 32. Jeg kommer med en anbefaling! App’en «the long run» er en app laget av Plan, der du løper for jenter i utviklingsland. Sjekk den ut da vel!!! 🙂

 33. Ingvild

  For et fantastisk fint engasjement, Caroline! Mange som vil berømme deg for det 🙂 Kjøpte den nederste pin’en uten å tenke meg om – og den skal bæres med glede og stolthet. Mamma fikk brystkreft i mars i fjor, og gikk gjennom sitt livs tøffeste kamp for nøyaktig ett år siden. Og jeg vet det er så mange rundt om i hele verden som enten opplever å bli rammet selv, eller at noen av deres nærmeste blir rammet. I begge tilfellene føler man en form for smerte. Derfor hjelper det på litt ekstra når man vet hvor store ressurser som settes i sving for å forhindre og bekjempe den altfor utbredte sykdommen, man føler seg liksom litt tryggere.

  Jeg synes dette innlegget sier så mye om deg som person, medmenneske og blogger, Caroline, og det er denne siden av deg som gjør like givende som inspirerende og underholdende å lese bloggen din hver eneste dag 🙂

  Stor klem <3

 34. Er det cottage cheese du bruker i lasagne? Hvordan bruker du denne i lasagnen?:) Det er jo sunt og godt=)

  1. Fotballfrue

   Jeg har lagt ut oppskrift på lchf-lasagne under «mat» til høyre, eller om du bruker søkefeltet mitt 🙂

   – C

 35. cecilie kristin

  når skal du oppdatere salgsbloggen? 🙂

 36. Herlig forkle 🙂 takk for påminnelsen om rosa oktober, sendte sefølgelig en sms for å støtte:) jeg blir inspirert over deg og disse sakene du brenner sånn for! Og all den tiden du bruker i din hektiske hverdag.. Aah! Du er et virkelig godt menneske Caroline, en bare må bli glad i deg!!

 37. Michelle

  Du er så husmor Caroline!!! Kommer til å bli en supermamma 😀

 38. synnøve

  Hei!
  For inntil noen mnd siden var jeg bare innom å leste litt, men nå har jeg blitt helt avhengig av bloggen din og er inne flere ganger for dagen. og klarer heller ikke å la være å kommentere lengre:):D
  Du var helt nydelig i det forkle, et slikt et vil jeg også ha:D

  Har lurt litt på å kjøpe produkter fra oh…har helt normal hud fin hud som bare trenger litt fuktighet spesielt nå som det blir kaldere…kunne tenkt meg en rens, dagkrem og evt.nattkrem. Hva ville du anbefalt meg å kjøpe?:)
  Jeg har forresten funnet en veldig fin brudekjole nå, men ikke 100% sikker enda…mye diamanter og dilldall på den:D Og den ville fungert som en fin selskapkjole/aftenkjole etter brylupp i tillegg om man syr den om litt…
  Sitter å tenker på ka jeg skal gi min mor i 60års gave:S
  Du må ha en strålende dag:)

 39. Lizbeth Osnes - Behind the scenes..

  Herlig at du blogger om dette, det er SÅ VIKTIG! Takk 🙂
  Jeg har forresten en konkurranse på min blogg, hvor du kan vinne et DIGITALT FOTOALBUM til verdi av 899,-! Jeg mener ikke å reklamere, men jeg vet hvor irriterende det er å gå glipp av en slik sjanse 🙂 For å komme til konkurransen: http://lizbethosnes.com/manedens-konkurranse-2/september-oktober-meld-deg-pa/

 40. Inspirasjon Caroline:)
  Det ble finfin termokopp, og et par flotte rosa sløyfer som skal passe flott på mørke høstjakker:)

  1. Fotballfrue

   Termkokoppen har jeg også sikret meg! Den er så fin 🙂

   Klem!

 41. Så flott du er!

 42. Da har jeg lastet opp et nydelig banner på siden min takket være deg 🙂 Blir vel så jeg skriver et innlegg om det jeg også. Ha en fin fin dag=)

 43. Ah, er så misunnelig på alexaen din! Det er virkelig drømmevesken, skulle egentlig kjøpe den da jeg var i usa i sommer, men den er jo så dyr, så endte heller opp med en louis vuitton speedy 30. Er kjempe fornøyd med den, men angrer litt på at jeg ikke kjøpte alexa. Det som hvertfall er surt er at jeg så at den er 900 kr billigere her hjemme enn i USA …… 🙁

 44. Flott at du setter fokus på en så viktig sak! Samtidig vil jeg oppfordre til å være kritisk når det gjelder alle rosa produkter, for dessverre ser produsentene også på dette som en utmerket måte å tjene ekstra penger på ved å spille på folks samvittighet. Vær sikker på at de du støtter/produktet faktisk gir donasjonen videre og til et seriøst forbund! Det er mange som er blitt rike på den rosa sløyfen og som ikke har gjort noe godt med det! For å være sikker på at pengene går til riktig sted og sak vil jeg anbefale å støtte kreftforeningen direkte eller rosasloyfe.no(og deres sponsorer)!

 45. Helt sykt! Jeg drømte at jeg kjøpte et slikt forkle i natt. Jeg hadde aldri sett det før, så kikker jeg på bloggen din nå og du har det på deg. Skikkelig merkelig! Du kler det forressten 🙂

 46. Flott innlegg:) gikk nettopp til innkjøp av forkle og perlesløyfe 🙂

 47. Så søtt forkle! Det kledde deg veldig. Et sånt skal jeg skaffe meg åg!

  FLOTT at du har fokus på denne saken. Jeg mistet mamman min av brystkreft, blir 9 år siden nå til jul.
  Denne aksjonen er veldig viktig for meg, og jeg tenker på alle som er/har vært i samme situasjon som meg 🙁 <3

 48. Kathrine

  HURRA FOR DEG, CAROLINE <3
  Etter at jeg selv fikk diagnosen brystkreft med sprening i vår har jeg blitt en ivrig bloggleser. Når man er tvunget til å være mye hjemme i sofaen er blogger fin underholdning. DIn blogg er alltid hyggelig lesestoff. Så positiv, sprudlende og søt.
  Dette innlegget har jeg ventet på fra bloggere, og ble nesten rørt når jeg så innlegget.
  Fantastisk at du tar "ansvar" ved å formidle dette nå i rosa-okotber!
  Visste du at gruppen mellom 30-40 år øker? Skremmende! MEN heldigvis overlever 9 av 10 kvinner. Jeg håper for alt i verden at jeg er blant dem.

  Stor klem fra trofast leser, 32 år.

 49. Hei!
  Tusen takk for at du er med på å skape «blest» rundt denne saken 🙂 Supert! Jeg mista nylig verdens beste pappa i kreft, og det er så viktig at vi støtter Kreftforeningen!

  Vi samlet inn minnegave for pappa, og ga 50.000 til Kreftforskningen på Radiumhospitalet – det føles godt og kunne hjelpe til! 🙂

  Jeg håper at mange velger å bidra – alle monner drar!! 😀

  Ha en fin uke!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *