Rosa Måned

Nå er det ikke lenge til 71 Nord starter (uten tvil høydepunktet på mandager), og jeg står her i mitt nye forkle fra Kreftforeningen og lager lasagne.

Er det ikke søtt?  Det er designet av Norah Farrah, og ved å klikke deg inn på Rosasloyfe.no, finner du både dette og flere ting designet av henne, samt sløyfer, armbånd, pins med mer. Du kan også støtte aksjonen ved å sende en SMS med kodeord ROSA til 2277. Da gir du automatisk 50 kroner til aksjonen.

Visste du at så mange som 1 av 12 kvinner vil utvikle brystkreft i løpet av livet? Det er urettferdig mange, og ved å støtte kreftforeningens arbeid, vil du bidra med blant annet forskning rundt dette. En utrolig viktig sak for oss kvinner, med andre ord.

I tillegg til dette, har en av mine største samarbeidspartnere, Coverbrands.no, rosa måned nå i oktober. Det betyr at for hver ordre som tikker inn hos dem, vil 10 kroner gå til Rosa Sløyfe Aksjonen. Er det ikke flott? Dette er absolutt med på å gjøre en forskjell, og bare ved å kjøpe en lipgloss i oktober, kan du være med å bidra.

Her er noen av mine rosafavoritter fra Coverbrands:

Dersom økonomien strekker til, og du ennå ikke er stolt eier av en GHD, kan kanskje dette være et fint tidspunkt å kjøpe den på? Nå er årets vakreste limited edition ute, og ved å kjøpe denne går hele 100 kroner til Rosa Sløyfe. Har du blogg, vil jeg oppfordre deg til å laste ned dette banneret, som du kan legge på bloggen din.

Det er altså mye vi kan gjøre for å få flere bevisste på denne saken, og jeg vil oppfordre dere til å vise støtte i oktober. Du trenger ikke å kjøpe eller gi all verden, men du kan for eksempel bære en rosa sløye, et rosa plagg eller rett og slett bruke rosa neglelakk eller makeup. Her finner du Coverbrandsjentene sine rosa favoritter.

Min favorittpin kommer i hvert fall til å bli flittig brukt i oktober. Den finner du her

59 kommentarer

 1. Christina

  Fantastisk godt initiativ Caroline!!
  Mista min aller kjæreste venninne og svigerinne for noen måneder siden i brystkreft, så dette er man selvsagt med og støtter… Kjempefint at du setter søkelyset på dette.. Tusen takk! Ønsker deg en kjempefin uke!! Klem fra meg!:)

 2. Den pin-en på nederste bildet kjøpte jeg i oktober i fjor, og er såå fornøyd! Også min favorittpin 🙂 Har du vært innom Lindex i oktober, Caroline? Nå selger vi Pink Bracelet der, kjempefine armbånd som støtter kampen mot brystkreft. Det er også noen kjempefine pin-er der, jeg bare måtte få med meg en liten og søt, rosa sløyfe med et hjerte på. Den kan jeg tenke meg at du også hadde likt 😉 Jeg vil ihvertfall anbefale deg, og alle andre, til å gå innom nærmeste Lindex-butikk og være med på å støtte denne fantastiske saken. Tenk å kunne hjelpe ved å shoppe 🙂
  God klem 🙂

 3. Flott tiltak Caroline!Har lett etter det perfekte forklede på
  Div nettsider,men ikke funnet noen som falt helt i smak.
  Dette var nydelig,å pengene går til ei god sak! Tenkte på
  Å kjøpe noen i julegave til noen venninner også,men lurer
  Litt på kvaliteten? Å om det følget med noen info,sann de
  Som mottar gavene ser at pengene går til kreftforeningen?
  Viktig å støtte vårt eget samfunn,ofte blir dette glemt menst
  Vi støtter så mange andre. Gleder meg på mer interiør på
  bloggen din,love it <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *