For 4 timer siden. .

Er de ikke verdens skjønneste?

86 kommentarer

 1. Therese

  Fantastik blogg! God inspirasjon! <3

  Hvordan går det med møbeljakten?
  Var innom Møbelringen på Alnabru her forleden og for en nydelig butikk! Utolrig mye fint! Tror det er noe for dere! Har dere vært der? Lykke til !

 2. Helt sikkert ustyrligt søde! 🙂

 3. ÅÅÅ jeg får så lyst på hund selv!

 4. Line B.

  Fantastisk video! 🙂 De har det gøy og koser seg, skikkelig! 😀

 5. Haha, så søtt:D

 6. Nei, så helskjønne 😀

 7. Hahaha, så nydelige!! <3

 8. ååh, jeg syns så synd på hunden min som ikke har noen «søsken» når jeg ser hvor gøy Hugo og Ronaldo har det. Nydelige er de 😀 Ligger de i bur når de er alene hjemme, eller går de løs i leiligheten? 🙂

 9. Tnaaaaw, så søte! Det var en litt morsom video. hehe 😀

 10. Åååååå så herlige de er 😀 Hadde nesten ikke trodd det var så mye fart i Ronaldo hehe Og Hugo minner jo nesten litt om et lite ekkorn der han spretter rundt. Vakre er de 😀

 11. haha, så skjønne! 😀

 12. har du noen valpebilder du kan legge ut? 🙂

 13. Cecilie

  Norways funniest animals 😉 Elsker dyrevideoer…. hihi. Prøver stadig vekk å filme Simba (katt 1 av 4 hjemme hos oss) når jeg går på badet om morgenen. Hvis han ikke har fått sove i sengen vår i løpet av natten, så kommer han løpende når jeg åpner soveromsdøra. Og da er han sååå skravlesjuk… må fortelle om alle nattens hendelser. Samtalen er vel omtrent bare slik: «mjau – hei katten – mjau – hei pusen min», og sånn kan vi holde på et minutts tid 😉 Og når vi skal ut i bilen for å dra til jobb, så kommer Sheela og følger oss til bilen. Er så godt med dyr i huset…. har kjøpt «a house without a cat is not a home» dørmatte nå 😉 Ha en fin dag!

 14. Supersøte hunder! Jeg er akkuratt i den perioden ved å bestemme meg for en hunderase, og det står faktisk mellom tibetansk spaniel, eller langhåret chihuahua. Har alltid hatt lyst på en langhåret chihuahua. Hva anbefaler du :-)?
  Gleder meg til å ha en slik liten søt tass springendes rundt i stua 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *