Kjenner du meg igjen?

Hentet opp noen linser på vei hjem fra trening, og måtte bare prøve de på før jeg går i dusjen. Litt usikker på hva jeg synes om meg selv med brune øyne, men det er alltid gøy å prøve noe nytt! Det er ikke akkurat som jeg noen gang kommer til å manne meg opp til å klippe meg, så. . noe annet må jeg jo eksperimentere med.

Lurer på å møte mannen i døren med disse når han kommer hjem etter kampen. . 😀

Nå er det dusjen på meg, mens kampen står på fullt volum, før jeg må gjøre med ferdig med dagens gjøremål på jobbfronten, og deretter lage pizza til Lars-Kristian er hjemme klokken elleve *pheeeew* I morgen er det fridag, can´t wait 😀 Heia LSK!

183 kommentarer

 1. ååh, dådyrøyne 🙂

 2. Her var du usedvanlig vakker, frøken! Linser eller ikke, nydelig er du!

 3. Benedicte

  Oi, jeg syntes du så skikkelig mye yngre ut! Du kledde det veldig bra, men jeg synes de naturlige blå øynene dine er pene jeg da 🙂

 4. Hege :)

  Du er så peeen, herregud! Det bildet der er utvilsomt et av de vakreste bildene jeg har sett av deg, og det skal mye til! 🙂 Jeg ser ikke så godt at du har brune linser på deg, synes øynene dine ser mørkeblå ut jeg egentlig. Men uansett så var bildet utrolig vakkert, huden din var spesielt strålende syns jeg 🙂 Ha en fin helg videre Caroline!
  Vil bare legge til at jeg er fast leser altså, innom flere ganger til dagen, bare forferdelig dårlig på å kommentere! Skal prøve å skjerpe meg der;)

 5. Kampen stod tilfeldigvis på tidligere i kveld, og jeg har egentlig null interesse for fotball. Plutselig dukker det et kjent menneske opp på skjermen og jeg utbryter «Der er Lars-Kristian jo!». Både kjæresten og pappa sendte meg et undrende blikk og lurte på hvordan i huleste jeg visste det. Hehe 🙂 Måtte faktisk følge med på kampen siden det ble litt morsommere etter å ha sett et «kjent» fjes.

 6. Nææ 😀 Det var uvant! Skulle gjerne sett et litt bedre bilde også. Tror faktisk dette kunne kledd deg godt.

  Har helt brune øyne selv, og skulle gjerne hatt dine vakre blå 🙂 hihi

 7. Dådyrøyne!

 8. Matilde

  Haha, råstilig!! Du så en smule mer «bitchy» ut tough. Hadde ikke prøvd meg på Lars Kristian om jeg hadde møtte han med deg på et utested for å si det sånn. Haha 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha 😀

 9. Dwightinha

  Utrolig hva detaljer kan utgjøre. Kjempefint. Det også.
  Har alltid hatt lyst tilå å prøve, men ikke turt. Alltid inbilt meg at linser er litt vondt i starten.

 10. Kan du ta litt tydeligere bilder? Her ser man jo ingenting annent enn at du fikk svæææære øyer :O

 11. Æææ, du ser ut som en demon på det bildet! Hehe 🙂
  Kan du ikke vise oss et annet bilde, hvor vi kan se pupillene ordentlig. Det virker som du kan se virkelig så sexy ut! ;D

 12. Du var utrolig pen med brune øyne! :O <3

 13. Kjempe fint <3
  Hvor kjøpte du de? 🙂

 14. LItt vanskelig å se brunfargen ordentlig 🙁 Ble det til at du møtte mannen din med brune øyne? Hvordan reagerte han i så fall? Ønsker deg en herlig fridag 😀

 15. Camilla

  Søt du var med brune øyne;)

 16. What !!u look changed! ikke bare øya men ansiktet ditt i en helhet :-S

  du kledde det faktisk, men det var litt utydelig bilde da,

 17. Du kledde begge, men hva er din naturlige øyefarge? 🙂 Har akkurat kommet hjem fra løpetur på 11 km, ikke noe rekordfart, men deilig å bare løpe i det tempoet du synes er behagelig og det du vil en gang også. Merker stadig at jeg bor på landsbygda da jeg er ute å løper, må stoppe for bonder som skal flytte kyr, traktorer og ikke minst kyr som følger med deg så langt du kan… Gled deg til du flytter bort på «landet», koselig! 🙂

  1. Fotballfrue

   Veldigveldig blå er min naturlige 🙂 Har aldri brukt linser her på bloggen før i går 🙂 Hørtes deilig ut med en løpetur! Restitusjon på meg i dag 😀

   Klem!

   1. Restitusjon er like viktig som trening, kos deg! 🙂

 18. sunniva

  Ja, du var fin med brune øyne, og bilde var veldig fint av deg! Tror det har noe med håret og gjøre også, litt mer rufsete og kult. Veldig mye bedre enn bare rett hår 😉 kan du ikke ha litt mer rufsete undommelig hår innimellom? 😀

 19. Veldig pent med brune øyne, du kledde det 🙂 Men du ser ut som en annen jente!

 20. christine

  Det var utrolig fint! Gå med dem du!:D

 21. Kan du legge ut flere bilder av deg selv med brune øyne hvor det synes litt tydeligere? Jeg synes blondt hår og brune øyne er finest 😉

 22. Hei Caroline, du er jo alltid pen men kan jeg bare si at brune linser kledde du ufattelig godt! Det var skikkelig stilig;) God helg.

 23. Woow Caroline det var nydelig!!! Elsket det <3

 24. Stine Maria

  Det var kjempefint! Det kledde du virkelig! Skikkelig dådyrøyne 🙂

 25. haha, fant nettopp et spill der man kan sminke deg og kle deg ut! : D prøv det! : )) http://www.spillape.no/Spill/Caroline_Make_up

 26. Av en eller annen grunn synes jeg dette er det peneste bilde av deg jeg har sett, evver! Det kledde du 🙂 håper vi får se flere bilder med brune linser, fikk sykt lyst på brune linser selv nå, haha!

 27. hvor er de fra?

 28. Men de ser jo blå ut?? Det skinner jo blått av de, er jo bare selve bildet som gjør at øynene dine og alt ser mørke ut..?

  1. Fotballfrue

   Blå? Synes du det? Der er jeg ikke enig 🙂 Også er det ganske umulig at de ser blå ut, for linsene er brune 🙂 Kommer bedre bilder etter hvert 🙂

   – C

 29. Det der kledde du virkelig!:-)

 30. Herreguud, du har jo såå fine naturlige nlå øyne! ikke bruk linser daa!! haha <3

 31. Ingrid Svendsen

  Fantastisk nydelig var du med brune øyne!!!! Men du har jo helt nydelige øyne fra før, så å pynte på dem på den måten vil jo selvfølgelig være pent 😀 Moro å mikse med linser…jeg synes også du skal kjøpe deg grønne….hvis du da bruker klær i rosatoner og ganske rosarød rouge vil de se helt magisk grønne ut 😀
  Leste at en annen over her trodde det var et gammelt bilde av deg, og jeg skal innrømme at jeg trodde det først jeg også 😉 Du så så ung og uskyldig ut, hehe. Sikkert dådyr-effekten av de brune linsene 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *