Finally Friday

Kampdag i dag, noe som betyr lang morgen i sengen på herr og fru Eriksen. Ah, I love it! Morgendagen skal bli brukt til møbeljakt, så det var egentlig helt på sin plass å få sovet ut skikkelig nå. Har faktisk regnet meg frem til at jeg får altfor lite søvn hele uken, bortsett fra én enkel dag, hvor jeg er så heldig å få sove til jeg våkner av meg selv. Sammen med mannen. Som i dag. Finnes ikke bedre dager. I tillegg fikk vi Ronaldo hjem igjen i går, etter at han har vært på besøk hos broren til Lars-Kristian. Helt fantastisk å våkne til lyden av åtte tassende labber over parketten igjen. Har savnet den litt overvektige pelsdotten noe innmari!!

Miiiii ♥ 

Nå skal vi spise sen frokost, før jeg må ta fatt på dagens gjøremål. Lars-Kristian er ikke hjemme før rundt elleve i kveld, så jeg tenker å sitte med litt arbeid i hvert fall frem til Idol starter. Da skal jeg kanskje være litt sosial, hvis jeg rekker. .

Forresten, ELSKET Hodejegerne! Kanskje den beste norske filmen jeg har sett. Anbefales så absolutt!

86 kommentarer

 1. Marita Ø

  Så koselig bilde 🙂

  HELT enig med Hodejegerne! Råbra film!

 2. Kos dere masse i dag! Får krysse fingre og tær for at kampen går bra!

  Lurer fælt på hvor det lekre lysfatet ditt er fra?

  God helg 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Hødnebø 🙂

   God helg tilbake 🙂

 3. Man trenger noen sånne dager innimellom 😀

  I Drammen er det nydelig høstvær i dag, så etter jobb er det rett opp i skogen med mann og bikkje 😀 Gleder meg!!
  God helg!!

 4. Ha en fin dag! nydelig bilde 🙂

 5. Kjersti

  Pleier aldri å kommentere på blogger – men må bare få si at det er en fryd å følge deg – du utstråler masse energi, og er ett flott forbilde! Fortsett å være den du er!

  MVH
  Kjersti :))

 6. Så utrolig søtt bilde. Kos dere masse i dag!
  Jeg planlegger faktisk å bli en hundemamma til neste år jeg også, er så spent og blir bare enda mer spent og overlykkelig av å se på bilder av voffsene deres 😀

  1. Fotballfrue

   Å, så herlig! De er noen hjerteknusere. Gled deg 🙂

   Klem!

  2. Madeleine

   En hund er absolutt å anbefale. De er noen herlige vesner <3 Så bare gled deg.

 7. elisabeth

  Lykke til med kampen ikveld da! (jeg hater fortball, så det sier jeg kun for din skyld, hehe!)

  Et tips mtp møbelshopping til nyhuset; Ikke kjøp alt nå før dere flytter inn. Noen ganger må man faktisk «bo seg litt til» i et hus før man ser hva man egentlig vil ha, og trenger. Fort gjort å gjøre noen feilvurderinger når man er i flyttemodus og skal skyndte seg å ha alt på plass til overtagelse. Har gjort noen bomkjøp selv, og det er litt irriterende når jeg nå i ettertid ser hva vi egentlig heller burde kjøpt! 🙂

  God helg til deg!

  1. Fotballfrue

   Haha, takk 😀 Og takk for tips! Tror vi tar det grunnleggende i første omgang 🙂

   – C

   1. Er jo alltids noe du vet at du MÅ ha og trenger. Dessuten er det koselig å samle opp ideer 🙂 Lykke til og god helg!

 8. Tips til snack til Idol: parma skinke surret rundt fetaost, mmm 🙂
  (Har dog ikke sjekket carb innhold, da jeg ikke bryr meg om det.)

  1. Fotballfrue

   Mmm 😀

 9. Nå har jeg oppdatert siden din mange ganger før du postet det etterlengtede innlegget 😀 Det er jo en av høydepunktene på dagen! 🙂 Da får vi jobbe sammen i dag, Caroline! Jeg må være asosial selv… Håper du får en super fredag for det 🙂
  Klem 🙂

 10. Høres ut som en flott fredag og helg dette da, Caroline! 🙂 For meg begynner høstferien i dag, og da skal jeg endelig hjem til Oslo igjen! 🙂 Går på folkehøgskole i Ålesund faktisk, og blir deilig å endelig komme hjem igjen, etter syv uker borte! Og så blir det så herlig å høre de tassende labbene til vovva mi som jeg ikke har sett på SYV uker! Gleder meg maks! Nå må jeg bare komme meg gjennom flyturen (som jeg ikke gleder meg alt for mye til, men som jeg allikevel vet kommer til å gå bra), så er jeg hjemme. Ha en flotters fredag og GOD helg, vakre Caroline! 🙂 Du er topp du!

 11. Hei fotballfrue! Når jeg var innom bloggen din for første gang tenkte jeg at denne dama (altså du) var en skikkelig blondie – altså dum og deilig!! MEN nå har jeg bitt i meg hver eneste tanke!!! Du er positiv, hjelpsom og flink i alt du tar deg til. Beklager at jeg tok en typisk norsk en og dømte etter førsteinntrykket! Nå er jeg innom bloggen din hver dag og liker det jeg leser:)

  Ha en fin-fin dag!
  Klem fra meg:)

 12. Marthe Cecilie

  Hei Caroline, herlig start på dagen 🙂 Kan jeg få spørre om ett nær bilde av lysestaken på tv benken , og hvor dn er fra ??

  Den ser veldig veldig fin ut 🙂

 13. Marthe Cecilie

  oi beklager, jeg fant ett svar lenger opp 🙂

  1. Fotballfrue

   🙂

   – C

 14. Hørtes ut som en koselig morgen 🙂 Har et treningsspørsmål til deg jeg. Lurte på om du vet hvilke butikker som selger Nike Free sko? Har lett i alle butikker, men har hørt at det ikke er så enkelt å få Nike til Norge. Ha en flott helg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Hmm. Har du sjekket på nett da? Det er ikke noe problem å bestille over nett, det har jeg gjort 🙂

   – C

   1. Har sjekket på noen sider, men vil ikke ende opp med noen som er fake. Husker du hvilken side du bestilte på? Nike.com går vel an 🙂

 15. Kristina

  I går prøvde jeg den «utradisjonelle fiskegratengen» din! NAM!!! 🙂 Puttet i litt herlig bacon i tillegg, da jeg hadde litt lite fisk og bare elsker kombinasjonen torsk + bacon/flesk! Er selv lavkarbo’er, og har nesten prøvd alle (!) oppskriftene dine. Elsker hver eneste en 🙂 Ha en nydelig helg med mannen din! 🙂 Klem!

  1. Fotballfrue

   Hørtes ikke dumt ut! Mmm 🙂

   Takk 😀 God helg til deg og dine også 🙂

 16. Martine

  Herlig bilde 🙂
  Får bare enda mer lyst på hund 🙂

  🙂

 17. Så pen du er Caroline <3

 18. Lykke til med møbeljakten 🙂 Gleder meg til å se bilder. Klem

 19. Karoline

  Hei!
  Dette har jo egentlig ingenting med dagens innlegg å gjøre, men jeg er på utkikk etter en lampe ala den sorte dere har over stuebordet. Denne: http://fotballfrue.no/?p=9676

  Hvor kjøpte dere den, og er det lenge siden? Har vært i en del butikker og sett etter noe slikt på nett, men har ikke funnet noen passende ennå…

  God helg til deg!

  Klem fra en annen Karoline

  1. Fotballfrue

   Kjøpte den på Hødnebø, den er fra Watt & Veke 🙂 Kjøpte den vel for to år siden :/ Vi skal selge vår når vi flytter 😉

   Klem 🙂

   1. Karoline

    Takk for svar! Når du skal selge den, legger du den ut på Finn, da, eller vil du sende meg en mail først?

   2. Lampen er vel fastmontert i taket, så da følger den leiligheten så lenge den hang der da det var visning.

   3. Fotballfrue

    Nei, det stemmer ikke, det gjelder kun skap, dusjkabinett etc. 🙂 Vi har snakket med megler om dette, og det stemmer ikke som du sier. Skulle alle møbler fulgt med da? 😉 Vi kommer til å avtale oss i mellom dersom de nye eierne ønsker å kjøpe noe av inventaret.

    I tillegg er den ikke «fast» i taket, da den henger i en krok.

    – C

   4. Hvis den er koblet til strøm via stikkontakt og støpsel hører den ikke med ved salg, er den derimot koblet m ledning direkte i sukkerbit i et punkt i taket hører den med til leiligheten og er kjøpers eiendom. Det går imidlertid ann å opplyse om noe annet i salgstaksten/prospektet på forhånd.

   5. Fotballfrue

    Vi har avklart alt på forhånd, så dette er ikke noe for lesere å bekymre seg for 🙂

    – C

   6. Er det slik at skapene alltid skal stå?? Lurer litt på det serru. Eier en leilighet og har skyvedørsgarderobe fra ikea som jeg har satt inn. Er jo et H…! å sette sammen, så gidder ikke ta det med den gangen jeg flytter, men hvis jeg ville tatt det med, er det liksom «ikke» lov?

   7. Fotballfrue

    Du kan avtale med megler på forhånd, slik at det går tydelig fram av prospektet hva som følger med og ikke 🙂

    – C

 20. Så koselig! Hvilket program har du redigert bildet i? Er så stilig med sånn innramming 🙂

  1. Fotballfrue

   På mobilen, iPhone 🙂

   – C

   1. Men hvordan? Er det en spesiell app? Blir veeldig glad for svar :):)

   2. Fotballfrue

    Camera Plus 🙂

    – C

   3. Supert! 🙂 ha en flott kveld!

 21. Åååå, for et herlig morgenbilde 🙂 så søtt <3
  Jeg har også sovet skikkelig ut i dag. Helt fantastisk!! Gjorde godt for skrotten;) hehe.
  Må bare si at gårsdagens antrekk: stunning!!! Jeg elsker den toppen!!! Du var virkelig flott i den!!!
  God helg til deg, vakre Caroline! <3 klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Du er herlig!

   God helg til deg også <3

 22. Kjempe koselig og klikke innpå bloggen din hver dag. Du har det siste året blitt min favoritt av bloggene jeg leser. Blir inspirert av mye du skriver, for meg føles det som du utstråler en glede for livet, som virker oppmuntrende når jeg leser 🙂 Blir også inspirert av de ulike tingene du skriver om ift klær og mote, blant annet dagens antrekk og tips du gir. Jeg liker rett og slett helheten du får frem i bloggen 🙂 Ha en fin helg 🙂

  1. Fotballfrue

   Helt fantastisk å høre! Tusen takk for tilbakemeldinger som dette 🙂

   Fin helg til deg og dine 🙂

 23. Ah, jeg blir like glad hver gang jeg ser at det har kommet et nytt innlegg på bloggen din. Du lyser rett og slett opp dagen min, Caroline 😀 Du er virkelig en så stor inspirasjonskilde for meg.

  Lykke til med møbeljakt – ønsker deg en fantastisk fin helg!

  Go’ helg klem fra meg:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Veldig god helg til deg også 🙂

 24. FOR et herlig bilde 😀

  Haha, drømte at du fikk trillinger i natt, skjønner virkelig ikke hvor jeg fikk det fra;p Det beste var du du klarte å skjule det helt fram til de var født!

  1. Fotballfrue

   Haah! Godt gjort 😉

   – C

 25. Ida Marlene

  Ååh, for et herlig bilde <3
  Jeg har fulgt med på bloggen din lenge, men er ikke så flink til å kommentere ;( men skal bli flinkere! ;D ønsker deg og din mann en riktig god helg 🙂
  Klem <3

 26. Ja endelig fredag!! For et herlig bilde av deg og Ronaldo 🙂

 27. Frøydis

  Ja, ikke sant Hodejegerne var bra! Jeg får nesten lyst til å se den igjen jeg… God helg og lykke til på møbeljakt, dere finner sikkert masse fint, men det er jo så vanskelig å velge.. 😀

 28. Camilla

  Dette må være et av de fineste bildene jeg har sett av deg, så utrolig søtt og koselig, hihi Ronaldo^^

 29. Angelica

  Hei, digger bloggen din! 🙂

  Også et spørsmål; hvor høy er du, og hvor mye veier du? 🙂
  Du har seriøst en diggbar kropp 😮

 30. Mamma 26 :)

  Hei Caroline 🙂
  Først vil jeg bare si at du har en veldig fin blogg. Snappet opp siden ettersom det hadde vært intervju med deg og din mann i lokal avisa her hvor jeg bor. Nyskjerrig som jeg er, måtte jeg inn å lese og har allerede fått inspirasjon og tips. B.l. a på bryllupsbiten 🙂 Du virker som ei jordnær og vel så positiv jente/dame. Har allerede fått inntrykk av at du er god reklame for byen vår, siden dere snart flytter hit (bare et steinkast unna)
  Ønsker deg en riktig god hælj og god kamp! For min del håper jeg ODD slår strømsgodset hjemme til søndag!

  Hilsen en ODD-fan 🙂

 31. Pass på med for lite søvn, Karoline – du kjenner vel til at lite søvn gir en økning av kortisol – som igjen kan føre til uheldig fettlagring? God helg !

 32. Så koselig å få lørdagen sammen 🙂 jeg og kjæresten har 1/2 årsdag idag, så blir supergod middag i kveld og frokost i morgen på oss. Elsker å spisegod lørdagsfrokost sammen.

 33. Camilla

  Heisann 🙂 Jeg lurte på en liten ting.. jeg ser på noen av bildene dine at du bruker setersmør. Hva er egentlig forskjellen mellom meierismør og setersmør?

 34. GO ROSENBORG!<3

 35. Helt enig! Hodejegerne var en kjempebra film! 😀 håper du får en fiin dag! 😀

 36. De selger Nike Free på Stress i Karl Johan 😉

 37. Hei Caroline!

  Dersom man bare MÅ ha litt pasta når man har et LCHF-kosthold, er det best å velge fullkornspasta da?

  På forhånd takk for svar 🙂

  Marie

  1. Fotballfrue

   Absolutt 🙂

   – C

 38. Leser bloggen din daglig, og du er veldig flink, Caroline 🙂 Hvilket program bruker du for å få den hvite «rammen» rundt bildene, slik som på dette innlegget? 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Det er en app på iPhone, camera+ 🙂

   – C

   1. Takk for svar, ha en fin helg!

 39. utrolig mye rart man drømmer om natten, i natt drømte jeg at du kom å ringte på for å spørre om jeg kunne passe selen din mens dere hadde visning. 🙂 det var en ekstremt tung sel. så det å gå å løfte på den var ikke bare bare! .. Men det var visst populært blandt sånne fotballfruer å ha sel som kjæledyr: sa duP jaja. var no koselig å passe den værtfall:P

  er så koselig å komme inn å lese bloggen din synes jeg. 😛 blir tydeligvis godt påvirket av den også!:D hehe
  du må ha en god helg:P

  1. Fotballfrue

   Haha! Dette var dagens! Også en sel da :O

   God helg tilbake 😀

   1. Haha godt det ikke bare er jeg som har slike rare drømmer om Caroline !:)

   2. hehehe.. nei dette var første gang jeg har drømt om noe sånnt.. siste jeg leste før jeg la meg så det var sikkert grunnen til drømmen, men den selen aner jeg ikke hvor kom fra.. den var veldig pen da:..) hehe..

 40. Enig, det er så koselig å ha hund i huset! Dvs, utenom at det er røytetid nå da. Føler jeg danser med støvsugeren flere ganger om dagen for tiden!! 🙂

 41. Hei ! Jeg lurte på om du vet om noen bra frisørsalonger i Oslo, som ikke er så dyre ? Hadde satt stor pris på svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg synes Hendrix Hair er best! De er heller ikke dyre, rimeligere enn de fleste i Oslo faktisk 🙂

   Klem!

 42. for et herlig bilde! må bare smile! 🙂 håper du får en fin kveld.

 43. Elisabeth

  For et fint bilde, koselig ikke minst:D du ser stunning ut fra alle vinkler<3 god helg!

 44. Åh, du er nydelig Caroline! 🙂 Og jeg skjønner godt at du elsket Hodejegerne, den var kjempebra! 🙂 – Og til nå den beste norske filmen etter min mening 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg er så enig 😀

   1. Fotballfrue

    … angående filmen, altså! Hehe :p

   2. Du er jo ganske nydelig òg da 😉 det burde du også være enig i 😀

 45. Hei kjære caroline 🙂
  Kan du legge ut oppskrifter på lchf cakepops og cupcakes snart?
  Har så lyst å lage noe godt til helgen 🙂
  Ha en fin kveld!

 46. Du har så herlige bilder nå for tia! Skjønt å se på 🙂

 47. Kari-Anne

  Hei Caroline!
  Jeg lurte på om du kan lage ett innlegg der du viser dine favorittkjoler, og gi tips til hva som er viktig for å finne «riktig» kjole 🙂

  Jeg har allerede begynt å lete etter ballkjole, og jeg håper at du kan gi meg litt inspirasjon!

  Klem fra Kari-Anne, 15 år.

 48. Så herlig bilde! Ja, enig, Hodejegerne er kjempebra 🙂

 49. Alexandra

  Fantastisk bilde! Hehe, satt igjen smilende da jeg så det! 🙂
  Og ja, hodejegerne er en kjempebra film!

 50. Herregud, du er bare nydelig! og så skriver du så fint! er innom bloggen din flere ganger daglig og håper på at du har skrevet noe nytt! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *