Red Leather Pants

Det sies at skinnbuksa er den nye jeansen, which I love! Dette er et plagg som kan brukes til det meste. En løs skjorte og et par wedges til hverdags, og en paljettopp med killer heels til fest. Den sorte skinnbuksa kan styles med nesten alt, men det jeg derimot er litt usikker på, er den røde varianten. Rødt skinn har blitt observert på flere kjendiser den siste tiden, blant andre Elle Mac Pherson, Victoria Beckham og Kate Bosworth har kastet seg på trenden, og på en eller annen måte funker det.

Jeg får ikke bestemt meg for om jeg liker eller ikke. Ble ganske forelsket i denne stylingen: Sort / blå, Kamel, Rød:

Hva synes du?

127 kommentarer

 1. Det bildet av Kate er kjempegammelt, så skinnbuksa kommer tilbake og tilbake 🙂

 2. fine!

 3. rød bukse, yey! rød skinn bukse ney…

 4. Ann-Helen

  YEY!! Hadde aldri trodd jeg skulle vurdere skinntrend igjen etter skrekkslagne minner om en viss Toba&Co PVC bukse fra fjortis tiden. Men nå har dte blitt både bukse, shorts og skjørt, og jeg må si at jeg ELSKER det siste antrekket her! Tenk at selv en rød skinnbukse kan styles til å bli nærmest classy. Dette var fin inspo, Caroline <3

  1. Fotballfrue

   HAHA! Å! Toba&Co <3 Hvem kan glemme?

 5. ja! de buksene er superkule! spørsmålet er bare om jeg våger å gå med det selv… tror du hadde kledd det!:-)

 6. Ney… fra meg 🙂
  Digger skinn, men ikke rødt. Da skal man være helt spesielt dressed og ha kropp til det.

 7. Jeg digger det! Selv om jeg får litt britney spears- oops i did it again musikkvideoen!

  1. Fotballfrue

   Haha, sant 😉

   – C

 8. Det er DØDS kult !!! Så klart om du kombinerer det med riktige ting. Ta deg for eksempel, du hadde virkelig kledd slike bukser! Du har en slik motesans at det MÅ bare bli kult 😀

 9. Marita RH

  Huff nei! Det passer best for motorsykkelfolk spør du meg …
  Men det finnes jo unntak, du derimot, med slanke, muskuløse og spreke kropp kan kle det! .. Men ikke alle .. 🙂

 10. Helt klart NEYYYY!!

  jeg synes det ser forferdelig ut xD

  Liker generelt ikke lær bukser, og i hvertfall ikke i rødt.:/

  Olabukse i rødt kan derimot gå. 🙂

 11. Henriette

  Hei, Caroline!

  Jeg syns det er utrolig stilig med skinnbukser og skinntights, men jeg syns det er så vanskelig å style med dem. Jeg er ikke noen stor fan av lange topper heller, noe jeg hører er et «must» med slike plagg.
  Kunne du lagd et par innlegg i bloggen din, hvor du viser hvordan man kan se bra ut i skinnbukser/tights uten lange gensere eller tunikaer?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *