Mobilblogg: More shiny than ever

Mange av dere har spurt hvor det har blitt av gifteringen min. Vel, her er den!

Fiiiiine ringen min skinner bokstavelig talt i solen ♥ 

Den har bare vært på en aldri så liten oppussing, og nå er den som ny. Hentet den på vei hjem fra trening nettopp. Ble en kortkort økt, mest fordi jeg ikke har tid til annet, men også for det er SOL! Nå skal jeg ut på terrassen å jobbe mens solen varmer meg. For et herlig vær, dere! Nyt det så godt dere kan før snøen faller.

67 kommentarer

 1. Ringen din er såå utrolig fin:) Den fineste gifteringen jeg har sett noen gang!

 2. nysgjerrig

  bruker du ringen på venstre hånd?

 3. LOTTEKAROLINE

  Wow! Den er jo bare helt perfekt! :))

 4. 27 grader her i london! 🙂

 5. Følger dere den amerikanske tradisjonen med å ha ringen på venstre hånd? Trodde tradisjonen i Norge var å ha den på høyre, fordi det er den man inngår avtaler med, men jeg tar kanskje feil? Uansett – nydelig ring! 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi har den på høyre 🙂

   – C

   1. ikke kun i Amerika, men store deler av verden! Vet blant annet at i midtøsten så skal den bæres på venstre hånd fordi det er på samme side som hjertet! Ulike tradisjoner, ulike steder 🙂 Fin er den uansett!

   2. Hovedsakelig bæres nok gifteringen på venstre ringefinger i stooore deler av verden nettopp fordi det i den fingeren er en blodåre som går direkte til hjertet. Romantisk! Egentlig synd man ikke kan gjøre det her i Norge og samtidig vise folk at man er gift.
    Veldig fin ring, Caroline. Var det også forlovelsesringen din?

   3. Benedicte

    I Norge og Danmark har vi ringen på høyre hånd, og det har nok mye sammenheng med at vi inngår avtaler med den, Resten av verden bruker den derimot på venstre fordi de mener at den ligger nærmere hjertet da. 🙂

    Hilsen gullsmeden

   4. Hm, det er vel venstrehånden din vi ser på bildet?

   5. Fotballfrue

    Må jo endre for å ta bilde av min egen hånd 🙂 Synes det er lettere å ta bilder med høyre. Vi bruker den på høyre 🙂 Det er bare å bla seg bakover i arkivet, så ser du det.

    – C

  2. er vel egentlig nesten bare Norge som har den på høyre hånden….

 6. Vakker er den!! 😀

  out of the blue… du har jo shoppet endel, men har du bestilt noe fra shopbop.com før? handet blandt annet en Marc by Marc Jacobs lommebok der på mandag, og jeg gleder meg som en unge til å få den. Men vet du sånn ca hvor lang tid det tar, i og med at det er USA så tar litt lenger tid enn tre dager som det står (er jo ikke stokkdum;))

  1. Line Beate

   Jeg har bestilt derfra flere ganger, og det tar aldri mer enn 4-5 arbeidsdager. Siden du har kjøpt en lommebok, som er temmelig liten og tollfri, går det nok ganske kjapt. Kanskje den kommer imorgen eller på mandag:)

   1. Jeg kjøpte meg to bikinier derfra i sommer og de kom lynkjapt. Tror jeg hadde dem innenfor døra to dager etter at jeg bestilte.

  2. Jeg får alltid varene mine 2 dager etter at jeg har bestilt derfra, på døren!! <3

   1. Jeg kjenner nå jeg var litt for desperat, en time etter jeg skrev dette fikk jeg melding av mamma om at pakken min hadde kommet, hihi 🙂 Tok faktisk bare tre dager, ejg er så fornøyd!:D

 7. Er dette forlovelsesring/giftering eller bare giftering?

 8. Ringen din er såå nydelig:) Utrolig fin:)

 9. Nydelig ring!

 10. Vakre ringen! Nyt sola og resten av dagen!!

 11. Fikk dere ikke en god pris for leiligheten deres siden du ikke har kommentert at den er solgt?

  1. Fotballfrue

   Vi fikk over takst, men hadde håpet på litt mer. Sånn passe fornøyd 🙂

   – C

   1. Var litt nysgjerrig på hvordan det gikk jeg og! Min kjære solgte leilighet i samme gård for noen uker siden til 2420 ca. men den leiligheten er vell å merke 20 km2 mindre enn deres. Håper dere ikke ble alt for skuffet. Boligmarkedet er en komplisert ting, så utrolig mange faktorer som spiller inn!

   2. Leiligheter med skyhøy fellesgjeld går svært sjelden noe særlig over takst.
    Uansett, gratulerer med salget! Sikkert deilig å være ferdig med det!

   3. Fotballfrue

    Det stemmer vel ikke helt, er flere i området her som har gått over takst. Vet du hvordan fellesgjeld fungerer, så vet du også at det er fordelaktig å ha det, med mindre du kan betale kontant 🙂

    – C

   4. Det er vel heller ikke helt riktig. Er generell skepsis blande folk ved innskuddsleiligheter. Ofte har lånet som ligger i borettslaget dårligere vilkår og rente enn bankens beste lånerente (da særlig de to siste årene med lav lånerente). Om en kan kjøpe en andels leilighet med lav fellesgjeld og husleie vil jeg ganske sikkert påstå at denne stiller sterker hos de fleste boligkjøpere enn en med fellesgjeld over 1mill.. Uansett gratulerer med salget!

   5. Fotballfrue

    Skepsisen skal jeg ikke kverulere på 🙂

    I noen tilfeller kan det vel stemme, men hos oss er renten på fellesgjelden 2,5, det er nesten ett prosentpoeng bedre enn de beste bankene 🙂 I mange tilfeller er det også fritt frem for å infri fellesgjelden, hvis renten er SÅ høy.

    – C

 12. Elsker gifteringen din 😀 *drømmesegbort*

 13. Hei Caroline! Har nettopp hevet meg på lavkarbo-trenden. Kommer ikke til å følge den syyyyykt sykt slavisk, men skal prøve så godt jeg kan. Og i de 3 dagene jeg har holdt på (!!) har jeg tatt oppskrifter fra deg. Du forklarer så sykt bra og knekkebrødene ble jo dødsgode. Jeg skulle ønske at du kunne legge ut fler oppskrifter, trenger jo ikke være sånn veldig detaljerte med bilder og sånn. Men bare sånn, hva du spiser til lunch og middag. Og «mellommåltider» hvis du spiser det? eller knallbra blogg:)
  Ida

 14. Ringen din er bare fantastisk nydelig! Må si jeg er litt sjalu på den der 🙂 Ha en god dag!

 15. å så nydelig den er!

 16. Rebecca

  Fantastisk fin ring!
  Er det du eller han som har plukket den ut?
  Også lurer jeg på om du skal legge ut muffinsoppskriften snart? :=)
  Gleder meg! Har prøvd å lage lavkarbo sjokoladesnurrer, men hadde ikke mye hell med dem dessverre.
  Skal feire bursdag om 1 uke, så hadde vært fantastisk å ha noe lavkarbo å servere.

  1. Jaaa til mere lavkarbomat/snacks 😀

 17. var forlovelsesringen og gifteringen den samme, eller kjøpte dere ny når dere giftet dere? var du isåfall med å velge den ut?

 18. Hei! Hvor fikk dere «shinet» opp ringene deres? Har tenkt på det samme, men vi, gjøre det et sted der de er flinke.

  Nydelig ring! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 hos gullsmeden 🙂

   – C

 19. Michelle

  wow, what a shiny pretty thing!!!! <3

 20. Kan jeg spørre om hvilken gullsmed?

  1. Fotballfrue

   Du kan pusse ringer på hvilken som helst gullsmed 🙂

   – C

   1. God kveld, Caroline! Jeg fikk et lite og nyttig tips fra en ansatt på Thune da jeg kjøpte min diamantring der nylig; legg ringen i vann med noen dråper zalo e.l. en times tid, og den er som ny! Det stemmer faktisk! Jeg gjør dette én gang i uken (som regel når det nærmer seg helg) 😉 Klem

   2. Fotballfrue

    Tusen takk for tips 😀 Det skal jeg huske på! Jeg synes min er så vakker nå 😀 Er helt forelsket. Den er plutselig skinnende og hvitt gull-ish igjen, ikke grå :p

    Klem 🙂

 21. hahaha, tror jeg har lest bloggen din litt for mye Caroline! Drømte du var i stua mi, i natt 😛

  1. Fotballfrue

   Haha 😀

 22. Så fin giftering! Og nå ble jeg litt sur for at dere har sol i norge..hadde jo vært mye bedre om Norge hadde drittvær, mens spania har finvær 😀 jaja..jeg får nyte sola jeg også, og ta en svømmings i bassenget 😉

 23. Hvor får man kjøpt «Never – Stop»- joggeskoene dine?

  1. Fotballfrue

   Jeg har designet de selv på Nike 🙂

   – C

   1. Camilla

    Modellnavnet?:)

 24. For en nydelig ring! SOL, elsker det =) fantastisk 😉

 25. Camilla

  Før og etter bilde?;)

 26. Hei flotte deg!
  Kan jeg bare spørre, om det er denne? :
  http://www.thune.no/produkt/215_Eksklusiv_diamantring.aspx?kategoriid=3

  Det er nemlig ringen jeg har hintet om til min kjære, når det skal bli aktuelt… 😉

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

  2. Så på samme ringen da den var på salg til 15 000, men valgte heller å burne alle pengene på en som hadde en diamant på toppen og ikke fire små (princess cut). Lekker ring er det! .-D

 27. Det er jo samme ringen jeg fikk til vår 10 års bryllupsdag jo! Den er nydelig, og jeg rett og slett elsker min.
  Men jeg har gått ned noen kilo så den er bittelitt for stor, og vi må ta den inn. ( noe som ikke var så lett pga diamantene, men dem skal prøve.det er ulempen med flere diamanter)

  Nesten litt morsomt, for nå ser jeg hvor mye mannen min har brukt på meg he he..

  Ha en flott dag videre, og gratulerer så mye med salget.

  ( er nyskjerrig på om det kom mange fans på visning jeg? Var en tråd på ett forum hvor flere skrev att dem skulle dra for å se hvordan du hadde det.)

 28. Vil du skrive et innlegg om da du og Lars Kristian møttes for første gang? (Så det sto litt om det på «ofte stilte spørsmål») Om hvordan dere ble kjent videre og slik? Var det fordi hundende deres bjeffa på hverandre att dere ble «tvingt» til å prate med hverandre i parken?

  Og en ting, jeg har lest mange norske blogger opp gjennom årene, men «Fotballfrue» er den eneste jeg leser trofast. Man vet alltid at du leverer for hvert innlegg, uansett hva! Det du skriver inspirerer 🙂

 29. Den ringen er bare helt nydelig!

 30. Nydelig giftering! <3

 31. Det er absolutt den nyyyydeligste gifteringen jeg har sett 😀 shining beauty

 32. Nydeleg giftering, korleis er mannen din sin??! Kanskje du kan lage eit innlegg med ulike Forlovelse/gifteringar??

  1. Fotballfrue

   Jeg har gjort det tidligere 🙂 Kan gjøre det igjen når hans er ferdig 🙂

   – C

 33. Benedicte

  Så nydelig den ble! Rohdinering + oppussing gjør at ringen ser helt ny ut, og er en stor fordel med å bruke hvitt gull 🙂

 34. Hihi, jag har en likadan jag fick när min älskling friade till mig =)

  1. Fotballfrue

   Har du lik? Å, heldiggris 😀

   1. Ja:) från Thunes:) Jag ser iallafall ingen skillnad på dem (sett tidigare inlägg med ringen)
    He he de är en Ålesundare man ska ha om man vill få en fin ring 😉

   2. Fotballfrue

    Haha, absolutt! Sunnmringer er fine mannfolk 😉

    Klem 🙂

   3. Ja:) från Thunes 🙂 Ser iallafall lik ut från bilder jag sett i tidigare inlägg:)
    He he de är Ålesundare man ska ha 😉

 35. lag et innlegg om navlepiercingen 🙂 tror mange vil lese om det, et godt tips er og selge det på nettbutikken din om dere ikke har det allerede !! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *