Kino i kveld

I kveld skal vi på kino for første gang på ages, og jeg kjenner at jeg gleder meg 😀 Lenge siden vi har sett film på storskjerm. Det blir Hodejegerne, og vi drar sammen med to vennepar. Hygge ♥  

Dette er kveldens antrekk, følte for å pynte meg litt, men samtidig være litt casual (les: jeans) Så har jeg fått skikkelig dilla på pinnerett hår i det siste, egentlig ganske deilig. Det er jo ofte et tiltak å dra fram krølltanga uansett. .


Sorte jeans fra Zara // Topp fra Cover her // Sko fra NLY (annonselinker) // Øredobb fra Treasures (utsolgt) // Ring fra Treasures her 

Nå er det søren meg snart helg igjen, skal si tiden flyr!

200 kommentarer

 1. Ann Kristin

  Så nydelig antrekk! Falt virkelig for den rosa toppen og ringen 🙂
  Apropo den ringen… Har lyst til å kjøpe den, men bruker å være uheldig med størrelsen. Kan man justere den selv på den ringen? 😀

 2. Verdens peneste dame 😀

  1. Fotballfrue

   *rødme*

 3. Marianne

  Nydelige sko =) Liker den litt sommerlige stemningen over antrekket 😉

 4. elisabeth

  jeg takker deg for motivasjon til at jeg klarte å løpe 10 km i strekk i går!! TAKK! 😀

  1. Fotballfrue

   Gratulerer! Fantastisk innsats 🙂

   Klem!

 5. Vakkert antrekk, liker at du bruker jeans også, litt mere hverdags liksom. Supert. Det er så kult å kikke inn her og se hva du har på deg og hva du driver med. alltid.

 6. Benedicte

  For en utrolig kul topp!!
  Men har et ønske om at du kunne ha lagt ut oppskriften på LCHF Cupcakes!! Vil bake i helgen 🙂

 7. Hvor blir det av cupcake.oppskriften? Jeg venter i lengsel og spenning!

  1. Fotballfrue

   Beklager! Den kommer ikke før i 2012 :/

   Klem!

 8. Hvilke blogger leser du selv?

  Husker du lesere, eller er det bare ytterst få du «kjenner igjen»?

  Det startet liksom med at jeg begynte å lese din, men nå er det også flere! Kriweb og dedication… 🙂

  God helg til deg og dine tre! 😉

 9. Marita Ø

  For et herlig antrekk, Caroline 🙂 Du stråler, som alltid!
  (Sitter forresten i lesesalen på skolen, men måtte likevel titte meg innom deg i pausen så klart! Hihi)

  Fredagsklem med ønske om god helg til deg 🙂

 10. Jeg kommenterer sjelden, men du fortjener mange kommentarer, for du er så nydelig og har så utrolig bra stil!! elsket dette antrekket 🙂 hodejegerne er dødsspennende forresten, gled deg 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, gode Ida! Elsket filmen 😀

   – C

 11. Det var et nydelig antrekk, du er virkelig vakker 🙂 Men antrekket er nok mer «festete» for de fleste av oss, til å bare gå på kino 😛

 12. Dette tror jeg er det fineste antrekket jeg har sett på deg, Caroline. Du ser alltid bra ut, men i dette antrekket var du rett og slett helt nydelig 🙂 Håper du koste deg på kino, og at du får en fin helg!:)

 13. Kjære, vakre, fantastiske Caroline!

  Bloggen din er virkelig et av dagens høydepunkter, og du er en helt utrolig inspirasjonskilde.

  Jeg vil også si tusen takk for at du er så utrolig flink til å gi råd om kosthold og trening. Det har betydd utrolig masse for meg. Etter Utøya-tragedien var kjæresten min på sykehuset for å gi blod, men han fikk ikke lov, fordi blodtrykket hans var altfor høyt (170/80). Da bestemte jeg meg for at nå skulle vi begynne på lavkarbo, og i korte trekk: Nå er blodtrykket hans nede i 130/80, altså lett forhøyet. Og forhåpentligvis kan det bli enda bedre, hvis vi fortsetter å være flinke 🙂

  Jeg har faktisk ikke ord for hvor mye det betyr for meg at jeg kan gå inn på bloggen din, på dager hvor det ikke er så lett å unngå sjokolade, hveteboller og brus, og se på den fantastiske maten du lager, og bli minnet på hvor mye godt man kan lage på lavkarbo. Det er utrolig viktig for meg og ikke «falle av lasset», på grunn av kjæresten min.

  Så – tusen, tusen takk, Caroline. Jeg håper du vet at du betyr mye, selv for oss som egentlig ikke kjenner deg. Du er så utrolig flott! ♥

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, Linda! Jeg er så takknemlig for slike tilbakemeldinger, det er helt fantastisk å høre at jeg kan inspirere på denne måten! Må si det er flott av kjæresten din å ville gi blod.

   Håper dere fortsetter med kostholdet, og at blodtrykket blir bedre 🙂

   Klem med ønske om en god helg ( .. med masse deilig mat 😀 )

 14. Hei!
  Den toppen din var utrolig fin! Lurer bare på en ting ang den; er den kort i ryggen? Ser ut som den er litt kort i sidene på bilde, men kan jo hende d bare ser sånn ut. Har så innmari lyst på den serru, men er litt lang i ryggen så redd for at den skal virke kort hvis du skjønner 😉

  1. Fotballfrue

   Den er kortere bak enn foran, men fortsatt ikke kort 🙂 Gikk over bukselinningen 🙂 Tror du kan se den på video hos Nelly.com 🙂

   . C

 15. Camilla

  Jeg har enda ikke fått med meg hvordan hår du har uten at det er rettet,krøllet e.l? Så hvordan hårfrisyre har du uten noen form for styling?:)

 16. Du er mye finere med rett hår enn krøller 🙂

 17. Jeanett

  Kjempe fint antrekk, Caroline 🙂

  Du har en utrolig fin blogg, fast leser 😉

 18. UTROLIG PEN DU VAR PÅ BILDENE!!
  RETT OG SLETT NYDELIG..
  STOR KLEM! =)

 19. Du er superfin Caroline! Elsker stilen din!

 20. Så søtt det var! Kjempefine farger:)

 21. Victoria

  For et herlig anntrekk:) nydelig ring og topp, perfekt kontrast med skoene!

 22. For ett nydelig antrekk, jeg pleier ikke å kommentere men denne gangen MÅ jeg bare, bare elsker toppen og at du tok på jeans! Jeg vil også ha et sånt antrekk!:D Helt nydelig!:)

 23. Gud, så nydelig og flott du er. Jeg kommenterer ikke så ofte, men jeg passer på å gjøre det når det er noe «ekstra» ved deg eller innlegget, og på dette bildet var du bare slående vakker og ser kjempesprudlende ut. Det liksom gløder av deg!

 24. Du ser som alltid smashing ut Caroline! 😀

 25. æsj, for en grusom topp!!!!
  digger deg<33

 26. Veldig kule sko. Hvordan er de å gå i? Orker man en kveld på byen? =P
  Du er flott=)

 27. Stiiiilig 🙂
  Kjøpte nettopp samme toppen bare i blå.. 🙂 Håper den passer! 🙂
  Synes forresten du har en super blogg! Blir så glad når jeg ser du har skrevet ett innlegg, må innom å se flere ganger om dagen, nesten avhengig 🙂 Digger deg, fortsett slik 😉

 28. Isabella

  Hei

  Jeg lurer på når du sier at du er utdannet journalist? det er jo tross alt 5 år, og du har gått to år?
  Blir jo som å gå to år med juss og si man er jurist?

  Ellers var toppen veldig fin. Skoene også, men er desverre litt enig i at de ser veldig «klumpete» ut på deg.
  Uansett syns jeg bloggen din er utrolig bra, og du er flink og inspirerende i hverdagen:)

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke helt hvor du har dette fra, men jeg kan i hvert fall fortelle deg at du har blitt feilinformert 🙂 Jeg kunne aldri sagt at jeg er utdannet journalist om dette ikke var tilfellet, da jeg har Norges største blogg og mange som følger med på hva jeg sier. Jeg er utdannet journalist, og har alle papirer på dette 🙂

   Her er et utdrag fra skolens hjemmesider:

   Vår toårige journalistutdanning gir deg praktisk og teoretisk innsikt i journalistisk arbeid, og i hvilke krav som stilles til journalistrollen i dagens samfunn. Her trenes du i teknikker og metoder for innhenting, bearbeiding og formidling av journalistisk stoff.

   Undervisningen i journalistutdanningen er verkstedsbasert med utelukkende reelle oppgaver i alt fra nyhetsreportasje til kriminaljournalistikk, underholdning, feature og portrettintervjuer. Ved å studere journalistikk hos oss lærer du om ulike intervjuteknikker, kildekontakt og informasjonssøk. Vi lager både papiravis og nettavis der vi publiserer artiklene vi skriver, samt at vi jobber med eksterne samarbeidspartnere.

   Etter to år er du ferdig utdannet med tittel som journalist.

   Dette er det jeg har vært gjennom:

   Første år
   Verksted i språk og fortelling
   Verksted i nyhetsjournalistikk
   Verksted i retts- og kriminaljournalistikk
   Verksted i featurejournalistikk
   Verksted i lokal- og kommunaljournalistikk
   Mediekunnskap
   Presseetikk
   Pressejus
   Sosiologi
   Samfunnskunnskap
   Offentlig forvaltning
   Språk og formidling
   Foto

   Andre år
   Verksted i kultur- og underholdningsjournalistikk
   Verksted i økonomi- og næringslivsjournalistikk
   Verksted i nyhetsjournalistikk del 2
   Verksted i tema- og forbrukerjournalistikk
   Europaverksted m/studietur
   Praksis i redaksjon i to måneder
   Avansert research
   Blogging
   Webpublisering
   Podkasting
   Web-TV
   Samfunnsøkonomi
   Presseetikk
   Språk og formidling
   ———–
   Jeg har selv jobbet som journalist hos både klikk.no og hos side2.no. Flre av mine medstudenter har også fått gode jobber, blant annet i TV2 og Radio Norge 🙂

   Husk at yrkesbetegnelsen journalist faktisk ikke er en beskyttet tittel (selv om jeg skulle ønske det) Det vil si at hvem som helst kan jobbe som journalist. Mange journalister har ikke formell utdannelse, men har startet nederst og jobbet seg oppover i gradene.

   Håper dette var nyttig info for deg 🙂

   – C

 29. Cecilie

  Får dere øredobbene inn på treasures igjen? De var utrolig fine!=)

 30. Er det de buksene til 299? Kjempe fine. Hvis ikke hva er prisen og navn? Ha en fin kveld:)

 31. Helt supert antrekk! Lilla er en nydelig farge, og sterke farger synes jeg alltid gjør seg sammen med svart. Da kommer de ordentlig «fram», samtidig som det ikke blir for fargesprakende det hele, men heller stilig. Øredobbene sammen med ringen var virkelig prikken over i-en, god reklame for Treasures;) Men det er først og fremst toppen jeg er forelsket i <3 Liker også at skoene har hemper som krysser.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *