Hjemme: Og arbeidsdagen fortsetter

Kom nesten akkurat hjem etter Drammensbesøket med Trine i dag. Masse gøy å prate om, LIKER det! Nesten litt trist å være i leiligheten igjen, jeg kunne jo kjørt og kjørt i den nye, fine lånebilen min *sukk* Ser for meg at det kan bli mange turer frem og tilbake til Drammen etter hvert. Eller, jeg VET det blir mange turer fremover. Utrolig bra at dere er så positive til dette også, vi heier på dere som heier på oss 😀

Nå skal jeg mikse meg et kjapt mellommåltid, tipper det blir avocado med tunfisk, salt, pepper og majones. Rekker ikke middag før om et par timer, og jeg er så sulten at jeg kunne spist fem pakker smør. Blah. Ja, faktisk. .

Deretter er det på høy tid å jobbe med både Treasures, mailkorrespondanse og forhåpentligvis en liten tur på SATS. Har ikke rukket det før i dag. Apropo Treasures, salget slutter ved midnatt, sjekk det ut her.

Håper dagen deres har vært fint hittil  ♥ Make the most of it!

55 kommentarer

 1. Jeg vikrlig elsker bloggen din og ikke minst deg <3

 2. Jeg sendte inn min første bestilling på treasures for et par dager siden! Åh, som jeg gleder meg til det kommer!! 😀

 3. jeg elsker bloggen din <3 Har lest den i snart 18 måneder <3

 4. knust iPhonen??

  1. Fotballfrue

   Yes, det er ages ago :O Tiltak!

   – C

   1. Irene LP

    http://www.facebook.com/SmartFixer Tenkte bare å tipse deg om dem da :). De kan fikse den i løpet av en dag og ligger i Oslo 🙂

 5. Charlotte

  Hei hei. Det er en fantastisk blogg du har, gleder meg til å lese den og dine oppskrifter hver dag.

  Har du knust iphonen din? syns det så slik ut,- isåfall er applespesialisten.no helt fantastisk, jeg leverte min mandags formiddag og fikk den tilbake onsdags morgen… Virkelig å anbefale! 🙂

  1. cecilie

   Hei Charlotte! 🙂

   Jeg regner med det var en knust skjerm som ble reparert? Kan jeg da spørre om hvor mye det kostet? Min iPhone skjerm er knust også skjønner du..

   1. Fiks det selv, å kjøp glass til iPhonen på http://mobiservice.no 🙂

   2. cecilie

    Takk for tips, men vet ikke om jeg er så teknisk av meg så jeg får til det 😛 også er det baksiden som er knust, ikke selve skjermen forran 😉

   3. Charlotte

    Hei, jeg betalte 1700 for å bytte både for og baksjerm og for nytt batteri, syns det var rimelig og greit,- Var VELDIG fornøyd. 🙂

 6. Caroline, må nesten takke deg for bloggen din, og for at du innspirerer meg sånn til å trene, vil bare ut å løpe med en gang 🙂 Jeg bare lurer på hvor jeg kan få kjøpt en sånn treningsklokke som du har? Og hva koster den? Trenger en sånn en, men har ikke så mye penger til overs akkuratt nå. Og når du løper, løper du da ute, eller inne på treningsstudio? 🙂

  Elsker treasurer, dere har så mye fiint, har lyst på ALT

  Klem klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Den får du kjøpt i sportsbutikker vil jeg tro 🙂 Den ligger på ca. 1100,- Jeg løper både inne og ute 🙂 Mest inne nå for tiden pga. været :/

   Klem!

 7. Noenganger lurer jeg på åssen du alltid får til å se så flott ut, uansett liksom! Det beundringsverdig. Du ser bare så sunn,glad og fresh ut! Et godt forbilde for både gammel og ung spør du meg. Ha en fin aften!

 8. Hei! Syns det dere driver med virker utrolig spennende, stå på!!
  Også ville jeg bare hør om dere kanskje kunne lage en side på nettsiden deres som handler om sunn mat for studenter, altså sunn mat for en billig penge. Eller kanskje dette er noe du eventuelt kunne gjort av og til på bloggen din? Hadde vertfall satt utrolig pris på det, og jeg er sikker på at du har flere lesere som lever studentlivet 😉
  Bare et lite tips/ønske fra en fast leser! :))

  1. Fotballfrue

   Tips til studenter kommer, enten her eller der 😉 Hihi 😀

   – C

   1. karoline

    helt enig! jeg spiser lavkarbo og mye bra mat, men det blir fort for dyrt :/ trenger tips!

 9. Du er inspirerende Caroline – masse lykke til med dine mange prosjekter!

  B I R T R

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem!

 10. Camilla

  Får dere inn ringen Wood igjen?:)

 11. Stå på fotballfrue, du ruler ;- )

 12. Utrolig spennende og inspirerende blogg, du er dyktig! Sitter å kikker på klokker på nettbutikken deres, så mye flott!!! Men det jeg lurer på, de er jo ganske rimelige, noe jeg liker, men kan du si noe om kvaliteten på de? På forhånd takk for svar!

  1. Fotballfrue

   Kvaliteten skal jo tilsvare prisen, da det ikke er noe kjent merke. Men jeg kan legge til at vi ikke har fått noen klager på klokkene, ei heller noen returer 🙂

   – C

 13. Jeg vet at dette ikke har noe med innlegget å gjøre, men jeg har et spørsmål:
  – For en stund siden(litt over en måned) endret jeg kosthold til Lchf. Jeg trener fem dager i uken(hvis det kan kalles trening da..) 20 minutter Zumba på morgenen etter frokost og en times hurtig gåing/jogging(er ikke akkurat trening å skryte av, men begynte med trening for kanskje to måneder siden, og er overvektig og utrent, så er grenser for hva jeg orker, haha. Håper på å øke litt etterhvert når kroppen har blitt litt mer vandt til det) Men over til spørsmålet: Etter at jeg begynte på LCHF har jeg følt meg litt sliten og slapp, jeg vet at mange gjør det i begynnelsen, men treningen min blir liksom bare «halvhjertet» altså at jeg ikke alltid yter mitt beste, trening er liksom et ork! 🙁 Vet du hvor lang tid det tar før jeg får mer overskudd igjen? eller eventuellt om jeg gjør noe feil? Jeg litt fettfobi fortsatt, men den prøver jeg å bli kvitt. Også lurer jeg på om at siden jeg ikke trener like bra nå, som den mnd før jeg begynte på lchf om det har noe å si på vektnedgangen(har ca 30 kilo overvekt) Jeg kommer ikke til å slutte å trene, for jeg har hatt så godt utbytte av det synes jeg! Men jeg lurer på om jeg hemmer vektnedgangen hvis jeg ikke hadde trent? er godt å vite, slik at evt skulle slippe å få dårlig samvittighet hvis jeg er for sliten til å trene en dag 🙁

  Elsker bloggen din!:D Bruker en del av dine lchf oppskrifter, lasangen din er min nye favorittmat, hehe:)

  1. Fotballfrue

   Hei!

   Det er helt normalt at du føler deg slapp og sliten i starten, det kan vare fra 1 – 2 måneder. Jeg ser derimot at du fortsatt er redd for fett, og det kan jo være en av grunnene til at du føler deg som du gjør :/ Husk at når du kutter kraftig ned på karbohydrater, må kroppen hente energi et annet sted, da det totale energitaket blir lavere. Hvis du ikke øker fettinntaket, vil kroppen måtte hente energien sin fra lagret fett, og proteiner som blir omdannet til glukose. Begge to er ganske tunge prosesser, og ikke noe å anbefale hvis du ønsker overskudd og mer energi til treningen 🙂

   Hvordan har vektnedgangen vært siden du la om til LCHF? Får du i deg nok grønnsaker og bær? Hvis du spiser lite grønnt, vil kroppen få vitaminmangel, noe som ofte fører til slapphet.

   Mitt tips er at du øker fettinntaket, for å se om det hjelper på energinivået 🙂

   – C

 14. Spennende prosjekt! Når har du tenkt å legge ut cupcakeoppskriften? Før helga kanskje? Hehe, gleder meg til å prøve de.

 15. Jeg er bare så imponert over alt du får til.Kommer selvfølgelig til å følge med på «Helesematen.no» Utrolig spennende:-)

 16. Haha! Lo litt for meg sjølv no.. Syns du skreiv i innlegget at du kunne køyrt rundt i den nye RÅNEbilen din. Fekk eit veldig lekkert bilde av deg, ein blodharry volvo og wunderbaum i hovudet no. 😀 Hehe!

  Ha ein fin kveld, fine Caroline <3

 17. Heisan vakkreste deg!

  Takk for en fin blogg, jeg gleder meg til ditt nye prosjekt er ferdig:-)

  Kan jeg spørre deg om hvor den hvite blomsterringen din er fra?? Elsket den – fann den ikke på treasure….;-)

  Klem

 18. Nei nå er jeg spent på hvordan det går med salget av leiligheten:-)

  1. Fotballfrue

   Den er solgt 🙂

   – C

 19. Hva med antrekk?

  Men veldig gøy med flere oppskrifter! Sitter klar med forkle og stekepanne, jeg nå, Hehe 🙂
  lykke til med alle prosjekter Caroline! Du er en dyktig kvinne og helt klart et forbilde for mange <3<3

  Klem!

  1. Fotballfrue

   Antrekk for i dag? Rakk ikke ta skikkelig bilder :/ I morgen har jeg bedre tid 😀

   Klem!

 20. Hei, Caroline:) du har så nydelig hud, bruker du Ole Henriksen enda?:)

 21. Digger både deg og bloggen din. Du er så nydelig!

 22. Karoline

  Gleder meg til å følge dere og dette prosjektet videre. Det skal bli spennende 😀
  Så hyggelig at det blir mange Drammensturer da, min hjemby. Hva synes du om byen? 😀

 23. Guri malla! Jeg reiste vekk tidlig i går, og har ikke fått lest bloggen din før nå.. Skal si det var mye artig lesestoff! Og ikke minst mye nytt!!
  For det første: Nydelige negler 😉 mine egne knekker av misunnelse, hehe.
  Og for det andre: Du burde absolutt skaffe deg en slik bil! Den kledde deg 🙂 Utrolig stilig! Lekker var den 😉
  Og for det tredje: iiiihi!! Grattis med Helsemat.no! Så kult! Tror det blir en slager!! 🙂
  Du så forresten utrolig vakker ut på det bildet av deg og Trine. Du er så nydelig.
  Og du gløder av lykke! Det var et veldig fint bilde av to flotte damer!
  Klem <3 🙂

 24. Du har ikke bare Norges mest leste blogg (?), men også Norges beste blogg! Du er så flink 😀

 25. Elsker bloggen din, spessielt når du blogger om lavkarbomat 🙂
  Hadde vert så gøy om du blogget meir om det!
  kortid åpner nettsiden, gleder meg!

 26. Ann-Hege

  Hei du flotte frue! 🙂
  Så spennende prosjekt! Gleder meg til å se det ferdige resultatet, tror nok dere treffer blink blant mange av leserne dine/deres med helsematen. Blir det rent LCHF-fokus eller kommer dere til å ta med ting som såkalt supermat og slikt også?

  Må også fortelle at jeg har prøvd enda en ev dine mange oppskrifter, denne gang pizza LCHF-style. Kjempegod! 🙂 Er dog ikke vant til disse måltidene som er så fettrike, så øste på med vanlig posrjonsstørrelse jeg, herreguuud så mett jeg ble! Og det er jeg enda, flere timer etter! 😀 Men pizzaen var kjempegod, gleder meg til å servere det til vennene mine neste TV-kveld! 😉

  Lykke til med all jobbingen deres, dere er så flinke! 🙂 Klem fra Tromsø

 27. Elisabeth

  Gleder meg til hjemmesida, hiihi:D blir så glad når du sier at du skal lage mat, legger du ut bilde av resultatet? retten høres veldig nytt ut for meg:D

 28. Fan av bloggen!

  Hei! Digger bloggen din! Har et spørsmål angående LCHF kosthold. Hvis men ikke er overvektig, spiser normalt/sunt, trener jevnlig og har lyst til å gå ned noen kilo. Kan dette være et passende kosthold? Har prøvd noen av oppskriftene dine, og elsket dem. Men lurer på om man går ned i vekt hvis man ikke er overvektig i utgangspunktet? Merket du noe på vekta da du skiftet kosthold? (Ikke at du hadde trengt det) Du er mindre enn meg, så jeg kan kanskje ikje sammenligne meg med deg. Men det hadde gitt meg litt svar på det jeg lurer på;)

 29. Gratulerer sååååå mye med solgt leilighet!!! Håper dere er fornøyde 🙂

 30. kristina

  Hei 🙂 så spennende det virker som du har det for tiden 😀 kjempe gøy å lese! men du, lurte på noe som ikke har med innlegget å gjøre. Når du ordner effekter på bildene dine i photoshop. Hvor har du då fått photoshopen fra? er det noe som ligger inne på macen fra før eller er det noe du har kjøpt, eller er det noe du installerer inn med kameraet? sorry hvis dette er et skikkelig teit og opplagt spørsmål, men eg har virkelig ikke peiling på slikt 😛

  Ellers ønsker eg deg en strålende kveld

  stor klem <3

 31. Hei. Kor stor er macen din? Og kva størrelse ville du anbefalt?

 32. Jeg storkoser meg! Landet i alicante tidligere idag. Og gud for ett vær! Sol og glovarmt! 😀 alle sitter på terassen å koser seg…er ca 28 grader ute nå! Ha en fin dag videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Høres altfor godt ut! Kos deg 😀

   – C

 33. Så gøy med dette nye prosjektet! Kan du si noe om når vi får vite mer? 🙂

 34. hvor er de brune skoene dine fra?

 35. Hørtes ut som et godt mellommåltid/middag, mer fristende enn fem pakker smør 😉

 36. Så vakker du er, C! 😉

 37. Cecilie!

  Hei Caroline! Må bare få si at du virkelig er defenisjonen på «GirlPower». Jeg vet ikke om noen som er så inspirerende som deg, du kan virkelig få til akkurat det du vil! Det gir håp til oss andre jenter, som kanskje ikke har verdens beste selvtillit!! Vi kan det vi vil, jenter!!!!! Stå på, Caroline! Gratulerer med Helsekosten.no forresten!! Iiiiiiiiiiiiiiiiih, gleder meg ;D

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, Cecilie! Det skulle vært flere som deg 🙂

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *