Helsematen.no on its way!

Ja, det stemmer. Det er derfor jeg står på farten til Drammen nå. Jeg og Trine (blant annet) er nemlig i full sving med å bygge opp helsematen.no, og jeg håper du er spent! Vi skal ikke røpe så veldig mye akkurat nå, men jeg kan si så mye som at det involverer web-tv, oppskrifter, dine oppskrifter, mat for å bedre din helse, samtaler og diskusjoner. Spennende? Jeg elsker det og gleder meg som en unge til alt starter.

I mellomtiden trenger vi hjelp av noen kreative sjeler.Vi trenger en logo, og lurer fælt på om ikke akkurat DU har lyst til å lage et forslag til oss? Alt mottas med takk per epost, enten til meg eller til Trine. Merk emnefeltet: Logo for Helsematen. Topp 5 eller 3 vil etter hvert bli publisert både på min blogg og på Trines blogg, så har vi en avstemning. Send inn før 09. oktober. Dette blir bra 😀 I mellomtiden kan dere like oss på Facebook (som er under utvikling). 

Vi skrives snart igjen, dere! Ha en finfin onsdag så lenge.

137 kommentarer

 1. Martine

  Tøft! Gleder meg til å handle der da 😉 Hvorfor helsematen.no og ikke helsemat.no?

  1. Siden helsematen ble valgt av meg kan jeg svare. Jeg synes ‘en på slutten konkluderer mye mer….den sier at dette ER helsematen….mens helsemat er litt mer generell. Vi drar og i gang helsepraten etterhvert…..mye kjekt på gang!

   1. Etter min mening blir det litt «feil» å markedsføre med at det er kun EN type mat som er helseriktig, da det finnes flere typer kosthold som er riktig.. For min del så prøvde jeg ut lav-karbo en stund, men det fungerte ikke for meg.. Så nå har jeg et kosthold som består av mer proteiner og fett enn jeg hadde før, men likevel mer karbohydrater enn en på et lavkarbokosthold har (Gjennom grovt brød og grov pasta), og føler meg MYE bedre enn jeg noensinne gjorde på et lavkarbokosthold. Så ja: For MIN del blir det feil å markedsføre at det er KUN lavkarbo som er det riktige 🙂

   2. Fotballfrue

    Men vi skal jo ikke kun snakke om lchf? Dette er bare et utgansgpunkt, alt starter et sted 🙂

    – C

 2. Camilla

  Oi, så spennende, gleder meg, kommer hovedfokuset til å være på lavkarbo?:)

 3. Dette høres veldig interessant ut! Gleder meg til siden er oppe og går. Masse lykke til! Og takk for en underholdende blogg. Du er dyktig.

 4. MariAurora

  SÅ gøy, gleder meg til klikke meg inn på helsematen.no 🙂 Lykke til med forberedelsene.

  Mari Aurora

 5. Elisabeth

  Å, så gøy!! Ser allerede frem til mange gode oppskrifter og inspirasjon! Digger bloggen din, så er ikke i tvil om at dette også kommer til å bli like så vellykket!

 6. Fantastisk! 🙂 Når starter denne siden? Gleder meg masse til å følge med der, og teste ut! 🙂

 7. ÅH SÅ PERFEKT! GLEDER MEG! Gratulerer!!

 8. Lurer egentlig bare på hva du tenker rundt lavkarbo-hysteriet som er oppe å går nå, (igjen)!?

  1. Fotballfrue

   Jeg blir egentlig bare matt :O

   1. Haha, trodde du skrev «Blir egentlig bare mett» 😀

   2. Fotballfrue

    Haha :p

    – C

 9. silje brekke

  har du vært med på topmodel? what season?? 😀 🙂 <3

 10. Så utrolig spennende, Caroline! Jeg gleder meg stort til å se nettsiden og la meg inspirere enda mer enn hva jeg allerede gjør av det du legger ut på bloggen! Flink er du! Ønsker både deg og Trine lykke til, stå på!! 🙂

 11. oi! så spennende!:-D

 12. ÅÅÅ! Det blir gøy! 😀 Du må si ifra når den er ferdig 😉 Er det bare middagsoppskrifter eller er det «alt mulig»??? Er det du som legger ut oppskriftene? Blir helt sikkert kjempebra! Lykke til vidre <3
  Ha en fin dag! Du er veeldig flink ;D

  Klem <3

 13. HERLIG! En såån side har jeg venetet på! Gleder meg! 😀

 14. Martine

  Wiii, gleder meg 🙂 masse lykke til!!

  🙂

 15. Når kommer oppskriften på cupcakes? Skal på stor handel i morgen ettermidag, og tenkte å lage cupcakes til helgen. Gleder meg 🙂

 16. Gleder meg 🙂
  Det heter ‘its’ og ikke ‘it’s’ 🙂

  1. Fotballfrue

   I know 😉 Gikk visst litt fort 😀

   – C

 17. Oi, så spennende!:) Kjenner jeg gleder meg til det er oppe og går! Hurra!!:D

 18. Herlich!! 😀 flott at dere også har tenkt å fokusere på andre helsefremmende kosthold/ matvaner etterhvert også, og ikke kun på lavkarbo, for oss som ikke har tilsluttet oss den trenden;) Gleder meg!

  Forresten, hvor har du kjøpt de vakre skoene dine? 😀

 19. Henriette

  SÅ gøy! Jeg bor i Drammen og det er virkelig en fantastisk by 🙂 Håper jeg ser deg i byen her en gang! 🙂

 20. Perfekt for en student, som trenger å fornye middagen sin 😀

  Lykke til 🙂

 21. Jeg føyer meg inn i rekkene, dette høres spennende ut, lykke til!

 22. Så utrolig bra!!!! å som jeg gleder meg! Ekstra stas at det blir mye Raw Food, som Trine sa, da det er et kosthold jeg har hatt VELDIG positiv erfaring med!! Dette blir bra!! jeg gleder meg!

 23. Lykke til med prosjektet deres! Jeg lurer imidlertid på noe annet – jobber du fortsatt for Femelle? Hører ikke noe om det lengre, og det har trigget nysgjerrigheten min.

  1. Fotballfrue

   Hehe, det er vel over ett år siden jeg sluttet der 😉

   – C

 24. Elisabeth

  Hei Caroline!
  Høres kjempe spennende ut, er selv på moderat low carb nå, og er spent på utviklingen. Må allikevel kommentere på en ting ang LCHF. Jeg synes LCHF er litt ensidig, det kan virke på mange som at man bare skal spise løs av produkter som bacon, rømme osv. ..og at man setter sammen oppskrifter uten å tenke på andre aspekter enn at det skal være LCHF. Noen eksempeler:

  -Nøtter og frø og da spesielt solsikke kjerner inneholder en masse omega 6, noe vi ofte får for mye av i forhold til omega 3, dette skaper så betennelses tilstand i kroppen, som jo er «roten til alt vondt» (om man spiser LCHF og skipper halvfabrikat og spiser masse fisk er jo det supert i forhold til omega balansen, men om man er ukritisk til sitt nøtte/frø forbruk så kan det allikevel være uheldig) F.eks så kunne man bytte ut solsikke kjerner i sine oppskrifter med gresskarfrø og få et bedre forhold
  -Konvensjonellt kjøtt har også sine viktige negative sider (..Dessuten er det ikke bæredyktig i forhold til miljøet!) Den innholder en stresshormoner (pga at dyrene ikke er i sitt naturlige miljø, de blir stuet og behandlet ganske røft under transport, osv), pencilinrester og siden de spiser kraftfor, så har kjøttet en del omega 6 i seg.. (Slår et slag for økologisk husdyhold!! Så må vi bare få myndighetene til å skru ned prisen på et vis) Alt i alt, så gir også stort forbruk af «vanlig» kjøtt også innflamasjons tilstander

  Jeg er jo ABSOLUTT ingen ekspert, og arrester meg gjerne om jeg sier noe feil, jeg formulerer jo bare det jeg husker etter informasjon jeg har samlet.. men det jeg mener at jeg håper at sånne overveielser blir medtatt i helsematen, for det er jo det helse handler om, ikke bare om å ha en jevn energi, holde eller miste vekt. Langtidsperspektivet burde være like så vikltigt.

  Vil til sist bare tipse om en super blogg skrevet av en kjekk hjertekirurg.. 🙂 Den omhandler LCHF og Paleo (steinalderkost), den går i dybden (men på en folkelig måte) og tar for seg mange aspekter ved kost og livstil. http://tgeisner.com

  Håper ikke dette blir for nerdete.. 🙂

  1. Fotballfrue

   «Nøtter og frø og da spesielt solsikke kjerner inneholder en masse omega 6, noe vi ofte får for mye av i forhold til omega 3, dette skaper så betennelses tilstand i kroppen, som jo er “roten til alt vondt” (om man spiser LCHF og skipper halvfabrikat og spiser masse fisk er jo det supert i forhold til omega balansen, men om man er ukritisk til sitt nøtte/frø forbruk så kan det allikevel være uheldig) F.eks så kunne man bytte ut solsikke kjerner i sine oppskrifter med gresskarfrø og få et bedre forhold»

   Nøtter og frø er kun ment i moderate mengder. Helt riktig det du sier om omega 3 og 6 🙂

   «Konvensjonellt kjøtt har også sine viktige negative sider (..Dessuten er det ikke bæredyktig i forhold til miljøet!) Den innholder en stresshormoner (pga at dyrene ikke er i sitt naturlige miljø, de blir stuet og behandlet ganske røft under transport, osv), pencilinrester og siden de spiser kraftfor, så har kjøttet en del omega 6 i seg.. (Slår et slag for økologisk husdyhold!! Så må vi bare få myndighetene til å skru ned prisen på et vis) Alt i alt, så gir også stort forbruk af “vanlig” kjøtt også innflamasjons tilstander»

   Igjen, du har helt rett. Derfor er det et svært viktig aspekt ved LCHF, å spise så naturlig som mulig, gjerne økologisk 🙂

   Takk for tipset 🙂

 25. Jeg gleder meg kjempemye til den kommer ! For en fantastisk god ide, akuratt hva jeg trenger ettersom jeg har blitt inspirert av deg til å spise sunnere og har dermed bgynt på LCHF , kjempefornøyd og har prøvd ut mange av dine oppskrifter, gud så gode de er ! Så forsett slik 🙂

 26. Dette virker veldi spennende, gleder meg til å følge med dere videre:)
  Tenkte og prøve meg på logo til dere,men lurer på om det er noen spesiell farge eller farger dere ser for dere?

  Ønsker der masse lykke til, og ha en fin kveld videre:)

 27. Dette blir virkelig spennende å følge med på ! Gleder meg til å se resultatet, og syns det er så flott at to kvikke damer som dere tør å gjøre slike ting. Lykke til videre med helsematen.no 🙂

 28. Ida Karine

  En idé hadde jo vært å spurt en medieskole da? 🙂 Jeg vet at mange MK- klasser kunne tenke seg slike oppgaver 🙂

 29. Er det det dere pønsker på! Høres ut som en god idé 🙂

 30. Karoline

  Så morro! Masse lykke til 🙂 Gleder meg til å følge dere 😀

 31. Høres spennende ut! =) Gleder meg!!

 32. OK, dette er det sykeste jeg har opplevd, Caroline! Jeg drømte inatt at jeg tipset deg om å skrive kokebok, og at du ble superglad, og dedikerte boken din til meg!! Og nå leser jeg her at du skal lage en slags kokebok på nettet!! Det var litt creepy altså! Uansett får du ha supermasse lykke til, dette har jeg virkelig troen på 😀

 33. Ingrid Svendsen

  Hurra 😀 Dette var moro, Caroline!!! SIkker på at siden kommer til å bli fantastisk, akkurat som Treasures sin, og egentlig alt annet du gjør. Ønsker dere all hell og suksess med helsematen, skal ikke se bort i fra at jeg kommer til å kjøpe endel 😀

  Masse klemmer til deg og gutta <3

 34. Å så utrolig spennende! Lene gleder!

 35. Hurra! Dette gleder jeg meg til, blir så bra!:) masse helsevenlige, sunne, gode oppskrifter er deffinitift noe jeg ser fram til å følge med på. Også økologisk! Jeg kommer til å bli fast følger på siden deres! Stå på jenter!:)

 36. synnøve

  Andre gang min kommentar ikke dukker opp…jaja:D

  1. Fotballfrue

   Hvilken? Finner ingen fra deg, hverken i spam eller trash :/

   – C

   1. synnøve

    Skrev at utvalget av atkins bars og produkter er veldig godt i bergen..at jeg handler mye på kinsarvik fruktutsalg og på lagunen:)

    Mulig jeg glemte å trykke enter og, man vet aldri med meg:) hehe…

    Har du en god oppskrift på lavkarbo eplekake..prøvde meg engang..men det gikk mer eller mindre i dass..bokstavlig talt:P
    Har du forresten prøvd iskremen til isis og snopet fra debroom?:)
    Nydelig ring du har …skal gifte oss 25 aug neste år vi…gleder meg som en liten unge:D Blir så herlig å få hans etternavn og endelig bli hans fru:)
    klem synnøve

   2. Fotballfrue

    Å, så herlig! Gratulerer 🙂 Bryllupsdagen er noe av det beste som finnes! Hmmm. . Nei, Debroom har jeg ikke hørt om engang, skal sjekke ut 😀

    Skal prøve meg på eplekake etter hvert også, så sier jeg ifra 😀

    Klem!

 37. Så spennende! 🙂

 38. Marita Ø

  Ååå, så spennende! Nå ble jeg glad 😀 Gleder meg til å følge med dere, få mye inspirasjon og ikke minst prøve ut mye nytt! Lykke til 🙂

 39. Likte konkurransen og vil gjerne delta, men lurer på om det bare vanker heder og ære for den som vinner konkurransen, eller får man betalt for den logoen man har laget også? 🙂

  1. Fotballfrue

   Heder og ære 😀 Vi har ikke tenkt så mye på premie, men en form for kompensasjon er vel ok? 🙂

   – C

 40. Benedicte

  Så herlig! Har aldri tenkt over det, men når dere kom med ideen innså jeg at det ville ha vært perfekt for meg! Elsker oppskrifter, er ikke like lett å komme på hva man skal lage til middag hver dag av seg selv 🙂
  Håper dere selger mat også etterhvert, kjekt å få det levert på døren for oss som ikke har en nærbutikk med spessielt mye annet enn pølse og potetsalat 🙂

 41. Martine

  Hei! For en god ide!
  Jeg har lyst til å hjelpe dere med logoarbeidet, men har først noen spørsmål om bruken av den. Er det en header du er på utkikk etter, eller en logo som kan brukes til alt, skaleres opp og ned, brukes i farger, negativ og i svarthvitt? Skal den være kun tekstbasert, kun ikonbasert eller en god kombinasjon? Er greit å vite hva du skal bruke den til før jeg setter meg ned å lager noe som ikke passer i det hele tatt!
  Takker for svar! : )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *