Vinnerne av bryllupsfotografering . .

. . ble Kristine og Trond Erik, som gifter seg den 31. mars 2012 i Stavanger ♥ 

Gratulerer så mye!

Samtidig vil både jeg og Benny takke for alle bidragene, dette var ikke et lett valg. Men jeg har gode nyheter til dere andre! Siden såpass mange ønsket å vinne,  vil Benny tilby alle mine lesere 20 prosent rabatt på bryllupsfotografering. Er ikke det bra? Trykk på bildet for å lese mer ♥ 

28 kommentarer

 1. Oi for et fantastisk bilde av dere, kan ikke huske å ha sett det før! Gratuøerer til vinnerne 🙂

 2. Oline Rørstad Bredeli

  Kjempepent bilde ;o

 3. Gratulerer til vinnerne 🙂

 4. hei, jeg er allerede gift så jeg var ikke med på denne konkurransen. Men kunne du fortelle oss noe mer om dette paret, hvorfor de vant?

 5. Marthe Cecilie

  åååå:) 🙂
  Gratulerer til dere 🙂 Åååå.. det er så viktig med fine bryllupsbilder, men jeg må si…. dere var så fine begge to, at det blir ikke noe problem 🙂

  Takk Caroline, men jeg skal nok ikke gifte meg….. 🙂 Håper det er noen her inne som skal det, som kan få benytte seg av denne fantastiske fotografen 🙂

 6. Gratulerer så masse til dere 🙂 og litt ut av sammenhengen, men har endelig overtalt familien til og dra til maldivene i vinter og jeg lurer på hvem fly selskap og øy dere var på / skal til? Klem 🙂

 7. Hei 🙂 Hvilken sko størrelse har du på de skoene her; http://fotballfrue.no/?p=9528
  Lurer på å bestille de, men vet ikke helt om de er store eller små i størrelsen 🙂

  Ha en strålende dag!

  1. Fotballfrue

   strl. 39 🙂 De er helt normale vil jeg si 🙂

   – C

 8. Gratulerer til de! Ett spørsmål, det du lagde i forrige innlegg med cottage cheese: smaker det som riskrem ?

  1. Fotballfrue

   Nei, for smak av riskrem, se denne oppskriften: http://fotballfrue.no/?p=5480

   Klem!

 9. Gratulerer så mye til de:)!

 10. Åh så koselig, kjekt å vinne en SÅ fin premie når man skal gifte seg! Jeg har gang på gang sett igjennom bildene fra deres bryllup – å sitter å måper like mye hver gang, av begeistring og misunnelse! Utrolig fine bilder av dere, et fantastisk vakkert bryllup å et flott par!
  Jeg har jo en drøm om å gifte meg selv en gang, men så får vi se da når denne mannen min har tenkt å gå ned på kne – og om det i de hele tatt skjer! hehe 🙂

  Ønsker deg en god dag!! =)

 11. Therese

  Å, så utrolig vakkert par!!

 12. Hei! er en jente på 16 år som vil miste ca 7 kg. Jeg trener regelmessig, men spiser utrolig usunt. Grunnen er nok fordi jeg ikke vet hva som både er sunt og godt?! Kan du komme noen forslag på sunn og god mat? Jeg blir også glad for tips generelt innenfor dette temaet! :)))

 13. Jeanette

  åh,det bildet av dere på den bryggen er såå fint!

 14. Ååååh, så fint bilde! Gratulerer så mye til de!! 😀

 15. Oi, så kult! Jeg kjenner jo de jo! 😀

 16. Liv-Gro

  Gratulerer til vinnerene 🙂 kommer til å bli et nydeøig par! Hun er fra samme plass å stråler alltid:) verdige vinnere:)

  1. Liv-Gro

   Ser det jikk litt fort når jeg komenterte her.. skulle så klart stå at de kommer til å bli et nydelig par og at hun er fra samme plass som meg:)

 17. Moro å se bryllupsbildet av dere på bryggen der. Jeg har nemlig sett det et annet sted, mulig på fotografens blogg/hjemmeside og jeg syns det lignet veldig på dere 🙂 Nydelig bilde og dyktig fotograf! Gratulerer til vinnerparet 🙂

 18. Søtt par:-) elsker bloggen din 😀

 19. Fikk helt frysninger av det bilde av dere på kaien.Helt vanvittig vakkert.Var så ekte og naturlig.Kunne nesten kjenne gjennom bildene hvor forelsket og godt dere hadde det der.

 20. For et nydelig par!!

  1. Fotballfrue

   Ja, ikke sant 😀

 21. Gratulerer til det skjønne paret 🙂 (Så fint bilde av dere to nederst!!)

 22. Haha! Serriøst? Det er jo søskenbarnet mitt (Kristine), nå ble jeg utrolig glad! Gratulerer såå mye! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så gøy 🙂 Nå får de flotte bryllupsbilder 🙂

   – C

 23. Ntåå, så skjønne de var 🙂 Gratulerer så masse til dem =)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *