Meg om min nye (låne) bil

Reklame

Åh! I am in love! Kan noen gi meg denne bilen? Det er nesten så jeg vurderer sterkt i investere i en slik. . I akkurat denne fargen. Den er så fresh! Jeg som trodde at bil ikke hadde noen betydning for meg. Vel. Nå kan jeg faktisk forstå guttas fascination av ting på fire hjul. Grrr! Dette er en peugeot 308 cc, som jeg er så heldig å få låne i en uke. Jeg kan like å ha to biler! Vi har forresten blitt enige om at vi må ha to nå som vi flytter uansett. Jeg kan jo ikke risikere å gro fast på bygda. Haha 😀 

Iiiiih!

Antrekk i dag er jeans fra Zara Woman // Silkebluse fra Zara Woman // Sko fra Aldo // Smykke kommer snart på Treasures // Ring herfra

Mens det pågikk visning hjemme, var vi og kikket litt på Skeidar, brukte faktisk over to timer på å gå oss vill i interiørjungelen. Møbler er vanskelig, får ikke helt bestemt oss, og det begynner jo å haste litt. Godt over middagstid oppdaget vi en koselig, liten spiseplass rett ved siden av møbelbutikken, og da var vi solgt. Vi elsker tapas like høyt som hverandre, så det ble middag der i dag. Nydelig mat!

Nå skal jeg jobbe et par timer før jeg må ta tidlig kvelden. I morgen er det Drammen og Trine igjen, forteller dere mer når jeg står opp, gleder meg 😀

148 kommentarer

 1. GOSH du er flott!

  1. Fotballfrue

   Æ, tusen takk 🙂

   Klem!

 2. Råkul bil hehe….

 3. Kjempestilig bil!:))

 4. Den bilen kledde du godt 😉 Jeg er heller ikke bilinteressert, men skjønner at man kan bli det bare man får testet en stilig nok bil! Og den tapasen er overraskende okay til å ligge midt på Alna senter! Spiste der i fjor og ser ut som stedet holder stand, det er bra 🙂

 5. Hei! Du – på Treasures – importerer du smykker eller er det en egen fabrikk som lager smykkene? Hvis du importerer; jeg har ei venninne som startet håndlaget smykkedesign – driver anima soleil – hun har så mange vakre smykker, både til mann og dame. Man får skikkelig sydhavsstemning (det er der hun bor for å lage de og.. ). Sjekk animasoleil.com. Benedicte Myhre heter hun.

 6. ojsann for en tøff liten bil. den står i stil til deg jo! Du får nyte denne uka du har den til låns…og det skulle ikke forundre meg om du kjøper deg en nei

 7. Ingrid Svendsen

  God dag skjønne deg 😀

  Fader, at du måtte poste tapasbilder nå….fikk så veeeldig lyst på 😛 Kunne godt spist det til frokost merker jeg :o)

  Synes definitivt du skal vurdere den bilen der permanent ja 😀 Du kledde den ekstremt godt!! Og ikke bry deg om at folk gir deg pes for at det er en dårlig vinterbil osv. Det samme gjorde alle jeg kjenner da jeg kjørte rundt i en Audi A4 cab mens jeg bodde langt inni skogen. På vinteren lo de av meg, men med piggdekk og antispinn er det faktisk den beste vinterbilen JEG har hatt i hvert fall 😀 Nye biler generelt er jo gode på vinterføre nesten uansett. Så tommelen opp fra meg. Du er nydelig som alltid, og jeg håper dere finner fantastiske møbler til deres nye, fantastiske hus <3

  Gode klemmer

  1. Fotballfrue

   Å, takk 😀 Godt å høre! Du er så god <3

   Mange klemmer!

 8. Du burde sette bil-øyevipper på bilen din Caroline! 🙂 De kalles for CARLASHES og er helt fantastiskt søte.

  http://carlashes.com/

  1. Fotballfrue

   Haha ;D

  2. Nei…. :o)

 9. jeanette

  Hei. Lurer på hvor den nyyydelige blå ringen er fra??? Klem.

  1. Fotballfrue

   Jeg har linket til den, den er fra nettbutikken Treasures.no, her http://www.treasures.no/ringer/blue-crystals.html 😀

   Klem!

 10. Ingvild Verdal

  Hei, Ingvild her! Jeg har vært en fast leser av deg i over et år nå. Du lurte tidligere på om hva du kunne skrive om. Jeg har et forslag, interiør! Nå som dere skal flytte inn i et nytt hus, hadde det vært kjempegøy å høre eller se hvordan du har tenkt å innrede. Og kanskje komme med noen tips eller moter innen interiør? 🙂 Skal selv snart til å innrede et hus, så da kan de være litt greit med noen ideer 😉
  Stå på videre!

 11. Heihei!

  Møbelkjøp er så spennende. Har dere testet denne butikken i Skien? Har så sykt mye fint der : http://www.mgalleriet.no/

  Lykke til! 🙂

 12. Charlotte

  Forstår ikke at man ikke får dårlig samvittighet av å vurdere å kjøpe en slik bil og bruke så mye penger på klær etc. Når man isteden har muligheten til å bidra til at færre dør av sult, slik som f.eks tragedien ved afrikas horn. Lykke til med luksuslivet. Jaja, vær sin smak;-)

  1. Fotballfrue

   Vet du.. Jeg blir pinlig berørt på dine vegne.. Med mitt store nettverk har jeg samlet inn nesten 40 000,- til Afrikas Horn. Og dette er ikke det eneste. Ikke kommenter med mindre du har sjekket fakta. Jeg er så lei av denne dømmingen! Flaut! Du hadde vel ikke vært tilfreds om jeg donerte alt jeg eier og kroppsdelene mine i tillegg??

   – C

   1. Vet du, jeg blir oppriktig lei meg over enkelte kommentarer du får her inne. Kan du ikke bare la være å publisere dem, sånn att vi som liker deg og elsker bloggen din, kan slippe å irritere oss over mennesker som verken eier empati eller forståelse for deg og ditt liv.

    Du gjør som du vil med tanke på hva du bruker penger til, og det synes jeg vi alle skal respektere. Pengene har du jobbet og slitt for, på lik linje som alle andre her i landet.
    Nei kos deg, og shop når du ønsker, å bruk penger på ting som gleder deg/dere.

    Missunelse er ett STORT problem i dagens samfunn, og noen klarer bare ikke å glede seg over andre menneskers suksess.

    Stå på du vakre menneske, jeg beundrer deg, og følger deg hver dag. Det att du samlet inn 40.000 til afrikas horn gjorde meg rørt, og gjorde att jeg bidro litt jeg også. Og hva vet vel vi om hvem saker du støtter? For alt vi vet så kan du jo størtte mange saker økonomisk, uten att du dermed sagt skryter av det. ( det er en av tingene jeg liker ved deg, du skryter ikke av deg selv, økonomien eller noe, du er deg selv.

    Fortsett med det, og jeg gleder meg så masse til å følge deg i lang tid fremover, og håper og ønsker det beste for dere begge.

    En annen ting, noen klager på att LK har blitt tynn og innhul i fjeset, dette er ting dem sier for å ha noe å pirke på. Jeg så dere sammen når dere gikk tur ( den dagen det var visning) og dere er ett vakkert par som lo og hadde det gøy. Ikke bry dere om kritikken, LK er en flott mann, og ser både veltrent og sunn ut.

    Ha en flott dag videre, jeg skal ut å gå en tur med hunden vår.

    Husk på alle leserene som er glad i deg, setter pris på deg og den motivasjonen du gir leserene dine. Det teller mer en noen av det sure oppgulpa kommentarene som noen lirer av seg, og da under flere navn.

   2. Yaya nova

    enig!! <3

 13. Mariann

  Wow, den kledde du! Synes absolutt at en så flott og stilig dame som deg burde ha noe minst like stilig å rulle rundt med på «bygda» 😉

 14. Hei Caroline!

  Du har en fantastisk morsom blogg, og jeg synes det er utrolig gøy og motiverende å lese bloggen din hver dag! Synes du er kjempeflink 🙂 🙂

  Hilsen Linda

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Veldig motiverende å høre 🙂

   Klem!

 15. charrllotte

  Jeg er helt klar over at du har oppfordret leserene til å donere penger til veledige formål tidligere flere ganger. Det er kjempe bra. Regnet derfor med du hadde gitt selv også. Så kommenterte ikke uten å sjekke fakta slik du tror. Synes det er unødvendig å skrive at du blir flau på mine vegne og at jeg ikke ville blitt fornøyd om du hadde donert bort alt du eier og kroppsdelene dine..

  Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg respekterer livet du lever. Fordi alle er forskjellige og synes man skal leve slik som føles riktig for hver enkelt. Det handler rett og slett om at jeg har en annen mening enn deg. Jeg synes at når man kjøper så mye som du gjør burde man kunne avse mer penger til veledighet isteden for å investere i enda mer. Jeg sier ikke at min meningen er mer riktig enn din mening. Fordi det er opp til hver enkelt. Men synes det er trist at du gir utrykk for å ikke respektere at en av dine lesere har en annen mening!

  1. Fotballfrue

   Men hvordan i all verden vet du hva jeg gir til veldedighet?

   – C

  2. Så hardt som Caroline jobber og står på hver eneste dag – nesten døgnet rundt, fortjener hun å spandere på seg selv, syns jeg, men dette er jo bare min mening da. Skjønner ikke hvorfor man ikke bare kan holde det negative man mener om andre for seg selv..

 16. Den bilen kledde du 😀 hehe. Hadde ikke hatt noe imot den selv. Og må bare si at jeg synes du kler den blusen og fargen såå godt!

 17. Dwightinha

  Bilen kledde deg, og omvendt!
  Naboen mon har en slik, og den er kjempeflott. Har fått sitte på noen ganger. Like fin med taket på som av. En slik må du jo bare ha, vel…
  De burde jo sponset deg for en hel leasingperiode vet du. A win-win.

 18. Hva heter den tapasrestauranten? 🙂

 19. Mariann

  It’s so fresh I DIE!!!!! : D

 20. peugeot har fantastiske biler!! 😀

 21. Ah, tapas heaven! Det er så alt for godt, er spesielt fan av paella og spanske kjøttboller.

 22. Du matcher bilen,Caroline!:)

 23. Kristina Gjermunds

  Min kjære samboer jobber på Bertel O.Steen, på Peugeot. Så vi kjører i forskjellige biler hele tiden! Gode biler. Er selv helt forelsket i den 308 cc 😉 Og veeeeldig svak for hvit 😉 508 (både stasjonsvogn og sedan) er også kjempe fin! Den også spesielt i hvit 😉 Er noe spesielt med hvite biler og jenter tror jeg 😉

 24. Katarina

  Hei, hvis du er ute etter møbler til det nye, fine huset deres burde du dra på Møbelringen Alna. Butikken liggger på Alnabru, i Strømsveien, rett ved Modena fliser, Flisekompaniet og Free Tex. De har mye fint der. Lykke til!

 25. Ingvild

  Nydelig bil! Jeg har selv en Peugeot 207 🙂
  Peugeot-er er generelt kjempeflotte biler! Franskmennene kan å designe bil 😀

 26. Rålekker bil og fine bilder 🙂

 27. Gunn Alice

  Var jeg deg ville jeg kjøpt meg en bil som hadde en nøkkel jeg kunne hatt i lomma som gjorde at bilen låste seg opp når jeg kom i nærheten av den, må jo være super digg når man kommer med armene fulle av bæreposer. Og at den gikk an å starte uten å ta frem nøkkelen også. Vet BMW har slike biler:o)

 28. Jeg skulle gjerne hatt en sånn bil jeg og! 🙂

  Og ja, i Siljan MÅ dere ha 2 biler! 😛

 29. Åhh min drömbil! 🙂 Du har en jättefin blogg!

 30. Hvite biler er ingen favoritt hos meg, jeg synes generelt de ser litt grelle og billige ut. Liker derimot halskjedet du har på kjempegodt, det kler deg! Hadde nok dessverre sett for stort ut på meg 🙁 Tapas er kjempegodt, men ble dette nok mat når dere (regner jeg med) lot karbo-brødet ligge? Hvorfor er dere egentlig så anti karbo? Det er ikke akkurat sånn at noen av dere trenger å følge noen diett, tror karbo kunne vært bra for begge… Hør på Marit Bjørgen 🙂 Karbohydrater er kroppens byggestener, og ikke så usunt som hysteriet sier. Synes alle disse lavkarbo-bloggene sender feil signaler til unge lesere…

  1. Fotballfrue

   Det var masse mat til overs, så det var mer enn nok 🙂

   For det første så spiser vi ksrbohydrater, vet ikke hvor du har det fra at vi ikke gjør det? Men karbohydrater som kroppens byggestener? Hvem har lært deg det? Det er så feil som det går an å få det :/ Pri en når du skal komme med en kommentar av denne typen, er et minimum av kunnskaper.

   – C

   1. Nina L

    Er ikke direkte byggesteiner, men passer på at kroppen får rask energi og ikke brytes ned etter trening. Sikkert mye annet man kan spise for å oppnå det samme, men poenget mitt var fikseringene alle virker å ha i dag når det gjelder mat. Er mye som plasseres i en fy-fy kategori uten at dette er nødvendig. Uansett er jeg ikke innom denne bloggen for å kritisere andres matvaner, det får nå hver og enkelt styre med selv, men jeg er generelt for å «styre» minst mulig. Uansett, tilbake til hovedpoenget: tapas er godt… 😛

   2. Fotballfrue

    At kroppen trenger rask energi etter trening, er en situasjon som oppstår på grunn av et høyt karboinntak. Rask energi trengs for utnytte «vinduet» som oppstår den første halvtimen etter trening, og for å hindre at kroppen går i minus, og begynner å tygge på sine egne muskelproteiner. På LCHF har du derimot ikke dette problemet, da kroppen bruker energi fra sitt eget reservelager, og behovet for å fylle opp glykogenlagerene ikke er like stort 🙂

    Det er ingenting som utelukkes på LCHF, alt er lov, men som i andre kosthold er det noe du skal spise begrenset av, og noe du skal spise mer av. Følger du myndighetenes råd, begrenser du inntak av fett, og da spesielt mettet fett. Du blir til og med rådet til å styre unna naturlige produkter, men i stedet spise kjemisk fremstilt mat. LCHF er et veldig mye mer balansert kosthold enn det myndighetene anbefaler, og dekker kroppens behov på en mye bedre måte 🙂

    – C

 31. Kul bil 😉

 32. Nydelig bil! syntes du kledde den veldig godt!
  Peugeot er knall gode biler.

 33. åå sånn bil jeg vil også ha! kjører selv en hvit Peugeot 107, er kjempe fornøyd med den! Vurderte faktisk en sånn bil som er på bildet men den er alt får flott og drive og kjøre rundt i Oslo sentrum med spør du meg tihi<3 sånn btw du kledde den meget godt, ser deg vell snart kruse rundt i en slik.

  Klem Line <3

 34. Tror jeg må snakke med banken om de kan låne meg penger til en slik bil ass 🙂
  Begynner og bli temmelig lei av alt tullet som er med min Golf….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *