Fingerfin

En av mine svakheter er neglene mine. Jeg elsker dem så mye at jeg spiser på dem dersom jeg ikke har støpenegler på, derfor har jeg gått til negledesigner siden jeg var 16. Jeg har aldri vært en neglebiter som biter langt ned, men jeg har liksom alltid følt en trang til å ha neglene nærme ansiktet dersom jeg har vært sulten, nervøs eller stresset. Veldig grei uvane å kvitte seg med, og fine negler har i hvert fall vært min redning. Anbefales! Nå har jeg gått til Kate hos Strøget Negldesign siden mars 2009, og hun kommer ikke til å bli kvitt meg selv om jeg flytter fra hovedstaden.

Var der igjen i dag, valgte heldekkende rosa. Synes det er så fint

Nå legger de forresten gratis neglepynt i hele oktober, i tillegg søker Kate noen hun kan legge negler på kostnadsfritt. Det eneste kriteriet er at hun skal få lov til å boltre seg med neglene dine, det vil si: Legge hva hun vil. Dersom du er interessert, kan du lese mer på bloggen hennes her. 

Nå er det straks klart for siste visning her, så da tenkte vi å flykte ut en tur for å titte litt på nye møbler til huset, HYL 😀 Så tror jeg mannen skal spille løkkefotball med noen kompiser i kveld, litt usikker på om jeg skal være sosial eller om jeg skal jobbe. Burde egentlig pusle litt med det siste. .

Håper dagen deres har vært fin 😀

110 kommentarer

 1. åå, jeg elsker bloggen din Caroline, du er utrolig flink 🙂
  Jeg har noen spørsmål til deg ang lavkarbo
  hva er grunnen til at du går på denne dietten, og hvor lenge har du gjort det ?
  Stå på med blogginga , klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Hei!

   For det første så er det ingen diett, men et helt vanlig kosthold 🙂 Grunnene til det er mange, energinivået mitt er høyere, men også stabilt, jeg slipper blodsukkersvingninger og har null søtsug. I tillegg mener jeg at karbohydrater i store mengder er svært usunt, og at fett overhodet ikke er farlig, men i stedet utrolig viktig 🙂

   – C

 2. Hvor er skjorten din fra? Fantastisk fin!

 3. SÅ nydelig skjorten din var! Perfekt blåfarge, og selvfølgelig lekkre negler! 🙂
  Har du mulighet til å tipse meg om en side hvor jeg kan kjøpe ting til dåp ? Altså, dekorasjon til bordet, ting til å lage bordkort med og diverse.. ? Så du hadde laget det til så utrolig fint til bryllupet ditt!
  Ønsker deg en flott kveld!

  🙂

  1. Fotballfrue

   Å, decorium har masse fint 😀 Og panduro 🙂

   Klem!

   1. ÅÅ.. tusen takk!! 🙂 den siden hadde SÅ mye fint! 🙂 Snilt av deg

 4. Kristin

  Kjempefine negler 🙂 Gleder meg til se hvordan huset blir. Det ser jeg mest frem til!

  Men har et spørsmål til deg og evt. andre. Vet jeg er litt tidlig ute, men har du forslag til hva man kan gi til sin kjære i en julekalender. Skal ikke være altfor dyrt siden han får en julegave på julaften, men vil gjerne gjøre noe ekstra for han. Det må være noe han liker og har behov for. Hittil har jeg kjøpt en bok 🙂

  Setter pris på gode forslag.

  Ha en fin dag Caroline!

 5. Solveig

  Heisann, utrolig fine negler. Gleder meg til å se hvordan det blir:) vil bare si at du er utrolig tøff og det virker som du har bein i nesa.Utrolig hvor mye folk skal kritisere deg for , ufattelig hvor liten moral folk har. Håper du ikke lar deg knekke , gikk selv igjennom barneskole og ungdomskole med konstant mobbing. Så vet hvordan det er når folk dømmer deg, det gjør at du står på dobbelt så mye. Lykketil med alt sammen . Klem klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Solveig <3 Håper du har det bra!

   Klem!

   1. Solveig

    Ja jeg har det flott nå. Har en Kjærste som jeg elsker, en jobb jeg trives i og er snart ferdig med utdanningen, er bra og bevise for andre at du kan klare deg.

 6. Hei Karoline! Jeg koser meg mer og mer med bloggen din! Jeg synes du skriver bedre og bedre. Det virker som om du har blitt friere i språket i det siste, fortsett med det!

 7. Utrolig fresh og fin idag, må jeg si! Elsker skjorten din, hvor er den fra? 🙂 Klem klem!

 8. Utrolig vakre negler, og herlig farge på den store fine ringen! 🙂 I like!

 9. Hvordan gikk visningen?
  Lykke til på møbelshopping! Det er kjempegøy, men samtidig vanskelig. Jeg er alltid så redd for å velge feil møbler, «tenk om jeg angrer og heller skulle gått for det andre bordet likevel» 😛

  Men det er gøy, da. Dere får et flott hjem i Siljan!

 10. Kjempe fint antrekk! 🙂

 11. Fikk dere noen bud igår?

  1. Fotballfrue

   SIste visning i dag, så vi får se i morgen 🙂

   – C

 12. Det ble klassisk og fint! Elsket ringen din forresten…

  Jeg skal til Stockholm i høstferien og lurte på hvilket hotell dere bodde på da dere var der? Det så så fint ut! Lå det bra til? Mange klemmer

  1. Fotballfrue

   Et choice hotell, veldig usikker på hvilket :/ Jeg skal tilbake i november, men da skal vi bo på et annet. Hmmm 🙂 Kan huske å notere meg det da i hvert fall, selv om høsteferien er over innen den tid :/

   Klem!

 13. Det jeg liker best å lese om på bloggen din er trening,kosthold og hverdagsliv.Ikke så opptatt av motedelen,men det som gjør bloggen din så bra er jo at du er innom de fleste temaer.altså noe for enhver.Jeg vet ikke helt hva som gjør det,men jeg blir så glad av å lese bloggen din og du gir meg lyst og motivasjon til å bli en bedre utgave av meg selv.Din blogg er den eneste jeg leser nå. Alle andre er bare totalt overfladiske og handler kun om shopping rett og slett.Livet er jo så mye mer! Viktig å tenke på å være et godt forbilde for alle unge jenter som leser.Blir lei meg av å tenke på alt usunnt press de blir utsatt for gjennom diverse blogger.

 14. Du er så pen, kan vi ikke bytte utseende? 😀

  Kan du lage et innlegg om hvordan du sminker deg, og hvordan du krøller håret ditt? Og gjerne komme med noen treningstips til hvordan vi «ute av form» kan komme gang med trening, og hvordan vi kan trene hjemme? 😀 Jeg har leddgikt, og er derfor ikke så flink til å trene, men burde absolutt prøve å komme i gang igjen.. 😀

  Og så lurer jeg på hvor ofte du bruker den rockeringen din, har en sånn jeg også, men har glemt den litt ut, synes du den har noen effekt? 😀

  1. Fotballfrue

   Hei Maren! Tusen takk for fine ord 🙂 Hehe, så søt du er! Jeg er sikker på at du er vakker som du er, jeg 🙂 Jeg har laget noen innlegg om hjemmetrening tidligere, men kan helt sikkert ta en reprise 🙂 Passer jo godt på nyåret for eks.? Helt ærlig merker jeg ikke så stor forskjell på rockeringbruken, mye fordi magen er det slankeste området på meg, og jeg har alltid vært flink til å gjøre andre mageøvelser i tillegg. Men jeg elsker den, og bruker den ofte. Ble støl i starten, men nå tror jeg det må tyngre greier til 😉 Vet om flere som har hatt god effekt av bruken, bla. etter fødsler, så det er ingen tvil om at det funker 😉

   Klem!

 15. Den buksa likner litt på den som Kate Middleton bruker – hvor har du kjøpt den?

 16. Superfine negler!! 🙂 har selv vært innom kate de gangene jeg har vært i oslo,så deilig å være fingerfin! 🙂 også er hun så kjapp! Herlig! Har spurt deg før ang knekkebrødene du har lagd,er det mange karb i hvert knekkebrød ca?.. Hadde blitt supergla for svar. Slik at jeg vet hvor mamge jeg kam spise pr dag. Uten å ødelegge LCHF. Skal ned i vekt.

  1. Fotballfrue

   Du kan fint spise disse uten å bekymre deg for vekten 🙂 Er usikker på karboinnholdet, men det er ikke høyt 🙂

   – C

 17. Så fint det var 😀

 18. Har akkurat samme «problemet» og har brukt juksenegler ofte. Har vurdert å støpe på negler, men har nettopp begynt på sykepleien og der får vi verken bruke neglelakk eller ha lange negler :-/
  Liker bloggen din kjempegodt, forresten! 🙂

 19. Har sett du har svart på noen kommentarer fra jenter som sliter med dårlig selvtillitt og syntes du har svart så flott! Kunne du ikke ha skrivd et innlegg om det? Tror det er mange som sliter med det, inkludert meg selv! klemmer 😀

 20. ett innspill om lchf.

  Toleranse av melkeprodukter er jo et resultat av mutasjoner i et gen. De som ikke har denne mutasjonen tåler idag ikke melkeprodukter, og kan derfor anses som normale utifra et steinalderperspektiv.

  Steinaldermennesket var altså ikke skapt til å bøtte innpå med fløte, smør og rømme.

  Når det gjelder dette med kjøtt: Det kjøttet man spiste i steinalderen går vel under det vi kaller viltkjøtt nå for tiden. Dette er kjøtt som er mye magrere enn det kjøttet som norske bønder leverer i dag. Det har selvfølgelig noe med både den maten dyra gis, og den «mosjonen» de får. Det er for eksempel ikke tvil om at det er sunnere å spise kjøtt fra gressetende dyr enn fra dyr som er fora opp på kraftfor. Ikke bare er fettprosenten en helt annen, men også fettsyresammensetningen.
  Samme prinsippet gjelder jo også med fisk. Oppdrettslaks er mye fetere enn villaks.

  Kan være enig i at det er lurt å spise mindre mengder av pasta og brød. For øvrig er jeg fan av naturlig mat, dvs ingen atkinsbarer på mitt kjøkken,,,har du lest innholdfortegnelsen på de greiene der?

  1. Fotballfrue

   Før i tida spiste menneskene bevisst de feteste delene av dyrene 🙂

   – C

   1. Før i tiden spiste de ALT av dyret, ikke «bare» de feteste delene 😉

 21. Susanne

  Utrolig fine negler! 🙂
  Jeg kan anbefale denne > http://www.rivieramaisonwebshop.nl/index.cfm?/home_EN&countryId=5 nettsiden om dere er på leting etter vakre møbler og interiør. Jeg elsker omtrent alt som er å finne der, og jeg tror mange av tingene ville passet kjempefint inn i det nye huset deres. 😀

 22. High maintenance much?

  1. Fotballfrue

   And?

 23. Fin bil, og fin dame! Matchet hverandre bra 🙂 Ha en fin dag 🙂

 24. Var hos Kate for første gang i går. Hun er kjempe flink og en herlig jente. Og ikke minst…hun legger de nye neglene så fort. Husker jeg satt hos en i 3 timer! en gang. Det er «litt» for lenge synes jeg.

  1. Fotballfrue

   Ja, Kate er en kjempejente 😀

   – C

 25. Pernille

  Hvor har du kjøpt ringen din? 🙂 var så utrolig fin…

  1. Fotballfrue

   Har linket 🙂

   – C

 26. innlegg om piercing, please:) det er noe du burde selge på nettbutikken din!! <3 <3 <3

 27. Sabrina

  Årrh du er så nydelig! Hver dag når jeg kommer hjem fra skolen, lager jeg alltid litt te å rett inn på dataen får å se om du har lagt ut noe nytt! :-))
  Du har inspirert meg på så mange måter! Tusen takk<3
  En god og varm klem fra en fast leser<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *