Uaktuelt å droppe strømper

Shit, så dårlig respons på moteinnlegg! Da vet jeg i hvert fall hva jeg ikke skal bruke tid på. Forrige post tok meg faktisk over to timer. Haha. Håper i det minste noen av dere synes det var morsom lesing. Hva liker dere egentlig best å lese om? Har nemlig én venninne som elsker hverdagsinnlegg, mens en annen venninne vil ha trening, og en tredje foretrekker fashion. Hmmm.

Dagen min har ikke bestått av noe veldig spennende. For det meste har jeg hatt hjemmekontor, jobbet med diverse papirer, bestillinger og samarbeidspartnere. Nevnte jo i går at jeg måtte sitte oppe til langt på natt og jobbe, men jeg var flink jente, og fikk gjort alt jeg skulle før klokken to. Derfor var jeg oppe allerede halv syv i dag, for å gjøre meg ferdig, og for å gjennomføre ukens første treningsøkt. 12 kilometer, god start! Jeg har lagt alt dette med sykkel bak meg, merker jeg. Det er ingenting å si på formen min, så jeg krysser fingrene for at rumpa mi vender seg fort til sykkelsetet om jeg starter å sykle ute så snart snøen smelter. Hvor lenge ligger den i Siljan, egentlig?

Dette er dagens antrekk, føler meg litt biker-ish. Haha 😀 Casual. Blir i hvert fall til at jeg løper inn for å ta på meg en strømpebukse. Det er for kaldt!

Skinnshorts fra Gina T // Genser fra Zara // Brun singlet fra Asos 

I kveld får jeg mest sannsynlig besøk av en venninne, det blir deilig. Jeg vil se Gossip Girl! Altfor mye å ta igjen på den fronten, har ikke sett noe siden et eller annet sted i tredje sesong :O Det er på tide å bli avhengig igjen!

264 kommentarer

 1. Jeg kommenterte ikke innlegget, rett og slett fordi jeg ikke gadd å lese det. Slike innlegg interesserer meg ikke, derfor hopper jeg glatt over dem. Samme med Caroline tipser, Caroline tester og Luksus vs. budsjett. Jeg synes hverdagsblogging, trening og innlegg med oppskrifter er artig å lese! 🙂

 2. Nathalie

  Hei Caroline!

  Ikke stopp med moteinnlegg!! 🙂 Jeg liker at du skriver om alt mulig, alt fra mat til fashion. Variasjonen mellom alle disse tingene du skriver om er en av grunnene til at jeg liker bloggen din så godt! 🙂

  Hvor er jakken fra forresten? Den var RÅ! 🙂

  Stå på videre, klem!

 3. Ikke trapp ned på moteinnlegg! Selv synes jeg det er best å lese om mote og hverdagsliv. Jeg driver ikke med noen form for trening- så det kan bli litt mye treningsinnlegg innimellom, men allikevel så liker jeg det. Det er motiverende! Må forresten legge til hvor fine bein du har! Har i grunn ikke lagt merke til det før nå.
  Stå på, du er Norges mest leste blogg- og det er med god grunn! ♥

 4. Synes innlegget hadde for små bilder, såg ut som et innlegg skrevet av noen yngre. Nå som jeg i ettertid har lest det synes jeg det var veldig bra!

 5. Jeg digger skinjakken din! Helt perfekt. Vet ikke om noen har kommentert om dette tidligere, men orker ikke å lese igjennom alle kommentarene for å sjekke.. Hvor er den kjøpt hen, og hvilket merke? 🙂

 6. Du har så fantastisk fine øyner, de lyser opp hele deg! Og du har killer legs 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Kate <3

 7. LisbethS.

  Jeg liker spesielt godt å lese om treningen, både i forhold til treningsmusikk, treningsklær, planer osv. I tillegg digger jeg når du legger ut matoppskrifter! Har selv prøvd å lage masse av det du poster, spesielt når det kommer til bakevarer. Kanskje du kunne begynne å legge ut mer «middagsmat» igjen? Kjekt med litt inspirasjon 🙂

 8. Jeg liker godt litt fashion innlegg, som hvordan få stilen/antrekket. Men det jeg liker best er hverdagsllige antrekk – hva du har gjort om dagen, hva du har shoppet (både av klær og interiør) 😀

 9. Kjære søte flotte Caroline!
  Takket være deg har jeg akkurat kommet fra en hærlig kveldsjoggetur!
  Det ble faktisk 6km,noe som er bra til å være meg;) woho!
  Så nå blir dusj åså skal jeg fortsette å date Harry Hole;) hihi!

  Ha en fiin kveld vakre<3

  1. Fotballfrue

   Weee, du er FLINK!

   Herlig kveld til deg, det har du fortjent 🙂

 10. Jeg er veldig fan av moteinnleggene dine Caroline, og mote er nok noe som opptar de aller fleste av oss. Imidlertid så synes jeg det er vanskeligere å kommentere på moteinnleggene, fordi det liksom ikke er noe å «svare» på, om du skjønner hva jeg mener…? Så selv om jeg leser innleggene og liker det jeg leser, blir det mest at jeg bare leser de. Og det kan være at det gjelder for flere andre også.. Det er mer et faktum du presenterer, og man argumenterer/kommenterer ikke på dette i like stor grad:)

  Jeg liker veldig godt hverdagsinnleggene dine, moteinnleggene (med antreksbilder), samt innlegg som går direkte på mat, trening og kosthold.

 11. Personlig syntes jeg interiør, antrekk, hverdag- og matinnlegg er det beste! 😀 Så fikk du et syn til på den saken 😉
  Dessuten må jeg bli flinkere til å kommentere på bloggen din, for det virker som om du legger ned så utrolig mye arbeid i bloggen din og når resultatet er det her, så er det jo ikke rart den er norges mest leste helller! 😀 Også er det så gøy å kommentere når man vet du leser alle kommentarene og svarer der hvor det er noe å svare på o.l. og det virker som om du virkelig setter pris på oss lesere. Det er det ikke mange andre bloggere som faktisk tar seg tid til..
  Du er rett og slett fantastisk, som jeg antakeligvis har nevnt før, hihi <3

  Klem <3

 12. Cathrine

  Jeg synes du burde lage spørsmålsrunde, bare ta masse random spørsmål og lag en videoblogg, føler ikke du harvdet så ofte:):) jeg tror veldig mange liker videoblogger!!:D kan du også lage flere innkjøp innlegg, kanskje også shoppingtips i Oslo?? Du kan også vise frem top fem kjoler, top fem sko, top fem ringer, osv fra kleskapet ditt!!!(=<3

 13. antonette

  er som oftest innom bloggen din hver dag, skal bli flinkere til å kommentere:D

 14. Hei Caroline! 🙂

  Jeg er innom bloggen din titt og ofte, og liker aller best innleggene dine om trening og mote 🙂
  Er helt enig i kommentarer over her – du er utrolig flink til å kommentere tilbake på kommentarer vi lesere legger igjen. Skal prøve å bli flinkere til å legge igjen et lite spor selv! <3

  Klem

 15. Christine

  Fantastiske ben!! Ett ord: motivasjon :):)

 16. Hvorfor godkjenner du ikke kommentarene mine?

  1. Fotballfrue

   Den er godkjent 🙂

   – C

 17. Hei!
  Vil bare si at jeg elsker alt du blogger om, både mote, mat og trening! Fortsett med det samme! :))
  En ting jeg lurer på om du kunne laget ett innlegg om, er fine farger du kan sette sammen i bryllup!
  Husker du la ut ett slikt innlegg rett etter at dere giftet dere, men jeg hadde likt det veldig godt om du hadde laget noe lignende, siden du er så flink til det! Trenger inspirasjon da jeg holder på å planlegge litt på den fronten 🙂
  Venter i spenning på ett slikt innlegg :))

  Klem fra fast leser som aldri kommenterer, men elsker alt du skriver :))

 18. Du har fantastisk stil! Men for noen ben du har! Virkelig motivasjon 😉

 19. Jeanette89

  Jeg er en stolt leser av bloggen din, Caroline! Og jeg greier ikke å velge en kategori, men det jeg greier å velge er sånn du har det nå. Altså en herlig miks av alt 😀 Thumbs up <3

 20. Oda Kristine

  Jeg liker veldig godt å lese om fashion og sånn, men forrige innlegg tok jeg bare på «Mark as read» på bloglovin fordi at sko som ikke er flate er utenfor min interesse, er tross alt 175 cm høy. Men hadde det vært om for eksempel bukser, bluser, jakker, topper etc, hadde jeg lett lest det!

 21. Kjempe kult antrekk, men det så jo fryktelig kalt ut :/

 22. du HAR så fine ben!!

 23. Jeg synes du burde tenke på å bytte design snart, og gjøre selve «bloggen» bredere..

  1. Fotballfrue

   Det er dessverre ikke opp til meg, da jeg er underlagt Nettavisen og deres regler. Designet er helt nytt, så det er vel bare bildene du refererer til? Gode nyheter i hvert fall, de skal endre bildeformat denne uken eller neste, så da blir bildene bredere – HURRA!

   Klem!

 24. Så utrolig fin outfit! Og innlegget under var kjempebra 😀 Fortsett med slike. Jeg så det ikke før nå, så fikk ikke kommentert.

 25. Ikke meningen å mase. Men jeg har lett etter en skinnjakke lenge. Å den du har på deg er er akkurat det jeg leter etter. Hvor har du kjøpt den? 🙂

  1. Fotballfrue

   H&M, fjorårets :/

   – C

   1. Okey…takk for svar:) Elsker bloggen din!

 26. TRENING TRENING TRENING HVERDAG HVERDAG HVERDAG og bilder av deg da, i disse settinger:)

 27. Jeg liker veldig godt hverdagsinnlegg og oppskrifter. Samt når du hadde «gjesteblogger» forrige uke, knall! Egentlig noe du burde fortsatt med, en gang i måneden f.eks. Også liker jeg når du lager lister, jeg elsker lister, finnes ikke noe mer motiverende enn det.

 28. Jeg sier som kjæresten min; det beste er å variere lit 😉 og det syns jeg du klarer glimrende! Når det gjelder innleggene dine altså..

 29. Jeg likte det forrige innlegget ditt kjempegodt 😀 men jeg kommenterer ikke så ofte, selv om jeg er innom bloggen din flere ganger daglig 🙂 Stå på vidre!

 30. alle er interessante. med hverdag inspirerer du til å GJØRE noe, og ikke bare sitte og chille hele dagen. antrekkene dine er fine og du er med på å dra andre på trening.

 31. Hei!
  Hvor har du kjøpt de svarte skoene, kjempefine!

 32. Hei på deg.
  Liker best å lese hverdagsinnleggene dine. Rett og slett lese om deg og hva du driver med. Med andre ord; lese om treningen din, huset/leilighten, og «hverdagssysler».
  Jeg er av dem som ikke er veldig interessert i moteinnleggene, yey or ney samt poseringsbilder.
  Liker bedre bilder som er tatt i «nuet», du skjønner sikkert hva jeg mener 🙂

 33. Hei. Jeg heter Lina. Jeg er en jente som liker bloggen din veldig godt. Jeg og min gode veninne (Maria) siterer din blogg til vår omgangskrets hver dag. Du er en inspirasjon for oss alle. Vi liker best inleggene som handler om kosthold og trening. Tusen takk for at du er den du er.

  Ps. Jeg likte posten kjempegodt.
  Mvh Lina

 34. Kanskje det ikke var så mange responser fordi folk ikke likte skoene, ikke syntes det var så interessant, kanskje det ikke var en type «høstsko» de hadde sett for seg etc.. Det var jo et par sandaler bla i bildet..

 35. Jeg kunne ønske at du kunne tatt bilde av middagen du spiser hver dag. Jeg har selv begynt på lavkarbo og har begynt å gå tom for idèer…
  Elsker bloggen din!

  Gleder meg til å få deg til Skien <3

 36. Kjempe fint outfit ;D

 37. jeg synes alt du skriver om er gøy og lese, jeg 🙂 du er flink med bilder! 🙂

 38. Hei Caroline !
  Hvor har du kjøpt skinnjakken? Lurer veeeldig, fordi den var superfin, har sinnsykt lyst på en sånn selv, men fant ikke noe i innlegget hvr du skrev hvor den var fra:)
  Elsker bloggen din, er fast leser og finner inspirasjon til å blogge selv når jeg leser din!

  /Malin

 39. Jeg liker best mote og sminke:) Også gleder jeg meg til flere innleg om hus og intereør!!

 40. Jeg er innom bloggen en tur ca hver dag, og kan vel da betraktes som en fast leser.. 😉
  Liker bloggen veldig godt, og jeg liker innlegg om hverdagsliv, matoppskrifter – og tips, og trening. Og som et personlig ønske hadde det vært kjempegøy med et innlegg om treningstips – og motivasjon! 😀

  Frida:)

 41. Huks at det er leserne dine (som er veldig glad i å lese bloggen din!) som har gitt deg suksessen, da. Vi liker å lese om hva du liker.

 42. Jeg elsker mote og trend inleggene dine! Så fortsett med det! Det også fint at du skriver en del om trening. Trener en del selv så fint med tips. Du er en veldig flink blogger, med god klesstil 😀

 43. Caroline

  Hei 🙂

  Hvor har du kjøpt skinnjakka, og hvor mye kostet den? Suuper fin! Elsker bloggen din forresten 😀

  Caroline 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *