Høstens skomote: På budsjett

Selv om jeg er en av dem som tviholder så hardt på sommeren, at jeg fortsatt tvinger føttene ned i åpne sko og sandaler, kan jeg faktisk ikke lenger legge skjul på at høsten er for fullt. Derfor kan jeg like gjerne prøve å omfavne alt det gode høsten bringer med seg, og for meg faller det selvfølgelig mest naturlig å fokusere  på sko i første omgang. Jeg har tatt en titt på trendene føttene har i møte, og dette er stikkord du skal merke deg:

 Sateng

 Semsket

Sandaler fra Emilio de la Morena i midten. Du finner rimelige varianter i flere kjedebutikker akkurat nå, de to parene under er fra Nelly sin egen skokolleksjon – NLY.

♥ Slangeskinn

Dyr variant fra Donna Karan, rimeligere variant fra Nelly.com – her og her (adlinks)

 Snøring

♥ Chunky hæl

 Spenner

 Wedges – HURRA (spar på fjorårets)

Både Nelly.com, Jeffrey Campbell og Zara har flere rimelige varianter av wedges, både med snøring, uten snøring, i semsket materiale og i imitert skinn.

 Spiss front

Sokker i skoene

Er du vågal nok til sokker i skoene? Dette beveget seg i motebildet i fjor også, men jeg kastet meg aldri på trenden. Tror nok ikke dette er sokkeåret for meg heller. .

82 kommentarer

 1. evy-ann :)

  Vet kke helt om jeg liker sokker i skoene 🙂 men liker mye av det andre!

 2. Jeg synes sokker i høye heler, kaaaan være kult, men det er først om du klarer å bruke det riktig, og det kan være vanskelig! 🙂 men om du klarer det, synes jeg det er råtøft!
  Jeg elsker at det er inn med litt røffere sko i tillegg, med litt tykke heler, spenner osv, for da blir det så utrolig mange flere typer sko å velge mellom! så utrolig mange forskjellige stiler! Og det gir deg mulighet til å variere sko, og style på forskjellige måter!:)
  Har også alltid likt slnagskinns mønstrede ting, så får vel skaffe meg noen høye hæler med det i år da 😉 står mellom tre typer: enten sort, «ekte» beige slangeskinn, eller en knæsj farge som rød eller lignende! 🙂 vi får se hva det blir til 😉
  strålende innlegg!:) og beklager for sen kommentar, er ikke så flink, så skal bli bedre 😉

 3. synnøve

  Elsker Jeffrey campell<3
  Likte det litt "bikeraktige" antrekket ditt jeg, og da spesielt skoene:) Du er veldig søt caroline…

  Mamma ringte meg å advarte meg mot lavkarbo, hadde seff lest vg…ka ellers liksom:D hehe

  Har du laget vellykket lavkarbo eplekake noen gang? Jeg prøvde meg, men den gikk rett i bosset 🙁 En god lavkarbo gulrotkake kunne jeg oxo tenkt meg en oppskrift på:)

  Klem synnøve

 4. Cecilie Lundeker

  digget de øverste svarteskoene! har ikke du like, syns jeg så de på e outfit for en stund siden 😉

 5. Takk for inspirasjon og tips! Gleder meg til å gå til innkjøp av noen ny høstsko, trenger det sårt 🙂

 6. liiiker :)) takk for flotte innlegg=) er alt for dårlig på å kommentere.. tenker at du får så mange kommentarer alikavel!! men skal bli flinkere=) han en fin kveld=) klemm=)

 7. ser at jeg ikke trenger å kjøpe så mange nye sko jeg da. så det er bra 🙂 selv om en alltid vil ha nytt..
  men nå går ikke jeg med hæler hele tiden, så det hadde vært artig å sett hva du fant av lave sko? 🙂 som er pene:) eller blir ikke da aktuelt siden du aldri går med det selv? 🙂 jeg dropper uansett sokkene 😛

  Men et lite spørsmål.. får du aldri vondt i føttene av å gå med høye hæler? vet det er en vanesak, og jeg er ganske vant til å gå med hæler selv om det ikke blir hver dag. men jeg får alltid så vondt i føttene! merker jo stor forskjell på dyrere sko og billigsko, men likevel.. på lørdag fikk jeg vannblemmer under føttene, så da er det jo veldig vondt uansett hvilke sko du tar på deg. bare å gå barbeint er vondt :/

  stå på videre! digger deg 🙂

 8. Hei! Takk for innlegget! Har ventet lenge på noe sånt, og endelig! Så i det siste innlegget ditt at du ikke skal bruke så mye tid på mote innlegg, men plis, ikke slutt! Jeg elsker det!
  Leser bloggen din omtrent hver dag, og hvis det ikke er hver dag er det fordi jeg ikke har tid. Er såå glad i bloggen din!

 9. Josefine

  Jeg synes du bør skrive litt om alt, slik som du har gjort frem til nå 😀 det er jo en grunn til at så mange leser bloggen din og jeg tror du hadde mistet lesere hvis du bare skrev om en ting 😉 så keep up the good work !

 10. Hei

  Takk for fine tips om sko. Setter veldig pris på sånne saker. Kom gjerne med flere. Jeg kjøpte denne buksa: http://bikbok.com/en/collection/Category/Trousers/ingrid_pants/ etter å ha sett den på deg. Synes den var så fin og satt så fint på deg. Men på meg poser den seg liksom litt over rumpa opp mot strikken bak. Gjør den det på deg også? Eller kanskje den ikke kler meg så godt. Har du noe stylingtips til denne buksa. Ser du har brukt den med bluse oppi. Noen andre tips? Bør blusen/toppen være litt inntilsittende kanskje?

  Setter pris på tilbakemelding.

  Kari

 11. Heilei Khan

  Åh, jeg ELSKER mote-innleggene dine!!! gir meg masse inspirasjon og nye idèr! Du er sp flink! 😀 Tusentakk ♥
  så, det jeg egnetlig ville si; IKKE SLUTT med disse innleggene!! Jeg leser bloggen din hver dag, men kommenterer sjelden…men selvom jeg ikke gjør det, så elsker jeg absloutt hvert eneste innlegg du har skrevet! Og jeg tror det er mange andre som meg som ikke kommenterer, men vi setter likevel VELDIG sot pris på bloggen din! ♥♥♥♥

 12. Har prøvd å lete etter de svarte skoene helt øverst. Hvor kan jeg finne dem? Prøvde å se på Nelly.com også, men fant dem ikke

  1. Fotballfrue

   De er på Nelly, jeg har dem selv i dette innlegget: http://fotballfrue.no/?p=9528 🙂

   – C

 13. Henny Sandvik

  Hvor er skoene som er på det tredje bildet fra ? De med kant oppå (det bilde med skoen, og ikke foten om du skjønner meg rett ? ) 🙂
  Elsker foresten bloggen din ! Du er et av mine forbilder ! <3

 14. Elsker sånne innlegg! FORTSETT, FORTSETT! De er så inspirernde og så får jeg inspo til andre ting enn uggs som bokstavelig talt dreper beina og ser ut som tøfler. Dessverre er de fortsatt «in»:(

  Elsker måten du blogger på, alle andre får jeg til å føle meg som en stygg, liten, tjukk nisse mens du gir meg godt humør og hjelper meg på veien mot å akptere at jeg ser ut som jeg gjør og at jeg er den jeg er. Gjentar det jeg skrev over; FORTSETT, FORTSETT!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *