I made it ♥

Haha! Finally! LCHF Cupcakes ala Caroline it is!

Oppskrift kommer selvsagt etter hvert!

64 kommentarer

 1. Håper oppskriften kommer ut snart. Har kjempelyst til å prøve ut LCHF – oppskriften 😀

 2. Åååh, den så kjempe god ut. Må prøve den ut en gang!
  men du, Caroline. Jeg og søsteren min skal flytte inn i en leilighet sammen og da blir budsjettet ganske stramt. Hun går på lavkarbo og jeg går sånn halvveis, men vi lurte på om du hadde noen middags-tips som ikke var så altfor dyre? helst ganske billige egentlig, men noe man kan variere med. Det er ikke nødvendig, vi finner sikkert på noe, men det er alltid greit med tips!

  hilsen Pernille 🙂

 3. Når kommer oppskriften? 🙂 venta lenge nå! hehe

 4. kristine

  Hei Hei 🙂
  Du har mange bra oppskrifter:) Kom gjerne med noen flere! Trenger tips til mitt nye lavkarbokosthold 🙂 Hvor blir det av cupcake oppskriften?? 🙂 Regner med det går an å mikse og trikse litt med den, jeg er nemlig så glad i blueberrycupcakes 🙂 Og det er jo sunt også 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *