Chloe Off White

Å, I´m in love! Da jeg så det fremtidige kjøkkenet vårt for første gang, var jeg ikke i tvil at Green Gate ville ha det perfekte frokostserviset til oss. Vi har et nydelig porselenservise fra bryllupet, men det passer best til middager eller litt finere anledninger, Green Gate har nydelig, romantisk servise som passer både til hverdag og fest. Jeg jaktet litt rundt på nett, og det ble kjærlighet ved første blikk da jeg fikk øye på Chloe Off White. .

Se så vakkert det passer sammen ♥ Chloe skal få plass i skapene med glassdør. .

Jeg fant ut at Møllegaarden sin danske nettbutikk har størst og rimeligst utvalg, så jeg bestilte derfra. GreenGate Nettbutikken finner du her. Frakten gikk overraskende fort, under en uke, og koster kun 149 danske kroner uansett vekt 😀 De har veldig mye annet lekkert også.

Har skaffet oss seks minilattekopper (perfekte til espresso), seks store lattekopper, mugge og tallerkener i første omgang. Gjett om jeg skal ha mer!


Vi har vært og handlet ny kaffe i dag, så nå skal jeg nyte 1-2-3 kopper med espresso og bla i et magasin jeg fikk med forsendingen. Her er det masse nyheter i alle mulige stiler, utrolig mye flott som passer i vårt nye hjem. Og nå er det jo snart jul også. Det er klart en må ha frokostjuleservise. . Hihi 😀

127 kommentarer

 1. Therese

  Kjempefine de var, så klassiske ut 🙂 Fint å bruke dem om sommeren og:-)
  Det med lavkarbo, finnes det ikke oppskrifter på evt. pizzadeig og slikt? Jeg vurderer lavkarbodiett, men har ei svakhet for pizza og brød. Så hadde vært fint om du kunne komme med forslag til noen alternativer som jeg kunne prøve ettersom du har ei viss peilling på lavkarbodiett.

  Ha en fortsatt fin kveld 🙂

  1. Søkefelt….

 2. Liten ida

  Setter så pris på ar du setter pris på leserne!!!
  Green gate er nesten like billig i denne vestfoldbutikken. Må oppleves! Newenglandstyle.no… Om en tenker på danskekroner og kurs, er man ikke langt unna. Dessuten, når du blir Siljanfrue, må dere ta en til Larvik og Ula. Såå flott. Der ligger butikken til nettbutikk nevnt over

 3. Du burde virkelig ta deg en tur på Gave-og interiøsmesse på Norges varemesse i Lillestrøm (det kan jo hende du allerede har vært der, men…). Den er i januar, og forhandlere innenfor alt av interiør, smykker, klær og gaveartikler stiller ut. Som privatperson kan man ikke bestille, det er kun for folk som driver butikk, men da kan man jo få se hva som blir vårens nyheter innenfor interiør osv. 🙂

  PS: Green Gate-standen er utrolig fin 😀

 4. Jeg likte dette servise så godt at jeg ikke kunne dy meg; jeg gikk amokk i nettbutikken! Gleder meg til jeg får de:D Og lykke til med flyttingen, jeg er sikker på at dere kommer til å få det kjempefint!

  1. Fotballfrue

   Skjønner jeg godt! Det er helt nydelig 😀 Sitter og blar i katalogen fra GreenGate nå *sikle* Ser for meg et servise til frokosten på julaften. . . Hihi 😀

   Klem!

 5. Merethe

  Hei 🙂 Kommer bare med et forslag om konkurranse du kan ha, som hvert fall komme til å falle i smak hos en fattig student som meg! 🙂 Alle jenter drømmer vel om å kunne klikke hjem eksklusiv/dyr sminke fra coverbrands. Dessverre tillater ikke bankkortet mitt det, så hva med en konkurrane om gavekort på coverbrands?? 🙂
  Klem 🙂

 6. Åååh, for et klassisk, vakkert og romantisk service! Dette var helt… perfekt! utrolig søtt 🙂 Du har gjort et veldig bra kjøp, Caroline!
  Et slikt service må man jo bare bli glad av å bruke 😀 Får meg til å tenke på varme sommerdager og fargerike blomsterenger… i likhet med det nye huset deres! aaah, eeeelsker det <3

 7. Dette serviset er så fint:)) Har det selv og er storfornøyd, minner meg litt om slikt man arver etter besteforeldre:) Vil bare tipse deg om at Dorothea interiør og klær fører dette green gate serviset:)

  1. Fotballfrue

   Men det er jo så billig i Danmark 😀

   – C

   1. Helene

    Ja sant det:) Det er jo fra Danmark så :)))

 8. har akkurat samme 🙂 jeg eeelsker green gate <3 <3
  gleder meg til å følge deg i deres nye hjem.

 9. Hvor har du kjøpt de runde putene du har i sofaen? Lett så lenge etter sånne,men finner ingen jeg synes er fine. Hvordan stoff er det på de du har?

  Ha en fin dag:)

 10. Kjersti

  Åh, dette er akkurat som mamma og pappa! Er stadig på jakt etter nytt green gate servise, vet ikke hvor mye vi har nå, men det begynner å bli en del, og det beste er at jeg arver en del når jeg flytter ut, woho! Utrolig fint kjøkken og veldig fint servise:)

 11. Det var nydelig, heeelt nydelig! Har selv en ting for blomstermønster på kopper og tallerkener for tiden, og saumfarer hver bruktbutikk jeg kommer over! 🙂

 12. Hei!

  Veldig fint (både kjøkken og servise :-))
  Forresten, kommer det mer fra intervjuet ditt med Ole Henriksen? 🙂

  Klem 🙂

 13. hei hei!jeg tror du ville likt et service sett som heter PIP..det finnes i hvit,lysblå og lysrosa.jeg falt for dette for et par år tilbake og annbefaller dette på det sterkeste.google it:))

 14. Nydelig:) Skikkelig romantisk.

 15. Kristin

  Hei.

  Green gate har bare så mye utrolig fint.
  Har en kjempefin butikk her i Kristiansund som selger mye fra dem. Billig er det også 🙂
  Fine ting å samle på.

  Tusen takk for fin blogg.

  Kristin

 16. Michelle

  Nydelig service!!! For et stort, lyst og fink kjøkken dere får 😀 Du skal nok få det gøy med matlaging der!

 17. Cecilie

  Når man ramler trøtt og morragretten inn på kontoret kl. 7, er det godt å vite at det bare er å logge inn på fotballfrue.no, så blir man i godt humør! Koste meg med servise-innlegget, du skriver så gøy og oppkvikkende rett og slett. Håper vi får serviset vi ønsker oss på lørdag når vi gifter oss. Pillivuyt hvit/sølv. Jeg synes det er både robust og nydelig på en gang 🙂 Ha en super dag, gledesspreder!

 18. Nydelig! – og så det kjøkkenet da..sukk, så deilig med så mye plass 😀
  Green Gate har fantastisk mye fint, selv har jeg lagt min elsk på Fay White og Blue i skjønn forening.

 19. Så kult 😀
  Blir nok kjempefint til det fine kjøkkenet (:

 20. Jeg er sikker på at det kommer til å passe perfekt i deres nye hjem ja,, ikke min stil i det hele tatt, men det kommer til å passe perfekt til deres landlige, romantiske shabby chic stil.

 21. LOVIN’ IT 🙂

  lækkert!

 22. Green Gate har kjempe mye fine serviser 🙂

 23. Karitha

  Hei Caroline,

  dette er helt på siden, men skal dere pusse opp kjøkkenet? Det er superfint altså, men jeg ser et forbedringspotensiale når det gjelder flisene over kjøkkenet :p jeg ville byttet til noen som var likere gulvet 😉 (eventuelt noe som er enda mørkere) og så ville jeg beiset benkeplaten (visst det er tre da) litt mørkere. Så får du en mer landlig følelse! Og bedre helhet (basert på mine preferanser da selvsagt) 🙂

  Gleder meg foresten kjempe masse til å følge deg og mannen din i det nye huset.

  Hilsen fast leser gjennom 1 1/2 år 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 🙂 Jeg tror ikke vi kommer til å gjøre noe,ettersom huset er helt nytt (2007) og vi skal mest sannsynlig bare bo der i 3 år 😉

   – C

 24. Rikke i København

  Hei Caroline!
  Helt nydelig!!! De har også en liten forretning på Strøget som selger masser av green gate! Den må du kikke innom neste gang du er i København! Elsker det selv!

  http://www.magnolialiving.dk/

  Denne vil du nok også like tenker jeg! (Og forresten: Gratulerer med huskjøp!!)
  Klem fra København!

 25. Vil bare takke for tips om nettsiden, den er jo fantastisk! Sååå mye fint =)
  Kommer til å handle litt der kjenner jeg… ;o)
  Ha en fin dag!

 26. For et flott servise, Caroline! Du er en så fantastisk stor inspirasjonskilde for meg – uansett hva det måtte gjelde.

  Gleder meg til å lese bloggen din hver eneste dag, og koser meg med hvert eneste innlegg.

  Stor klem fra meg 🙂

 27. Det er mitt favorittmönster fra Green Gate så langt 😀

 28. Fint! Og ekstremt fint kjøkken! Huske å merke spons-ting, med annonse;)

  1. Fotballfrue

   Takk for det 🙂 Tingene er ikke sponset, derfor er de ikke merket. Jeg kan jobben min 😉

   – C

 29. Nydelig servise:) kommer til å bli fantastisk til frokost på terrassen:)

  1. Fotballfrue

   Ja, ikke sant? Gleder meg 😀

   – C

 30. silje nodeland

  Jeg elsker greengate 🙂 har masse av det her hjemme hos meg 🙂

 31. Charlotte

  For et koselig servise!
  Her kommer et litt random spørsmål. Du skjønner jeg skal pusse opp soverommet og da lurer jeg på om du vet om noen steder hvor man får kjøpt kule klesstativ? 🙂 Hadde blitt utrolig glad for snarlig svar..

 32. Åååh!! Jag ÄLSKAR GreenGate!! Samlar själv på spot green och claire multicolour. Finns på Smageriet på CC Vest också!! =)

 33. amalie rimstad

  Hei Caroline!
  Det servise du har kjøpt deg der, selger vi også i den butikken jeg jobber!
  Nå som du og Lars Kristian flytter til Siljan, bor du ikke langt ifra Larvik hvor Stabbursbua ligger. Det er ganske stor gave- og interiørbuttikk. Ta gjerne en titt innom nettsiden vår http://www.stabbursbua.no 🙂
  GOD HELG!

 34. Jeg har samme servise, elsker det. Romantisk og vakkert servise. Jeg råder deg til å kjøpe etasjefatet også,- det gjørseg med deilige smakfulle cupcakes og annet snacks på:o)

 35. Har selv masse fra Green Gate, er helt frelst 🙂 alt er så nydelig, ryddig og delikat.
  var en fryd å kjøpe det inn til leiligheten og var en glede å bruke det når vi flyttet inn:)
  Green Gate har blitt et samle objekt for meg 🙂 og er som en unge på julaften hver gang jeg kjøper noe 🙂
  og det settet du har kjøpt, er helt nydelig:) sett på det selv,men kjøpte noe annet først. meeen de er nok å finne i skapet mitt en dag : ))

 36. Berit M

  Tips på en butikk tar inn og har mye green gate 😉 Ta en titt på: http://smaatteriet.blogspot.com/

 37. Hei Caroline! Jeg ville bare tipse deg om å ta en tur med din kjære til Hadeland Glassverk, det er ca en time utenfor oslo med bil. Der har de alt mulig som må passe dere så bra, nå som dere har nytt hus. Vet de i tillegg til ulike glasserier (selvfølgelig) har både porselensbutikk, et hus med honning og diverse, egen interiørbutikk, matservering og diverse utsalg. + at det er salg der akkurat nå! 🙂

 38. […] bestilte fra forrige gang. Fay Red heter det. Fra før av har jeg Chloe Off White som jeg skrev om her for noen måneder […]

 39. Vakkert servise du har

 40. Lurer veldig på, skal dere selge det serviset noen gang? Har lett i 6 år jeg etter dette. Fint hvis du kam svare meg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ingen umiddelbare planer om det akkurat nå, men jeg tar vare på e-posten din, jeg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *