Ukens leserspørsmål: My Locks

Har fått en del spørsmål angående håret mitt den siste tiden, spesielt etter blogawards, da mange mente at det plutselig var lenger enn hva det pleier å være, og det er helt riktig.

Til vanlig bruker jeg som mange vet, Peaks Hair som jeg setter på hos Hendrix Hair. Jeg elsker denne extensionløsningen. Dere kan lese mer om det her. Til fest, eller når jeg føler for litt forandringer, bruker jeg i tillegg clips fra Locks & Bonds, for å få enda litt mer lengde på det. For noen år siden brukte jeg kun clips, men ønsket etter hvert en varig løsning. Tror faktisk jeg brukte clips i en periode på nesten to år, og har derfor utrolig mye erfaring fra diverse leverandører. Disse fra Locks & Bonds er uten tvil de beste jeg noen gang har brukt.

Når du skal krølle hele håret er det veldig kjekt med litt ekstra lengde, ettersom det da automatisk blir kortere. I dag har jeg brukt to rader med quad clips fra Locks & Bonds for å vise dere.

Fargen matcher min helt perfekt, jeg blander 60 / 24, helt nydelig farge! Alle finner du her. 

I tillegg har jeg vært hos Carina og klippet det til, slik at det ser fyldig og pent ut hele veien. Det anbefales på det sterkeste å gjøre dette hos en frisør, så kan du for eksempel sette nummer på metallspennene når du tar det av, slik at du husker hvor de skal festes neste gang du vil bruke det.

Håret kan vaskes med den shampoen og balsamen du bruker til vanlig, jeg har blitt helt hekta på produktene fra MoroccanOil i det siste. Bruker arganoljen hver dag, shampoen og balsamen fire-fem ganger i uken, og proteinkuren en gang i uken. Anbefales på det sterkeste til Peaks Hair. Oljen er utrolig drøy, har faktisk hatt min siden mai ♥ 

Noe annet dere vil spørre om i ukens leserspørsmål? Tenkte å starte opp med det igjen 😀

143 kommentarer

 1. Så jo kjempenaturlig ut og gikk i ett med din egen hårfarge 🙂

 2. Som blogger er det tydeligvis viktig å skjønne at alt det man skriver skal og må opp til debatt. Man må være ekstremt forsiktig med å ytre egne meninger med mindre det ligger en grundig tankeprosess bak, og man må også være forberedt på at selv slike grundige tankeprosesser skal analyseres ned til minste detalj. I tillegg må man ha inngående kunnskap om absolutt alt man foretar seg og alt man måtte finne på å spise, eller kjøpe inn. Hvor er det laget, hvem tjener på det, hva er farlig med det (?!), hvilke konsekvenser har dette produktet for andre produsenter, for deg selv og for mennesker i alle land i hele resten av verden.

  Vær forberedt på at alt du gjør er galt for noen, ingenting er godt nok.

  Jeg kan skjønne at visse temaer og meninger provoserer, men gjennom den tiden jeg har lest bloggen din, Caroline, må jeg si at jeg er rimelig overrasket over hva det er mulig å diskutere basert på innleggene dine. Tenkte kanskje jeg skulle si noe om problemer knyttet til sauer i nærheten av huset dere har kjøpt, eller noe sånt.. Eller kanskje noe om at de kunstige plantene du har er superprovoserende siden de ødelegger verden..på et eller annet vis..eller..hmm…hvorfor i alle dager du kjøpte hvit kitchenaid når alle vet at gult er kult! Ehm..ja.

  Heldigvis finnes det lesere som aksepterer folk som den de er, også. 😉

  Stor klem (helt uten sarkasme) fra meg, håret ser fantastisk ut 😀

  1. Fotballfrue

   Haha, thank you <3

 3. Heisann Caroline!
  Vil først og fremst si at jeg ELSKER bloggen din <3 Men det var en ting jeg lurte på.. Vet du om det går an å få fatt i Peaks Hair i Bergen? Om det er noen frisørsalonger her i Bergen som selger det? Eller er det bare på Hendrix Hair på Majorstua? 😀
  Stå på Caroline! Masse klemmer <3

 4. Heihei!
  Jeg lurte på om du kunne ha skrevet et innlegg om hvilke redigeringsprogrammer du bruker for bildene dine eller hvordan du redigerer dem? For eksepem på noen innlegg, har du sånn «rosa-boble»-ish effekt 🙂

  Er fast leser av bloggen din, liker ven veldig godt! Fortsett med det gode arbeidet du gjør, får masse inspirasjon fra deg! 🙂

  Og håret ble veldig fint forresten! 🙂

 5. kristin østlid

  wow! du ER nyderlig, men til tider sammenligner jeg deg med Bree Hodge fra desperate housewives. både utseende messig og oppførsel. ikke ta det ille opp (om du i det hele tatt vet hvem henne er), hun er absolutt fantastisk. men jeg mener det at dere begge er for opptatt av fasaden. og jeg har fulgt bloggen din vel og lenge, og de virker som du tar deg mer tid til å svare på de usakelige komentarene enn de hyggelig som lurer på ting. som denne midt østen diskusjonen, svarte du avsnitt etter avsnitt, mens andre som skriver avsnitt eter avsnit til deg med hyggelige ord får: takk! -C. missforstå meg rett, du bruker masse tid på å svare leserne dine som er fantastisk, men kanskje bruk tiden på de som faktisk lurer på noe, faktisk har noe saklig å komme med..?

  1. Fotballfrue

   Her har du oversett noe,jeg svarer så og si alle 🙂

   – C

 6. Hei Caroline!

  Du er virkelig nyyydelig! Du inspirerer meg hver eneste dag innen mote og trening!:)
  Stå på videre og ignorer alle latterlige komentarer.. vedder på at noen følger blogger bare for å lage kvalm:))

  Jeg lurer på hva slags sminke du bruker du på huden? Jeg venter på at primeren du anbefalte skal komme i posten, men lurer på om man kan bruke både foundation og pudder over, eller om du foretrekker bare en av delene?

 7. Hei 🙂
  Først må jeg bare si at jeg elsker bloggen din!
  Men har lurt på en ting, siden du sier at du/dere har det så travelt for tiden så lurte jeg på hvordan dere får tid til å gå på tur med hundene? Gjør du det bare en gang hver dag eller flere? Og hvor mange timer om dagen? Elsker hundene dine, og vet at du tar veldig godt vare på dem. Men har du noen gang vurdert å ha dem plassert hos en hundepasser av og til, hvis du ikke får tid til dem?

  Utrolig at du får til så mye, helt utrolig er bare redd for at kroppen din plutselig vil si stopp og at du ligger der utbrent..

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Her har jeg skrevet et utfyllende innlegg om hundene http://fotballfrue.no/?p=5318 🙂

   – C

 8. Kristina

  Hei! Siden du har litt peiling på extensions; om jeg bare skal bruke clips, tror du 50 gram fra locks and bonds er litt lite da? Ville du tatt pakken med 115 gram istedet? Har sånn passe tjukt hår 😉

  1. Fotballfrue

   Uæ, vanskelig å svare på :/ Spørs om du skal ha full forlengelse kanskje? Jeg ville gått for 115, da har du evnt. til senere også 🙂

   – C

   1. Kristina

    Oki, tusen takk for raskt svar 🙂

 9. Hei! Bare lurte på hvordan clip-on hår kan slite på håret? Har aldri brukt det før, men har lyst på litt tykkere hår. Men tørr ikke prøve hvis det sliter veldig siden jeg allerede har så tynt hår.. Hmm

 10. Karoline R

  Hey utrolig fint hår da, du er så nydelig! 🙂
  har du prøvd clips fra luxushair, evt ka du syns om dem? 🙂

 11. Hei:) jeg bare elsker håret ditt! har vært på utkikk lenge etter gode clip-on, og L&B virker kjempe bra.
  Mått du betale toll for varene når du kjøpte dem, siden de sendes fra USA?

 12. Helene Cecilie Einlien

  Hei Caroline! Jeg bare lurte på hvordan du kommer til å gjøre det med LCHF-kostholdet når du skal ut å reise i en lengre periode nå i vinter? Kan tenke meg at du helt sikkert har svart på det spørsmålet før, men i så fall har jeg oversett det.

  Ha en fin dag:)

  1. Fotballfrue

   Jeg tipper det blir magert de dagene det blir mye alkohol, og LCHF hele veien de dagene uten alkohol. Kjenner jeg oss rett blir det sikkert alkohol hver dag, så da kommer jeg til å spise relativt magert tipper jeg :p Kan jo opplyse dere underveis 🙂

   – C

 13. Takk for tipset, Caroline! Umulig å se at du har extensions, fargen smeltet helt inn med din naturlige!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Jeg er veldig fornøyd 🙂 It´s all in the color 😉

   Klem!

 14. Kajsa Rasmussen

  hei 🙂 hvor lange er clipsene ? 50 eller 60 cm ? hvor mye betalte du for de ?

 15. Plis svar!!!

  Er det clips de du har bestilt?? SVAR PLIS!!!!!

 16. hva kostet frakten?

 17. […] Dersom dere lurer på noe angående håret, kan dere lese dette innlegget.  […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *