Hjemme igjen

Definitivt ferdig med bilkjøring for i dag! Har kjørt Oslo-Drammen-Sandefjord-Drammen-Oslo. Endelig hjemme, og er bare en smule sjalu på mannen som fortsatt tasser rundt i pysjbuksen og har fridag. Heldiggris! Tenker nok jeg skal prøve å dra han med meg på trening senere, jeg. . Når det er sagt, har jeg hatt en veldig spennende dag. Jeg liker at nye ting er på gang, og vet at dette blir så utrolig bra! Har en god magefølelse. Den som venter på noe godt . . .  😀

Det nye kontoret til Trine og Chills i Drammen, utrolig fresht!

Samarbeidspartnere Trine & Leon, fine mennesker  ♥  

Nå skal jeg fortsette jobben hjemmefra. Har en del som angår Treasures å styre med i dag også, kommer snart nyheter 😀 Også skal jeg lage handleliste for resten av uken, noe som betyr at jeg må planlegge middagen til og med søndag *puuuuuh*

67 kommentarer

 1. Lykke til med alt! Du ser flott ut 🙂

 2. LOL…jeg tviholder på deg…..var redd du skulle dette på de hælene. Hahahaha. Takk for i dag….gulle samtaler og kreative er vi! Basta!

 3. Hei Caroline, veldig gøy å følge med på bloggen din. Jeg vet dette ikke er noe du pleier å blogge masse om, men jeg lurte på om du kunne tenkt deg å skrive et innlegg om hvordan du har gått frem når dere startet Treasures? Hva skal til? Nå er jo du en godt kjent person med gode kontakter sikkert, men du har sikkert noen gode råd. 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er utrolig mye å sette seg inn i, vi brukte vel nesten ett år fra idéutviklingen startet til vi var oppe og gikk.

   – C

 4. er du 40? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, 73. Enn du da Ingrid? 105?

   – C

   1. Cecilie

    hahhahaah 😀 bra svart!

   2. silje brekke

    thumbs up!! 😀

 5. jdet er kanskje litt uhøffelig å spørre meg eg lurer bare på om du kan legge ut bilde av kroppen din så ut før , og hvordan den er nå . hva forholde ditt til trening var før , og hva som har endret seg . jeg sliter litt med og legge av meg.. jeg er jo ikke tykk akkuratt . men har litt problemer med innside lår . så kunne du fortellt litt om forholdet til trening før og nå? 🙂

  1. Fotballfrue

   Kroppen min har ikke endret seg noen gang, annet enn på en normal måte ift. former (pupper bla.), så det er det ikke noe behov for 😉

   – C

 6. hvor gammel er du?
  du ser veldig ung ut.

  1. hun er 24

   1. Fotballfrue

    … og på lørdag måtte jeg vise leg da jeg skulle kjøpe en flaske vin. Hah 😀 Skjer hver gang :O Så jeg vet ikke helt hva Ingrid prøver på her ja da, men. Får i hvert fall høre at jeg ser mye yngre ut enn jeg egentlig er til stadighet.

    – C

   2. Cecilie Maria

    Jeg syns du ser akkurat «riktig» ut, jeg. 😉 kan jo være Ingrid henviste til at du var så voksen og flink til å planlegge middagene for resten av uken? Who knows! (And who cares!)

 7. Skitsnygg outfit! Perfekt klädd inför möten =)

  Nu ska jag fortsätta och planera namnfesten till vår prinsessa Alexis 😀 Ska bli sååå kul!

  Kör hårt på trening! Det har jag gjort idag 😉

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   Så gøy med navnefest!

   Klem 🙂

 8. hei=) flotte bider, og blogg som vanlig;) stå på videre, det du gjør er bra;)
  men lurer på hva slags sminkefjerner osv du bruker? =) ha en flott dag videre!

  klem, M

  1. Fotballfrue

   Servietter fra Simple og on the go cleanser, eller red african tea cleanser fra Ole Henriksen 🙂

   – C

 9. Å, så gøy at du har vært i Sandefjord 🙂 Og det kontoret til Trine så heeelt greit ut igrunn (eller veeeldig greit!) 😀

 10. Digga klærna du hadde på deg!! 😀

 11. Christina

  Veldig fint der Trine har kontor. Kan så vidt skimte området jeg bor i på andre siden av vannet der 🙂

 12. Superfin antrekk! Kan jeg spørre hvor den shortsen er fra? Ha en fin dag videre!

  1. Fotballfrue

   Dette er fjorårets fra Gina 🙂

   – C

 13. Bettina

  Hei! 🙂 Kjempefint antrekk du hadde på deg i dag, du er alltid så fin 🙂

  Lurer på om du kan skrive litt hva du spiser til middag? Siden du sa nå du skulle planlegge for hele uken 😛 Vet det ikke er hovedtemaet ditt, og du trenger ikke alltid gjøre det så nøye som du har gjort tidligere, men er så morsomt å høre om middagstipsene dine:) Kreativ og inspirerende 🙂

  Ha en fin dag videre 😀

  1. Fotballfrue

   Det varierer, men det går mye i fisk, kylling, svin eller kjøttdeig, mye smør i sauser, samt salater med ost og rømmedressing 🙂 Mye godt man kan lage når man har et lchf-kosthold 😀

   Fin dag til deg også <3

   1. Bettina

    Takk for svar! 🙂 Regner med du lager mye godt, det ser hvertfall sånn ut på tidligere oppskrifter 🙂
    Hvis du har tid og lyst så kanskje du kan legge ut flere oppskrifter en gang 🙂 er morsomt å høre fra en som er så dedikert til lchf-kostholdet 🙂

   2. Enda mer godt man kan lage når man har et kosthold der man kan spise alt 🙂 Det viktigste er uansett å spise balansert og variert og det virker det absolutt som om du gjør, selv om du har et lchf-kosthold 😀 Har selv fulgt et lchf-kosthold i to år nå, men sluttet med det for to dager siden faktisk (-:

 14. Hei! Hvorfor har du aldri noen nærbilder av ansiktet ditt?

  1. Fotballfrue

   Har du sett headerne mine? Der har du tre bilder helt oppi ansiktet mitt :O Her har du også et utvalg: http://fotballfrue.no/?p=5761 http://fotballfrue.no/?p=5753 http://fotballfrue.no/?p=8509 http://fotballfrue.no/?p=5553 http://fotballfrue.no/?p=5526 http://fotballfrue.no/?p=5352 http://fotballfrue.no/?p=8561 http://fotballfrue.no/?p=5237 http://fotballfrue.no/?p=7919 Også anbefaler jeg deg å kikke litt i denne kategorien «antrekk» http://fotballfrue.no/?cat=4

   Hva er det du vil at jeg skal fokusere på? Mener du bloggen blir bedre om jeg legger ut nærbilder av ansiktet mitt til hvert innlegg? 🙂

   – C

   1. Haha, for ett spørsmål x)
    Du får så sykt mye rare spørsmål hele tiden! 😛 Og veldig mange av de samme.. Blir du ikke litt sprø av det av og til? xD
    Virker som om folk ikke kan tenke selv, og alltid må hørre med deg først 😛

    Btw, utrolig pen på bildet var du iallefall 😀 Å kjempefine klær!

 15. Irene LP

  Åh, hva gjorde du i Sandefjord? Bor her 😀

  1. Fotballfrue

   Møte joooo 😀

   – C

   1. Irene LP

    Så gøy! Sandefjord er kos! Ikke akkurat med det været vi har hatt idag da 😉

 16. Camilla

  Ha en fortsatt fin dag, får vi er nærmere titt på antrekket mon tro?;)

  1. Fotballfrue

   Ja, det tror jeg 😀

   Takk, det samme 🙂

   – C

 17. Åhh, gleder meg masse til treasures nyheter 😀

 18. Snuppelupp

  Caroline… Skal jeg si deg noe!!!!! Du er så nyyydelig!! Det stråler godhet ut av bloggen din! Og takk for mange fine oppskrifter med lavkarbo, du gjør livet mitt enkelt!!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig av deg! Tusen takk <3

   1. Jeg må si meg enig i kommentaren over. Du er rett og slett helt fantastisk! Jeg og samboeren min spiser også lchf. I starten var han mer positiv enn meg, men nå er jeg også blitt frelst. Det hadde vært veldig flott om du kunne lagt ut middagsplanene for uken, for å få litt ideer til flere middagsretter. Vi har alt prøvd lasagnen din, humburger og brød, laksesalat med kapers, som alle er faste innslag hos oss. Ellers håper jeg du fikk lurt med din kjære på en treningsrunde i kveld 😉

   2. Fotballfrue

    Neeeeei, jeg fikk ikke gjort det :O Haha, det ble pizza og et glass vin i stedet 😉 Får komme sterkere tilbake i morgen :p

    Klem 🙂

   3. hehe, det er det samme jeg gjorde på søndag. Lavkarbo pizza og vin. Det er lov å forandre litt på planene sine og ta en hyggekveld 😉 Et tips til pizza fyll: bacon, sort oliven og rødløk! Enkelt, men en super kombinasjon.

 19. så fin bluse/topp du har:-) legg gjerne ut middags-meny for uka! spennende:-) savner oppskrifter hihi

 20. Åh, du får til det meste du, Caroline! Det er beundringsverdig <3

  Sånne her må du skaffe deg, haha: http://www.artige.no/bilde/4609

  Ha en fin dag! 🙂

 21. Caroline, du er en av de mest nydelige personene jeg vet om!! Du er deg selv, det skal ingen ta i fra deg!! Vakre vene <3

 22. For en utsikt av det kontoret. Guri malla…. hehe…. Tror nok dere har det gøy sammen ja… hehe

 23. Christina

  Hei 🙂
  jeg skal til stockholm neste helg 🙂 kan du lage en shopping-guide? 🙂 der det er billig og bra shopping 🙂

 24. Du er så nydelig!!! 🙂 helt utrolig at det går an å være så pen!
  For et flott kontorlokale!!:O gleder meg til å høre mer om hva møtet gikk utpå:)

  Ha en fin dag/kveld videre <3 🙂

 25. Hehe, eg elsker å lage handlelister for hele uker! Det er så gøy å se på alt det gode man kjøper 🙂 også er det en god følelse å ha velfylte skap hjemme 😉

 26. Ååh, kjekt 😀

 27. Cathrine

  Hei.
  Lurer på om du har noen form for høyere utdanning eller annen kompetanse? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg er utdannet journalist 🙂 Du kan lese mer under «om meg» 🙂

   – C

 28. kristin

  Hei Caroline

  Ser at brown feather øredobbene er utsolgt. Får du inn igjen disse?

 29. http://www.23andme.com verdt å sjekke ut. Det er seriøst å utrolig hva di finner ut i genene. Jeg kjenner ikke min bio familie så d ble ekstra spesielt.

 30. Elisabeth

  Yeeeeey:D kommer det snart nye episoder av TVting igjen?:D

  1. Fotballfrue

   Nei, noe ENDA bedre 😀

   Klem!

 31. MammaTilToSmå

  Altså, du… Jeg vet ikke hva jeg skal si… Du får jo til ALT du! Livet ditt ser så utrolig spennende og innholdsrikt ut, og du er med på så mye morsomt! Men så jobber du for det også, da… Du er så nydelig, sterk, varm, inspirerende og flott, du er virkelig en superdame!
  Takket være deg begynte jeg på lchf rett før sommeren, og det har virket supert! Jeg har i alle år slitt med magesmerter og oppblåsthet etter å ha spist, men det er mer eller mindre borte. Men energien min er lik null for tiden. Forsøker å tvinge i meg mat for å spise riktig, men matlysten er borte. Det kan selvfølgelig ha noe å gjøre med at jeg har hatt en del personlige nederlag i det siste, men det riktige er vel bare å fortsette å spise, spise, spise…
  Men det skal sies, uansett hvor dårlig dagen kan virke, så er bloggen din en oppfrisker. Jeg har blitt inspirert til å tørre mer i klesveien også, og følger ditt eksempel med å bry meg fint lite om at andre mener at jeg kanskje har blitt litt for jålete. Du inspirerer meg til å gjøre så mye mer for meg selv, noe som også fører til at jeg føler meg bedre, og jeg merker at jeg får mer å ‘gi’ til de rundt meg. Så jeg krysser fingrene for at det går rette veien nå!
  Tusen takk for at du er du, og for at du er en så god inspirasjon for så mange av oss. Du fortjener virkelig all lykke og glede du har i livet ditt! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for at DU er du! Herlig med slike tilbakemeldinger. Håper du finner ut av matproblemene 🙁 Si ifra om det er noe jeg kan bidra med!

   Klemmer <3

 32. Så spennende det dere har startet! hyggelig og hilse på deg, var litt stressa men ses vel snart igjen;)

  1. Fotballfrue

   Veldig hyggelig å hilse på deg også 🙂 Vi sees garantert igjen 😀

   Klem fra C 🙂

 33. silje brekke

  MammaTilToSmå says:
  Your comment is awaiting moderation

  var ikke jeg som sendte denne, er noe feil med nettavisen… 🙂 ikke nytt, menmen..

 34. ÅÅÅ! gleder meg så til dette!! Flinka <3

 35. Hei! Hva jobber Trine med? Bor i bygget ved siden av 😉 hehe

 36. Haha, awesome! er naboen til Leon og Debbie. synd jeg ikke så deg, hadde vært koselig å hilst på deg! Du er så inspirerende å herlig menneske Caroline:)

 37. Åhh fresht kontor! Fy søren så fint 🙂

 38. He he, den tørrdkoken ( skipet) i bakgrunnen ser jeg fra mitt stuevindu ogs;)

 39. Drammen er min hjemmby:) Is the place to be!!:)

  Skjekk ut bloggen min: marenclaussen.wordpress.com/

 40. Håper du likte Drammen! Her jeg bor, som du sikkert skjønner! Du er vakker 🙂 Heier på deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *