Drammen

God morgen, hjerter ♥  

Kan ikke huske sist jeg hadde et møte så tidlig, uvant å gå rett i dusjen uten å ha vært på trening først. Får se om jeg rekker å ta det igjen i kveld, jeg tviler, men det er jo lov å håpe. Nå skal jeg slenge kroppen i bilen, stoppe innom nærmeste bensinstasjon for en STOR kopp kaffe, og deretter sette kursen mot Drammen. Jeg har et spennende møte med Trine i dag, og skal endelig få se de helt nye og fantastiske kontorlokalene hennes. Gleder meg 😀

Håper dere får en fin tirsdag, vi skrives snart igjen ♥ 

74 kommentarer

 1. Ha en superfin dag! 🙂

 2. Emilie K. Glenna

  Ville bare ønske deg en god dag, Caroline! 🙂

  Og hvor er det fantastisk fine bildet fra? (bak deg)

  Mvh Emilie

  1. Ikea tror jeg?

   1. Fotballfrue

    Ja, IKEA 🙂

    – C

   2. Emilie K. G

    Okei, takk! 🙂

 3. Jeg har nesten ikke sovet i natt! Kan bli tante når som helst! Er så spent!! <3 Nå skal jeg også sette meg i bilen, og dra å handle masse babyklær!

  Ha en nydelig dag, Caroline! =)

 4. Drammen i mitt hjerte!! 😀

 5. Må bare si at du har vært en utrolig stor inspirasjon for meg innen trening. jeg mener…for 2 år siden hatet jeg alt som har med sport å gjøre, og hadde en utrolig dårlig form. Nå trener jeg 6 ganger i uka, danser ballett, og løper ca 30 km hver uke. Hurra! 😀 elsker det. og tusen takk! du viste meg at alt er mulig så lenge man står på.

  Ha en fantastisk dag videre, og god tur! 🙂

 6. Georgia

  Heij<3
  Jeg ville bare si at du har en kjempebra webside og håper at du aldri kommer til og slutte og skrive<3
  Må du kose deg i drammen i dag da<3

 7. Good morning sunshine!

  Kunne ikke du ha skrevet en innlegg om det å handle på nett fra for eksempel Storbritannia eller USA. Du virker så dreven på det og for meg virker det så skummelt. Er så vanskelig å finne ut hvor det er trygt å handle også.
  Ha en flott dag på vift.
  Hilsen Rita:-)

 8. håper du får en fantastisk dag Caroline!! det fortjener du:))

 9. Hei! Hvilke produkter fra Ole Henriksen anbefaler du mot uren hud? Har så lyst til å prøve noen av hans produkter, men synes det er vanskelig å vite hva jeg skal velge:)

  1. Jeg har aldri prøvd Ole Henriksen sine produkter, men har nå bestemt meg for å prøve de. Jeg har nettopp bestilt meg et startkit med hans produkter for uren hud. Det har dessverre ikke dumpet i postkassen enda, men kanskje dette er noe for deg også?

   http://coverbrands.no/no/shop/ole-henriksen/ole-henriksen-starter-kit-fet-uren-hud/

  2. Veronica

   Jeg har brukt disse produktene i 1 år. Har prøvd forskjellige typer, og mot uren hud vil jeg anbefale dette start kittet:

   http://www.coverbrands.no/no/shop/ole-henriksen/ole-henriksen-starter-kit-normal-til-kombinert-hud/

   Jeg har selv ikke fet hud, men mer tørr, sensitiv og kan fort få urenheter. Det er helt fantastiske produkter og de lukter så utrolig godt! Huden får en helt ny glød:)

   1. 855 kr?!

    Kjøpte meg akkurat samme kittet i NYC for ca 360 kr.

    Bestill på sephora.com i stedenfor om de shipper til Norge

   2. Sephora shipper dessverre ikke til Norge (de gjorde det i hvertfall ikke før). Noe som er synd, for de har gode produkter og priser.

   3. Takk for tipset:) er ikke så lett å vite hva en skal gå for. Har du fått færre kviser og finere hud også?
    Tenkte kanskje Caroline måtte ha en del kunnskaper om dette og kunne hjelpe meg?

  3. Mariann

   Du må først finne ut hvorfor du har uren hud. Det kan skyldes enten at huden er for tørr, eller at den er fet. Ikke begynn med noen produkter før du vet hvilken hudtype du har. Anbefaler deg å stikke innom en hudpleiesalong som bruker Ole Henriksen – verdt å investere i 🙂
   Dersom du har fet hud, og bruker produkter for tørr hud, blir det sannsynligvis ikke bedre 🙂

   1. En annen ting som også er lurt å gjøre om du sliter med uren hud, er å sjekke magen. Har du urolig mage, eller er allergisk mot noe, så reagerer ofte kroppen med å danne kviser osv i ansiktet osv.
    Ansiktet avslører ofte hvordan magen har det 🙂

 10. Ha en fin dag du også!:) Du gjør dagen min så utrolig mye lysere, og du sprer energien din! Tusen takk♥ Hvordan finner du motivasjon til å trene om morgenen? Hvilken form for morgentrening driver du med og hvor lenge?

 11. silje brekke

  du er så søt!

 12. Ha en fin dag skjønne 🙂

 13. Kos deg i Drammen, bor der selv 🙂

 14. Velkommen skal du være! Drammen er verdens vakreste by <3

 15. Du får ha en god tur Caroline! 🙂

 16. Ha en fin dag du også 🙂

 17. Katrine S

  Heihei Caroline!

  En ting jeg har merket med innleggene dine er du ofte skriver feks: har allerede vært våken en time. Eller som i dag at du skriver du ikke husker sist du var på så tidlig møte! MEN jeg eller vi som leser det innlegget har jo ingen peiling på når du la ut det innlegget! jeg leser dette innlegget 11.15 liksom og har 0 peiling på når du faktisk skrev dette innlegget! så konklusjonen er: er det mulig og vise nederst/øverst hva klokka var når du postet innlegget? eller har du det? og jeg er totalt blind! hehe .. hadde vært spennende og visst til tider! håper jeg ikke er for vanskelig nå!
  Ha en strålende dag i Drammen Caroline!

  1. Anne Berit Myrland

   «This entry was posted on Tuesday, September 20th, 2011 at 08:36 and is filed under Hverdagsliv. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site. »

   Dette står under innlegget hos meg. Der står det at innlegget ble postet 08:36. 🙂

  2. Ragnhild

   Jeg svarer jeg:) Det står ikke klokkeslett hvis du bare leser innlegget. Men hvis du går inn på innlegget og skal kommentere, så står det nederst når innlegget ble postet, dato, klokkeslett osv:) På en måte i mellom innlegget og der kommentarene begynner å kommer:) F.eks. i dette innlegget: «This entry was posted on Tuesday, September 20th, 2011 at 08:36 and is filed under Hverdagsliv. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.»

   1. Det er det som er litt irriterende at man må trykke på kommentar for å finne klokkeslettet.
    Alle gidder ikke kommentere, eller lese kommentarer hele tiden.

   2. Fotballfrue

    Du trenger ikke lese kommentarene for å se klokkeslettet :/

    – C

   3. Jo, man må faktisk det! Litt merkelig. Og rart at du ikke ser det.

   4. Fotballfrue

    Man må ikke det , nei. Du må ikke lese kommentarene. Du må bare trykke på overskriften på innlegget, og se klokkeslettet i bunnen av innlegget. Trenger ikke lese teksten engang. Easy as that 😉

    – C

   5. Katrine S

    Takker for svar! jeg ser det nå! har aldri lagt merke til det før .. mange ganger jeg har lurt på hvilket klokkeslett du publiserer ting! men nå fikk vi oppklart i den saken :D! jeg har liksom alltid trudd det skulle stå oppe der som datoen og det står .. den linja som er grå nederst som klokkeslettet viser har jeg aldri lagt merke til faktisk! har sikkert trudd det var noe reklame eller noe .. men nå vet jeg det :D! is all good

   6. Fotballfrue

    Haha, bra 🙂

    – C

   7. Men man må jo trykke og laste opp innlegget på nytt før man kan se klokkeslettet. Selvfølgelig må man ikke lese kommentarene, men man må uansett inn her for å se klokkeslettet. Det er veldig greit å ha det på framsiden sammen med innlegget sånn som mange andre bloggere har.

 18. http://www.vargas12.com/2011/09/lavkarbo-dietter-direkte-farlig-for-unge-mennesker/
  les denne du, før du setter ungene dine på lavkarbo :)))))

  1. Fotballfrue

   Ja, og hva står det der? Bare masse kunnskapsløse ord.

   – C

   1. siljus

    jeg har ikke noe kunnskap om lchf, så skal ikke si at dette er riktig eller feil, dere som holder på med det vet nok hva dere driver med, og nå til dags er jo absolutt alt farlig.. men jeg bare lurer, er utrolig mye negativt der ute som sier dette er farlig for unge osv, ligger det ikke noe i det? er det virkelig så mange som feil-informerer der ute? vet det er mye mangel på kunnskap og vi ikke skal sluke alt, men dette gjelder jo også det positive..

    Uansett, flott at det virker for dere, og at dere har funnet en livsstil dere trives med! du gløder om dagen Caroline, ser virkelig stunning ut! keep up whatever your’e doing!

   2. Fotballfrue

    Media krisemaksimerer alt, og når de omtaler lavkarbo, tar de for seg de EKSTREME variantene. Som alle vet, finnes det moderate varianter, og det er det de fleste holder seg til 🙂

   3. Når det gjelder Poleszynski – kan jeg virkelig anbefale ALLE å lese boken han skrev om Sukker – den hvite, snikende fare. Det åpnet virkelig mine øyne om hvor skadelig sukker er, og hvor mye sukker jeg *uvitende* puttet inn i barna mine. Veldig mange barn blir i dag diagnostisert med ADHD – osv, meen: prøv å kutte ut sukkeret til barna, og se hva som skjer.

    Det har i alle fall forandret mitt liv totalt;) Og mine barns liv:)
    Så hurra for Caroline, og alle andre som forsøker gi oss andre her ute et sunnere og bedre liv med kostholdsråd –

   4. Fotballfrue

    Weee 😀 Herlig!

   5. Stine MM

    Jeg har gått på lavkarbo i 8 mnd nå – og for en mnd siden sluttet jeg i 2 uker. På de to ukene ble jeg forkjøla, hadde haugevis med magevondt, mistet all energi, og gikk ikke minst opp 5 kilo i vekt – 5 kilo jeg ikke hadde før jeg begynte. Så; HEIA LAVKARBO! 🙂

 19. Så moro, da er du ikke langt unna meg 🙂

 20. Et møte klokka ti? Ja det var jo kjempetidlig. Welcome to the real world.

 21. Da har jeg handlet omtrent hele smashbox serien! Tusen takk for tips, gleder meg til å prøve!! håper det funker sammen med ID pudderet mitt =)

 22. Kos deg i Drammen! 🙂 Har blitt så koselig der nå

 23. Camilla

  Synes du her en så fresh blogg, altså! Blir inspirert – både av klærne og matlaging 🙂 Fine bilder også – veldig delikate!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Camilla <3

 24. Verdens beste by! Bodde i Oslo før men flyttet til Drammen og trives kjempe mye bedre her 🙂

 25. Vil vel si at det er bedre å ha barn på lavkarbo, enn det er å oppdra dem som vegeterianere! 🙂

 26. Hvilket redigeringsprogram bruker du? Jeg synes bildene dine blir så fine 🙂

  1. Fotballfrue

   iPhone 😉

   – C

 27. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. (Hverdag, mote, anoreksi, skjønnhet, tips, blogganbefalinger ++)

  Masse lykke til på møtet, og jeg håper du vil ha en helt fantastisk dag! =)
  Jeg lurer litt på om du kan skrive litt om hvordan man kan begynne å trene? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har skrevet et motivasjonsinnlegg tidligere 🙂 Eller var det noe annet du teknkte på?

   Klem 🙂

 28. synnøve

  Du må bli fryktelig lei det maset om at lavkarbo er så helsefarlig hele tiden?:) Skal til oslo på torsdag, du vet tilfeldigvis ikke hvor jeg får tak i rosa burberry gummistøvler?:)

  1. Fotballfrue

   Paleet 🙂

   – C

   1. synnøve

    Ok, takk for svar:) Har de egen burberry butikk der eller hva?:)

 29. Hei, bloggen din er kjempefin!!

  Men hva innebærer jobben/ bloggen for deg? Du sitter jo timevis hver eneste dag (får man inntrykk av), jobber du med andre ting også? Jeg bare lurer, dette er ikke ment som kritikk!

  1. Fotballfrue

   Jeg jobber med veldig mye forskjellig. Har to prosjekter på gang, som foreløpig ikke kan sies noe om, men som jeg bruker utrolig mye tid på. Mye avsløres på nyåret 😀 Så er jeg ansatt i treasures som omfatter både nettbutikken jeg og mannen driver sammen, i tillegg til bloggen. Jeg går i møter hver uke, og bruker samtidig 2-3 timer på mailskorrespondanse hver dag, i tillegg til bloggen som det går med ca. 5 timer til daglig. Jeg jobber mye, men det er kjempegøy 🙂

   – C

 30. Camilla

  Hvor er veska med dusk fra?:)

  1. Fotballfrue

   Zara er vesken fra, dusken er fra H&M 🙂

   – C

   1. Camilla

    Takk for raskt svar;)

 31. Åh, så kult at du skal til Drammen! det er en hærlig by, håper du koser deg masse der (:

 32. Michelle

  lykke til!!! Stor kaffe er nødvendig ja, prøv å ikke søl kaffe i bilen da 😛 hehe, klemmer

 33. Kos deg! Lykke til <3

 34. Merethe

  Hei Caroline!!
  Ville bare komme med et lite tips; om du kjøper deg en termokopp (vil definitiv anbefale denne http://www.lifeventure.co.uk/htm/cookware/thermal-mug.html) og fyller den med to lungokopper fra nespresso har du perfekt tilbehør til bilturer. Selv har vi 40 min kjøring til jobb hver morgen, og ingen ting er bedre enn GOD kaffe på morgenkvisten!
  Ha en fin dag!

 35. vart kommer pälssvansen på väskan ifrån?:)

  1. Fotballfrue

   Zara er vesken fra, men pelsen er fra Gina 🙂

   – C

   1. Litt over her står det at pelsen er fra HM, men her står det Gina?

   2. Fotballfrue

    Det er Gina som er riktig,fort gjort 😉

    – C

 36. Hvor er vesken på bordet fra? 🙂

 37. Kor har du kjøpt spisestua di? 🙂 Driver sjølv å skal kjøpe siden eg skal flytte i leilighet. Og synst di var så nydelig fin og enkel! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *