Hjemme!

Trygt på norsk jord. Ah, det føles skjønt! Nok en gang var Christoffer en enorm støtte under flyreisen, og til tross for turbulent landing, klarte jeg å bevare roen. I hvert fall utvendig. .

Herregud, som jeg har savnet vofsene mine! Føles som jeg har vært borte en evighet, vi har jo fått gjort utrolig mye på så kort tid. Tror nesten hundene følte det samme, allerede  da jeg kom ut av heisen hørte jeg begge bjeffe av lykke fra leiligheten. Det er en fantastisk følelse at noen blir så glad for å se deg igjen! Hadde vært veldig trist å komme hjem til tom leilighet. Nå venter jeg bare i spenning til Lars-Kristian ringer meg etter kampen. Bare en liten time til vi sees igjen. Han er forresten verdens skjønneste! Hadde redd sengen kjempefint, og kjøpt den neste boken i serien om Harry Hole til meg. Frelseren lå pent på hodeputen min. Smelt ♥  Jeg har verdens beste mann!

Her er endelig et fint bilde av både meg og Christoffer fra i går kveld, utenfor Hells Kitchen:

Og et bilde av Andreas Wijk (som velfortjent vant prisen for Årets Tredigaste Blogg) og meg:

Noen av dere har spurt om jeg og Christoffer delte rom, og synes i tillegg det var  litt rart, men. . he´s gay! Så det er heeeeelt i orden 😀

Håper dere har hatt en deilig helg, jeg er klar som et egg for en ny uke i morgen. Jeg bobler over av glede om dagen, dere er så fantastiske i kommentarfeltet også. Er så glad for dere!

77 kommentarer

 1. HEI 🙂

  Mulig jeg er blind?.. men hvem vant i din kategori? 🙂

  JK

  1. Hun svenske Maria som blogger fra USA 🙂 Synes Caroline hadde så mye mer fortjent den prisen altså!

   1. ah 🙂 takk 🙂 …. Ja absoulutt, hun hadde fortjent det! Gir alltid så mye av seg selv 🙂

 2. Utrolig bra blogg du har og du var helt fantastisk vakker i den kjolen!:) Jeg leser også Harry Hole serien nå, er kommet til Rødstrupe men er snart ferdig med den, kjempe bra bøker:) stå på videre for dette kan du fotballfrue! 🙂

 3. Veronika

  Du var utrolig fin, Caroline! Elsker antrekket!! 🙂

 4. elsker kjolen!

 5. Den kjolen er noe av det nydeligste jeg har sett!!
  Frelseren var kjedelig etter min mening.. Men så er jeg ikke så veldig fan av krimbøker heller, da 😉

 6. Den kjolen var bare rålekker til deg!!! 😀

 7. Søt mann da, gitt! 🙂

 8. Hei Caroline!
  Jeg følger ofte med på bloggen din og du er min favoritt blogger. Men jeg har ikke fått med meg at du hadde flyskrekk?! Har du alltid hatt det? Jeg elsker å reise, men selv har jeg flyskrekk. Jeg trodde jeg var ganske ille, om det å ha flyskrekk jeg, så synes det er bra at du erkjenner at du har det.. Synes du er flink og modig. Men hva synes du er mest ekkelt å fly? klem

 9. Dwightinha

  Look smashing! Aadnevik bør være fornøyd vil jeg si.

 10. Og jeg er glad for deg!! Du inspirerer meg sykt både til trening og livet generelt 😀 <3

 11. Flott kjole! 🙂

 12. Håret, kjolen, alt varjo perfekt med deg den kvelden!!!<3<3<3

 13. Hei Caroline! Bare elsket kjolen din. Hvor er den fra? har du en link til en nettside hvor jeg kan fåå fatt i den?
  🙂 Kunne du laget et innlegg om tips til julebord kjoler? skal på en del julebord denne julen, og hadde vært kjempe kjekt med noen tips fra deg som er så flink med slikt:) Klem!

  1. Fotballfrue

   http://fotballfrue.no/?p=10040 🙂

   Klem tilbake!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *