Stockholm!

Hurra 😀 Vi lever!

Alltid like lettet når flyet treffer bakken. . . på en trygg måte. Flyturen var fin, ingen ubehagelig risting, heller ingen unødvendige ramaskrik fra meg. Christoffer var en veldig fin støtte å ha med seg, og nå gleder jeg meg bare til vi skal ta Stockholm med storm i kveld 😀 Men først skal vi sightse litt, har noen småærender her og der. Hvorfor glemmer jeg alltid tannbørsten?

Comfy reiseantrekk, jeg må jo få på meg flysokkene under buksene, vet dere 😀 

Bukse og skjorte fra BikBok // Pumps og veske fra Zara Woman // Tilbehør fra Treasures.no 

Håper de har god kaffe her! Vi har gått tom hjemme, så jeg har fått i meg minimalt med koffein hittil. Krise! Det ble totalt fire timer med søvn i natt, og Christoffer har bare sovet i tre. Jeg trooor kanskje at dette kan bli en spennende dag. Lurer på hvor lenge vi holder ut, og når de to overtrøtte nordmennene vi egentlig er, kicker inn.

Husk å få med dere reportasjen på God Kveld Norge senere. Så selv et klipp tidligere, og savnet plutselig varmen. Faktisk var det altfor varmt da vi var der. Mye sminke med solen i øynene og tv-kameraer all over gjorde vel egentlig at jeg nesten rant vekk under hele intervjuet (med unntak av strandklippene) Men sånn er det. Hadde med glede gjort det igjen!

Uansett, her er det solskinn, helt nydelig! Håper dere har det fint 

54 kommentarer

 1. Lykke til i kveld! Kos deg, håper du vinner. 😀

 2. For et fint reiseantrekk! Kos dere masse i Stockholm, har alltid hatt lyst til å dra dit! 🙂

 3. Alexandra

  Sjekk hva jeg kom over ; http://www.spillape.no/Spill/Caroline_Make_up
  hhe

 4. Kos deg masse i sola i Stockholm. Ta en tur i gamlebyen hvis du får tid. Der er det så sjarmerende! Er sikker på at du får en god posjon med deilig koffein på ei trivelig sted der.

 5. Hei! Hva hjelper de flysokkene for? Jeg kan få skrekkelig vondt, spesielt i høyre ben, når jeg sitter på fly.
  Litt vanskelig å forklare, men føles litt som om hele benet verker, er dette noe som hjelper for sånt?
  Hadde vært no!

 6. Ha en flott dag videre, lykke til i Blogawards, du fortjener virkelig å vinne, allitd;)

 7. Lykke til ikveld!! 🙂 <3 Håper du tar seieren 😉

 8. Alexandra

  Kjempefint antrekk. Håper du får en kjempefin helg i Stockholm, og så klart at du vinner! 🙂

  Forresten.. Vet ikke helt om du er klar over det, men igår så jeg at den 7 år gamle lillesøstera mi satt og spilte et sminkespill på 123.spill, med nettopp deg! Synes det var litt morsomt, så tenkte jeg at jeg kanskje skulle informere deg om det, sånn i tilfelle.. 😉
  Her er linken: http://www.123spill.no/spill/3480.php

  Igjen, kos deg masse ikveld! <3

 9. Jeanette

  Jeg så klippet med deg i går 😀
  Kos deg i kveld!

 10. Så en video fra Nice på tv2 om deg! Nå har jeg rett og slett dårlig skyldfølse! Caroline – Sorry! Skulle aldri kaldt deg » for tynn! »

 11. Kos deg masse, og lykke til! 🙂 Håper du vinner.

 12. Hei 🙂
  Har ikke helt fått det med meg, men hvorfor bruker du flystrømper?

  Ha en fin tur:)

 13. silje brekke

  hei 🙂 vet at du har fått mange «klager» om det før, men når jeg skulle titte på kommentarene dine nå kom det opp «Your comment is awaiting moderation.» med et helt annet navn enn mitt egen osv… 🙂 kanskje du burde skjekke med platformet ditt? Var det ikke nettavisen? 🙂 Kos deg i Stockholm!

 14. Dwightinha

  Wow, så flink du er til å oppdatere.
  Glemte å si Lykke Til isted, så det kommer selvsagt nå. Har stemt på deg.

 15. Hoppas du får det trevligt ikväll & här i sverige 🙂

 16. Kjøp deg en tannbørste som er forbeholdt toalettvesken din, slik at den alltid blir med deg på tur (så lenge du husker toalettsakene/vesken da, hehe)! 🙂
  Har stemt på deg flere ganger faktisk, fra både min pc, mamma og kjæresten min sin 😉

 17. Elisabeth

  For et fint reiseantrekk:D
  Masse lykketil i kveld, skal få med meg God Kveld Norge <3

 18. Har dere kjøpt det nye huset ilag eller er det Lars K som eier d?

  1. Siden de er gift vil jeg anta at de har tatt opp lån sammen 🙂

   1. Fotballfrue

    Riktig 🙂

    – C

   2. åssen er det med å få lån på en så lite «langsiktig» jobb som en blogg. Dersom nedbetalingstiden er f.eks 20 år? Forsåvidt og hos en fotballspiller utenfor utenlands/landslagsnivå, og som er 28 år?

    Eller har dere opparbeidet dere så mye egenkapital at dere såvidt trengte lån, og derav ikke et med veldig lang nedbetalingsplan?

   3. Fotballfrue

    Det spiller ingen rolle så lenge du har fast ansettelse 🙂

    – C

 19. Kos deg på turen! 😉

 20. Du ser helt fantastisk ut Caroline, som alltid 🙂 Så godt å høre at alt gikk bra, jeg sendte deg meld 🙂 Håper du får en fantastisk helg, og nyt dagene:) Det fortjener du<3 Mange klemmer til deg:)

 21. det er noen som har laget et spill om deg!

  http://www.spillape.no/Spill/Caroline_Make_up

 22. Jeg så reportasjen på tv2.no :)) Du ei pen og smart kvinne !

 23. Ååå, heeerlig. Men det ble lite søvn på dere da! Tror jeg ville ha tatt et par timer på hodeputen om jeg var deg, hehe :p Bra at dere kom trygt fram <3
  Så klippet av deg i går 🙂 Veldig flott! Du var strålende vakker, som du alltid er 😉 Stå på, jeg synes du er knalltøff!! Klem 🙂

 24. Du er så peeeen! gleder meg masse til å se deg på tven i kveld:) kos deg mye i Stockholm, det fortjener du:)

 25. Haha, tannbørste har jeg også alltid en tendens til å glemme når jeg skal på tur!:D Oioi, da bør man vel nesten prøve å få med seg God Kveld Norge i dag da:)

 26. Hei. Har stemt på deg – og håper du vinner kategorien beste internasjonale blogg på svenske Blog Awards! Jeg har sett innslaget på tv.no, og synes du har helt rett. Heldigvis har du MANGE lesere som er totalt uenige med den type kritikk, og heller lar seg inspirere av ditt fokus på trening og sunnhet. La meg si det slik, hadde det kun vært pupper og lår på dine sider, ville jeg IKKE gått tilbake for å se mer. Jeg har aldri sett på Linni Meister sine sider… Lykke til, og fortsett med det du gjør…fordi du er best på nettopp det 🙂 Mette

 27. du ser smashing ut! (som vanlig)
  men er det for tregt å løpe 9 km ute på 47 min? Siden du løper 10, men fikk smerte i bakside legg så gidde meg der.

  1. Fotballfrue

   Absolutt ikke, 9 km er kjempebra 🙂 Konkurer med deg selv!

   – C

   1. Tror jeg er fornøyd i og med at terrenget ikke var helt flatt + luftmotstand osv. Ha en fortreffelig kveld i Stockholm!

  2. 47 min på 9km er supert, vær fornøyd med deg selv, husk: det går litt saktere ute enn på møllen!

 28. Benedikte

  Har akkurat lest de nyeste artiklene om «vekten» din nå. Er så veldig enig i det både du og han PTen sier. Det er jo helt tydelig så langt vi kan se gjennom bloggen, at du ikke har spiseforstyrrelser bare fordi du trolig har en ganske lav fettprosent. Synes det er kjempemotiverende å se deg 🙂 du har en aldeles nydelig kropp, Caroline! Ikke la noen ta det bort fra deg 🙂

  PS! Gratulerer så mye det fine huset. Du ser virkelig ut til å leve det gode liv!

 29. Jeg så nettopp reportasjon på tv2.no, og du snakker virkelig godt for deg, Caroline!! 😀 Synes også at du ser heeelt normal og sunn ut, og jeg kan ikke begripe det styret som har vært rundt fasongen din! Jeg ble også «anklaget» for å ha anoreksia på vgs, husker klasseforstander tok meg ut av timen for å snakke med meg om «spiseforstyrrelsene» mine.. Jeg ble helt satt ut og sjokkert over denne manglende forståelsen- og ikke minst; uvitenheten rundt hva spiseforstyrrelser faktisk innebærer! Man kan ikke gå rundt å anklage alle tynne for å lide av en såpass alvorlig sykdom, bare fordi man forbinder sykdommen med manglende matinntak, ergo: Tynn fasong! Det viste seg senere at dattera til klasseforstander hadde gått gjennom en vanskelig prosess med spiseforstyrrelser… Og jeg regner med at det var derfor hun var litt «føre-var» ovenfor meg. Men synes fortsatt det var ganske uprofesjonelt og smålig gjort av henne! Det var faktisk veldig vanskelig og vondt for meg å bli anklaget for dette!! Det sårer:/ Så jeg vet hva du har gjennomgått Caroline, og det at alles øyne er rettet mot deg gjør ikke saken akkurat så mye enklere, fordi man vet at meninger rotter seg sammen. Men husk at de som kritiserer er de som er uvitende og kunnskapsløse! Vi andre forstår, forsvarer og beundrer deg! 🙂 Kos deg i kveld!! <3

 30. Lykke til i kveld! Vet du om et sted på nettet man kan se blog awards? 🙂

 31. Charlotte

  Heii !
  Jeg digger stilen din, og jeg lurte bare på en ting.. bruker du noen gang et plagg flere ganger? Grunnen til at jeg lurer på det er at jeg aldri har sett deg i samme plagg i forskjellige innlegg skjønner du 😉 Jeg hadde satt pris på om du skrev noe om dette og garderoben din i et eget innlegg 🙂
  Klem

 32. Margrethe

  Heii Carloline. Godt å høre at du er vel framme 🙂
  Men jeg lurer på, hva hjelper egentlig disse flysokkene mot? Er de mot blodpropp?

 33. Du har et eget makeup spill og du ligner faktisk ganske mye på deg selv 😀
  det er på 123spill.no <3 skrev det siden jeg ikke viste om du viste om det, haha 🙂
  Digger deg og bloggen din Caroline<3
  Hilsen Katinka 🙂

 34. Hei Caroline.
  Så nettopp TV2-klippet av deg, og må si du framstår som utrolig sympatisk og reflektert. Jeg er innom og leser bloggen din daglig. Du inspirerer stort!
  Kos deg masse i Stockholm, og hold oss oppdatert på det som skjer.

 35. Lykke lykke til, du er den vakreste og vi stemmer på deg! Gleder meg til å se deg på god kveld Norge i kveld. <3

 36. Hei! Må si at jeg diiiiiiigger deg og er FAN av bloggen din! 😀

 37. Lykke til, og kos deg på blogawards 🙂

 38. Haha,drømte om deg i natt;) jeg kom på besøk i deres nye hus sammen med hunden min.
  Ronaldo var kjempeskeptisk og gjemte som oppå(!) spisebordet hele tiden,mens Hugo var gentleman mot henne;) Du skulle prøve å bake et lavkarbo brød fra en oppskrift jeg hadde med. Også var du kjempe irritert for at L-K var borte så lenge og ikke hjemme å kunne passe barna deres mens du bakte og hadde besøk:p Ja dere hadde to nyydelige barn i drømmen;)
  Og når jeg skulle dra skulle du egentlig kjøre meg til toget,men L-K hadde kamp så kunne ikke komme hjem så da blei du enda mer sint!:p hahah,måtte le litt når jeg våknet;)

  Masse lykke til i kveld!
  Stor klem<3

  1. Fotballfrue

   Haha, så gøy :p

   – C

 39. Haha…»altid like lettet når flyet treffer bakken». Morsom setning for folk med dårlig humor:P
  Lykke til i kveld! Har stemt på deg.

 40. Du er uhyre fiin!! nydelig bluse du har på deg der!:D good helg^^ klem! <3

 41. Michelle

  Uff, flyskrekk er det verste!!! skal innrømme at jeg har litt flyskrekk jeg også.. snart venter det en 16 timers lang flytur for meg (ALENE) … håper været er stille og rolig… Grøss!!!

 42. Du for trøste deg med at tannbørste er noe av de beste du kan glemme, det har dem overalt=)

 43. Bloggen din er så utrolig bra, og jeg kommer IKKE med dårlig kritikk!
  Lurer bare på hvem Christoffer er? Tenker bare jeg hadde blitt litt
  småsjalu om typen min hadde reist på ferie med ei anna dame? Du har
  sikkert skrevet noe hvem han er ogsånt, har kanskje bare ikke fått det med meg :p

 44. Utrolig flott klipp av deg på God Kveld Norge! Bra at du viser deg frem som den du er. Stå på Caroline. Vi beundrer deg alle sammen!

  Stor klem.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *