Chocolate Fudge Brownie

Lovte jo å oppdatere dere når jeg hadde fått testet ut proteinpulveret jeg kjøpte på iherb forrige uke. Fikk pakken på døren i går kveld, og lagde meg et glass etter trening i dag: Og for en fantastisk nedtrapping på treningsøkten det ble! Denne smaker helt fantastisk godt! Dessuten er den perfekt for oss på LCHF, siden den kun inneholder 3 gram karbohydrater per glass.

Du skal bare tilsette vann til pulveret, men jeg brukte både vann og kaffe, og smelte alt miksmasteren i ca. 40 sekunder. Den ble så kremete og god. .

Du finner Chocorite Protein Chocolate Fudge Brownie her, og dersom du ikke har handlet på iherb før, kan du bruke koden: FOT850, og få 5 dollar i avslag.

Anbefales ♥ 

Har kjøpt meg French Vanilla også, får teste den i morgen 😀

Nå må jeg fyke, har en lang dag foran meg. Skrives snart igjen ♥ 

52 kommentarer

 1. Charlotte

  Heia. Bare et bittelite spørsmål. Den khaki grønne jakken din fra Vila med pels i kragen, hvilken str. har du i den? Ha en fin-fin dag! 😀

  1. Fotballfrue

   Xs 🙂

   – C

 2. Det såg utrulig godt ut 😀

 3. Hei Caroline! Ser du bruker iherb ganske flittig 🙂
  Har du mulighet til å si noe om siden? Må man betale toll for varene f.eks, og hvordan foregår det?
  Har lyst til å handle der, men er så redd for at det plutselig kommer på en masse avgifter man ikke har regnet med..

  Tusen takk for en super inspirerende side, med masse bra tips 🙂
  Fortsett sånn!!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Bare hyggelig ! Jeg har kun handlet der tre ganger. Det kommer alltid toll på varer over 200,- 🙂 I tillegg bruker jeg dhl,så litt frakt kommer i tillegg, uten at jeg husker helt hvor mye. Tror det er gratis frakt om du ikke handler så mye per gang 🙂

   – C

   1. Hei. Jeg har handlet mye på iherb så tenkte jeg kunne svare på dette:)

    Så lenge du holder deg under 200,- per pakke så slipper du toll og mva.
    Du kan fint bestille 3-4 pakker på samme dag så lenge de er under 200,- hver. Jeg pleier å bruke valutakalkulatoren til aftenposten.
    Hvis du ønsker den sendt med vanlig post i stedet for DHL koster det fra 4$ til 8$, det kommer ann på vekten på pakken men maks vekt er 1814gram.
    Prisen på portoen er utenom de 200,- som er tollgrensen. Det tar da vanligvis 10-14 dager før du får hentte pakkenpå posten.

    Anbefaler å kjøpe fiberhusk på iherb http://www.iherb.com/Now-Foods-Psyllium-Husk-Powder-24-oz-680-g/21133?at=0 denne posen på 680 gram koster ca det samme som en liten pose du får på helskosten her hjemme.

    Hilsen en som har blitt iherbavhengig 🙂

   2. Fiberhusk finnes også i Sverige, for de som er glade i harrytur:)

  2. Om man holder seg under 3 lbs er frakt kun 4 dollar. Under 4 lbs er frakt kun 6 dollar. Tror man kan gå noen gram over også. Alt over 4,10 lbs (sånn ca) går på DHL, som regnes etter vekt. Tror startpris er rundt 80 kr, men da kommer det på døra!! 😀
   Love iHerb altså 🙂

  3. Du kan klikke inn på http://www.toll.no/templates_TAD/GuideArticle.aspx?id=175884&epslanguage=no

   Der står det forklaring om netthandel i utlandet .

 4. mmm, så godt ut !

 5. Cecilie Maria

  Var den virkelig god, altså? Jeg har bare smakt fææle slike pulver, så har gitt opp hehe. Men nå ble jeg litt fristet 😉

 6. Nathalie

  Haha, proteinshake i vinglass 😀 Du er så bra du ass! 🙂 Hverdagsglamour

 7. Kjære Caroline! Vil bare skryte deg litt opp i skyene! Gleder meg alltid til jeg skal lese bloggen din! Man får så mye inspirasjon fra mye forskjellig. Du har en utrolig fin klesstil, samtidig som du er kjempeflink på kjøkkenet 😉 Du er alltid så positiv, og det er en fornøyelse å være fast leser 🙂 Fortsett den gode bloggingen! Ønsker dere alt godt med innflyttingen i det nye huset 🙂

  Klemmer!

  1. Haha, så kult! 😀

   1. haha! Konge 😀

  2. Camilla

   Skummelt likt;)

 8. Jeg elsker elsker elsker iHerb! Går og tripper nå, venter på en pakke selv nemlig 🙂

 9. janette

  Hei hei =)
  Du, hvordan går det med salgsbloggen din om dagen? Jeg hopper stadig innom for å se om det har kommet noe nytt. Men du har kanskje nok med treasures.no?
  Og jeg så forresten det spillet de snakket om her på kommentarene, så artig =D
  -Janette

 10. NAM! Hvor mye vann/kaffe blandet du? Må lage det jeg også, kun prøvd med vann=)

  1. Fotballfrue

   en kopp vann og en kopp kaffe, ca. 🙂

   – C

 11. Hvordan trente du? :- ) motiverende når du skriver hvordan du trener osv.

  1. Fotballfrue

   Sliten etter i går, så det ble bare 45 min. på mølla, 8 km 🙂

   – C

 12. Hei!

  Jeg er ny på LCHF, og lurte på om du kunne lage en liten oversikt over ulike middager man kan spise i løpet av en uke? Trenger inspirasjon 😀

 13. SV: Hahah! Syns du den var så bra altså? Traileren.. Syns den var litt.. Døll jeg.. Ikke èn eneste naken Jacob-kropp en gang jo. *Skuffa*

  1. Fotballfrue

   Jeg er litt skuffet ift styling jeg da. De har gjort Edward mindre kjekk!!!! WHY?!?!? Det kommer nok mer enn nok av halvnaken Jacob på lerretet 😉

   Smask!

 14. ÅÅ så fantastisk Caroline:) De hadde jo ikke flere igjen! Er det flere proteinpulver der som er for lchf?:) Hva bør man se etter! Har du handlet noe mer på iherb forresten? Gleder meg til å lese meldingen din etterpå, jeg har ikke strøm til iphonen nå så får ordne meg en lader 🙂 Du er så fantastisk, og setter så pris på din hjelp:)
  Håper du får en strålende dag, og koser deg:)
  Mange varme klemmer fra Annette Helene <3

 15. Den treningsgenseren som hete Mira long sleeve ser ut som den bare fins i Small. Har du den i xs? Jeg er samme størrelse som deg har lyst på en god løpegenser:)

  1. Fotballfrue

   Ja, det har jeg 🙂 Hmmm. Merkelig. Kanskje de tok inn xs kun til meg? Jeg kan høre!

   – C

 16. De er jo utsolgt for pulveret….

  1. Fotballfrue

   De var ikke det da jeg linket til det, for å si det sånn. Får det sikkert inn igjen. Beklager, jeg kan ikke noe for det :/

   – c

 17. Dette ser farlig godt ut…! det jeg liker med bloggen din er at du er så kreativ når du tar bilder og lager et innlegg. Uansett om det er hverdagslige ting som mat og sånt. For eksempel, det første bilde med engelen var jo så fin komposisjon. Synes bare du er så flink som inspirerer dine lesere 🙂

 18. Hei sexy

  Hvorfor bruker du slankemiddel som herb, LCHF og Atkins produkter? Jeg skjønner at det er produkter du tjener penger på og derfor må omtale. Men du er så flott og slank sender ut farlige signaler til dine unge lesere om at det er viktig å slanke seg. For det er det jo ikke.

  Du har en flott blogg, og du er et forbilde for mange tusen jenter, da er det viktig at du også er innom hvor viktig det er å spise normalt. Slike dietter er direkte farlig for jenter fra 10 til 16 år som trener og trenger både sukker og karbohydrater.

  Takk for meg:)

  Vargas

  1. Fotballfrue

   Jeg tjener ikke penger for å bestille fra iherb, I wish! Har nettopp brukt tusenvis av kroner på den siden. . Tjene penger på å omtale mat? Da hadde jeg nok tjent litt mer enn hva jeg gjør, så mye som jeg skriver om dette. Det er nok helt frivillig fra min side, og jeg omtaler disse fordi jeg vil anbefale det videre til lesere som er like interessert i dette KOSTHOLDET som meg.

   Dette er ikke et slankeprodukt, men et proteinprodukt som er veldig bra for aktive mennesker. Denne er optimal for meg med et høyFETTkosthold fordi den har lite karber. LCHF er et regulerende kosthold. Er du undervektig går du mest sannsynlig opp i vekt, og omvendt.

   Foreslår at du leser deg opp litt kunnskaper før du kommenterer.

   Jenter fra 10-16 TRENGER sukker og karbohydrater? Er det rart det er fedme i verden?!? Karbohydrater trenger vi, ja – og det spiser jeg, i form av SUNNE karbohydrater, dvs. massevis med grønnsaker, bær og nøtter. Noe annet trengs ikke. Raske karbohydrater som pasta, ris og poteter skaper blodsukkersvingninger i kroppen, det er ikke bra. Sukker er gift, intet annet. Fett er bra. Kutt ut sukker, spis fett. Så enkelt er det.

   Og en siste ting; Dette er ikke en diett. Det er helt normalt kosthold. Et sunt kosthold. Kosthold.

   – C

 19. Hei! Så i butikkhyllen at det har kommet en «blandingspose» med lavkarbobrød, kun tilsette olje og vann, tror jeg det var. Vet du om dette egentlig er greit? Føler at det ikke alltid er så lite karbohydrater i varene som produsentene sier? Er dette brødet du noe evt ville testet ut? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg kjøpte det i går 😀 Skal teste det til uken 🙂 Det er nok helt trygt, siden de presenterer det som lavkarbo, noe annet er ikke lov 🙂

   – C

   1. synnøve

    Jeg kjøpte ferdig lavkarbobrød kun tilsette vann på sunkost, veldig godt:) kun 1g carb per skive. Nå koser jeg meg med to deilige sjokolademuffins med cavilier sjokobits inni, mm:D

    Hvor høy er du Caroline?:)

    Klem.

 20. Karoline

  Er det en typ måltidserstatter? Trenger en god erstatter og syns det i Norge smaker vondt

  1. Fotballfrue

   Nei, det er absolutt ingen måltidserstatter, har kun 150 kcal. Men den er fin å drikke etter trening 🙂

   – C

   1. Ingrid

    Hva er grunnen til at du drikker proteinshake egentlig..? Spør bare av nysgjerrighet 😉

 21. Da kan jeg trygt kjøpe pulveret, takk for at du delte det med oss! 🙂

 22. Kristine

  Heisann 🙂 jeg har ikke lest bloggen din så veldig lenge, men liker den utrolig godt ! men lurer på hvorfor du går på sånn diet når du er såpass tynn og ikke behøver å «tenke» på slikt.
  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Hei!

   Jeg går ikke på noen diett 🙂 Kosthold handler hovedsaklig om det på innsiden av kroppen, og ikke det på utsiden.

   – C

 23. Jeg bor i USA dette året, og vertsfaren min er en av eierene av Health Smart Foods. Han kommer til å bli stolt når jeg viser han at produktene har kommet til Norge! Haha:-)

  1. marie : Nei, produktene har IKKE kommet til Norge (dessverre) Dt er derfor vi må bestille det fra USA via iHerb…

 24. Ingrid Marie T. A.

  Hei 🙂

  Liker siden din veldig godt. Har pøvd en del av oppskriftene dine og er superfornøyd! Spesielt hamburgerbrødene og dressingene. Vi lagde også hamburgeren fra bunnen av med kyllingkjøttdeig, løk, egg, paprikapulver, hvitløks-, salt og pepper. Deilig! I dag skal jeg og noen venninner lag ostekaken. Gleder oss!

  Var inne på Tresures i går og det ser jo ut som det går bra. Masse utsolgt. Jeg ønsker meg de med fjær på:)

  1. Fotballfrue

   Så gøy å høre 😀

   – C

 25. Ida Kristine

  Hei.
  Jeg lurer på hvor pulsklokka di er fra?
  Lurer på å invistere i pulsklokke, men syntes det er vanskelig å velge!

  Vil du anbefale den videre?

  Takk for masse god inspirasjon forresten!

 26. […] er tre minutter unna, så jeg rotet rundt i kjøkkenskapet, og fant ut at jeg ikke har brukt opp dette proteinpulveret ennå. Derfor ble det til at jeg like gjerne mikset sammen en deig til noe jeg velger å kalle […]

 27. Hvor finner jeg den vanilje protein-pulveret?

 28. har du prøvd proteinpulveret med bare vann også? Jeg har nemlig lyst til å kjøpe meg proteinpulver, men jeg drikker verken kaffe eller melk (har en magesykdom som gjør at jeg ikke skal drikke melk..). Derfor lurte jeg på om dette pulveret er godt med bare vann?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *