Blonde again. . and lime

Da har jeg omsider kommet meg til Jess Carlsens Gate igjen, og er mer eller mindre klar for hjemmekontor resten av dagen. Egentlig veldig greit om regnet bestemmer seg for å kommer nå, vi har pakker å pakke! Kjempegøy at så mange av dere benytter dere av salget vi har på Treasures nå! Koden FOTBALLFRUE gir 15 prosent, og varer ut dagen ♥ 

Ellers har jeg blant annet vært en tur hos flinke Carina hos Hendrix Hair, føler meg alltid så fresh på håret når jeg kommer derfra. Deilig å få litt striper igjen, highly needed.

Pumps fra Aldo // Sorte jeans fra Zara Woman // Belte fra Gina T 

Bluse fra Day Birger et Mikkelsen (annonse) // Medalion fra Treasures.no 

Tenk at det snart er helg igjen, og det betyr svenske blogawards! Reiser tiiiiiidlig lørdag sammen med Christoffer. Jeg gleder meg 😀 Du kan fortsatt stemme på meg om du vil, her

Klemmer til alle fine lesere ♥ 

119 kommentarer

 1. Wii, selvfølgelig har jeg stemt på deg! Og god tur til stocholm!

 2. Du har virkelig nydelige ben, Caroline! Og takk for at du blogger, bloggen din er alltid dagens lille høydepunkt:)

 3. ina therese

  flotte bilder! alltid saa fin. fiiin uten extensions(??),flott lengde hos deg. ha en flott helg du;)
  og ja for ett flott hus dere har kjopt!! sjaluuuuu.

 4. Du er så fiin! 😀
  Lykke til i helgen. Krysser både tær og fingre for deg!

  Klem <3

 5. Såå vakker du er Caroline! Lykke til i helgen!
  Klem

 6. Jeg er fast leser, men har aldri kommentert før. Nå klarte jeg ikke å dy meg! Du ser utrolig smashing ut, Caroline! Du er vanvittig herlig både inni og utenpå! Takk for at du gir meg små dryss med glede i min travle hverdag, det betyr virkelig mye. Klem fra meg 🙂

 7. elisabeth

  Ååh, Caroline. Jeg leste nettopp innlegget på en «random» blogg hvor det var ei som diskriminerte deg (eller ga deg konstruktiv kritikk ifølge henne selv) angående at du er så tynn og at du har et problem (du har svart på innlegget hennes). Jeg har ALDRI kommentert på en blogg før, selvom jeg leser ca 10 blogger fast hver dag, hvor du selvfølgelig er den første jeg stikker innom 😀 Så jeg tenkte at det var på tide. Ville bare si at jeg synes du virker som en fantastisk person og du har virkelig utrettet noe skikkelig bra i livet ditt noe jeg misunner deg veldig. Tror ikke det er mange som forstår hvor slit det faktisk kan være å ha norges største blogg, men man forstår jo at det selvfølgelig ikke er som å sveve på skyer dagen lang – jeg vil tro at det er HARDT arbeid. Og jeg vil bare si at du gjør en kjempegod jobb! 🙂

  Jeg har alltid syntes at du er litt for tynn for MIN smak, men selvom du er veldig tynn så betyr ikke det at du har et problem. Det er forskjell på de som ikke får i seg noe næring og enten ikke trener eller kun jogger, og sånne som deg som spiser masse sunn mat og trener både kondisjon og styrke! Man ser jo klart en stor forskjell på din kropp (med lav fettprosent OG muskler) og en person med en usunn, tynn, dvask kropp. Folk kommer til meg og sier at de ikke forstår hvorfor jeg bryr meg om hva jeg spiser og teller kalorier osvosv siden jeg er tynn/normalvektig, men selvom man er «tynn» betyr jo ikke det at man trenger å stappe i seg all mulig drit og stoppe å trene og si seg fornøyd?? Det finnes faktisk folk som vil ta vare på helsa, og i tillegg er det ikke alle som nøyer seg med å være normalvektig/tynn, men noen vil faktisk også være FIT og godt trent:D det finnes alltid rom for forbedring. Så stå på Caroline, du er ei flott jente med en fin kropp som passer deg helt perfekt! (og nei jeg er ingen fjortiss med caroline som forbilde for dere som tror det) 🙂

 8. Mie Marie

  Sånn helt serriøst. vær 100 prosent ærlig mot med. HVORDAN klarer du å gå i høyhæla omtrent hver eneste dag? Gjør det ikke vondt? Jeg dør etter en kveld på byen med hæler! Noe triks? 🙂 Du er jo veldig flott med dem da! hehe

 9. Håper stemmen min teller, lykke til, vakre vakre du! 🙂

 10. Heisann! Jeg vil utfordre deg! Til å variere bildene dine! I stedet for mange eksponeringer i helfigur med ørliten variasjon: Gå nærmere! Show us, don’t tell us! ( ex det nystripete håret ditt)
  Det tror jeg kan bidra til å løfte bloggen din ytterligere.

  1. Ragnhild

   Enig! Be Lasse om å gå litt nærmere! Det burde være første bud for en fotograf. 🙂

   1. Fotballfrue

    Det er jeg som vil ha de sånn! Har ofte nærmere,men jeg liker variasjon. Bla i bloggen 😀

 11. Da har jeg stemt på deg! Selvfølgelig skal du vinne! Takk for at du jobber så hardt for at vi skal få en så interessant, varierende og motiverende lesing som mulig. Å stemme er det minste vi kan gjøre tilbake:-)
  Ha en strålende dag<3

 12. Hei!
  Har et tips til deg – du burde snu rundt på kommentarene som kommer sånn at de nyeste til enhver tid ligger øverst!
  Fin blogg har du også, men må si meg enig med elmar ift. bildebruken. Prøv å variere enda mer for å heve bloggen din ytterligere!

  1. Fotballfrue

   Se svar over! Bla i bloggen :))

   🙂

 13. Wow, kjempefint antrekk! De buksene satt som støpt på deg, du kledde dem helt utrolig godt. 🙂

 14. Kjempelekker bluse! Me like!

 15. Michelle

  Likte veldig godt dette outfitet, blusen var kjempe fin

 16. Hej

  I just wanted to tell you that I love your blog. You are so pretty and just love your style so much. Your outfits, make up, home decor love it all 😉

  It would be so great if you would write in english also, (im just using google translate for now ! ) im trying to translate your recipies they look so yummie !

  lots of love from iceland

 17. Heii!:)
  Ville bare si du er utrolig nydelig, så pen 🙂
  Jeg bare lurte på om du kunne laget et innlegg om hvordan man kan lære seg å gå fint i høyhelte sko?
  Jeg har fått noen helt nye, de er kjempefine! men ser litt ut som en bøffel når jeg går med dem 🙁
  Ha en kjempefin dag!:)
  – Miriam

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *