Luksus VS. Budsjett

Jeg har lenge hatt et kjærlighetsforhold til Jeffrey Campbell, men merkelig nok: De to gangene jeg har kjøpt meg sko fra han, har de blitt vanskelig å style til et antrekk. Mest sannsynlig fordi jeg har kjøpt meg de mest naglebesatte og crazy skoene begge gangene. Nå er jeg heldigvis mer forelsket i et mer nøytralt par, som jeg tror skal bli lettere å bruke i hverdagen. Lita shoe (annonselenke) går til alt, dessuten er det en perfekt investering nå som høsten virkelig er på plass. Satt og surfet på Nelly.com i morgentimene, og kom plutselig over en rimeligere variant. Amadi fra NLY Shoes er overraskende lik, sett bort fra trehælen. I tillegg er prisen halvert og vel så det:


Litt usikker på hvilket par jeg kommer til å gå for, men er du i samme situasjon som meg, vet du i hvert fall at du har valget ♥ 

106 kommentarer

 1. Jeg syntes de svarte skoene fra nelly var finest 🙂

 2. Carolie, kan du ikke legge ut ukes treningsprogrammer igjen, sånn som du gjorde før?
  Savner det!

 3. Synes skoene med trehæl slo best til. Råkule, og man skiller seg skikkelig ut! Gå for dem, sikker på at de er verdt prisen 😀

 4. Eg likte dei frå Nelly best 🙂

 5. Jeg synes absolutt de fra Nelly var de peneste! Godt å vite at det ikke alltid er prisen som teller 🙂

 6. Synes de fra nelly var kjempefine!

  Lurte forresten på hvilke fag du hadde på videregående, hehe?:)

 7. Hei 🙂

  Jeg vil bare tipse deg om en fantastisk flott interiørblogg: http://tomineshjem.blogspot.com/
  Jeg tror kanskje mye av det hun skriver om er «din stil» 🙂 Masse lykke til med innredning osv i deres nye hjem, du har en fantastisk tid i møte :):)

 8. heidi volden

  kjøp jeffrey campbell. kjøpte meg dem nettopp. fantastisk kvalitet. klassisk utseende. en ordentlig investering. Kjøper du dem fra lille vinkel på majorstuen koster de 200kr mindre.

 9. Prøver igjen jeg, den forrige kommentaren ble ikke godkjent. 🙂

  Litt dumt spm, men jeg har diskutert litt med flere ang LCHF, og dessverre er alle jeg har snakket med så negative, fordi de er uvitende, selvsagt. Jeg er derimot veldig nysgjerrig, og jeg skal nå til legen for utredning av diabetes, da veldig mange i familien min har det. Jeg spiser lite karbohydrater generelt, trener masse og lever et sunt liv – og her kommer spørsmålet: Kan lavkarbo ha positiv effekt på kosthold for de med diabetes? Karbohydrater omdannes jo til sukker, så det er jo ikke bra for diabetikere, men det er alt fettet jeg er usikker på. Håper på svar, kanskje du kan opplyse meg litt 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vet at svært mange blir bedre av LCHF 🙂

   Hvis du fra før av spiser lite karbohydrater, men også lite fett, betyr det at du spiser mye proteiner? Ved et for høyt proteininntak, vil dette omdannes til «karbohydrater» i kroppen, og da fungerer det på nesten samme måte som om du spiste mye karbohydrater :/

   Gå inn på forum.lavkarbo.no, og søk på diabetes. Jeg vet det er mange tråder om temaet der 🙂

   – C

   1. Jeg «teller» kcal, så prøver å få litt et variert kosthold, men har vel blitt mer proteiner siden jeg flyttet for meg selv for en mnd siden. Mye egg, f.eks. Okei, det visste jeg ikke, da får jeg sjekke det opp nærmere. Foreløpig har jeg ikke fått noe påvist, og kan hende jeg slipper unna fordi jeg alltid har levd sunt og trent masse, men det kan jo være et tips til alle de andre i familien og slekta mi som har det 🙂 Takk for svar – du er veldig flink!

  2. Jeg kjenner en mann som har hatt diabetes i… rundt 40 år tror jeg, og han må spise mest mulig lavkarbomat for å holde helsa ved like. Ved føling får han drikke enten 1 glass appelsinjuice med 1-2 sukkerbiter i, eller ekte Solo eller Cola, men ellers spiser han aldri godteri eller drikker brus. Kona baker egne kaker til han med Natreen-sukker (pulver på stort glass med blått lokk). Han spiser lite poteter og lite brødmat og mer av det andre til middagen. Ja også tar han seg et par sånne runde store lyse Kaptein Kjeks med gaudaost e.l. av og til istedetfor kaker.

   Må nevnes at han lever ganske strengt matmessig, men han plagdes mye med diabetesen de første årene.

   Lykke til!

 10. Liker best ektevare, men de fra nelly var veldig fine!! Liker godt denne «spalten». Trodde nesten du hadde sluttet med den 🙁

  Klem

 11. Ragnhild

  Jeg syns faktisk de fra nelly var de fineste:) Hvis man tenker på at de er så mye billigere i tillegg:)

  Var forresten inne på treasures nå, og syns den ringen som er på bilde på fremsiden er så fin! Den som er av en bie eller noe(ligner i hvertfall på noe sånt)/gull farge. Men finner den ikke inne på nettbutikken, er denne utsolgt? Får dere den eventuelt inn igjen?? Den er såå fin:D

 12. Jeffrey Campbell uten tvil! Tre hælen gjør hele skoen! 🙂

 13. Nelly sine var finest!! : -D

 14. Så fint at du fant noen som er litt billigere 🙂 må bare si at JC-skoene er dårlig i kvaliteten. Jeg var i oslo i helgen og prøvde et par litas der. De var som å prøve papp på føttene. Ser for meg de ikke tåler så mye. Dessuten er sko fra nelly godt rustet (etter min mening). De holder i massevis 🙂 De blir heller ikke så massive, for de JC skoene er faktisk det hvis man har små føtter….

  Glad jeg prøvde de før jeg bestilte de… ! Skal ihvertfall ikke gjøre det 🙂

 15. Jeanette

  Jeg elsker mine JC, kjøpte de i tidlig i sommer og er fantasiske å gå med!

 16. Har de skoene fra Nelly selv, og elsker de!! Kjempefine og veldig gode å gå i 🙂

 17. Veronika

  Må nesten si meg litt enig med mange her. Nellyskoene er finere!

 18. Nå MÅ jeg erte deg litt…
  Du skriver at skoene fra Nelly er halve prisen, og vel så det. De er 1/4 av prisen, faktisk! 😉
  Og, de selger Jeffrey Campbell Lita på Lille Vinkel, både i butikk og nettbutikk, om man vil betale så mye for et par sko, men slippe toll.
  Sånn, da var det sagt.

  Ellers vil jeg kommentere Tessie, som prøver å snike ut en kommentar fra deg om politikk. Tessie: Ved å si om man er fornøyd med resultatet i sin kommune, så sier man jo indirekte hva man har stemt! Slutt å mas!

  Jeg synes det er helt riktig av deg Caroline, å holde det hemmelig. Direkte eller indirekte påvirkning; påvirkning er påvirkning.

  1. Fotballfrue

   Erte meg? Jeg skriver jo akkurat det du sier? Tror du misforstod.

   – C

 19. Rebekka Haugen

  De fra Nelly er mye finere 🙂

 20. Hei! Når det gjelder disse skoene så kan jeg ikke si annet en GO JEFFREY CAMPBELL! Han er en så utrolig talentfull sko designer, og prisen er ikke stiv engang! Syns nesten det er litt teit av nelly og prøve å kopiere hans stil med platå og trehæl (vet at de på bildet ikke har trehæl, men mange andre av nellys egne sko på nelly.com har det). Så jeg ville heller ha støttet JC på dette, også ser de bedre ut da 😉

 21. Jeg er ikke i samme situasjon som deg, men jeg hadde nok gått for JC-ene. Synes de er finest og er helt forelsket i dem!

 22. Kristina

  Jeg synes at trehælen er det fine og det sjarmerende, med skoene. Virkelig, gå for JC! Og et lite tips. På lille vinkel sko selger de masse JC for en billigere penge. 🙂

 23. Jeg syntes de fra nelly var mye finere <33 ha en fin dag

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *